AMA Recap: Alysa Xu & DASH – Începeți cu tranzacționarea Dash Swap – Partea I

Pe 29 aprilie, CSO-ul nostru Alysa Xu s-a alăturat unei sesiuni live ask-me-anything (AMA) găzduită de DASH, o comunitate de tranzacționare criptografică bine stabilită și a răspuns la întrebările de pe canalul lor Telegram cu peste 3.400 de membri (http://t.me/dash_chat). Pe parcursul celor 90 de minute de chat, Alysa a introdus tranzacțiile contractuale și derivate ale OKEx, precum și beneficiile tranzacționării instrumentelor derivate criptografice.

Vă întrebați ce vă pot aduce produsele derivate în afara domeniului tranzacționării spot? De ce ar trebui să tranzacționați derivate criptografice pe OKEx? Consultați Q-ul de mai jos&După cum ne-am pregătit pentru dvs., cu toate întrebările pe care Alysa le-a răspuns în chat.

Contents

Partea 1: Introducere în contract și instrumente derivate

Alysa, să începem cu fundamentele – ce este un contract?

Alysa: Pentru începătorii cripto, de obicei tranzacționăm spoturi, dar ar trebui să ne dăm seama ce se întâmplă și pe piețele instrumentelor derivate. Futures, swap perpetue, opțiuni … Ei bine, reveniți la contracte.

Contractul este un produs derivat din monedă digitală. Utilizatorii pot câștiga venituri pentru creșterea sau scăderea prețului prin cumpărarea unui contract lung sau vânzarea unui contract scurt. Cumpărarea pe termen lung înseamnă că investitorii se așteaptă ca piața să crească în viitor și să cumpere o anumită cantitate de contracte pe termen lung pentru activele digitale.

Luați ca exemplu tranzacția contractului DASH. Dacă prețul DASH este de 60 USD, cumpărăm un contract în valoare de 1 DASH. Dacă prețul DASH crește la 70 USD, putem obține un profit de 10 USD vânzând un contract DASH. Vânzarea scurtă se referă la investitorii care se așteaptă ca piața să scadă în viitor și să vândă o anumită cantitate de contracte scurte de active digitale. Luând ca exemplu tranzacția contractului DASH, când prețul DASH este de 60 USD, vindem un contract în valoare de 1 DASH. Dacă prețul DASH scade la 50 USD fiecare, putem obține un profit de 10 USD cumpărând un contract în valoare de 1 DASH.

Investiția în tranzacții spot înseamnă că profiturile pot fi obținute numai atunci când prețul spot crește. Dar profiturile pot fi obținute în tranzacții contractuale, indiferent de creșterea și scăderea prețului prin cumpărarea lungă sau vânzarea scurtă.

Omar, în calitate de reprezentant al Dash, cum vedeți ascensiunea instrumentelor derivate pe piața criptomonedelor?

Omar: Răspunsul scurt este că credem că acest lucru avea să se întâmple la un moment dat sau altul. Odată cu includerea tranzacțiilor instituționale, am văzut probabilitatea ca multe produse disponibile pe piețele vechi să fie introduse în industria criptomonedelor ca fiind ridicate. Acesta este un lucru bun, deoarece a ajutat la standardizarea și maturizarea industriei noastre în naștere.

În plus, aceste contracte au adus mai mulți comercianți instituționali, ceea ce a dus la un interes mai mare pentru criptomonede în general. Mai important, introducerea instrumentelor derivate a fost inevitabilă din cauza volatilității pieței criptografice. Îmi pot imagina cel mai mult, dacă nu toți utilizatorii acestui AMA se pot referi la cât de repede se pot schimba pozițiile de la un moment la altul.

Beneficiile instrumentelor derivate și numeroasele tipuri de instrumente derivate (swap, opțiuni, contracte futures, perpetue etc.) pot fi reduse la riscurile de volatilitate de acoperire. Deoarece industria criptomonedelor se mișcă în mare parte în aceeași direcție ca Bitcoin în cea mai mare parte, este dificil să utilizați alte criptomonede pentru a vă acoperi investițiile..

De exemplu, pe piețele vechi, fără a utiliza instrumente derivate, puteți investi în active contraciclice sau active care scad sau își mențin valoarea atunci când piața crește și invers. În cadrul criptomonedelor, această capacitate nu era disponibilă imediat, iar mișcările pieței prețurilor spot pentru Altcoins, de obicei, evoluează în aceeași direcție ca Bitcoin în cea mai mare parte. Instituțiile au urmărit cu interes piața criptomonedelor la fel ca și clienții lor, cu toate acestea, cu volatilitatea prețurilor la fel de mare pe cât este în industria noastră, instituțiile au avut nevoie de o modalitate de a atenua riscurile și au gestionat prețurile de tranzacționare pentru a maximiza randamentele.

Această din urmă problemă a fost rezolvată prin intermediul birourilor OTC, însă componenta de reducere a riscului a fost disponibilă numai pentru instituțiile cu introducerea instrumentelor derivate în industria criptomonedelor. Beneficiul pentru fiecare utilizator este că acum pot profita și de aceste metode de reducere a riscurilor. Credem că instrumentele derivate vor fi o componentă importantă a ecosistemului de tranzacționare a criptomonedelor și aplaudăm OKEx pentru luarea măsurilor de introducere a acestor servicii utilizatorilor lor..


Așa că spuneți că sunt doar un comerciant de criptare de bază, ce ne pot aduce produsele derivate în afara domeniului tranzacționării spot?

Alysa: În primul rând, pârghie. În tranzacțiile contractuale, utilizatorii își pot amplifica veniturile prin ajustarea pârghiei. Iată un exemplu pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine efectul de levier: atunci când prețul DASH este de 50 USD, utilizatorul A primește un contract în valoare de 10 DASH cu o marjă de 50 USD și un efect de levier x10. dacă prețul DASH crește cu 10% (de la 50 USD la 55 USD), profitul acestui contract va fi de 10 * 50 * 10% = 50 USD. Deci, utilizatorul A câștigă un pârghie de 50 USD x10 atunci când prețul DASH crește cu 10%. Trebuie remarcat faptul că atunci când veniturile se dublează cu efectul de levier, riscul devine, de asemenea, dublu. Așadar, vă rugăm să utilizați pârghia în mod rațional.

În al doilea rând, acoperirea. Utilizatorii care dețin active digitale pot utiliza contractele futures pentru a realiza acoperirea, în special atunci când piața este în scădere. Hedging se referă la acoperirea fluctuațiilor prețului țintă criptomonedă al contractului, astfel încât să se evite riscurile cauzate de fluctuațiile din această perioadă. Aceasta înseamnă că clientul stabilește o poziție inversă a contractului, astfel încât profitul și pierderea generate de criptomoneda în sine să fie chiar opuse profitului și pierderii generate de contract atunci când există fluctuații de preț, precum și profitul și pierderea globală a criptomonedei și contractul rămâne același.

Puneți-l din nou într-un scenariu. Presupunând că prețul DASH actual este de 50 USD, utilizatorul A deține 10 DASH și se așteaptă ca viitorul preț DASH să scadă, astfel încât, pentru a evita pierderea cauzată de declinul DASH, utilizatorul A vinde un contract în valoare de 10 DASH; Se presupunea că după o lună, prețul real al DASH scade la 40 USD, atunci venitul contractului va fi de 2,5 DASH, echivalentul a 100 USD. DASH-ul inițial va pierde 100 USD, iar utilizatorul A va avea egal. Stabilind în avans poziția inversă a contractului, vă puteți bloca veniturile finale în USD.

Omar are vreun motiv pentru care ați putea sugera tranzacționarea instrumentelor derivate criptografice?

Omar: Permiteți-mi să prefaț acest răspuns spunând că nu este un sfat de tranzacționare, dar motivele pentru care s-ar folosi instrumente derivate pot fi rezumate 3 cuvinte – volatilitate, acoperire și speculații.

Volatilitate – Prețurile criptomonedelor pot fi foarte volatile, după cum știți cu toții. Instrumentele derivate îi ajută pe comercianți să se protejeze împotriva fluctuațiilor de preț. De exemplu, dacă credeți că prețul Dash va crește, un comerciant poate utiliza un contract futures pentru a bloca un preț pentru o anumită perioadă de timp. La fel cum ați dori să blocați prețul lunar al serviciului dvs. de internet pentru anul următor, pentru a evita riscul ca furnizorul dvs. de servicii de internet să crească tarifele în mod neașteptat, faceți același lucru aici cu contractele de criptografie și contractele futures..

Hedging – Un tip de strategie de atenuare a riscurilor, pe scurt, un investitor atenuează un risc cu o acțiune opusă. De exemplu, dacă o persoană deține 10 Dash cu speranța unei creșteri a prețului, poate alege să ia o poziție scurtă, astfel încât profitul unuia să se atenueze împotriva pierderilor celeilalte. Un scurt înseamnă practic că pariați că piața va scădea. Aici, un investitor ar vinde un contract scurt la prețul curent al pieței, astfel încât, atunci când prețul activului respectiv scade, vor primi un profit din diferența dintre prețul Dash în acele două momente separate în timp.

Luând același exemplu, al treilea motiv ar fi speculațiile. Shorting, perpetuu, swap și futures pot fi folosite și pentru a specula. Luând exemplul de mai sus, dacă investitorul a scurtcircuitat Dash și nu a avut acele 10 Dash menționate mai sus, atunci ei speculează că piața va scădea și vânzarea în lipsă pentru a profita de acest lucru. Ceva care nu este posibil pentru majoritatea pe o piață spot. Pe scurt, aceste instrumente derivate iau în considerare timpul, un factor critic în strategiile multor comercianți.

Partea 2: De ce și cum să tranzacționați derivate criptografice pe OKEx

De ce preferă comercianții OKEx față de alte schimburi de active digitale pentru tranzacționarea instrumentelor derivate?

Alysa: Răspunsul este scurt – OKEx este fantastic

OKEx este un schimb de criptomonede lider mondial, care oferă servicii financiare avansate și fiabile comercianților la nivel global, bazate pe tehnologia blockchain.

Utilizatorii burselor noastre pot tranzacționa fără a se îngrijora de bunurile furate. În plus, avem măsuri de control al riscurilor la nivel înalt în procesul de tranzacționare, cum ar fi apărarea condițiilor extreme de piață cu prețul de marcă, realizarea alocării zero a utilizatorilor cu marje pe niveluri și mecanism de închidere de înaltă performanță și evitarea riscului de lichidare cu o rezervă de risc suficientă.

Avem diverse tipuri de contracte – altele decât contracte diferite cu marjă diferită, avem contracte futures și contracte perpetue cu dată de expirare diferită. Contractele futures pot fi decontate săptămânal, bi-săptămânal, trimestrial și bilateral, iar contractele perpetue nu au o dată de expirare.

Avem diverse tipuri de comenzi – mai multe tipuri avansate de comenzi pentru a ajuta utilizatorii să tranzacționeze mai convenabil. Utilizatorii pot plasa comenzi de profit și oprire pentru a controla riscurile și a bloca profiturile.

Avem diverse valute de tranzacționare – pe lângă cele 9 monede majore (BTC, ETH, EOS, ETC, LTC, BCH, TRX, XPP, BSV), am lansat recent contracte cu alte monede populare, cum ar fi LINK, DASH, NEO , și aproape 20 de tipuri de valute care vor fi lansate în curând.

Avem diverse instrumente de produse – diverse instrumente de tranzacționare pentru a ajuta utilizatorii să efectueze tranzacții mai rapid și mai convenabil

Calculatorul contractului: utilizatorii pot folosi calculatorul pentru a calcula rapid profitul, prețul de închidere și prețul de lichidare în funcție de pozițiile lor, fără operațiuni de calcul complexe.

Date privind tranzacțiile multidimensionale: zece date majore de piață îi pot ajuta pe comercianți să analizeze situația pieței într-un mod cuprinzător și să își ajusteze planurile de tranzacționare în consecință.

Avem un volum de tranzacționare, spread-uri și performanțe de top – OKEx a câștigat recunoașterea utilizatorilor cu produse excelente, cu volum de tranzacționare contractual lider mondial, reprezentând peste 30% din întregul volum de tranzacționare pe piață. Spreadul mediu al contractelor futures / swap perpetue OKEx este mult mai mic decât alte burse

Și avem încredere :)

Deci, cum încep cu tranzacționarea spot Dash sau a instrumentelor derivate? Pot să mă înscriu prin OKEx?

Omar: Puteți să vă configurați prin OKEx, să parcurgeți procesul KYC și să vă înscrieți pentru a cumpăra direct Dash la OKEx. Pentru a începe să utilizați Dash, descărcați Dash Wallet pe Apple sau GooglePlay, apoi, după ce ați achiziționat Dash prin OKEx, accesați Dash.org/where-to-spend/ pentru a găsi un comerciant din apropierea dvs. pentru a cumpăra bunuri și servicii cu Dash.

De asemenea, construim o pagină instituțională pe site-ul nostru web, care va oferi un ghișeu unic pentru toate serviciile de care ar avea nevoie o instituție.

Câte tipuri are contractul OKEx? Ce avantaje au?

Alysa: OKEx acceptă 2 tipuri de contracte: futures / swap cu marjă de monedă și futures / swap cu marjă USDT

Un futures / swap cu marjă de monedă (invers) este decontat în criptomoneda subiacentă, adică moneda de deschidere și decontare este o anumită monedă. De exemplu: investitorii doresc să efectueze tranzacții contractuale BTC și deschid poziții cu BTC ca marjă, decontarea finală a profitului și pierderii va fi, de asemenea, în BTC; dacă investitorii doresc să efectueze tranzacții contractuale DASH și deschid poziții cu DASH ca marjă, decontarea finală a profitului și pierderii va fi, de asemenea, în DASH.

Avantajele futures / swap cu marjă de monedă: futures / swap cu marjă de monedă este potrivit pentru utilizatorii care trebuie să dețină o anumită monedă pentru o lungă perioadă de timp în scopul acoperirii și se pot bucura de profiturile din creșterea prețului și deținând poziții lungi de contracte cu marjă de monedă

Pe de altă parte, contractul cu marjă USDT se numește contract forward. Marja și decontarea contractului cu marjă USDT sunt ambele în USDT, adică: folosind USDT ca marjă pentru a deschide o poziție, veniturile vor fi, de asemenea, în USDT. Valoarea marjei USDT este stabilă și poate reduce riscul de reducere a marjei de poziție a utilizatorului pe piața de scădere; puteți efectua tranzacții contractuale în mai multe valute doar deținând USDT, ceea ce reduce și costul de tranzacționare al schimbării pozițiilor; contractul de marjă USDT este ușor de schimbat și calculat profitul și pierderea, care este potrivit pentru începători. Dacă sunteți un utilizator nou care nu a avut niciodată tranzacții contractuale, se recomandă să începeți contractul cu marjă USDT

Următorul exemplu va arăta diferența dintre veniturile celor două contracte atunci când piața urcă și coboară. După ce înțelegeți cum funcționează, puteți alege tipul de contract potrivit pe diferite piețe

Scenariu cu vânzare scurtă:

Presupunând că 1USDT valorează 1 USD, când prețul DASH este de 50 USD:

Monedă (contract invers): vindeți un contract scurt în valoare de 10 DASH cu un levier DASH și x10, presupunând că închideți după ce prețul DASH scade cu 10% (valoarea DASH scade de la 50 $ la 45 $), atunci venitul dvs. fi 1.1 DASH, iar soldul contului va fi de 95 USDT

Contract cu marjă USDT (contract forward): vindeți un contract scurt în valoare de 10 DASH, cu un levier de 50 USDT și x10, presupunând că închideți după ce prețul DASH scade cu 10% (valoarea DASH scade de la 50 USD la 45 USD), atunci venitul dvs. va fi de 50 USDT, iar soldul contului dvs. va fi de 100 USDT

Pe scurt, contractul pe termen scurt al contractului cu marjă USDT și al marjei cu monedă poate câștiga profituri atunci când prețul BTC scade, dar datorită scăderii marjei fiat în marjele cu monede, venitul final al marjei cu monede este mai mic decât cel al contractului cu marjă de USDT. Scăderea câștigurilor este legată de scăderea prețului DASH

Scenariu cu cumpărare lungă:

Presupunând că 1USDT valorează 1 USD, când prețul DASH este de 50 USD:

Monedă (contract invers): cumpărați un contract lung în valoare de 10 DASH cu un levier DASH și x10, presupunând că închideți după ce prețul DASH crește cu 10% (valoarea DASH crește de la 50 USD la 55 USD), atunci venitul dvs. să fie 0,91 DASH, iar soldul contului va fi de 105 USDT.

Contract cu marjă USDT (contract forward): cumpărați un contract lung în valoare de 10 DASH cu 50 USDT și pârghie x10, presupunând că închideți după ce prețul DASH crește cu 10% (valoarea DASH crește de la 50 USD la 55 USD), apoi venitul dvs. va fi de 50 USDT, iar soldul contului dvs. va fi de 100 USDT.

Pe scurt: contractul lung atât al contractului cu marjă USDT, cât și al marjei cu monedă poate câștiga profituri atunci când prețul BTC crește, dar datorită creșterii marjei fiat în marjele cu monede, venitul final al marjei cu monede este mai mare decât cel al contractului cu marjă de USDT. Creșterea câștigurilor este legată de creșterea prețului DASH.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să vizitați Academia noastră pentru a afla mai multe – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Partea 3: Viitorul OKEx & DASH

Care sunt planurile de viitor pentru Dash? Avem lucruri interesante pe care le putem împărtăși??

Omar: Cea mai interesantă lansare tehnologică viitoare este Platforma Dash. Platforma Dash va adăuga multe noi capacități rețelei, care le va permite dezvoltatorilor să construiască aplicații native Dash într-un mod ușor, care să folosească Dash ca metodă de plată, oferind în același timp experiența utilizatorului pe care consumatorii au ajuns să o aștepte de la aplicațiile de plăți tradiționale.

Prin oferte precum API-ul nostru descentralizat (DAPI), serviciul de nume descentralizat (DPNS) și noile SDK-uri, dezvoltatorii vor putea crea cu ușurință aplicații care să folosească Dash ca metodă de plată, oferind în același timp experiența utilizatorului pe care consumatorii au ajuns să o aștepte de la tradițional aplicații de plăți.

De fapt, munca noastră pe Dash Platform transformă rețeaua într-o bază de date descentralizată, susținută de consens, ca serviciu. Furnizăm stratul de date lipsă în viziunea pentru un web descentralizat. Produsul nostru este similar cu o versiune descentralizată a Cloud Firestore de la Firebase. Prin înregistrarea unui contract de date (de exemplu, schema bazei de date) pe platformă, utilizatorii pot beneficia de consensul Dash în raport cu starea datelor dvs. pe măsură ce utilizatorii trimit și recuperează informații din rețea.

Unul dintre primele cazuri de utilizare a platformei este serviciul nostru de nume descentralizat, care oferă nume de utilizator care pot fi citite de om, care vor înlocui necesitatea schimbului de adrese criptografice pentru a efectua plăți. În plus, Platforma Dash este crucială pentru actualizările majore pe care le facem portofelelor noastre – numite DashPay – care vor permite contactele, plata prin nume de utilizator și, în general, o experiență a utilizatorului la egalitate cu orice aplicație majoră de plăți. Toate acestea vor veni fără a sacrifica securitatea și confidențialitatea care fac atât de valoroase rețelele descentralizate.

Ce zici de tine, Alysa și OKEx?

Alysa: Desigur, eu și coechipierul nostru ne vom strădui să creăm cel mai centrat utilizator și profesionist de schimb de active digitale, precum și să construim cel mai bun ecosistem criptografic.

Dar aici aș vrea să petrec ceva timp să ne promovăm promovarea aici! Un bonus special pentru comercianții Dash: din 29 aprilie până la 6 mai, comercianții pot împărți până la 20.000 USDT prin tranzacționarea contractelor Dash.

Primul venit, primul servit! Vă rugăm să verificați mai multe informații pe site-ul nostru web sau aplicațiile mobile.

Partea 4: Î&A

Aici de la @ cryptococuk01: Multe schimburi au fost piratate, chiar dacă au un nivel ridicat de securitate. Aveți un mecanism pentru a preveni astfel de atacuri? Vei compensa utilizatorii dacă apare un astfel de atac?

Alysa: Ei bine, aceasta este o întrebare foarte bună! Nu pot petrece mult timp aici, voi, băieți, puteți citi articolele noastre în Academia noastră! Dar îmi dau un mic secret disponibil doar în AMA aici:

Utilizatorii și securitatea nu sunt nimic, indiferent dacă este vorba de securitatea fondurilor, tranzacționare, date și confidențialitate.

Adoptăm portofel rece multisig pentru a împărți activele noastre la aproximativ 500 BTC per portofel, astfel încât să nu purtăm niciun portofel rece cu o cantitate enormă de active și să avem riscurile noastre răspândite și mai bine gestionate.

@DustyLoooza întreabă: În termeni de SECURITATE: Dash se laudă cu 51% IMUNITATE DE ATAC, acum, Cum este acest lucru posibil? Vă rugăm să elaborați procesul cu privire la modul în care Dash obține această caracteristică de securitate?

Omar: Dash are o caracteristică numită ChainLocks care ajută la reducerea riscului de 51% atacuri la blockchain-ul Dash. Astfel de atacuri pot fi efectuate de un miner rău intenționat sau de un grup de mineri care controlează mai mult de 50% din puterea de calcul a rețelei.

ChainLocks îi stimulează pe mineri să publice blocuri procesate imediat și reducând astfel avantajele exploatării secrete și sporind dificultatea de a efectua un atac consens.

Rețeaua Dash folosește un sistem de cvorum care folosește cvorumele Long Living Masternode (LLMQ). Aici blocurile sunt confirmate atunci când 60% sau mai mult dintr-un LLMQ care constă din câteva sute de masternode (MNO) selectate la întâmplare, confirmă primul bloc dintr-un lanț activ

Primul blocat este blocat cu o semnătură ChainLock care previne reorganizarea lanțului (adică devine imposibil).

@RoginJohn Ce tipuri de instrumente derivate sunt disponibile pentru OKEx de acum?

Alysa: Avem swap perpetuu, futures și opțiuni (futures / swap cu marjă de monedă și futures / swap cu marjă USDT). În afară de contractele în valută mică, cum ar fi DASH, NEO, Link și XTZ, care au fost lansate, vor veni în curând și mai multe contracte în valută mică, precum ZEC și ADA. Rămâneți aproape!

@Simonwong Ca începător pentru tranzacționarea prin contract, am unele îngrijorări cu privire la tranzacționarea cu fonduri proprii. OKEx ar putea oferi o rețea de testare pentru începători să aibă unele practici de tranzacționare contractuală?

Alysa: Testnet … o idee grozavă :) Înțelegem că începătorii au îngrijorări cu privire la tranzacționarea cu fondurile lor și cu posibilele pierderi cauzate de experiența lor insuficientă.

Astfel, OKEx a lansat testnet-ul pentru a ușura preocupările începătorilor. OKEx vă va oferi suficiente fonduri de testare pentru a vă ajuta să experimentați întregul proces de tranzacționare fără să vă faceți griji cu privire la pierderi.

@RoginJohn Care sunt beneficiile DASH pentru companii?

Omar: Există multe avantaje în acceptarea Dash ca formă de plată (presupun că asta se punea în mod specific întrebarea). De asemenea, acestea sunt câteva puncte cheie de diferențiere față de alte criptomonede. Primul este viteza și taxele de tranzacție reduse ale tranzacțiilor Dash către oriunde pe glob. Tranzacțiile Dash folosind InstantSend sunt imediate (inclusiv decontări) la un cost de o fracțiune de penny american. După cum sa menționat mai devreme în AMA, Dash este singura criptomonedă de 51% rezistentă la atacuri în virtutea tehnologiei noastre, astfel încât tranzacțiile sunt foarte sigure. În plus, Dash are un număr mare de persoane la nivel mondial, cu organizații comunitare și membri din întreaga lume care doresc să folosească Dash pentru plăți. Aceasta înseamnă mai mulți clienți potențiali pentru afacerile lor. Credem cu adevărat în partenerii noștri și lucrăm întotdeauna pentru a atinge creșterea împreună prin mai multe moduri, inclusiv AMA-uri ca acestea. Întreprinderile pot strânge, de asemenea, fonduri pentru proiecte și inițiative care vor beneficia în cele din urmă Rețeaua Dash prin sistemul de propuneri. Face parte din rețeaua noastră DAO. Prin aceeași rețea DAO, aceștia pot fi la fel de activi sau inactivi pe cât și-ar dori, ceea ce înseamnă angajarea bazei de clienți viitori. De la pandemie, companiile caută, de asemenea, să se deplaseze online, iar Dash este perfect pentru plăți online, globale și chiar microplate, având în vedere taxele de tranzacție reduse. În cele din urmă, pe măsură ce echipa de bază lansează mai multe tehnologii, există mai multe oportunități de a extinde serviciile unei companii și de a crește eficiența.

@ Ahmad10112 Care este calea pentru a mă salva de 51% atac

Omar: Utilizați Dash;)

@ Kitty081089 Care sunt avantajele utilizării #Dash comparativ cu altele?

Omar: Puteți trimite și primi Dash (inclusiv decontări) oriunde în lume instantaneu și în siguranță cu Dash la o fracțiune de cent din S.U.A. În plus, puteți să participați la DAO și să vă alăturați comunității și chiar să primiți finanțare pentru a începe un proiect.

Mai vin AMA

Orice subiect pe care doriți să îl acoperiți, anunțați-ne!

De fiecare dată când terminăm un AMA, ne simțim foarte uimiți și impresionați de cât de nerăbdători doresc comunitățile noastre să afle mai multe despre noi. Așa cum am mai spus, vor continua să apară mai multe sesiuni AMA. Dacă aveți idei grozave pe tema pe care o putem acoperi, vă rugăm să ne anunțați pe canalele noastre de socializare. Până data viitoare, tranzacționare fericită!

Urmați OKEx pe:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map