Introducere în ecosistemul Ark

ARK este o criptomonedă cunoscută sub numele de monedă blockchain all-in-one. De ce este așa? Deoarece ARK vrea să conecteze toate diferitele blockchain-uri ale fiecărei criptomonede de pe piață. ARK s-a născut dintr-un ICO început la 7 noiembrie 2016 care s-a încheiat la 11 decembrie 2016. În momentul vânzării jetonului, prețul jetonului arcă era de aproximativ 0,0099 USD. Ca informație interesantă, proprietarii ARK ar avea un ROI de 28.263% dacă l-ar fi cumpărat din vânzarea simbolică.

Cum funcționează ARK?

ARK oferă utilizatorilor, dezvoltatorilor și start-up-urilor tehnologii blockchain inovatoare. Intenția principală este de a crea un întreg ecosistem de lanțuri legate și o pânză de păianjen virtuală de cazuri de utilizare nesfârșite. ARK utilizează tehnologia Smart Bridge care permite ca fiecare monedă, din fiecare monedă să devină și mai puternică.

Pe piață, există diferite criptomonede. Bitcoin, Ethereum și toate celelalte monede alt. Fiecare dintre ele are o caracteristică specială. Dar ce oferă ARK atunci? Echipa și dezvoltatorii ARK caută cele mai noi tehnologii blockchain pentru a extinde gama de servicii pe care această criptomonedă le-ar putea oferi. Odată cu implementarea acestor tehnologii în ARK Core prin intermediul blockchain-urilor cu punte (ARK Smart Bridge), ARK Crew va construi noi caracteristici și va oferi servicii valoroase consumatorului mediu. Acest lucru ar fi atins cu conexiunile și câmpurile de date polivalente.

Bitcoin și Ethereum, unul cu blockchain-ul și celălalt cu contractele inteligente, vor putea beneficia de evoluțiile ARK. Ei vor putea obține funcționalitățile tuturor celorlalte monede alt. Smart Bridge comunică între blockchain-uri permițând diferite funcționalități să se răspândească între rețele.

De exemplu, dacă o companie dezvoltă o aplicație pentru a fi utilizată doar într-un blockchain, ceea ce face ARK este să creeze un bridge (Smart Bridge) și să extindă utilizările acestei aplicații la o altă rețea. Cu ARK, utilizatorii au posibilitatea de a lansa orice caracteristică specifică dintr-un blockchain, dar într-unul diferit. Pentru persoanele interesate să afle mai multe despre ARK, iată o listă cu câteva videoclipuri explicative:

Despre obiectivele ARK – Ce este ARK?

Principalul obiectiv al ARK Crew este de a spori adoptarea consumatorilor, concentrându-se într-o tehnologie rapidă și sigură și în servicii practice pentru oameni reali. Platforma ARK va oferi un blockchain de bază extrem de sigur, integrând tehnologii cheie descentralizate și dezvoltând cazuri de utilizare pentru a arăta abilitățile rețelei ARK. Folosind și integrând aceste tehnologii, în timp, ecosistemul ARK se adaptează tuturor noilor provocări.

ARK este o comunitate. Este un grup divers de oameni și seturi de competențe. Administratori de bani, muzicieni, comercianți, promotori de social media și proprietari de afaceri. Toate acestea ar fi dedicate colaborării și dezvoltării ecosistemului și comunității ARK.

ARK este un indicativ de bază. Este securizat printr-o rețea blockchain criptografică cu un algoritm de dovadă delegată a mizei.

ARK are un set de blockchain-uri conectate prin tehnologia Smart Bridge. Acest sistem inovator permite comunicarea între blockchain-uri validate cu punte, cu capacitatea de a îndeplini sarcini și funcții avansate. De exemplu, ARK Crew este capabil să conecteze multe blockchains populare și să creeze o legătură unificatoare între diferite ecosisteme.

Funcțiile și rețeaua ARK vor fi securizate corespunzător. Securitatea este un punct major pentru dezvoltatorii ARK. Echipa va fi responsabilă de o analiză continuă a riscurilor și de o testare internă de penetrare recurentă, oferind un sistem care îndeplinește standardele ridicate cerute de mediu. În ceea ce privește securitatea, confidențialitatea este o chestiune importantă pentru ARK. Integrarea anonimă a rețelei va oferi utilizatorilor setări opționale de confidențialitate atunci când trimite o tranzacție ARK pe platforma ARK.

Ceea ce reprezintă unul dintre punctele esențiale ale ecosistemului ARK este că ARK are misiunea de a face tehnologia blockchain ușor accesibilă consumatorilor. Vor ca consumatorii să nu simtă că folosesc vreo tehnologie. Intenția este de a construi o punte între lumea virtuală și realitate cu servicii unice pe care utilizatorii le doresc, le înțeleg și sunt dispuse să le cumpere folosind ARK. Pentru mai multe detalii despre abotu ARK, le puteți verifica foaie de parcurs.

Dar viitorul său?

În prezent, ARK este tranzacționat la 2,83 dolari, conform CoinCodex. În aprilie, prețul valutar a fost de aproximativ 0,05 USD. La sfârșitul lunii septembrie, prețul său a crescut până la 4 dolari, unde a găsit un nivel de rezistență.

ARK are un mare potențial de creștere în vremurile următoare. ARK ar putea permite întreprinderilor, utilizatorilor și dezvoltatorilor să utilizeze diferite funcționalități din diferite blockchains. Link-ul creat de ARK va fi necesar într-un viitor în care toate blockchain-urile vor avea nevoie de ceva de la celălalt. De ce trebuie să ne bazăm pe un blockchain numai atunci când alții oferă instrumente și posibilități incredibile? Acesta este punctul în care Smart Bridge-ul ARK face diferența.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map