Sinteza activelor: o cale nouă spre activele din lumea reală tokenizate

La OKEx, ne uităm permanent la viitor – și credem că asta înseamnă DeFi.

Pentru a răspândi mesajul, CEO-ul nostru, Jay Hao, organizează o nouă serie de discuții virtuale de masă rotundă #OKExDeFi cu lideri din diverse industrii pentru a discuta progresul, perspectivele și planurile viitoare în domeniul finanțelor descentralizate..

În această masă rotundă, Jay îl intervievează pe Jordan Momtazi, un colaborator principal la Synthetix. Iordania a ajutat la conducerea protocolului Synthetix de la cartea sa albă la cel de-al treilea cel mai mare proiect DeFi din criptografie. Conduce operațiuni pentru proiect și vine cu o serie de experiențe de pornire și companii, inclusiv PayPal și Singtel.

Iată principalele puncte cheie de la masa rotundă.

Jay: Pe lângă furnizarea expunerii în lanț la orice activ, în special activele din lumea reală, într-o manieră descentralizată, Synthetix permite utilizatorilor să tranzacționeze instrumente derivate ale acestor active – de la mărfuri la stocuri. Cum crește Synthetix accesibilitatea utilizatorilor la piețele financiare tradiționale?

Iordania: Primul lucru evident pentru care pledăm cu adevărat este natura fără permisiuni a platformei. Este descentralizat și devine din ce în ce mai descentralizat, dar nu are permisiunea. Nu există un proces de înscriere a contului, nu există restricții – este doar un protocol care permite utilizatorilor să interacționeze cu aceste active.

În afara sintetizatorilor înșiși și a expunerii pe care o puteți obține asupra acestor active, am creat și o interfață cu opțiuni binare. O opțiune binară este o modalitate prin care utilizatorii pot folosi activele pe care le avem și, evident, să facă predicții cu privire la rezultatul anumitor evenimente sau ținte. De asemenea, construim o platformă futures, similară cu dYdX și o serie de alte platforme futures descentralizate viitoare.

Ne propunem să fim BitMEX descentralizat, așa că încercăm cu adevărat să aducem acea soluție într-un mod descentralizat și fără permisiuni utilizatorilor. Există o serie de produse pe care le avem sau le vom avea și, în general, tema este că nu are permisiunea și că totul este în lanț.

Jay: Acum aproape o săptămână, Fundația Synthetix se termina și acum trei DAO preiau controlul: ProtocolDAO, GrantsDAO și SynthetixDAO. Cum marchează aceste schimbări o schimbare de fază în guvernarea Synthetix? Ce înseamnă pentru comunitatea Synthetix?

Jordan: A fost o etapă importantă pentru Synthetix – așa că anunțul a fost, evident, în momentul în care totul fusese executat și tranziționat … dar aceasta a fost o lucrare în desfășurare de ceva vreme. Acum, avem trei DAO-uri care acoperă trei domenii diferite de asistență.

Avem GrantsDAO, care este acolo pentru a finanța bunuri publice – deci avem un set de oameni, în special comunitatea, care sunt de fapt implicați în GrantsDAO. GrantsDAO votează practic proiectele de sprijin care construiesc instrumente sau orice alt tip de sprijin pentru ecosistem. GrantsDAO este acolo pentru a ajuta la încurajarea dezvoltării și instrumentelor în jurul ecosistemului.

Avem ProtocolDAO, care este în esență un multiseg de patru din opt care face toate actualizările de bază – deci orice legătură cu contractele care sunt actualizate sau cu produsele adăugate trece printr-un ProtocolDAO, care este un grup separat de persoane.

SynthetixDAO este în esență trezoreria. Synthetix DAO finanțează toate grupurile implicate și este în esență responsabil pentru finanțarea ecosistemului și a protocolului de bază în sine.

Motivul pentru care acest lucru este important este că acesta este un pas către incluziunea comunității în luarea deciziilor în procesul de actualizare – și este un pas către un anumit tip de vot sau participare a deținătorilor de jetoane.


Jay: Ce speriți că jucătorii centralizați precum OKEx pot face mai mult pentru a facilita spațiul DeFi?

Iordania: DeFi se descurcă relativ bine în acest moment. Evident, devine din ce în ce mai cunoscută ca o categorie în cadrul cripto-ului, dar, adică, numerele și publicul pe care îl au grupuri precum OKEx – nu suntem nici pe departe în acest moment.

Pentru orice proiecte din DeFi, cred că lucrul îndeaproape cu jucătorii consacrați este numărul unu – accesarea bazei de cunoștințe pe care o aveți, dar și încercarea de a utiliza platformele pe care le-ați construit ca o modalitate de a răspândi conștientizarea ca o modalitate de a amplifica mesajele și oportunitățile din cadrul DeFi.

Cred că va exista o convergență între cele două tipuri de lumi – lumile descentralizate și centralizate. Cred că cineva poziționat ca OKEx ar dori să facă o mulțime de educație și o mulțime de conștientizare pentru tipurile de lucruri pe care DeFi încearcă să le facă.

Jay: Sugerează un cuvânt pentru a descrie viitorul DeFi – și de ce?

Jordan: Un cuvânt … aș spune că acel cuvânt ar fi "unic." Cred că aceste tipuri de jocuri de coordonare și sisteme de coordonare nu au fost făcute până acum la această scară. Compozibilitatea DeFi, modul în care produsele au fost construite deasupra produselor, este foarte, foarte unică. Este destul de interesant să te afli în mijlocul ei.

Această recapitulare a fost editată pentru claritate.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map