Okcash vs. Reddcoin – Battle of PoS Cryptocurrencies

Criptomonedele cu dovadă de miză (PoS) au multe avantaje tehnice. Ei câștigă popularitate acum datorită preocupărilor crescânde de mediu legate de exploatarea criptomonedelor.

niste PoS monedele oferă, de asemenea, investitorilor dividende la deținerea monedelor, ceea ce le face destul de profitabile. Trebuie doar să dețineți câteva jetoane PoS în portofel pentru a câștiga venituri pasive.

Două dintre cele mai populare monede PoS sunt OkCash și ReddCoin – care au avut ambele un succes de preț în ultimele câteva săptămâni. Atât Okcash, cât și Reddcoin sunt construite pe mecanismul de consens Proof-of-Stake.

Acestea sunt proiecte foarte diferite, dar merită cântărite tehnicile pentru cei care doresc să facă investiții în monede PoS.

Ce este OKCash?

În era informațională, când datele digitale pot fi trimise oriunde în lume aproape instantaneu, nu există niciun motiv pentru care transferul de active digitale să fie lent și costisitor.

Cea mai mare 625 criptomonedă după capitalizare de piață (în momentul scrierii acestui articol), OkCash este o furculiță a Litecoin, și este una dintre monedele digitale PoS mai subevaluate. Moneda are rate de confirmare mai mari decât majoritatea celorlalte active digitale.

Captură de ecran 6

Sursă: http://okcash.io/

OKCash este o criptomonedă open source care se mândrește cu a fi complet descentralizată. Asta înseamnă că oricine poate contribui la codul software OKcash.

Poate fi utilizat fără probleme pe toate rețelele sociale. De exemplu, puteți trimite jetoane OKcash către oricine pe Twitter sau Reddit, chiar dacă destinatarul nu are un portofel.

Rețeaua blockchain OKCash este ușor de utilizat și special creată pentru a face lucrurile ușoare pentru toată lumea.

Moneda este, de asemenea, construită în așa fel încât oamenii să câștige mai multe jetoane, păstrând pur și simplu o cantitate de monede în portofelele lor OKcash. Jetoanele se mizează și încep să câștige mai multe monede la un procent fix, fără a le cere titularilor să cumpere echipamente miniere. Alte avantaje includ faptul că OkCash nu are cerințe de limită inferioară și că pragul de intrare este foarte scăzut.

Captura de ecran 7

Sursă: http://okcash.io/

OKcash poate fi cumpărat cu GiroPay și LINTE. De asemenea, în prezent este tranzacționat la Criptopie, Bleutrade, și Bittrex.

OKcash history

Criptomoneda OKcash a fost lansată în 2014 de un dezvoltator principal anonim, auto-numit OKToshi. A început ca un model încrucișat POW / POS, dar în prezent este un model POS. În prezent există 75 de milioane de monede OKcash în circulație.

Ce este ReddCoin?

Reddcoin își propune să fie o monedă tipping pentru platformele sociale precum Stare de nervozitate, Reddit, Facebook, YouTube, și TIC nervos. Este o monedă virtuală concepută pentru a se integra cu rețele sociale și platforme mari. Potrivit dezvoltatorului, ar trebui să deschidă spațiu pentru o gamă largă de generare de conținut, generată de aprecieri, comentarii, distribuiri și alte materiale de apreciere postate pe rețelele de socializare.

Captura de ecran 8

Sursă: https://reddcoin.com/

De exemplu, presupunând că îți place cu adevărat și „îți place” o postare pe Twitter, poți înclina ReddCoin pe afiș cu o taxă de tranzacție de 0%.

Proprietarii câștigă recompense de miză

Reddcoin folosește mai degrabă algoritmul PoS decât Proof-of-Work (PoW) pentru a distribui jetoane digitale prin rețea. Un utilizator poate câștiga monede prin miza mai degrabă decât prin minerit.

Dovada vitezei mizei (PoSV)

Criptomoneda se bazează pe un special PoSV (Dovada vitezei mizei) algoritm. Algoritmul este o combinație de rezistență la riscuri și rezistență la muncă. Îi încurajează pe utilizatori să dețină și să schimbe monede. Pe scurt, arată așa: la fel ca în cazul algoritmului „echitate”, cu cât un utilizator are mai multe monede, cu atât are mai multe șanse să confirme tranzacțiile. Încearcă să elimine puterea de hashing din mâinile minerilor – care au transformat treptat blockchain-ul într-un sistem centralizat.

Captură de ecran 9

Sursă: https://reddcoin.com/

Istoria dezvoltării

Proiectul a fost lansat în 2014 printr-o ofertă inițială de monede (ICO), strângând aproximativ 100.000 de dolari. În acel moment, piața criptomonedelor abia începea să se dezvolte. Monede virtuale celebre precum Ethereum, Monero, și Dash erau deja pe piață. Principalul dezvoltator al proiectului este programatorul Larry Ren. Până în prezent, Reddcoin a dezvoltat o platformă care se integrează cu Twitter, Twitch.tv și Justin.tv.

Rata de schimb a criptomonedei Reddcoin

Reddcoin este o monedă virtuală cu prețuri mici. În 2014, la scurt timp după lansarea proiectului, prețul CDD a fost mai mic de 0,00005 dolari SUA. Reddcoin a cunoscut prima creștere semnificativă la începutul verii anului 2017, când cursul de schimb a rămas la 0,001 dolari SUA pentru o perioadă de timp. Reddcoins pot fi tranzacționate pe principalele schimburi de monede virtuale, cum ar fi UpBit, Bittrex, și Criptopie.

Cole este un scriitor independent care se concentrează pe criptomonede și pe tehnologiile emergente. Articolele anterioare despre Masternodes au fost prezentate pe site-uri web de criptare de vârf și citate în Whitepapers.

Imagine oferită de BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map