Ce este Enjin Coin (ENJ)? Tot ce trebuie să știți

Monedă Enjin își propune să fie criptomoneda inteligentă pentru jucători. În trecut au existat mai multe încercări axate pe industria jocurilor de noroc, care majoritatea eforturilor nu au avut succes. Proiectul Enjin Prin urmare, sa dovedit a fi o contribuție valoroasă la Minecraft platformă. Cu toate acestea, Enjin este mai mult decât simpla monedă Enjin. Este o soluție bazată pe blockchain care ajută la rezolvarea multor probleme pe termen lung care au legătură cu bunurile digitale / virtuale.

Ce este Enjin Coin?

După cum sa menționat anterior, conceptul nu este complet nou; este menit să servească ca o criptomonedă populară între mai multe platforme de jocuri care o implementează, aducând portabilitate, precum și transferabilitate de bunuri virtuale și active digitale între platformele de jocuri.

Spre deosebire de concurenții săi, Enjin Coin are sprijinul comunitar imens care i-a ajutat să obțină adoptarea pieței. Brandul Enjin este, de asemenea, un brand foarte cunoscut în rândul dezvoltatorilor de jocuri și al jucătorilor din întreaga lume care gestionează platforma prin Enjin.

Moneda Enjin este un simbol construit pe Ethereum Blockchain. Poate fi descrisă ca o monedă digitală care poate fi utilizată pe diferite site-uri web și platforme de jocuri online. De asemenea, poate fi convertit cu ușurință în alte obiecte digitale, cum ar fi obiecte de joc sau aur în joc.

Există atât de multe avantaje care vin odată cu utilizarea monedei Enjin, în special pentru cei care rulează serverul Minecraft. Pe lângă reducerea costurilor în administrarea serverului dvs., Enjin intenționează să elimine frauda, ​​să reducă taxele și, de asemenea, să reducă timpul pierdut în lupta cu restituirea.

Avantajele nu sunt doar pentru cei care rulează serverele; se răspândește și la jucători. Jucând jocurile preferate te recompensează cu bani din lumea reală. Aururile / recompensele acumulate în timpul jocurilor pot fi convertite în monede Enjin și utilizate pentru alte jocuri care o susțin.

Casă de utilizare a monedei Enjin

Deși Enjin Coin va fi puntea de legătură între diferite platforme de joc, cazul său de utilizare este limitat. Popularitatea monedei depinde de momentul în care dezvoltatorii majori decid să implementeze această criptomonedă pe platforma lor. Din partea dezvoltatorilor, integrarea acestui lucru va permite adevărata proprietate a articolelor, valoarea calității clădirii și multe altele.

Portofelul Enjin

Acesta este un portofel de jetoane Bitcoin, Ethereum, Litecoin și ERC20 conceput pentru o gestionare rapidă, sigură și simplă a monedelor. Portofel Enjin este partea centrală a ecosistemului Enjin.

Milioane de jucători din întreaga lume pot folosi portofelul pentru a-și stoca obiectele virtuale, monedele Enjin și jetoanele personalizate. Deoarece activele jucătorilor ar putea valora sute sau mii de dolari, echipa a trebuit să se asigure că portofelul inteligent Enjin este cât se poate de sigur..

Spre deosebire de alte portofele, Portofel inteligent Enjin are opțiunea de amprentă pentru dispozitivele acceptate. Utilizatorii își pot debloca portofelele cu vârful degetelor în loc de parole.

De unde să cumpărați jetoane ENJ?

În afară de Monedă Enjin (ENJ) jetoanele fiind criptomonedă pentru ecosistemul de jocuri, sunt tranzacționate și pe bursele pentru alte criptomonede, cum ar fi BTC, ETH, BNT, QASH, și USDT.

Jetoanele ENJ sunt tranzacționate la următoarele schimburi:

Trebuie să dețineți o anumită cantitate de criptomonede menționate anterior pentru a tranzacționa pentru jetoanele ENJ pe oricare dintre bursele listate. Când ai Jetoane ENJ, îl puteți trimite la Portofelul dvs. Enjin după aceea.

Alte portofele de criptomonede terțe care acceptă jetoane ENJ

În afară de stocarea jetoanelor dvs. ENJ în Portofelul Enjin, care este cea mai bună opțiune, puteți să le transferați și către MyEtherWallet. Pentru a vă afișa jetoanele ENJ, derulați în jos până la „Solduri de jetoane”Apoi faceți clic pe„Adăugați jeton personalizat”Buton. Vi se va cere să introduceți Adresa Token, Simbol Token, și Zecimale parametrii pentru jetonul ENJ pe dialogul afișat.

Coinomi suportă, de asemenea ENJ si altul Jetoane ERC20. Urma acești pași, și ar trebui să adăugați jetoanele ENJ în același mod.

Echipa și consilierii Enjin Coin

Echipa are experți dovediți care au cunoștințe aprofundate criptomonede, dezvoltarea de software, precum și marketing și afaceri. De asemenea, s-au listat ca unul dintre consilierii lor de afaceri Anthony Diiorio, care este cofondatorul Ethereum.

Harta rutieră

Echipa Enjin are multe în mâneci. Cea mai interesantă dezvoltare pentru drumul următor este parteneriatul cu Efinity. Rețeaua Efinity este pentru Enjin la fel ca rețeaua Lightning pentru Bitcoin. Platforma Enjin va fi capabilă să se extindă pentru a găzdui milioane de utilizatori și, de asemenea, să ofere viteză mare la un cost de tranzacție aproape zero. În acest caz, Efinity poate fi văzut ca un cadru pentru dezvoltatori pentru a construi jocuri descentralizate.

Exploratorul EnjinX Blockchain face, de asemenea, parte din plan. Acesta va fi un explorator web care va gestiona mai multe blockchain-uri. De asemenea, va permite navigarea activelor jocului ENJ în viitor.

Concluzie

Enjin Coin este setat să perturbe lumea jocurilor. Cu această invenție, jocurile nu vor fi doar distractive, ci o activitate care aduce niște venituri secundare. De asemenea, va permite dezvoltatorilor de jocuri să fie mai creativi și să exploreze o nouă frontieră în jocuri prin blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map