[ACTUALIZĂRI ÎN DIRECT] OKEx confirmă toate fondurile utilizatorilor, operațiunile platformei fără retragere funcționează ca de obicei

ACTUALIZAȚI: 19 noiembrie la ora 12:00 UTC

OKEx a anunțat că vom relua retragerile la sau înainte de 27 noiembrie 2020.

Înainte de a redeschide retragerile, echipa noastră efectuează controale stricte de securitate pentru a relua funcționarea normală a sistemului de portofel fierbinte și pentru a asigura siguranța fondurilor utilizatorilor noștri. Citiți anunțul complet aici.

ACTUALIZAȚI: 17 noiembrie la 14:30 UTC

Raport saptamanal

Astăzi, am publicat raportul nostru săptămânal despre activitatea de tranzacționare OKEx. Volumul de tranzacționare a instrumentelor derivate criptografice OKEx (futures, swap perpetue și opțiuni) a ajuns la 64,63 miliarde USDT – o creștere săptămânală de 60%.

De asemenea, am raportat că s-a înregistrat un flux de 211 BTC în această săptămână. Soldul portofelului BTC pe OKEx se ridică în prezent la 219.704 BTC. După cum se menționează în raport, săptămâna aceasta nu a existat nicio ieșire de active criptografice în lanț de la OKEx, deoarece retragerile rămân suspendate. Fondurile utilizatorilor rămân sigure.

Actualizare furcă BCH

Am anunțat astăzi că platforma intenționează să reia tranzacționarea contractelor futures săptămânale și bi-săptămânale BCHUSD și BCHUSDT la ora 18:00, 18 noiembrie. Pentru mai multe detalii despre ajustările nivelului contractului, vă rugăm să consultați anunțul.

ACTUALIZAȚI: 16 noiembrie la ora 15:00 UTC

Actualizare hard fork pentru comercianții BCH

Rețeaua Bitcoin Cash (BCH) și-a finalizat hard fork-ul ieri, 15 noiembrie. În prezent există două lanțuri forked, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) și Bitcoin Cash Node (BCHN).

Referindu-ne la prețurile de tranzacționare pe platformele majore, putem vedea că prețul actual al BCHN este semnificativ mai mare decât cel al BCH ABC. Urmând liniile directoare anunțate anterior, aceasta înseamnă că am adoptat BCHN ca noul BCH. Jetoanele BCH ABC vor fi transmise în conturile de finanțare ale utilizatorilor într-un raport de 1: 1.

Consultați anunțul complet pentru mai multe detalii.


Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Ne cerem scuze sincer pentru neplăcerile aduse utilizatorilor și lucrăm din greu pentru a relua funcționalitatea completă a platformei. Vă rugăm să continuați să verificați acest articol sau canalele noastre sociale oficiale pentru mai multe actualizări.

ACTUALIZAȚI: 14 noiembrie la 15:30 UTC

Actualizări hard fork pentru comercianții BCH

Furca Bitcoin Cash (BCH) este programată să aibă loc mâine, 15 noiembrie, în jurul prânzului, UTC.

Pentru toți comercianții BCH de pe OKEx, vă rugăm să vă rog nu efectuați niciun transfer BCH în perioada furcii pentru a evita pierderile de active. Puteți găsi mai multe detalii despre ce să vă așteptați în timpul și după furcă aici.

Pentru BCHUSD și BCHUSDT futures și swap-uri perpetue, astăzi am lansat detalii despre ajustările de control al riscurilor care vor avea loc în jurul furcii BCH. Vă rugăm să verificați anunțul pentru detalii complete.

Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Ne cerem scuze sincer pentru neplăcerile aduse utilizatorilor și lucrăm din greu pentru a relua funcționalitatea completă a platformei. Vă rugăm să continuați să verificați acest articol sau canalele noastre sociale oficiale pentru mai multe actualizări.

ACTUALIZAȚI: 12 noiembrie la 8:00 UTC

Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Ne cerem scuze sincer pentru neplăcerile aduse utilizatorilor și lucrăm din greu pentru a relua funcționalitatea completă a platformei. Vă rugăm să continuați să verificați acest articol sau canalele noastre sociale oficiale pentru actualizări despre situație.

Raportul Microstructurii pieței OKEx – octombrie 2020

Datele privind activitatea de tranzacționare pe OKEx în luna octombrie sunt în. La sfârșitul lunii trecute, OKEx avea cea mai mare dobândă deschisă agregată pentru contractele futures BTC pe toate bursele, la 1,1 miliarde USD. De asemenea, a avut cel mai mare OI agregat pentru contractele futures ETH, la 240 milioane dolari.

În plus, în ciuda scăderii prețurilor simbolurilor în lumea finanțelor descentralizate, volumul de tranzacționare a jetoanelor DeFi a rămas stabil – în scădere cu doar 2% de la o lună la alta.

Pentru mai multe informații din Raportul nostru Microstructură din octombrie, puteți citi rezumatul complet aici.

ACTUALIZAȚI: 9 noiembrie la ora 13:00 UTC

Retrageri

Retragerile de active digitale de la OKEx sunt încă întrerupte temporar. Toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Vom continua să actualizăm utilizatorii cu privire la situație în timp util.

Actualizări de produs

Astăzi, am publicat raportul nostru lunar pentru octombrie pe jetonul platformei OKEx, OKB. Capitalizarea medie a pieței OKB în octombrie a fost de 1,47 miliarde USD, iar volumul total de tranzacționare pentru luna a ajuns la 2,48 miliarde USDT. Citiți raportul complet pentru a afla mai multe.

ACTUALIZAȚI: 6 noiembrie la ora 14:00 UTC

Putem confirma că o parte legată de OKEx cooperează activ, în conformitate cu legea, cu un birou de securitate publică în cadrul unei anchete. S-au respins afirmațiile potrivit cărora partea în cauză se află în detenție penală.

Am căutat asistență și îndrumare juridică și, prin acest proces, am luat contact cu partea interesată.

În acest moment, din păcate, OKEx nu poate dezvălui informații suplimentare, deoarece conținutul anchetei este confidențial.

Ne cerem scuze pentru întreruperea funcționalității normale pe care aceasta a cauzat-o și ne vom actualiza prompt utilizatorii cu informații noi cu privire la starea retragerilor.

Toate fondurile utilizatorilor de pe platforma OKEx rămân sigure și neafectate. De la suspendarea retragerilor din 16 octombrie nu a existat nicio formă de ieșire a activelor de la OKEx de la 16 octombrie. În același timp, putem asigura utilizatorilor noștri că 100% din fondurile lor pot fi retrase după ce retragerile au fost reluate pe OKEx.

ACTUALIZAȚI: 4 noiembrie la ora 14:00 UTC

Retrageri

Retragerile pe OKEx sunt încă temporar întrerupte. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală și toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Lucrăm din greu pentru a relua funcționalitatea completă a platformei. Vă rugăm să consultați acest articol pentru mai multe actualizări.

Actualizări de produs

Infrastructura publică blockchain dezvoltată de OKEx OKExChain și-a lansat raportul de progres pentru luna octombrie. Testul OKExChain a fost actualizat la v0.12.3, care a optimizat în primul rând modulul Swap automat de piață, care vizează afectarea lichidității din lanț. Citiți mai multe despre evoluții aici.

Pentru deținătorii NEO și Algorand (ALGO) de pe OKEx, am început distribuirea lunară a bonusurilor astăzi. Puteți găsi mai multe detalii despre cum să vă valorificați bonusurile aici.

ACTUALIZAȚI: 30 octombrie la 12:30 UTC

Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Toate celelalte operațiuni ale platformei care nu implică retrageri rămân în funcțiune. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală și toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Lucrăm din greu pentru a relua funcționalitatea completă a platformei. Vă rugăm să consultați acest articol pentru mai multe actualizări.

Alte actualizări

Am introdus un sistem de recompensare a clienților noștri fideli cu taxe de tranzacționare mai mici. Citiți anunțul complet pentru mai multe detalii despre cum să primiți taxe mai mici până la 30 de zile după reluarea retragerilor pe OKEx, plus alte beneficii.

ACTUALIZAȚI: 29 octombrie la ora 17:30 UTC

Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală și toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Lucrăm din greu pentru a relua retragerile cât mai curând posibil. Vă rugăm să consultați acest articol pentru mai multe actualizări.

Alte actualizări de produse

Pentru utilizatorii de împrumuturi C2C: OKEx a decis să crească data suspendării BCH ca garanție din 3:00 am UTC pe 8 noiembrie la 9:00 am UTC pe 29 octombrie. Vă rugăm să rețineți, utilizatorii care împrumută USDT cu BCH ca garanție trebuie să își ramburseze împrumuturile înainte 3:00 am UTC pe 14 noiembrie, moment în care va fi declanșată o rambursare obligatorie.

ACTUALIZAȚI: 28 octombrie la ora 13:00 UTC

Retrageri

Retragerile din OKEx sunt încă temporar întrerupte. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală și toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Lucrăm din greu pentru a relua retragerile cât mai curând posibil. Vă rugăm să consultați acest articol pentru mai multe actualizări.

Alte actualizări de produse

Astăzi, OKEx a anunțat că va susține hard fork-ul planificat al rețelei Bitcoin Cash (BCH) pe 15 noiembrie. În prezent există două propuneri de furcă concurente, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) și Bitcoin Cash Node (BCHN). Dacă hard fork-ul are succes, utilizatorii care dețin BCH pe OKEx înainte de fork vor primi două active noi: BCH ABC și BCHN.

Pentru mai multe detalii cu privire la hard fork-ul planificat și cum va afecta tranzacționarea pe OKEx, faceți clic aici.

ACTUALIZAȚI: 27 octombrie la ora 13:00 UTC

Retragerile pe OKEx sunt încă temporar întrerupte. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală și toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Lucrăm pentru a readuce platforma la funcționalitate completă. Vă rugăm să consultați acest articol pentru mai multe actualizări.

ACTUALIZAȚI: 26 octombrie la 11:30 UTC

O actualizare de sistem WebSocket este programat pentru mâine, 27 octombrie la 8:30 UTC (afectează comercianții API și alte părți care utilizează API OKEx).

Retragerile pe OKEx sunt încă întrerupte. Securitatea fondurilor utilizatorilor este prioritatea noastră principală. Toate fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că platforma revine la funcționalitate completă.

ACTUALIZAȚI: 23 octombrie la ora 14:00 UTC

În acest moment, retragerile din OKEx sunt încă întrerupte. Toate produsele OKEx sunt în funcțiune, cu excepția celor care implică direct retrageri – de exemplu, Vindeți gateway-ul Crypto fiat și simbolul DeFi produc agricultura pe OKEx Earn, care au fost, de asemenea, suspendate temporar pe 16 octombrie..

Lucrăm non-stop pentru a ne întoarce la afaceri ca de obicei. Fondurile utilizatorilor rămân sigure și neafectate. Dorim să oferim un enorm mulțumire comunității OKEx pentru răbdarea voastră neclintită. Vă rugăm să reveniți aici pentru actualizări.

ACTUALIZAȚI: 22 octombrie la 15:15 UTC

Toate funcțiile de pe OKEx sunt în funcțiune, cu excepția celor care implică retrageri. Fondurile utilizatorilor sunt sigure. Apreciem sincer răbdarea dvs. și lucrăm din greu pentru a relua retragerile. Vă rugăm să verificați acest articol pentru actualizări viitoare.

ACTUALIZAȚI: 21 octombrie 2020 la 2:00 am UTC

Reluarea tranzacționării P2P și cumpărarea Crypto

Platforma OKEx P2P va relua tranzacționarea pe 21 octombrie, 12:00 pm UTC pentru perechile fiat CNY, INR și VND, iar gateway-ul Buy Crypto fiat va fi, de asemenea, reactivat în același timp.

Vă rugăm să rețineți că retragerile de criptomonede sunt încă suspendate temporar. Pentru siguranța dvs., evitați tranzacționarea fără escrow, deoarece riscă escrocherii și / sau dispute fără nici o protecție. Ca întotdeauna, vă rugăm să practicați gestionarea adecvată a riscurilor atunci când tranzacționați și urmați canalele noastre oficiale de comunicare doar pentru cele mai recente actualizări.

Vă mulțumim pentru răbdarea și sprijinul dvs. continuu.

Începând cu ora 03:00 UTC astăzi, 16 octombrie, OKEx a suspendat temporar retragerile de active digitale. * Dorim să asigurăm utilizatorii că securitatea fondurilor pe OKEx nu a fost afectată. În plus, toate celelalte operațiuni de pe OKEx care nu implică retrageri funcționează normal.

În ceea ce privește creanțe pe Twitter, astăzi, că fondurile au fost retrase de la OKEx către o bursă de concurenți, echipa de portofel a OKEx a confirmat că adresele de portofel de origine din tranzacțiile menționate nu aparțin OKEx.

De asemenea, economistul-șef al firmei majore de analize blockchain Chainalysis confirmat într-un tweet de astăzi că tranzacțiile în cauză au fost "etichetat greșit" și nu erau de fapt de la OKEx.

Ne cerem scuze sincer pentru orice inconvenient pentru utilizatorii noștri pe care suspendarea retragerilor l-ar fi putut provoca. Vom menține utilizatorii postați imediat ce vom avea mai multe informații – vă rugăm să consultați Twitter oficial OKEx pentru cele mai recente actualizări. Desigur, vom relua retragerile de active digitale imediat ce am stabilit că toate cerințele de securitate au fost îndeplinite.

Apreciem și apreciem sprijinul și încrederea dvs. continuă și vom continua să oferim clienților noștri produse, servicii și asistență tehnică de primă clasă.

* În conformitate cu 8.1 Modificarea serviciului și întreruperea Termenilor și condițiilor, OKEx poate modifica Serviciul și / sau poate, de asemenea, întrerupe, suspenda sau termina serviciul în orice moment cu sau fără notificare prealabilă.

Contact media

Vivien Choi

E-mail: [e-mail protejat]

@vivienchoi

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map