Cum să câștigi bani cu computerul pornit cu rețeaua Gladius.io

Rețeaua Gladius este un ecosistem al blockchain-ului Ethereum, care oferă utilizatorilor de PC posibilitatea de a închiria lățimi de bandă neutilizate pentru a proteja site-urile împotriva atacurilor DDoS și, de asemenea, să le asiste în livrarea paginilor lor web în timp rapid.

În lumea de astăzi, viteza este totul. Oamenii nu vor să aștepte atât de mult timp pentru a primi informațiile de care au nevoie prin intermediul Internetului. Nu își permit sau nu își pot permite să aștepte ore întregi pentru a discuta cu persoana iubită. Lucrul trebuie să se întâmple instantaneu dacă companiile trebuie să obțină venituri bune, atunci au nevoie de o mulțime de audiențe pentru ca aceste cifre uriașe să rămână în afaceri. Dar cum intenționează să-și păstreze audiența atunci când este nevoie de ceva timp pentru ca site-urile lor să fie afișate (sau site-ul să fie închis complet printr-un atac DDoS), iar publicul să aștepte mult timp pentru a fi vizualizat pe site. Aceasta va fi o experiență urâtă pentru utilizator și acest lucru poate face ca companiile gigantice să piardă venituri imense anual.

Cum funcționează sistemul

Cu Gladius.io, utilizatorii pot câștiga bani cu desktop-urile lor rulând Gladius.io Desktop Client pe computerele lor din fundal. Spre deosebire de minerit, utilizatorii care rulează această aplicație, indiferent de sistemul lor de operare, nu generează noi jetoane, ci sunt plătiți ca parte a lățimii de bandă a rețelei, iar spațiul computerului este utilizat pentru a oferi site-uri web mai repede publicului din întreaga lume..

Clientul Gladius.io Desktop

Clienții de noduri desktop sunt aplicații ușoare care pot rula în fundal. Principalele sisteme de operare îl acceptă în prezent. Clienții sunt interfețe pentru conectarea la rețele de pool în care are loc toată munca. Deși fiecare nod este esențial pentru ecosistem, reducerea oricărui nod nu are niciun efect asupra pierderii protecției sau livrării site-ului peste blockchain.

Nodul permite computerelor pe care sunt instalate să verifice și să trimită cererile înapoi în pool pentru aplicații aprobate și, de asemenea, blochează cererile rău intenționate pe Internet. Fiecare cerere validă înseamnă mai mulți bani pentru clientul nodului și acelui nod i se acordă un procent mai mare din jeton, care reprezintă valori în bani reali.

Gladius Token Sale

Rețeaua Gladius oferă păsărilor timpurii o oportunitate de a-și achiziționa simbolul puțin înainte ca simbolul să devină activ. Jetoanele obținute la ICO vin cu procente imense pe care nu le primești atunci când proiectul este în funcțiune. Toate jetoanele cumpărate în timpul ICO cu Ethereum au un token Gladius specific pe care îl primiți în schimb. Aceste jetoane sunt necesare pentru plata către nodurile de pool de către site-uri web, vă permite, de asemenea, să participați la închirierea lățimii de bandă și a spațiului de stocare, să plătiți CDN și, în cele din urmă, să creați pool-uri.

Programări ICO
 • Va avea loc o vânzare pre-token privată și publică.
 • Vânzarea privată de pre-token este în desfășurare și este programată să se încheie pe 23 noiembrie 2017. Pentru a participa, trebuie să trimiteți un e-mail pentru a trimite un e-mail la [e-mail protejat] sau alăturați-vă lor grup oficial Telegram.
 • Vânzarea publică pre-jeton este programată să înceapă pe 24 noiembrie și se va încheia pe 30 decembrie 2017. Veți primi 600 de jeton Gladius cu bonus de 20% la fiecare Ethereum pe care îl donați.
 • Principalele vânzări publice ale Gladius Token încep la 14 ianuarie 2018 și sunt programate să dureze patru săptămâni.
 • În prima săptămână de vânzare publică, primiți 525 de jetoane pe Ethereum și un bonus de 5%.
 • A doua săptămână, 515 jetoane pe Ethereum și bonus de 3%.
 • A treia săptămână primești 505 jetoane cu bonus de 1% pentru fiecare Ethereum donat.
 • A patra săptămână, 500 de jetoane Gladius per Ethereum fără recompensă.

Pentru a participa la Gladius Token Sale, trebuie Înregistrați-vă aici.

Programele Gladius.io și programele de lansare
 • 15 octombrie 2017 – Începe pre-vânzarea privată și strângerea de fonduri externe (live acum)
 • 30 octombrie 2017 – Lansarea platformei Alpha pentru a permite utilizatorilor să testeze utilizarea Gladius Tokens.
 • 24 noiembrie 2017 – Deschidere publică de prevânzare
 • 14 ianuarie 2018 – ICO publică
 • Martie 2018 – Lansare DDoS și CDN.
 • August 2018 – Lansare completă a rețelei.
 • Decembrie 2018 – Sistemul va fi optimizat pentru performanțe mai bune.
În concluzie

Gladius.io Rețeaua va fi sigură că va schimba jocul dacă va fi lansată în cele din urmă. Folosind puterea Blockchain, combinarea tuturor resurselor posibil pentru a aduce eficiență și mai multă securitate pe web este ceva de investit. Oportunitatea de a câștiga bani în timp ce eliberați resurse neutilizate este, de asemenea, incredibilă și este un lucru care face ca Internetul să fie entuziasmat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map