Ziua internațională a femeii 2020: 24 de citate inspirate ale femeilor în criptă

Egalitatea de gen este o căutare universală, iar industria cripto-blockchain nu face excepție. Nu este o surpriză faptul că, la fel ca alte domenii tehnologice, masculul reprezintă majoritatea în spațiul blockchain și cripto. Conform Constatarea CryptoNewsZ, doar 12,28% dintre persoanele angajate în comunitatea Bitcoin de astăzi sunt femei, deși numărul este deja în creștere de la doar 5% în 2018.

La OKEx, ne-am angajat să arhivăm egalitatea de gen la locul de muncă. Credem că este esențial să îmbrățișăm diversitatea de gen și abilitarea femeilor. Apreciem talentele, munca grea și contribuțiile angajaților de sex feminin și le oferim oportunități egale de a reuși și a străluci, la fel ca noi membrilor noștri de sex masculin..

După ani de eforturi, am reușit să realizăm o forță de muncă echilibrată în funcție de gen în acest an. Deci, ne intensificăm eforturile pentru a crește gradul de conștientizare a egalității de gen și a emancipării femeilor în industrie.

În cinstea Zilei Internaționale a Femeii, am creat o campanie dedicată #WomenInCrypto pentru a celebra realizările și contribuțiile aduse de jucătorii din industrie și a inspira pe cei care lucrează din greu pentru succes în rolurile lor. Campania prezintă partajarea inimă din inimă de la 24 de doamne uimitoare care au adus contribuții impresionante în domeniu.

Vă întrebați cum încalcă stereotipurile și excelează în blockchain și în lumea criptografică? Iată o privire asupra călătoriilor lor incitante și a declarațiilor puternice care evidențiază ceea ce este posibil pentru femeile din cripto.

„Crypto, așa cum știm, a fost construit nu numai pe blockchain, ci și pe o comunitate puternică. Noi, femeile, suntem constructori naturali ai comunității. Acum este momentul ca noi să adunăm și să participăm la criptografie în vederea obținerii independenței financiare și a valorificării setului nostru de îndemânări înnăscute. Așa cum dolarii pe care îi cheltuim sunt declarații politice – Bitcoin nu diferă. Timp de milenii ne-am exprimat voturile fără a fi auziți – criptomoneda ne permite să fim auziți ”.

Diana Pires, VP, Vânzări instituționale, Crypto.com

„Pentru tehnologiile emergente, cum ar fi blockchain-ul și criptomoneda, sunt întotdeauna necesare talente din medii diverse pentru a promova inovația. Cu o majoritate a rolurilor de strategie, comunicare și dezvoltare a afacerilor în industrie, aceasta oferă oportunități excelente pentru femeile nou-intrate să se implice mai mult ca oricând în tehnologii. Eu și cofondatorul meu TongTong Bee credem profund în capacitățile femeilor de a conduce creșterea industriei blockchain și a criptomonedelor și suntem încântați să ne vedem punctele forte în perturbarea lumii. ”

Alyssa Tsai, Fondator & CEO, PANews

„Cum să creăm un mediu egal? Industria cripto are avantaje naturale, este o industrie atât de nouă și oferă șanse mult mai egale pentru toată lumea în comparație cu industriile tradiționale. Bărbații și femeile sunt pe aceeași linie de plecare și au aceeași oportunitate de a schimba lumea veche și de a crea lumea nouă. Desigur, este, de asemenea, o industrie care necesită cunoștințe profesionale largi, cum ar fi juridică, financiară, tehnologică, de conformitate etc. Ne ajută să avem mai multe oportunități de a ne găsi specialitățile și de a ne potrivi cu experiența noastră sau, dacă dorim, putem înfrunta provocări mai remarcabile. Deci, ca femei, nu vrem doar să strigăm lozinci, ci trebuie să ne dovedim folosindu-ne intelectul, empatia excelentă și abilitatea de comunicare cu acțiuni de luptă pentru egalitatea de gen ”.

Seirai Li, Comunitatea Taraxa & Marketing Recika CMO, Taraxa / Recika

„Sunt Lilith Li. Sunt feministă.

Blockchain & industria criptocrenței este cel mai bun loc pentru a lucra ca femeie, chiar dacă nu codificați. S-ar putea să-ți arăți abilitatea care s-a străduit de ani de zile, precum și să fii tu însuți ca și cum ești.

M-am alăturat unui proiect blockchain cu sediul în Singapore timp de 2 ani, formând un nou venit în expertiză. Există multe oportunități fantastice de a învăța de la oameni și de a vă nota. De exemplu, ați putea gusta tehnologia de ultimă generație cum funcționează; ați putea fi, de asemenea, un nou comerciant entuziasmat de înțelegerea procesului pieței digitale; de asemenea, puteți lucra împreună cu specialiști care vin din diferite industrii și țări. Într-o zi, ți-ai da seama că oameni strălucitori lucrează în jurul tău și tu ești unul dintre ei.

Fără prejudecăți, fără sexism.

Sunt chinez, locuiesc în Tokyo de aproape 10 ani.

În Japonia, femeile nu au suficient spațiu pentru a avea succes din cauza culturii de modă veche și a gândirii din societatea tradițională. Se păstrează tăcut, umil, conform și satisfăcător tot timpul. Aceștia acționează „O FATĂ BUNĂ” și „LA fel ca tine” pentru a proteja în viața de zi cu zi. Asta am învățat de la japoneze.

În Japonia, avem nevoie de doamne mai entuziaste pentru a lucra aici pentru a vă arăta abilitățile, inclusiv gândirea, abilitățile lingvistice, comunicarea, socialul, simțul cât de tare puteți.

Sunt responsabil pentru comunitatea Women in Blockchain ca specialist japonez, care este fondată în New York și colaborează cu femei blockchain pentru a impune colaborarea regiunii.

În blockchain & în lumea criptomonedelor, doar câteva femei s-au luptat acolo. Sunt fiabili, respectați, de succes. Ai vrea să fii următoarea doamnă? ”

Lilith Li, Specialist japonez, Women in Blockchain

„Femeile aduc atât de mult la locul de muncă. De la perspective și stiluri de conducere variate, la abordări atunci când se ocupă de situații – este important ca întreprinderile să angajeze femei și să promoveze această diversitate. Ca femeie într-o industrie dominată de bărbați, primirea acestui sprijin atât de necesar și posibilitatea de a crește continuu este incredibil de importantă. Când industriile își elimină mediile restrictive și oferă femeilor acele oportunități, toată lumea poate înflori! ”

Sandra Yap, Director al parteneriatelor, Zcoin

„A trăi o viață cu sens necesită curaj, curaj și energie nelimitată. A fi mama a doi copii în timp ce îndeplinește nevoile unui mediu de lucru dur este ceva ce se confruntă cu multe femei din secolul 21: este provocator și plin de satisfacții în același timp. Viața este o călătorie frumoasă, cu urcușuri și coborâșuri constante, dar cel mai important este că suntem în viață și ne putem bucura de fiecare minut al călătoriei. Mă simt cu adevărat binecuvântat că mi-am găsit chemarea în lumea blockchain-ului, o misiune digitală care m-a conectat cu oameni uimitori care au vise mai mari decât ei. Munca zi și noapte chiar te epuizează. Dar, în cele din urmă, ieși ca o persoană nouă, pentru că ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Mă simt recunoscător pentru toate greutățile pe care a trebuit să le suport, pentru că m-au făcut o persoană mai bună pe parcurs. Este adevărat în special pentru colegele mele care trebuie să lucreze foarte mult pentru a atinge obiective grozave în timp ce sunt acolo pentru copiii lor uimitori. Luați acest mesaj de la mine în Ziua Internațională a Femeii: Iubiți-vă munca, iubiți-vă viața, pentru că munca adevărată vă face întotdeauna să arătați frumos ”.

Faye, Cofondator, 99Ex

„Datorită bitcoinului, oamenii sunt mai liberi și mai abilitați ca oricând să concureze pe baza ideilor lor și a creării valorii lor, neînfrânându-se de vechile prejudecăți legate de gen, rasă, pedigree și altele. Sistemul bitcoin permite prețul pe piață al fiecărei piese minuscule de creare a valorii din munca grea și creativitate și trece această recompensă pe tot parcursul lanțului valoric în timp real. Acum este timpul ca toată lumea să regândească ce valoare creați, care va avea un impact pozitiv asupra celor 7 miliarde de colegi. “

Ella Qiang, Manager Asia de Sud-Est, Asociația Bitcoin

„Mantra mea personală este că cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l construi. Să ne concentrăm energia și talentul pe crearea unui viitor pe care ni-l imaginăm, în loc să pierdem timpul cu nayayers. Controlează-ți destinul fiind cel mai mare avocat al tău. ”

Emi Yoshikawa, Sr. Director de Operațiuni Globale, Ripple

„Tehnologia blockchain nu este doar o revoluție tehnologică care schimbă și societatea și umanitatea în general. Vectorul descentralizat al Blockchain oferă femeilor acces egal la educație mai largă, management financiar (individual și instituțional). Femeile și fetele nu trebuie să fie din Wall Street, ci să facă parte din procesul de luare a deciziilor economice globale. Blockchain aduce independența financiară femeilor și ajută la încetarea discriminării bazate pe gen în școli, în birouri și acasă, la nivel internațional. Este timpul ca femeia să strălucească ”.

Xiaoying Ren, Director al Alianței Strategice, Cointelegraph Japonia

„Cred că aceasta este o industrie marcată de concepții greșite și neînțelegeri. Mulți oameni (atât bărbați, cât și femei) cred că trebuie să fii dezvoltator sau economist pentru a te implica – sau că au ratat barca și este prea târziu.

Ne îmbunătățim la strângerea narațiunii, la explicarea beneficiilor criptomonedei fără a o complica excesiv, la construirea infrastructurii, la difuzarea produselor care sunt mai ușor de utilizat cu USP-uri evidente. Dar mai sunt multe lucruri de făcut, precum și mult spațiu pentru ca toate tipurile de oameni să se alăture.

Nu este nevoie să fiți informaticieni (sau bărbați) pentru a înțelege valoarea unei monede digitale descentralizate care ne îndepărtează de controlul guvernelor și băncilor centrale și ne oferă suveranitate financiară individuală … Aveți nevoie doar de o minte curioasă și dorința de a învăța.

De asemenea, înțelegeți că cel mai mare obstacol în calea intrării poate fi dumneavoastră. Da, aceasta este o industrie dominată de bărbați, dar nimeni nu refuză în mod activ accesul femeilor. Multe dintre femelele care au intrat o ucid în spațiu. Blockchain este neutru în funcție de gen. Nu lăsați pe nimeni să vă facă să gândiți altfel și nu lăsați nimic să vă stea în cale. ”

Christina Comben, Jurnalist criptomonedă, Bitcoinist

„Femeile au un rol critic de jucat în spațiul Blockchain și Crypto. Femeile sunt în mod natural îngrijitoare, mai demne de încredere și deseori acordă atenție detaliilor care ar putea fi trecute cu vederea, cum ar fi utilizarea criptomonedei pentru totdeauna.

Este responsabilitatea noastră ca femei să fim înaintașii schimbării care ne-a venit, Blockchain și crypto mi-au dat o voce și o șansă într-o lume plină de birocrații, poate face același lucru și pentru alte femei. Participarea mai multor femei la spațiul criptografic ar putea aduce schimbări pozitive. Femeile sunt comunicatoare excelente și pot contribui la aducerea echilibrului și a încrederii în ecosistemul cripto. ”

Yaliwe Soko, Președintă, Asociația Blockchain din Africa Unită

„Sunt bucuros să observ că noile tehnologii permit femeilor să se îndeplinească atât în ​​viața lor profesională, cât și în cea privată, să își organizeze timpul și să-și aducă ideile în lume, permițând afacerilor să fie mai incluzive și mai diverse. O viziune feminină asupra viitorului reprezintă diferite valori, obiective importante și modalități de a le atinge și este minunat că astăzi putem împărtăși și fi auziți. Fintech deschide noi oportunități femeilor care lucrează, care, în felul lor, deschid noi orizonturi industriei fintech. Este un proces reciproc benefic. Tot mai multe femei puternice pot fi văzute în cripto, de asemenea, nu este o coincidență faptul că șeful Blockchain din una dintre cele mai influente comunități din lume – Forumul Economic Mondial – este o femeie, o mare profesionistă și o mamă a trei copii..

Femeile sunt o resursă excelentă pentru economie, deci să fim femei puternice. Fie ca noi să îi încurajăm, să îi educăm. ”

Kristina Lucrezia Cornèr, Editor manager, Cointelegraph

„Cu o tehnologie care are doar 11 ani, este un spațiu emergent în care femeile pot intra mai devreme și pot îmbunătăți raportul dintre inovatorii bărbați față de femei și liderii din industria blockchain-ului. Nu aveți nevoie de o diplomă în informatică pentru a înflori și a avea succes în această industrie, aveți nevoie de motivație, un plan de afaceri solid și perseverență. “

Adel, Co-fondator și lider de proiect, DAPS Coin

„Blockchain și cripto sunt tehnologii care schimbă lumea, iar femeile ar trebui să fie implicate în ele. Numărul femeilor din IT, STEM, cripto și blockchain este încă mic. Există un potențial imens pentru doamnele împuternicite, care nu sunt încă implicate. Să încurajăm cu toții femeile să își folosească calitățile în această industrie emergentă.

Există o mulțime de muncă de făcut pentru dezvoltatori, lideri (tehnologici), manageri de marketing, experți în comunicare, vorbitori, designeri (web) și mai multe oportunități excelente. Deci, dacă poți îndrepta o doamnă în direcția corectă pentru a-și urma visele, pentru a-și folosi potențialul, atunci mergi pentru asta. Poate fi sora ta mai mică, un prieten sau chiar cineva pe care l-ai întâlnit pe marele web mondial. Fiecare contribuție mică poate duce în cele din urmă la o lume blockchain și criptografică mai diversă și mai incluzivă. ”

CryptoLady, Fondator, ladiesinblockchain.org

„Cred că femeile pot aduce gândirea creativă într-o industrie care în prezent are probleme în legătura dintre tehnologia nouă și aplicațiile sale utile și obișnuite. Așa gândesc și simt ca designer de sisteme într-o companie de tehnologie de succes.

Bitcoin nu poate găsi un adevărat succes prin simpla arhitectură software genială. Nici nu poate fi la înălțimea destinului său, fiind doar o țară de minune de nișă pentru tehnici sau investitori. Are nevoie de utilizare în masă! Are nevoie de oameni care promovează și proiectează pentru această utilizare în masă.

Deci cine vor fi acești oameni? Suntem cu toții. Nu oamenii construiesc software-ul nodului Bitcoin. Este vorba de oameni din industriile existente, care găsesc un caz de utilizare pentru a-și rula serviciul (sau părți din acesta) mai eficient prin Bitcoin.

Bitcoin ca ecosistem deschide o mulțime de posibilități care nu au fost încă valorificate. Oferă o înregistrare sigură, deschisă, globală și o comunicare rapidă și rentabilă a tuturor tipurilor de tranzacții, acorduri și date.

În ultimul deceniu, oamenii nu au fost pe deplin treji cu acest lucru. Cei mai mulți dintre noi, chiar și aceia dintre noi care știu despre Bitcoin de mult timp, ignoram potențialele Bitcoin – ascunse la vedere în codul primei versiuni a Bitcoin: 0.1.

Depinde de noi toți cu pasiunea de a împărtăși și de a construi pe aceste descoperiri ale naturii adevărate a Bitcoin, de a realiza pe deplin venirea globală a Bitcoin ca Internet 2.0.

Bitcoin nu este doar o investiție: este o rețea și o infrastructură pe care o mare parte din facilitățile și serviciile noastre moderne ar beneficia.

Așadar, să ne ajutăm să realizăm visul lui Satoshi dezvoltând și promovând servicii populare masive pe Bitcoin care sunt la înălțimea designului Bitcoin și a adevăratului destin! “

Reina Nakamoto, Proiectant de sisteme, @mindstatex

„Crypto este o industrie în continuă evoluție și multidisciplinară. Nu vă simțiți intimidați de cantitatea aparent copleșitoare de informații – gândiți-vă critic, fiți rezistent și aveți încredere în propria voastră voce. Cel mai important, distrează-te cu un impact în lumea noastră! ”

Mia Deng, Dragonfly Capital

„Toată lumea vorbește despre adoptarea criptomonedelor.

Doriți să accelerați procesul? Implică mai multe femei!

În timp ce femeile au început să ocupe funcții de conducere în cele mai mari companii de criptomonede, avem nevoie de mulți mai mulți dintre noi care investesc și lucrăm în această industrie. Vorbește-ți prietenele, surorile și fata aceea cu care vrei mereu să începi o conversație. (Vrei să înveți ceva mișto? Este un mare spargător de gheață &# 128539;) ”

Shalini

„Trăim într-o lume care se schimbă într-un ritm rapid. Este un moment în care creativitatea și ideile îndrăznețe au devenit noua normă și acei oameni care îmbrățișează această nouă eră vor ajuta, de asemenea, să o schimbe în bine. Acesta este motivul pentru care susțin educația și împărtășesc informații, astfel încât mai mulți oameni să înțeleagă oportunitățile nelimitate pe care Blockchain și Crypto le pot avea la modelarea societății noastre ca oameni, ca comunitate și ca persoană individuală, indiferent de etnie, sex sau mediu social. Întotdeauna am apreciat lucrurile bune din viață și în ceea ce putem realiza dacă lucrăm împreună și rămânem conectați. Tocmai de aceea m-am alăturat recent ICOS Ecosystem și echipei P-Rep ICONPLUS pentru a inspira și a provoca pe alții să lucreze împreună. Inovația adevărată include pe toată lumea. ”

Mounia Rabhi, Reprezentant public ICON, ICONPLUS

„Ziua Internațională a Femeii a început în 1910. Aduc un omagiu celor care au început această mișcare în acea epocă. Și acum în 2020. Trebuie să trecem la faza următoare. Blockchain-urile și criptomonedele au evoluat prin eliminarea frontierelor și conectarea persoanelor. Nu uitați că blockchain-ul are și potențialul de a crea libertatea și egalitatea femeilor. ”

Mai, MissBitcoin

„Pentru ca tehnologia blockchain să realizeze adoptarea în masă, avem nevoie de mult mai multe talente în special. femei să ne alăture în această industrie. Cercetările arată că femeile excelează în a lua inițiativă, acționând cu rezistență, conducând spre rezultate și afișând integritate și onestitate ridicate, calități care sunt esențiale pentru a ajuta industria să-și realizeze vastul potențial..

Acestea fiind spuse, cred că cel mai important motiv pentru care femeile se alătură acestei industrii este că este FUN. Din propria mea experiență, aceasta a fost o plimbare nervoasă, dar încântătoare. O plimbare în care sunt umilit tot timpul, în permanență pe degetele de la picioare, totuși învăț în fiecare zi, călcând și făcând semne într-un teritoriu vast în care foarte puțini au trecut vreodată. Vino cu noi în această plimbare! ”

Fangfang Chen, Șef de operațiuni, Fundația Algorand

„Adaptarea și înțelegerea criptomonedelor și a tehnologiilor blockchain poate părea un lucru dificil la început.

Nu uitați faptul că: "Totul este greu înainte să fie ușor!"

Facilitatea lucrurilor grele este puterea ascunsă a noastră. Nu-ți subestima niciodată talentul. Nu vă fie frică să învățați lucruri noi.

Nu vă fie frică să fiți un pionier al schimbării. Nu vă fie teamă să concurați în lumea masculină. Nu lăsați societatea și starea actuală să vă țină în afara jocului.

Fiecare transformare va avea nevoie de atingerea noastră plină de compasiune și de perspectiva detaliată; la fel ca transformarea blockchain.

Bașak Burcu Yiğit, Co-fondator, Istanbul Blockchain Women

„Numărul femeilor antreprenoriale care dezvoltă proiecte în tehnologia blockchain sau care iau parte activă în proiecte este încă foarte puțin, deși tinde să crească. Având în vedere cazurile de utilizare, este posibil să spunem că am început să vedem profiluri de avocați, birocrați, academicieni, personal public sau directori de nivel mediu sau C care lucrează la soluții de blockchain corporative care încearcă să contribuie la ecosistem în termeni de reglementare și probleme de guvernanță.

În ceea ce privește partea criptomonedă a afacerii, vedem că femeile abordează criptomonedele mai degrabă ca un instrument de investiții / economii decât de tranzacționare, din cauza instinctului lor de a fi mai prudente.

Pe de altă parte, femeile sunt creative prin natură. Femeile trebuie să aibă o notă în dezvoltarea acestei tehnologii și crearea de idei noi. În acest fel, credem că tehnologia poate fi adoptată și extinsă de către mase mai largi. Trebuie construite structuri care să încurajeze femeile să efectueze tranzacții cu criptomonede. Ca percepție a conștientizării comune a faptului că toate mediile software, în special jocurile pe computer, sunt dominate de bărbați, ne pasă să rupem această percepție și să încurajăm femeile să lucreze în acest ecosistem care poate crea valoare adăugată și deschide noi orizonturi. ”

Ebru Güven, Co-fondator, Istanbul Blockchain Women

„Bitcoin este totul despre libertatea de alegere și sper ca să vedem că mai multe femei îl folosesc ca mecanism pentru a-și crea oportunități. Le-aș spune celorlalte femei din industrie – să continuăm să construim. Poate într-o zi, întrebarea, "Cum este să fii femeie în spațiu? ” va fi învechit. ”

Girl Gone Crypto, @girlgone_crypto

În cele din urmă, iată câteva cuvinte de la directorul nostru de strategie, Alysa Xu.

„Ce îmi place la cripto? Este nediscriminatoriu, indiferent de sex, educație sau mediu cultural. În cripto, toată lumea este egală. Este un adevărat manifest al „descentralizării”.

Pentru o femeie care lucrează în industria tehnologiei timp de aproape 10 ani, mi se cere mult: „De ce nu există o mulțime de femei în blockchain?” și le dau întotdeauna același răspuns, există. Pur și simplu nu primesc același nivel de expunere sau recunoaștere ca omologii lor de sex masculin și aceasta este problema spațiului.

Vreau să motivez mai multe femei să se implice în cripto, vreau să văd femei la putere și, cel mai important, vreau ca femeile să valorifice această oportunitate uimitoare de a crește și a străluci. Crypto nu este un fel de club pentru băieți, este atotcuprinzător, toate acele doamne care ni s-au alăturat în campania #WomenInCrypto sunt exemplele perfecte ale modului în care femeile pot conduce, forma și contribui la industrie. ”

Alysa Xu, Director de strategie, OKEx

Urmați OKEx pe:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Site: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map