BetKing.io – Regele jocurilor de noroc cripto s-a întors

Dacă sunteți familiarizat cu jocurile de noroc Bitcoin, care este crescând în popularitate – cu siguranță ați auzit despre BetKing.io – faimosul zaruri bitcoin site-ul web. BetKing a fost lansat în aprilie 2013 și până la sfârșitul anului 2014 a devenit cel mai popular cazinou Bitcoin finanțat de mulțime. Începând din 2015, au pariat peste 400.000 de Bitcoin – aproximativ ca toți concurenții lor la un loc. BetKing a finanțat peste 6.000 de Bitcoin și, prin urmare, a avut cele mai mari limite de pariere. În curând au fost recunoscuți drept cel mai de încredere site de zaruri. În decembrie 2016, BetKing a trebuit să închidă.

De ce BetKing s-a închis în 2016?

Cu siguranță, banii nu au fost o problemă pentru Dean – proprietarul BetKing.io. Din august 2014 până când platforma a fost închisă la sfârșitul anului 2016 – BetKing.io a obținut un profit de 7400. Este un câștig de 1,8% din casa, printre cele mai mici din industrie.

Dar Dean și-a dorit ceva mai mult. După cum a declarat într-un interviu pentru Bitcoin Millionare, a lucrat 4 ani pe platformă fără personal. El făcea totul. Chiar dacă câștigi mulți bani, uneori ai nevoie de o pauză. Dean avea nevoie de unul atunci. În principal, să ne gândim ce să facem cu BetKing.io în viitor.

Și știe ce trebuia să facă. El a vrut să fie proprietarul site-ului web de jocuri de noroc # 1 la nivel mondial. De aceea a decis să aibă un ICO.

BetKing ICO – Primul pas pentru lansarea unui site de jocuri de noroc de succes

După cum am menționat, BetKing a fost finanțat inițial de mulțime. În acest moment este diferit. De data aceasta, el a lansat un ICO pentru recrearea site-ului de zaruri de încredere din lume. BetKing a avut, de asemenea, o pre-vânzare cu o reducere de 25% la achiziționarea jetoanelor BKB. Pre-vânzarea BetKing a câștigat 372 Bitcoin și 716 Ethereum – mai mult de 1.800.000 USD în numerar FIAT.

De asemenea, au vrut să le ofere jucătorilor posibilitatea de a juca mai multe jocuri. Deci, noua versiune a BetKing va avea, de asemenea, jocuri de Blackjack și Ruletă.

ICO a obținut finanțare de peste 6 milioane de dolari. În ultima săptămână, au fost crescute 763 Bitcoin, 4.232 Ethereum și 793 LiteCoin. În afară de aceasta, s-au deschis devreme pentru a permite jucătorilor să parieze pe principalul eveniment sportiv din 2017. Cu peste 1,5 milioane de dolari pariați în acest meci, au dovedit că pot ajunge pe site-ul # 1 de jocuri de noroc Bitcoin.

Regele revine la tron

Din septembrie 2017, Betking.io a revenit (acum închis din nou)! În acest moment, jucați jocul dvs. preferat de zaruri folosind Bitcoin, Ethereum și Litecoin. În următoarele luni, intenționează să lanseze noua platformă, care va avea o mulțime de funcții noi. Pe lângă jocurile de Blackjack și Ruletă menționate anterior, va exista și o platformă pentru poker și sport. Mai mult, va exista o nouă criptomonedă susținută de BetKing. De asemenea, BetKing intenționează să aibă o aplicație mobilă unde să poți juca jocurile tale preferate de pe telefon. Dar ceea ce îmi place în special la BetKing este interfața impresionantă ușor de utilizat a jocului lor de zaruri Bitcoin.

Pare curat și profesional, așa cum ar trebui să facă orice site de jocuri de noroc. Și cel mai bun lucru – Dacă nu sunteți familiarizați cu jocul, puteți apăsa butonul „Cum se joacă” și veți deschide tutorialul care vă va ajuta să vă familiarizați cu jocul zarurilor..

Cu BetKing, puteți seta întotdeauna un procent de profit pe care îl doriți. De exemplu, dacă doriți un profit de 10% pe pariu, ar trebui să puneți 90 în caseta de text „Șansă”. În acest fel, puteți juca pentru pariuri mai mari cu șanse mari de a câștiga. Dacă ați pierdut un pariu, nu vă faceți griji. Puteți seta următoarea să fie înmulțită de câteva ori. Și acest lucru poate fi setat automat, fără a fi nevoie să faceți clic de fiecare dată când pierdeți un pariu.

Pentru a juca cu BetKing.io, trebuie să vă înregistrați pe site. Nu doriți să vă puneți adresa de e-mail acolo pentru a vă păstra datele securizate? Nu vă faceți griji, trimiterea e-mailului este opțională și puteți juca doar cu un cont și o parolă. Procesul de depunere este extrem de simplu și durează mai puțin de 2 minute. Doar depuneți fonduri la adresa BTC / LTC / ETH.

Dar BetKing este sigur?

Securitatea este locul în care BetKing și-a luat al doilea nume. Vă puteți limita contul să se conecteze numai de la adrese IP de încredere. Puteți face același lucru și pentru adresele de retragere BTC / LTC / ETH. Configurându-l, nimeni nu ar putea să vă retragă fondurile la altă adresă, cu excepția celei pe care ați configurat-o. Dacă doriți să ascundeți pariurile – nu vă faceți griji. BetKing s-a gândit și la asta. Prin apăsarea unui buton simplu pariurile și statisticile dvs. vor fi complet private. De asemenea, puteți solicita o verificare prin e-mail de fiecare dată când vă conectați. Oh, și da – puteți recomanda un prieten și puteți câștiga un comision din pariurile sale.

Cu toate lucrurile enumerate anterior, BetKing este aproape imposibil de executat. De asemenea, proprietarul BetKing.io a declarat că 99% din fonduri sunt păstrate în depozite frigorifice – prin urmare, atacatorii nu vor putea deloc să pirateze acest lucru.

Dacă vreți vreodată să jucați un joc de zaruri bitcoin – sau doriți să pariați folosind ethereum sau litecoin – puteți folosi BetKing și vedeți singur de ce sunt cel mai de încredere site de zaruri bitcoin și de ce vor deveni cu siguranță cel mai mare cazinou în industria bitcoin și a criptomonedelor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map