OKEx Earn Obține UNI și YFI, în timp ce MixTrust Mining vine la Jumpstart

Actualizarea săptămânală OKEx oferă o prezentare generală a promoțiilor, concursurilor, listărilor și discuțiilor organizate în fiecare săptămână.

În această săptămână la OKEx, inițiativa noastră populară OKEx Jumpstart Mining a continuat cu alte două protocoale DeFi promițătoare: MixTrust și Flamingo. Între timp, OKEx Earn a adăugat Uniswap și yearn.finance pentru ca utilizatorii să câștige venituri pasive cu randamente ridicate și o mai mare flexibilitate.

Ecosistemul nostru DeFi a salutat, de asemenea, trei noi jetoane în această săptămână, inclusiv AVAX, ANW și INX, alături de swap-uri perpetue cu marjă USDT pentru AVAX.

În plus, organizăm mai multe promoții pentru a câștiga recompense suplimentare în OKB pe OKEx Earn, precum și jetoane DIA, jetoane SRM și multe altele.

În cele din urmă, vă invităm să acordați premiera seriei mesei rotunde OKExDeFi, în care CEO-ul nostru, Jay Hao, vorbește cu Hart Lambur, cofondatorul Universal Market Access (UMA), pe canalul nostru YouTube.

Noi proiecte Jumpstart Mining

Am salutat încă două proiecte DeFi promițătoare pe OKEx Jumpstart: MixTrust și Flamingo.

MixTrust (MTX)

MixTrust este un protocol descentralizat de emitere a activelor sintetice bazat pe Ethereum și oferă o platformă descentralizată de tranzacționare între lanțuri, sinteză uniformă a activelor, tranzacții descentralizate între lanțuri și împrumuturi ipotecare între lanțuri.

Deținătorii OKB își pot miza acum OKB-ul pentru a exploata jetoane MTX și se pot bucura de mize gratuite, fără perioadă de blocare sau miză minimă. Aflați mai multe despre proiectul MTX și începeți să jucați acum.

Flamingo (FLM)

Flamingo este un protocol de finanțare descentralizat interoperabil, full-stack, construit pe blockchain-ul Neo. FLM este simbolul de guvernanță al Flamingo și va fi distribuit pe deplin comunității pe baza participării.

Exploatarea FLM a început de la 1:00 pm UTC pe 25 septembrie. Deținătorii pot miza OKB pentru a extrage jetoane FLM în schimb. Aflați mai multe despre proiectul FLM și începeți să jucați acum.


UNI & YFI: noi adăugiri la OKEx Earn

OKEx Câștigă integrări completate cu yearn.finance (YFI) și Uniswap (UNI), permițând utilizatorilor să mizeze jetoane pentru a câștiga venituri pasive cu randament ridicat. Utilizatorii pot miza jetoane USDT, DAI și USDC pe protocolul YFI on-chain sau se pot abona la UNI, cu perechi disponibile, inclusiv ETH-USDT, ETH-USDC, ETH-DAI și ETH-WBTC prin OKEX Earn.

Promoții

Câștigă dublu pe OKEx Câștigă

În perioada de promovare, trebuie doar să faceți clic pe "Inregistreaza-te" butonul de pe această pagină și abonați-vă la orice produs Câștigă pe OKEx Câștigă pentru a împărți fondul de recompense de 50.000 OKB în timp ce vă bucurați de un randament agricol ridicat. Recompensele vor fi distribuite pe baza principiului primul venit, primul servit.

Sezonul OKEx Crypto Monsoon – Săptămâna 1

În timpul sezonului de musoni OKEx Crypto, utilizatorii OKEx din India pot împărți un fond de premii în valoare de 50.000 $ Ser (SRM) pe parcursul a patru săptămâni. Pentru a intra, trebuie să executați o tranzacție P2P și puteți partaja jetoane SRM din fondul de premii în funcție de volumul dvs. de tranzacționare. Inregistreaza-te Pe aceasta pagina și aflați mai multe despre regulile promoției.

Testul de lansare OKExDefiScoop # 1

Noua noastră serie #OKExDeFiScoop de pe YouTube este destinația ideală pentru toate lucrurile #DeFi. Primul episod a început cu partenerul nostru, Celo. Acum oferim 10 USDT către 10 câștigători.

Pentru a intra, vizionați videoclipul, răspunde la întrebările de aici și urmați regulile pentru a câștiga!

Țineți OKB & Comerț DIA

Utilizatorii noi pot acum deține cel puțin 10 OKB și pot efectua tranzacționări spot de cel puțin 50 de DIA pentru a avea șansa de a împărți un fond de premii 20.000 DIA. Pentru a câștiga premii, înregistrați-vă și aflați mai multe despre reguli și detalii înainte de ora 15:59 UTC pe 30 septembrie.

OKEx TGIF: Mulțumesc lui Dumnezeu că zboară!

Votați pentru simbolul pe care credeți că va crește cel mai mult în acest weekend, între 26 și 27 septembrie, și împărțiți un fond de premii de până la 100 USD. Alăturați-vă acestui eveniment pe site-ul nostru.

Listări noi săptămâna aceasta

OKEx a enumerat trei noi jetoane DeFi săptămâna aceasta, inclusiv AVAX, ANW și INX, alături de swap-uri perpetue cu marjă USDT pentru AVAX.

Avalanche (AVAX)

Am listat tranzacționarea la fața locului AVAX alături de tranzacționarea marjelor AVAX, economii și swap-uri perpetue cu marjă USDT pe OKEx. Acum puteți începe să tranzacționați AVAX cu pârghie de până la 75x.

Anchor Neural World (ANW)

Anchor Neural World construiește un ecosistem de servicii descentralizate care se învârte în primul rând în jurul implementării serviciilor bazate pe inteligență artificială și învățare automată. Puteți vizualiza detaliile listării și puteți începe să tranzacționați ANW / USDT începând cu ora 10:00 pe 25 septembrie.

Insight Protocol (INX)

Protocolul Insight emite jetoane INX pentru a activa un ecosistem de recompensă centrat pe utilizator. Primul scop al emiterii de jetoane este să tokenizeze valoarea datelor participanților la servicii și să construiască un ecosistem Insight Protocol în jurul tokenului. Al doilea obiectiv este de a face serviciul Insight Protocol mai accesibil utilizatorilor, agenților de publicitate și părților interesate. Vizualizați detaliile listării și începeți să tranzacționați.

OKEx la evenimente

Eveniment viitoare: seria OKExDeFi AMA – dHedge

Pe 25 septembrie, vom vorbi cu Henrik Andersson, cofondatorul dHedge (DHT), pe canal oficial Telegram. Alăturați-vă la ora 13:00 UTC pentru o discuție în direct despre tranzacționarea mimetică necustodială pentru materiale sintetice.

Seria de mese rotunde OKExDeFi cu acces universal la piață (UMA)

În această masă rotundă, l-am invitat pe Hart Lambur, cofondatorul UMA, să împărtășească ideile sale despre puterea contractelor financiare descentralizate. Abonați-vă la Canalul canalului YouTube pentru premieră pe 25 septembrie.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map