6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra sau a vinde Bitcoin în Marea Britanie

Cumpărarea Bitcoin este cea mai populară activitate legată de criptocurrency. Pentru a vă economisi ceva timp acum și orice frustrare ulterioară – am venit cu o listă de companii care vă permit să cumpărați și să vindeți Bitcoin în Marea Britanie – toate în care merită să aveți încredere.

Despre Bitcoin

Bitcoin este, fără îndoială, cel mai bun criptografic din lume și prinde rădăcini în numeroase sectoare. Utilizarea tehnologiei blockchain (bază de date open-source) a menținut toate tranzacțiile bitcoin sigure, descentralizate și transparente. Înseamnă că nu este necesar să se includă o terță parte, cum ar fi o bancă sau un guvern, în tranzacțiile private.

Drept urmare, prețul Bitcoin, precum și celelalte criptomonede, este în creștere. Cumpărarea sau vânzarea Bitcoin în Marea Britanie este similară, așa cum este cazul în SUA. Rezidenții au, prin urmare, mai multe companii de renume, dar, la fel ca orice alt produs sau serviciu, nu toate companiile care pretind că sunt cele mai bune sunt primele de ales.

Cele mai bune companii pentru a cumpăra sau a vinde Bitcoin în Marea Britanie

Următoarele sunt unele dintre cele mai reputate companii bitcoin din Marea Britanie care cumpără sau vând bitcoin.

Vaultoro

Vaultoro să schimbe Bitcoin în Marea Britanie

Cu Vaultoro oricine poate cumpăra și cheltui aur oriunde. Facilitează tranzacționarea aurului fizic și a bitcoinului. Nu sunt implicate taxe bancare la cumpărarea sau vânzarea prin Vaultoro și, în același timp, tranzacțiile sunt finalizate doar în câteva secunde.

De fapt, utilizatorii trebuie să acopere doar o taxă de tranzacționare de 0,5% și, practic, scade pe măsură ce crește activitatea de tranzacționare a unui utilizator. Numele clientului este folosit pentru a stoca aurul și este securizat într-o instalație de boltire de nivel înalt situată în Elveția. De asemenea, clienții sunt liberi să solicite livrarea fizică a aurului în orice moment.

Blockchain.info

Tranzacționați Bitcoin în Marea Britanie prin Blockchain.info

Vorbind despre blockchain.info, vorbim despre cel mai faimos portofel bitcoin. De fapt, compania a efectuat peste 100 de milioane de tranzacții de bitcoin din peste 140 de țări, dintre care 160.000 de tranzacții au loc zilnic..

Pentru cei care joacă cu criptomonede, blockchain.info este popular în acest grup doar pentru că nu are nicio urmă a activităților pe care utilizatorii bitcoin le desfășoară spre deosebire de rivalii Xapo și Coinbase..

Ulterior, utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze de închiderea conturilor lor în cazurile în care execută tranzacții cu cazinouri online și case de pariuri.

Cryptopay

Cryptopay - alternativă pentru a face față Bitcoin în Marea Britanie

Cryptopay este un serviciu deoarece poate fi utilizat la transfer, schimb, cumpărare și vânzare de bitcoin. Cu toate acestea, caracteristica unică este singurul card de debit Cryptopay. Cu aceasta, utilizatorii au voie să plătească bunurile și serviciile (cu bitcoin) în cazul în care este acceptată Visa.

Cu cryptopay, puteți efectua retrageri bancomat folosind cardul de debit, toate în moneda locală. O altă caracteristică interesantă aici este că retragerile și depozitele sunt gratuite, cu o taxă de doar 1% pentru conversia de la sau către BTC.

Spre deosebire de alte schimburi și portofele care durează câteva zile pentru a reflecta fondurile în conturile de utilizator, cu Cryptopay, acestea apar doar a doua zi.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase combină doar o interfață prietenoasă, un site bun pe care îl puteți obține bitcoins folosind un card de debit și este, de asemenea, un portofel online, care este asigurat pentru moneda digitală.

Compania a înscris peste 30.000.000 de utilizatori, care includ 75.000 de comercianți și aplicații pentru dezvoltatori de aproximativ 15.000.

Coinbase a început cu bitcoin, dar în prezent s-a extins la alte monede precum Ethereum, bitcoin cash și Litecoin. În consecință, este ușor de utilizat cu mai mulți clienți de lungă durată.

Coinjar

Coinjar pentru Bitcoin în Marea Britanie

In esenta Coinjar funcționează doar ca un ghișeu unic atunci când tranzacționează atât în ​​bani fiat, cât și în bitcoin. Android și iOS au o aplicație tactilă coinjar care permite utilizatorilor să efectueze plăți către oricine din întreaga lume în bitcoin în doar câteva secunde.

Ulterior, cardurile de debit pot fi conectate și la portofel pentru retrageri și achiziții. De asemenea, un utilizator poate conecta un cont bancar la portofel coinjar, și, prin urmare, accesați banii prin rețeaua bitcoin din întreaga lume.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor este o companie cu sediul în Londra, care oferă un mod rapid și sigur de a cumpăra, precum și de a vinde monedă digitală pentru lire sterline. Are măsuri de înaltă securitate, inclusiv o autentificare cu doi factori, precum și mai mulți semnatari pentru a elibera bitcoini, care au făcut ca Coinjar să fie foarte de încredere pentru schimbul de Bitcoin în Marea Britanie.

Compania are o platformă foarte receptivă, care permite tranzacții simple și simple care pot fi executate cu ajutorul unui telefon mobil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map