OKEx Beacon Program Recap – Al doilea antrenor cu Jay și Lennix

Pe 26 iunie 2020, cei șase mentori recrutați au avut o altă sesiune de mentorat de 30 de minute cu mentorii lor: CEO-ul OKEx Jay Hao și directorul piețelor financiare Lennix Lai.

Consultați informații despre prima sesiune aici.

Mai jos este o recapitulare a subiectelor interesante și perspicace discutate în timpul sesiunii.

Phillip Taffley: Deflația este o posibilitate distinctă în multe țări din cauza efectelor coronavirusului. Dacă se produce deflația, ce prevedeți va fi efectul asupra piețelor criptografice?

Lennix: Încă cred că deflația este mai degrabă un fenomen pe termen scurt datorat COVID-19. Cu siguranță are impact asupra unor industrii fundamentale (de exemplu, companiile aeriene și turismul), dar există încă dovezi ale unor schimbări structurale în ceea ce privește cererea în cadrul macroeconomiei. Puteți vedea asta de pe piața de valori. Crypto, în special Bitcoin, este un instrument de stocare a valorii care poate fi utilizat pentru a acoperi riscul intrinsec al relaxării supra-cantitative – care devine mai probabil datorită impactului COVID-19 care durează mai mult decât se aștepta..

Guillaume Girard: Ați urmărit lansarea COMP? Ce părere aveți despre mineritul lichidității ca modalitate de distribuire a jetoanelor?

Lennix: COMP (precum și alte jetoane de cultivare a randamentului) este un alt tip de mecanism de distribuție a jetoanelor, spre deosebire de un IEO sau ICO. Efectul este evident: După cum puteți vedea, AUM din DeFi atinge recorduri – la fel și riscul. Tokenomica distorsionează rata pieței creditelor. De aceea există șanse mari ca modelul să nu fie foarte durabil. A existat un mecanism de extragere a comerțului înainte și nu a fost frumos.

Phillip Taffley: Se pare că Bitcoin a fost strâns corelat cu S&P 500 pentru ultimele săptămâni acum. Care credeți că este cauza, când a existat o corelație mică în trecut?

Lennix: Da. După marele prăbușire criptografică din 12 martie, corelația dintre BTC și S&P500 a fost mai mare. Cred că unul dintre motivele majore este că comercianții consideră Bitcoin ca un activ riscant alternativ. Deci, atunci când piața generală sa prăbușit la un anumit nivel, Bitcoin a fost expus și comerțului cu riscuri. Din punct de vedere al datelor, Bitcoin a oferit un anumit efect de siguranță datorită atributelor sale fundamentale, dar nu definitiv. Când pragul se sparge, comercianții caută riscuri.

Guillaume Girard: Astăzi a fost cea mai mare expirare a opțiunilor pentru Bitcoin. Credeți că aceasta este o tendință pe termen lung? Care este strategia OKEx de a câștiga cota de piață pe piața de opțiuni?

Lennix: Este un fapt de netăgăduit că fricțiunea (adică riscul de reglementare și costul) accesării Bitcoin devine banală. Imaginați-vă că doar 1% din bogăția americanilor a fost alocată Bitcoin. Cred că este o tendință pe termen lung – după cum puteți vedea, interesul deschis pentru CME atinge și recorduri. La OKEx, ne construim încă produsul. În prezent, înțelegem că produsul nostru este bine construit, dar trebuie să lucrăm la UI / UX și la marja portofoliului. Planul nostru de a prelua cota de piață ar trebui să aibă legătură cu produsele structurale, astfel încât comerțul cu produse structurale ar putea acoperi piața opțiunilor. Un alt instrument care poate fi listat ar fi contractele futures VIX, bazate și pe volatilitatea implicită în opțiunile OKEx.

Virginia Mijes Martin: Am condus primul program pilot blockchain și cryptos pentru elevii din școlile private din Spania. În primul rând, am instruit profesorii și studenții, apoi i-am integrat în planul lor de formare, care a inclus considerații de proiectare, sociale și economice, precum și implementarea teoretică și apoi practică a unui blockchain. Acum, pot vinde programul școlilor. In speranta. Talentul junior este cheia timp de cinci ani. Ce inițiative are OKEx și ce sfaturi pot avea pentru îndrumare educațională?

Jay: Cred că aveți o abordare foarte bună aici. Trebuie să înceapă cu elementele fundamentale mai întâi cu exemple din viața de zi cu zi, deoarece publicul țintă sunt studenții.

Iată una bună: Blockchain în certificarea școlii lor. Imaginați-vă că ați putea avea certificarea pusă pe blockchain într-un mod descentralizat. Certificatul dvs. ar fi securizat digital – fără nicio șansă de a fi pierdut fizic – în timp ce alte instituții ar putea urmări înregistrarea pe un blockchain public. Nu ar fi fantastic?

Un alt exemplu ar fi logistica boabelor de cafea. De obicei, nu ne putem bucura de legitimitatea verificării sursei de boabe de cafea în unele țări. Cu blockchain, putem urmări pas cu pas produsele verificate.

OKEx a luat inițiative în educația blockchain de ani de zile. În primul rând, am publicat videoclipuri și articole care explică elementele de bază. Și acum, am pus la punct un plan de educație mai sistematic și am lansat OKEx Academy.

Dmytro Sokoliuk: În 2017, am avut ICO-uri, iar apoi au fost IEO-uri. După părerea dvs., care este următoarea scenă care poate afecta creșterea altcoinelor?

Jay: Da, atât de rapid evoluează industria blockchain-ului. Această întrebare este destul de interesantă. De fapt, mulți oameni sunt de acord acum că suntem în sezonul altcoin, deoarece multe proiecte altcoin de înaltă calitate vin pe piață.

Mi se pare că creșterea altcoinelor este similară cu cea a stocurilor:

  • Valoarea intrinsecă este importantă, cum ar fi valoarea de afaceri sau socială a proiectelor, indiferent dacă ar putea aduce valoare anumitor cereri;
  • Opinia socială este, de asemenea, critică, deoarece ne aflăm într-o eră a rețelelor sociale.

Virginia Mijes Martin și Antoine Wallet: Care este părerea dvs. despre viitorul tranzacționării criptografice OTC, piețelor OTC, participanților, reglementării, volumului, riscului și lichidității? Și care este rolul schimburilor? OKEx a listat destul de multe jetoane noi – ceea ce te face să listezi o monedă / jeton pe OKEx în loc de alta?

Jay: La OKEx, continuăm să căutăm proiecte bune și promițătoare. În ceea ce privește cerințele de listare, ne vedem ca pe un schimb imparțial care oferă oportunități egale pentru ca proiectele bune să fie listate. De exemplu, vom analiza cartea albă a proiectului – care ar trebui să fie solidă – calitatea comunității și sinergiile sale cu schimburile și alte proiecte blockchain. De asemenea, avem cerințe de listare clare și există o echipă separată de listare care gestionează aplicațiile de listare.

Antoine Wallet: Am văzut evoluția imensă a DeFi în ultimii ani, care este o etapă imensă în ceea ce privește adoptarea și dezvoltarea. Care sunt părerile tale despre asta?

Jay: A fost aplicat foarte frumos mai multor scenarii:

Portofele – DeFi s-a dezvoltat foarte rapid și credem că va deveni un element crucial pentru sistemul financiar tradițional. Am lansat diverse produse pentru a permite utilizatorilor să câștige cu ușurință venituri pasive prin împrumuturi, mize și depozite DeFi.

Serviciile de împrumut C2C, în general, creează o piață deschisă pentru potrivirea cererii și ofertei de capital inactiv. OKEx vrea să o păstreze cât mai transparentă – spre deosebire de ceilalți jucători de pe piață, rata dobânzii la serviciul de împrumut C2C al OKEx este guvernată pur de concurența de pe piață. Tendința de criptocreditare deschide noi oportunități pentru comunitate, indiferent de mărimea investiției lor. În acest spațiu DeFi în creștere rapidă, suntem fericiți să fim printre primii care oferim servicii de creditare într-un mod fără permisiuni, deschis și compozibil.

Înțelegem în ultimele luni, în special în ultimele două săptămâni, că există mai multe DeFi "fermieri" pe teren. Săptămâna trecută, valoarea totală blocată (sau TVL, pe scurt) în DeFi a rupt 1 miliard de dolari. Acum, TVL din primele două proiecte DeFi, Compound și MakerDAO, depășește singur 1 miliard de dolari.

DeFi decolează și OKEx va fi, bineînțeles.

Am lansat propriul nostru blockchain, OKChain, cu o aplicație inițială descentralizată: OKEx DEX. Credem că DeFi este cheia incluziunii financiare și a libertății financiare pentru toți.

Această recapitulare a fost editată pentru claritate.

Urmați OKEx pe:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map