OKEx lansează Jumpstart Mining, adaugă COMP la câștig și listează 6 jetoane DeFi

Actualizarea săptămânală OKEx oferă o prezentare generală a promoțiilor, concursurilor, listărilor și discuțiilor organizate în fiecare săptămână.

În această săptămână, la OKEx, am lansat primul nostru proiect de extragere a lichidității OKEx Jumpstart, ZYRO, și am văzut peste 100 de milioane de OKB în valoare totală mizată până acum. De asemenea, am consolidat secțiunea noastră OKEx Earn cu un nou produs pentru câștigarea de venituri pasive cu protocolul Compound, în timp ce OKEx Pool a văzut adăugarea unui serviciu Wakes Staking.

Ecosistemul nostru DeFi s-a extins, de asemenea, cu șase jetoane noi săptămâna aceasta, inclusiv SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN și REP alături de tranzacționare în marjă, economii și produse swap perpetue pentru 16 jetoane DeFi.

Mai mult, noile optimizări ale împrumutului C2C permit două noi opțiuni de garanție și un termen de împrumut de trei zile. În cele din urmă, consultați canalul nostru YouTube pentru al patrulea cadou OKExAlts și revizitați ultimul nostru DeFi Talk cu Luis Cuende, cofondator al Aragonului.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Am lansat primul nostru proiect de extragere a lichidității OKEx Jumpstart – Zyro.finance (ZYRO) – un protocol de nouă generație pentru lichiditatea automată construit pe Zilliqa, un blockchain public de înaltă performanță.

Utilizatorii își pot miza acum OKB-ul pentru a mina ZYRO și se pot bucura de mize gratuite, fără perioadă de blocare, fără mize minime și randament ridicat. Utilizatorii pot afla mai multe despre proiectul ZYRO și pot începe miza acum.

Compus: o nouă adăugire la OKEx Earn

Extinderea noastră recentă a OKEx Earn permite utilizatorilor să câștige venituri pasive prin intermediul popularului proiect DeFi Compound, fără a fi nevoie să plătească taxe excesive de gaz.

Depunând BAT, DAI, ETH, USDC, USDT sau ZRX, utilizatorii pot câștigați dobândă pentru împrumut și un bonus de token COMP la timp limitat.

Valuri Staking

Poolul OKEx a lansat oficial serviciul Wakes Staking, oferind o perioadă flexibilă de mizare cu randament anual de până la 5,36%. Află mai multe despre reguli și detalii.

Promoții

OKExAlts 4th YouTube Video Giveaway

Urmăriți al patrulea nostru #OKExAlts video pe măsură ce vă prezentăm patru tipuri mai comune de altcoins: jetoane de securitate, jetoane utilitare, jetoane de guvernare DeFi și jetoane de schimb.

De asemenea, vă puteți abona la Canalul canalului YouTube, apreciați videoclipul și urmați regulile din caseta de descriere pentru a introduce cadoul nostru de 100 USD USD în timp limitat. Promoția va dura până la 23:59 UTC în data de 23 septembrie.

OKEx India P2P DeFi Raffle Draw

Având la dispoziție mai multe proiecte DeFi pe OKEx, am extins promoția P2P DeFi Raffle Draw. Finalizați astăzi o tranzacție P2P pentru a împărți un fond de premii în valoare de 355.000 rupii indiene INR în USDT! Vedeți detaliile și alăturați-vă aici înainte de 20 septembrie. 

Votează pentru hanoracul tău preferat OKEx

Votează pentru hanoracul tău preferat OKEx pentru a avea șansa de a câștiga OKB și pentru cămașa câștigătoare OKEx. Votați înainte de ora 14:00 UTC pe 14 septembrie.

Listări noi săptămâna aceasta

OKEx a listat șase noi jetoane DeFi în această săptămână, inclusiv SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN și REP, alături de tranzacționare în marjă, economii și produse swap perpetue pentru 16 jetoane DeFi.

Swerve (SWRV)

Swerve Finance este o furcă a Curve, deținută 100% de comunitate. Are o ofertă simplă de 33.000.000 care este deținută în totalitate de deținătorii, de comunitatea furnizorilor de lichidități și de utilizatori. Dacă deținătorii furnizează lichiditate Swerve, primesc jetoane ySWRV, care pot fi mizate în Swerve DAO pentru a câștiga SWRV $.

Jeton Bounce (BOT)

Scopul lui Bounce este de a oferi diferite tipuri de licitații pentru persoane și proiecte. BOT este simbolul de guvernanță al platformei Bounce.finance, cu un mecanism de extragere a lichidității pentru a produce simbolul BOT.

SUN (SUN)

SUN este un experiment social care se concentrează pe potențialul DeFi al TRON. Conceput ca echivalentul Bitcoin prin excelență în rețeaua TRON, SUN are zero investiții VC, zero investiții PE, fără pre-minerit sau rezerve pentru echipă și este operat în întregime de comunitate prin contractele sale inteligente open-source. Vizualizați detaliile listării.

Numeraire (RMN)

Numerai propune Numeraire, un nou jeton criptografic care poate fi folosit într-un nou mecanism de licitație pentru a face ca supradezionarea să fie irațională din punct de vedere economic. Mecanismul de licitație duce la un comportament de licitare în echilibru, care dezvăluie încrederea oamenilor de știință în date raționale în capacitatea modelelor lor de a obține rezultate bune pe date noi. Mecanismul de licitație produce, de asemenea, argumente naturale pentru valoarea economică a unui simbol Numeraire.

Pepene galben (MLN)

Pepenele galben este un protocol bazat pe Ethereum pentru gestionarea descentralizată a activelor în lanț. Este un protocol pentru oameni sau entități pentru a-și gestiona averea și bogăția altora într-un mediu personalizabil și sigur. Melon împuternicește pe oricine să înființeze, să gestioneze și să investească în vehicule de investiții personalizate în lanț.

Augur (REP)

Augur este un oracol și o platformă descentralizată și de încredere pentru piețele de predicție. Rezultatele piețelor de predicție ale Augur sunt alese de utilizatorii care dețin simbolul de reputație nativ al Augur. Acești utilizatori își plasează jetoanele pe rezultatul efectiv observat și, în schimb, primesc taxe de decontare de pe piețe.

Tranzacționare în marjă, economii și swap-uri perpetue cu marjă în USDT

Continuăm să oferim mai multă flexibilitate utilizatorilor noștri globali, adăugând swapuri perpetue, tranzacționare de marjă și economii pentru 16 jetoane DeFi promițătoare – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL și BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV și SUN – toate oferind pârghie de până la 75x.

Actualizări ale produsului

Actualizări de împrumut C2C

Am implementat două actualizări ale serviciului de împrumut C2C, adăugând BCH și LTC ca opțiuni de garanție și un nou termen de împrumut de trei zile. Experienţă un mod nou de a împrumuta pe platformele DeFi și CeFi cu OKEx astăzi.

Opțiuni de tranzacționare suspendate din cauza întreținerii sistemului

Pentru a optimiza serviciul nostru și a îmbunătăți experiența de tranzacționare a utilizatorilor, OKEx a implementat întreținerea sistemului la 9:00 UTC în data de 9 septembrie.

OKEx la evenimente

Eveniment trecut – Masă rotundă OKExDeFi: Aragon

In acest masa rotunda, l-am invitat pe Luis Cuende, cofondator al Aragonului, unul dintre cele mai distinctive proiecte din spațiul DAO, să împărtășească ideile sale despre progresul actual al Aragonului și evoluțiile viitoare.

Abonați-vă la canal oficial YouTube pentru episodul complet și alte videoclipuri din seria noastră de mese rotunde OKExDeFi.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map