Ce este furtuna (furtuna)? Tot ce trebuie să știți

Din ce în ce mai mulți oameni apelează la freelancing în lumea de astăzi din atâtea motive. Unii nu pot obține locuri de muncă, în timp ce alții își pierd locurile de muncă și trebuie să facă ceva pentru a-și întreține familiile din punct de vedere financiar.

Majoritatea platformelor de pe piață au fost la fel de utile în conectarea a miliarde de oameni de pe piața globală independentă la angajatori, dar cu o problemă semnificativă. Aceste platforme tradiționale centralizate independente își câștigă cea mai mare parte a banilor. Încarcă până la 40% din orice câștigă vânzătorul.

Piața furtunii, fiind de multă vreme pe piață ca BitMaker, acum Jocul furtunii, oferă o abordare diferită și, probabil, cea mai bună, pentru ca freelancerii să fie plătiți cu valoarea reală a energiei puse la îndeplinirea micro-sarcinilor și concertelor, încărcând doar 1% și din câștigurile lor și trimitând plăți în criptomonede.

Ce este Storm Market?

Storm Market, este o piață descentralizată pentru participanții la Storm Market, numită Storm Makers (includ vânzători, agenți de publicitate, companii etc.) care încearcă să furnizeze serviciile independenților pentru a finaliza sarcini de diferite niveluri și Storm Players (aceștia sunt consumatori, spectatori). , independenți etc.) care ajută la îndeplinirea acestor sarcini.

În schimbul îndeplinirii sarcinilor de către Storm Makers, jucătorii Storm sunt recompensați cu buloane pe platformă care pot fi răscumpărate pentru Jetoane de furtună și pot fi vândute sau schimbate către alte criptomonede. Jucătorii Storm sunt, de asemenea, plătiți în criptomonede Ethereum și Bitcoin.

De ce Storm Market?

De ceva timp a existat o tranziție semnificativă pe piața independentă. Angajatorii pun mai mult accent pe tehnologie și automatizare decât programul de lucru tradițional pentru mai multă eficiență și, în același timp, reduc costurile, instituțiile putând angaja un inginer software din Canada, un designer din Polonia și un manager comunitar din Olanda.

Aceasta a fost o descoperire atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, deoarece nu mai există restricții geografice pentru ambele părți, iar afișele de sarcini pot obține lucrători calificați dintr-un fond global de talente..

Problema și soluția sa

Având în vedere că platformele centralizate actuale au stabilit o piață puternică, companii precum Fiverr, TaskRabbit, Upwork, MTurk își au rețeaua răspândită la nivel global, dar problemele actuale afectează financiar freelanceri. Freelancerii își pierd până la 40% din salariile lor față de aceste platforme, cu restricții de retragere. Toate aceste probleme au creat o relație periculoasă între postere și interpreti.

Blockchain-ul poate crea o soluție durabilă prin crearea unei platforme în care listarea și implementarea sarcinilor se realizează fără intermediar și recompensele fiind plătite direct freelanceri ca jetoane care pot fi încasate în bani reali.

Cum funcționează Storm Play

StormX, compania din spate Jocul furtunii, a început prin a adopta o abordare diferită a pieței digitale prin transferul de avere între participanții la platformă criptomonede printr-un Aplicația Android Mobile.

Utilizatorii pot câștiga șuruburi (puncte) în trei domenii distincte:

Jocul furtunii

Cu aplicația Store Play de la StormX Inc, oportunitățile sunt postate pe platforma care rulează pe Ethereum Blockchain, iar utilizatorii pot finaliza sarcinile pentru a câștiga recompense.

Storm Shop

Platforma recompensează cumpărătorii pentru cumpărarea anumitor produse sau solicitarea de servicii prin intermediul pieței cu jetoane bonus.

Storm Gigs

Cu Storm Gigs, utilizatorii pot accesa piața descentralizată în care micro-sarcinile sunt desfășurate în mod regulat în diferite categorii, care includ testarea QA, învățarea automată și sarcinile independente..

Aceste sarcini joacă un rol vital în ecosistem. Aceste sarcini sunt implementate folosind contracte inteligente care sunt un acord între posterul de sarcini (Maker) și executantul de sarcini (Player). Aceste contracte conțin detalii despre loc de muncă, etapă importantă și condițiile de plată.

Scopul Storm Market este de a reduce costurile sarcinilor postate și de a vă asigura, de asemenea, că cei care îndeplinesc aceste sarcini primesc recompense corecte pentru timpul lor.

Avantajele pieței Storm

Platforma își propune să:

 • Eliminați fricțiunile dintre cumpărători și vânzători fără intermediari.
 • Reduceți costul tranzacției în comparație cu alte platforme tradiționale de micro-sarcini.
 • Eliminarea riscurilor și costurilor soluționării litigiilor prin aplicarea regulilor în cadrul contractelor inteligente.
 • Acordarea de micro-recompense pentru micro-sarcini.
 • Oferirea unei oportunități atât jucătorilor Storm, cât și markerilor Storm pentru a ajunge la un public larg, ajutându-le afacerile mai eficient și oferind freelanceri mai multe oportunități de câștig.

Jetoane Storm și portofele compatibile

Jetoane de furtună sunt criptomonede oficiale ale Platforma Storm Market. Storm Makers pot posta sarcini pe platformă folosind jetoanele.

Jetoanele Storm pot fi câștigate prin finalizarea sarcinilor pe platforma descentralizată Storm Market vizionând videoclipuri, printre altele. De asemenea, au fost achiziționate în timpul vânzării tokenului și acum disponibile pentru a fi cumpărate / schimbate pe platformele de schimb de criptomonede.

Jetoanele sunt jetoane ERC20 și sunt implementate ca jetoane inteligente utilizând protocolul Bancor.

Fiind un Jeton ERC20, Jeton de furtună este compatibil cu toate portofelele de criptocurrency token ERC20.

Portofele hardware cum ar fi Trezor sau Ledger ar fi minunat să le aveți stocate pentru o mai bună securitate.

Deținătorii pot avea, de asemenea, jetoanele stocate în portofele software cum ar fi MyEtherWallet, MetaMask, Aburi, Paritate, și Încredere Portofele Ethereum.

De unde să cumpărați jetoane de furtună

Piața furtunii, de la rebranding, a fost listat pe unele burse. Jetoane de furtună pot fi achiziționate folosind fiat și criptomonede precum Bitcoins și Ethers.

Jeton de furtună (FURTĂ) este tranzacționat la următoarele burse: Binance, HitBTC, Rețeaua Bancor, Coinrail, Cel mai monstru, YoBit, IDEX, Releu radar, și ForkDelta.

Poate fi achiziționat și cu fiat pe YoBit schimb valutar.

Storm Token ICO

Token Sale a început pe 7 noiembrie și s-a încheiat pe 8 decembrie 2017. StormX a reușit să strângă 64.321 ETH (32 de milioane de dolari în acel moment) din vânzarea de jetoane. S-a anunțat că toate jetoanele nevândute ar fi aruncate în aer.

1 Jeton de furtună a fost la prețul de 0,0113 USD la vânzarea simbolică.

Jetonul total se află la 10.000.000.000 FURTUNI.

Foaia de parcurs Storm Market

 • 2014: BitMaker a fost lansat. O aplicație de publicitate digitală care dezrădăcinează metodele tradiționale de marketing oferind bitcoin în schimbul implicării clienților.
 • Februarie 2017: Caracteristica BitTask lansată. Lansarea primei noastre versiuni majore pentru a permite utilizatorilor să participe la experiențe la nivel de mai multe implicări.
 • 1 august 2017: Cartea albă a fost lansată. Lansați o carte albă oficială pentru Storm Market și STORM Token.
 • August 2017: A avut loc o sesiune publică de asigurare a calității. Țineți un Q public&A și AMA pe Reddit pentru a oferi publicului posibilitatea de a afla mai multe despre viitoarea vânzare de mulțime.
 • 15 august 2017: Începe vânzarea mulțimii de jetoane STORM.
 • 15 august 2017: 13:00 Tokenul STORM UTC devine disponibil pentru cumpărare publică.
 • T4, 2017: Jetoane STORM & BitMaker va fi integrat. Activați STORM cu BitMaker.
 • T1, 2018: Lansarea BitMaker pentru iOS. Lansați BitMaker pentru iOS.
 • T1, 2019: Clientul mobil Storm Market va fi lansat. Prima piață descentralizată de micro-sarcini alimentată cu jetoane STORM.

Echipa din spatele proiectului

StormX Inc., o companie din Washington, a creat platforma Storm Market și simbolul său. Platforma se mândrește deja cu 250.000 de utilizatori activi pe platformă înainte de rebranding.

Membrii cheie ai companiei includ Simon Yu cine este CEO și cofondator, Sean Zhong CTO și Arry Yu ca COO.

Concluzie

Cu Piața furtunii, oricine, oriunde, pe orice dispozitiv poate participa la piața globală independentă. Utilizatorii își pot promova abilitățile într-o rețea mondială și pot câștiga jetoane Storm, care pot fi tranzacționate în bani reali, realizând micro-sarcini.

Link-uri importante

Facebook

Stare de nervozitate

Discordie

Telegramă

Mediu

Reddit

Bitcointalk

Hartie alba

Site-ul web

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map