Investiții în Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) este cunoscut ca un furnizor important de soluții de plată online. Oferind o alternativă la metodele de plată mai tradiționale, PayPal a devenit important la începutul anilor 2000 ca facilitator al plăților pentru site-ul de licitații online eBay. Operând din California în Statele Unite, compania continuă să fie una dintre cele mai inovatoare companii din sectorul tehnologiei financiare (fintech). după cum a demonstrat recenta lor adoptare a criptomonedelor în ecosistemul lor.

Ce este Paypal Holdings, Inc (PYPL)?

PayPal a fost înființat în 1998 de doi indivizi cu experiență în inginerie software și un avocat prin pregătire. Cunoscută inițial sub numele de Confinity, noua companie a lui Max Levchin, Luke Nosek și Peter Thiel a fost creată pentru a dezvolta software de securitate pentru dispozitive portabile. După ce au găsit puțin succes în acest domeniu, și-au pivotat strategia, optând în schimb să construiască un portofel digital. Acest nou produs a fost lansat aproape un an mai târziu, la sfârșitul anului 1999. La scurt timp, a avut loc o fuziune între Confinity și X.com, o bancă online înființată de Elon Musk. Deși noua firmă a păstrat inițial numele X.com, au optat pentru rebrand și clarificarea ofertelor lor de produse și servicii. Compania s-a stabilit pe numele PayPal în 2001, iar în cele din urmă compania a devenit publică cu o ofertă publică în 2002.

La scurt timp după IPO, eBay a cumpărat PayPal pentru 1,5 miliarde de dolari. În acest moment, creșterea companiei a impresionat investitorii. Peste 70% din licitațiile eBay au acceptat plăți prin PayPal și aproximativ 25% din licitațiile închise foloseau această nouă soluție de plată inovatoare. În doar 8 ani, PayPal a crescut la peste 100 de milioane de utilizatori în 190 de teritorii, oferind servicii folosind 25 de opțiuni valutare diferite. În septembrie 2014, PayPal a ales să se despartă de eBay și să se concentreze pe alte căi de creștere. Deși cei doi au continuat să lucreze strâns împreună, la începutul anului 2018 s-a anunțat că PayPal va înceta să mai proceseze plățile cu cardul pentru site-ul de licitații online pentru 2020. Astăzi, PayPal este o identitate separată de fostul său proprietar.

De ce Paypal Holdings, Inc (PYPL) Materie?

În ciuda existenței în urmă cu două decenii, capacitatea Paypal de a ține pasul cu schimbările i-a permis să rămână foarte relevantă în era modernă. Această abilitate a permis companiei să deservească acum peste 350 de milioane de clienți și comercianți în peste 200 de teritorii. Cu scopul de a face serviciile financiare mai ieftine, mai convenabile și mai sigure, acestea au continuat să inoveze. În 2019, un parteneriat cu giganții de pe rețelele de socializare Instagram a văzut lansarea Checkout pe Instagram, permițând plățile sigure folosind platforma Paypal din cadrul aplicației..

O achiziție strategică timpurie a avut loc în 2013, când Paypal a achiziționat startup-ul Braintree pentru 800 de milioane de dolari. Ca parte a portofoliului Braintree, Paypal a achiziționat tehnologia din spatele Venmo, o aplicație de plată pentru servicii mobile care a ajuns acum la peste 40 de milioane de utilizatori. Mai recent, compania a făcut o altă mișcare majoră, achiziționând compania Honey, platformă de recompense pentru cumpărături, într-o afacere în valoare de peste 4 miliarde de dolari, cea mai mare preluare a acestora până în prezent. Mierea este un instrument de economisire a banilor, care este popular printre mileniali, cu peste 17 milioane de utilizatori activi. Paypal afirmă că intenționează să o facă integrați în continuare Honey în platformele Paypal și Venmo, permițând companiei să își dezvolte în continuare rețeaua și să atragă mai mulți comercianți.

Paypal a făcut o mare presiune în 2020 anunțând suport pentru criptomonede în cadrul platformei lor. Toți utilizatorii ar putea acum să cumpere, să dețină și să vândă criptomonede din conturile lor Paypal. Acest lucru a deschis posibilitatea de a efectua tranzacții prin intermediul platformei lor utilizând criptomonede populare, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, plățile efectuate cu cripto fiind convertite în moneda națională la alegerea vânzătorului. Această adopție va permite o modalitate nouă și inovatoare de a efectua plăți către oricare dintre companie 26 de milioane de comercianți la nivel mondial. Oferit inițial chiar în Statele Unite, acest serviciu se va extinde pe platforma Venmo și pe piețele internaționale în 2021. În timp ce concurenții precum Square’s Cash App au permis deja tranzacții criptografice de ceva timp, această mișcare creează o oportunitate pentru unul dintre cei mai mari furnizori rețele din lume pentru a-și începe integrarea în ecosistemul criptomonedelor.

Paypal Holdings, Inc (PYPL) Perspective

În ciuda anunțurilor recente pozitive și a mișcărilor strategice, un număr tot mai mare de concurenți intră în spațiu și ar putea amenința poziția Paypals în sector. Companiile tehnologice precum Google, Apple, Amazon și Facebook își dezvoltă toate propriile sisteme de plată. În așteptarea creșterii concurenței, Paypal a depus eforturi considerabile în dezvoltarea aspectelor esențiale ale afacerii lor, cum ar fi Venmo. Ca rezultat, aplicația mobilă a evoluat de la instrumente simple de transfer de bani P2P, la o aplicație modernă, completă de servicii financiare. În timp ce transferurile de la egal la egal în cadrul aplicației nu generează venituri, funcții mai noi precum Transferuri instantanee si Card de credit Venmo sunt căi care au fost monetizate. Cu un sondaj din 2019 care confirmă acest lucru 20% dintre americani au folosit Venmo în ultimul an, există o oportunitate clară și prezentă de a valorifica capacitatea de monetizare a platformei.

Paypal a privit și piețele străine cu scopul de a-și extinde baza de utilizatori. În 2019, Paypal a achiziționat GoPay, o platformă de plată care operează în China. Miscarea a făcut ca Paypal să fie prima platformă de plăți străine să funcționeze în țara respectivă. Deși piața din China este dominată de giganți interni precum Alipay, obținerea accesului pe una dintre cele mai mari piețe din lume a fost un pas în direcția cea bună. Cu o planificare și execuție atentă, această achiziție are potențialul de a da roade într-un mod imens.

În ciuda acestei potențiale concurențe a firmelor gigant de tehnologie, PayPal a fost în frunte de mai bine de 20 de ani. Rețeaua lor globală este masivă și rămân foarte bine plasate pentru a face față oricăror provocări din următorii ani.

De unde să cumpărați Paypal Holdings, Inc (PYPL)

Un broker pe care îl recomandăm este Firstrade.


Firstrade este o firmă de brokeraj online de vârf care oferă o gamă completă de produse și instrumente de investiții concepute pentru a ajuta investitorii ca tine să preia controlul asupra viitorului tău financiar. De la fondarea sa în 1985, Firstrade s-a angajat să ofere servicii de înaltă valoare și calitate.

Combinând tehnologia de tranzacționare proprietară, o interfață cu utilizatorul extrem de intuitivă, servicii excelente pentru clienți și aplicații mobile, Firstrade oferă o soluție cuprinzătoare pentru toate nevoile dvs. de investiții.  Firstrade este membru al FINRA / SIPC.

Investiții în Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investiții în Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investiții în Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Public.com

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Cont minim

Nici unul

Cont minim

100 USD

Cont minim

Nici unul

Promoții

Stocuri gratuite *

* Consultați site-ul web pentru detalii.

Promoții

Nici unul

Promovare

Nici unul

rezumat

Pe măsură ce lumea continuă să se îndepărteze de metodele de plată mai tradiționale, cum ar fi numerarul și cardurile de credit, în favoarea comerțului electronic și a plăților digitale, puține companii se află într-o poziție atât de bună pe cât Paypal trebuie să o valorifice. Compania continuă să inoveze, creând un ecosistem de plăți larg și divers, care implică atât consumatorii, cât și comercianții. Rețeaua lor este imensă și cu adevărat globală, ceea ce face dificil pentru orice nou intrat pe piață să rivalizeze cu ei. Compania este în permanentă căutare de noi căi în care să se extindă, după cum reiese din incursiunea sa recentă în spațiul criptomonedelor. Având capacitatea de a se adapta și de a rămâne relevant, viitorul rămâne luminos pentru Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map