Predicția prețului Ethereum – Ethereum poate sparge 1400 $ în 2021? Prognoză preț ETH

(Actualizat la 14 februarie 2021)Ethereum va atinge o jumătate de deceniu în luna iulie care vine de la lansare și, dacă totul merge bine, va iniția tranziția la ETH 2.0, care va rezolva problemele de scalabilitate. Acest lucru va fi destul de remarcabil pentru platforma care a adus contracte inteligente și dapps în blockchain. Progresele înregistrate în dezvoltarea sa vor aduna comunitatea sa imensă și acest lucru va avea un efect pozitiv asupra prețului său, care a avut performanțe slabe în ultimii doi ani. Până în prezent, vedem dovezi ale impulsului pozitiv în 2020, deoarece mai mulți factori evocă prețul ETH.

În această predicție a prețului Ethereum, vom analiza ultimele știri și evoluții, istoricul prețurilor și evoluția din ultimii doi ani și graficele TradingView în timp ce încercăm să aflăm de ce este posibil ca prețul Ethereum să depășească 300 USD până la sfârșitul anului an. De asemenea, vom include câteva predicții ale experților cu privire la motivul pentru care acesta este un an urcător pentru ETH.

Cumpărați Ethereum de pe Binance astăzi!

Știri notabile Ethereum & Planuri pentru 2021 și peste

Vitalik împărtășește viziunea sa pentru dezvoltarea ETH 2.0 

Într-un tweet realizat luna trecută, Vitalik Buterin și-a împărtășit viziunea și foaia de parcurs personală pentru dezvoltarea ETH 2.0. Tweetul acoperă următorii cinci până la zece ani de dezvoltare a proiectului. 

Cofondatorul Ethereum a subliniat că cercetarea și dezvoltarea vor continua în ciuda provocărilor recente. Potrivit acestuia, mergând mai departe, ar trebui să existe mai puțină frică de complexitate cu actualizarea sistemului, deoarece viitoarele modificări ar trebui să abordeze problemele anterioare. 

Într-un tweet, el a menționat:

Abordarea „împărțirii pătratice ca sfârșitul istoriei” asigură că nu va mai fi nevoie de o actualizare la fel de mare ca eth1 -> eth2 unul; mai degrabă, începând cu eth2, lucrurile vor fi mult mai incrementale. ”

Reflectând la ultimii doi ani de dezvoltare a lui Etherum, el a adăugat că:

„În general, în ultimii ~ 2 ani, a existat o schimbare solidă de la cercetarea„ cerului albastru ”, încercând să înțelegem ce este posibil, la cercetare și dezvoltare concretă, încercând să optimizăm primitive specifice despre care știm că sunt implementabile și le implementăm . ”

La începutul lunii trecute, Vitalik, care a vorbit cu o publicație cripto media, a menționat că principalul obiectiv al Ethereum pentru anul respectiv a fost lansarea fazei 0 a ETH 2.0. după aceasta, ETH 2.0 va începe ca o dovadă independentă a rețelei de miză. 

Comentariile Vitalik asupra progresului au venit la doar o lună după ce Justin Drake, un cercetător Ethereum 2.0, a informat publicul prin Reddit că intenționează să actualizeze rețeaua la „a cincea aniversare, 30 iulie 2020.” Asigurarea de la Vitalik și dezvoltatorii a ajutat Prețul ETH, deoarece moneda este cu 31% în creștere de la începutul anului. 

Potrivit lui Sharan Nair, directorul de afaceri al CoinSwithch.co și CRUXPay, „Investitorii au cumpărat probabil promisiunea ETH 2.0, despre care se spune că va scala în mod semnificativ blockchain-ul Ethereum”. actualizarea protocolului. ”

Prețul Ethereum obține un impuls din creșterea DeFi

Date de la DefiPulse indică faptul că spațiul financiar descentralizat (DeFi) a explodat în 2019. Valoarea totală blocată (TVL) în protocoale a crescut de la 320 milioane dolari la peste 670 milioane dolari. 

Prezicerea prețului Ethereum

Iar pe 15 februarie, TVL a crescut mai mult până la un nivel record de 1.219 miliarde de dolari. Potrivit lui Nair, „cifrele ne spun că investitorii consideră că DeFi este într-adevăr perturbator și cred că poate înlocui finanțele tradiționale, ducând la o acumulare crescută de eter”.

MakerDAO, o platformă de împrumut, este în prezent cel mai mare proiect DeFi cu o dominanță de 49,81%. Majoritatea proiectelor populare de pe listă se bazează pe blockchain-ul Ethereum și acest lucru explică de ce asistăm la creșterea prețului ETH alături de cel al DeFi. 

De asemenea, numărul de eteri blocați în DeFi a crescut de la 1,912 milioane la 2,921 milioane între 1 ianuarie 2019 și 31 decembrie 2019. Numărul a crescut în continuare la un maxim de 3,192 milioane pe 29 ianuarie 2020, înainte de a scădea la 2,71 milioane în această săptămână.

Ethereum (ETH) 2018-2020 Analiza istorică a prețurilor 

Grafice Ethereum 2018 – 2020 coinmarketcap.com

La începutul anului 2018, Ethereum a atins vârful prețurilor, atingând maximul istoric pe 14 ianuarie, de 1.400 USD. Cu toate acestea, acest lucru este la fel de bun pe cât s-a obținut, ca o scădere constantă, cu o volatilitate ridicată a prețurilor pe tot parcursul anului. Până la 5 aprilie 2018, prețul scăzuse la 370 USD înainte de a se dubla la 790 USD până în 5 mai aceeași perioadă. Dar, aceasta ar fi ultima dată când prețul ETH va vedea astfel de maxime ca un declin constant stabilit, pe care moneda a încheiat anul la 137 USD. (Calculați%)

2019 a fost un an mai consistent pentru Ethereum, chiar dacă au existat fluctuații de preț, ceea ce este frecvent în cripto; erau destul de minime. Prețul a reușit să rămână între 130 și 300 de dolari pe tot parcursul anului, cu un vârf de 332 dolari fiind atins pe 27 iunie 2019.

2020 a început la nivelul de 130 USD și a existat o creștere constantă a prețului, care a culminat cu vârful de până acum de 280 USD pe 15 februarie. Prețul a rămas peste 200 USD timp de aproape o lună înainte de a scădea din zonă pe 11 martie. Un declin constant a fost înregistrat pe 12 martie, prețul scăzând de la 194 $ la 135 $ (calculați%). De atunci, prețul s-a menținut în intervalul 130-170 USD.

Odată cu perioada Ethereum a pierdut și a recuperat a doua poziție în capitalizarea pieței de la XRP. 

Popularitatea Ethereum 2019 față de popularitatea Ethereum 2020 

Interes Ethereum din 2019 Google Trends

Privind tendințele Google, vedem că Ethereum a cunoscut un interes maxim în 2019 între mai și iulie. A existat o creștere a dobânzii în perioada 5 – 11 mai, 9 – 15 iunie, iar cea mai mare dobândă a fost înregistrată 30 iunie – 6 iulie..

Prezicerea prețului EthereumInteres Ethereum în funcție de regiune

De atunci, dobânzile s-au menținut la un nivel uniform până în 26 ianuarie – 1 ianuarie. Ar atinge vârful între 9 și 15 februarie, chiar atunci când am văzut că Ethereum înregistrează cel mai mare preț al anului.

Privind cifrele, este clar că există un interes mai mare față de Ethereum anul acesta comparativ cu anul trecut în același interval de timp.

Evoluția prețurilor Ethereum 2019 

Evoluția prețului Ethereum 2019 coinmarketcap.com

Prețul Ethereum a fost mai puțin volatil în 2019 comparativ cu anul precedent. A reușit să rămână cu gama de $ 100 – $ 330 pe tot parcursul anului. ETH a început anul la 140 de dolari înainte de a scădea la 104 dolari pe 7 februarie, ceea ce a marcat cea mai mică marcă a prețului. De acolo a existat o creștere constantă, combinată cu scăderi minime, care au culminat cu un vârf de 336 USD pe 27 iunie. Dar acest lucru este la fel de mare ca și pentru ETH în 2019. De atunci, a existat o scădere constantă în zona de 200 USD unde a deținut o perioadă de cu câteva săptămâni înainte de a scădea sub 190 USD până pe 15 august. Prețul ar revizita temporar teritoriul de 200 USD între 20 septembrie și 24 septembrie înainte de a scădea brusc în zona de 160 USD. De acolo, au existat creșteri și scăderi minore, ETH încheind anul la 132 USD

Analiza tranzacționării previziunilor de prețuri Ethereum Analiza actualizată 14 februarie 2021

ETHUSDT | S / R zilnic | Încercare de urs | .382 Fibonacci | Acțiune de preț de AzizKhanZamani pe TradingView.com

Pentru Ethereum, una dintre cele mai mari criptomonede de pe piață, vedem că a existat o acțiune impulsivă a prețurilor. Cu toate acestea, analistul consideră că a existat o reîncercare de urs. Mai mult decât atât, el arată că S / R zilnic este obiectivul curent și că un salt este, de asemenea, foarte probabil. 

Alți indicatori, cum ar fi AM și POC S / R, sunt neutri în tranzacționare și ar putea fi posibil ca urșii să preia controlul asupra acestei regiuni. Potrivit analistului, este posibil să se creeze un scurt cu un risc definit. Cu toate acestea, acesta nu este cu siguranță un sfat de investiții. 

Nivelurile posibile de retragere includ 1.637 USD, 1.682 USD și 1.717 USD.

Triunghi ascendent Ethereum de thomasstrootman212 pe TradingView.com

Pentru perechea de tranzacționare ETH / USDT, vedem că moneda virtuală a găsit un nivel puternic de rezistență la aproximativ 1.395 dolari pe monedă. Cu toate acestea, dacă prețul este capabil să străpungă acest nivel de rezistență, ar putea fi posibil să se deplaseze către 2.063 USD ETH pe monedă. 

Acest lucru ar putea fi cu siguranță posibil pentru moneda virtuală, care a avut o tendință ascendentă în ultima lună. După cum explică analistul TradingView, este foarte dependent de modul în care Bitcoin se va comporta în următoarele zile pentru a înțelege modul în care evoluează Ethereum. El a declarat că comercianții ar trebui să urmărească întotdeauna BTC dacă obiectivul este de a tranzacționa tiparul prezentat în grafic.

ETH bullish sau bearish &# x1f914;&# x1f914;&# x1f440;&# x1f440; de Th57Trader pe TradingView.com

Pentru Ethereum (ETH / USDT), analistul arată că ETH fluctuează între 1.230 USD și 1.180 USD. Dacă prețul este capabil să rupă linia de tendință, atunci am putea vedea zona de asistență numărul 1 la aproximativ 950 USDT și 1000 USDT. Suportul principal este, de asemenea, în a doua zonă, aproape de 850 USDT și 900 USDT per ETH. 

Dacă acest lucru nu se întâmplă (moneda digitală se poate deplasa și mai sus), următoarea țintă pentru analist este de 1.298 USDT pe monedă. Acest lucru ar putea permite ETH să se apropie și mai mult de maximul său istoric și, în cele din urmă, să îl depășească în următoarele luni.

ETHREUM (ETHUSDT) ZILNIC LUNG&SETUPURI DE COMERȚ SCURT 2021/01/03 de cryptotrader2019 pe TradingView.com

Pentru ETH / USDT, analistul vede că prețul ETH se îndreaptă spre 787 USD în viitorul apropiat. Aceasta a fost o linie puternică de rezistență în ultimele săptămâni. Acest lucru ar putea deveni acum suport și ar putea ajuta ETH să continue să meargă mai sus. 

Mai mult, dacă activul digital scade sub linia de rezistență la 787 USD, ar putea fi posibil să re-testeze nivelul prețului de 760 USD. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de clare. Piața a avansat foarte repede și ar putea fi necesară o corecție. În acest moment, analistul consideră că nu există modele semnificative ale graficelor. Un alt domeniu de interes ar putea fi cel apropiat de 200MA.

ETH continuă să se deplaseze cu triunghiul ascendent de TuTrieuTrading pe TradingView.com

Analistul arată că Ethereum (ETH) găsește rezistență în graficul de 1 oră la aproximativ 676 USDT pe monedă. Cu toate acestea, moneda digitală a fost într-un triunghi ascendent care i-a permis să continue tendința ascendentă săptămâna trecută. 

Mai mult, există și un nivel de asistență situat la 640 USDT per ETH. Aceasta ar putea fi linia care ar permite ETH să susțină nivelurile actuale ale prețurilor. Triunghiul ascendent nu s-a putut rupe în sus de trei ori. Dacă este capabil să o rupă, ETH ar trece direct la 700 USD și chiar mai mult. Potrivit analistului, pe o perioadă mai mare de timp, există o rezistență puternică la aproximativ 800 USD.

Previziuni de preț Ethereum expert 

Coinswitch consideră că 2020 va fi un an remarcabil pentru Ethereum și restul pieței criptografice. Prețul poate ajunge până la 1600 USD până la sfârșitul anului, din moment ce dapps-urile se confruntă cu adoptare masivă în cursul anului. 

Potrivit Trading Beasts, ei se așteaptă ca ETH să ajungă la 900 USD până la sfârșitul anului 2020, cu o medie de 650 USD.

CoinKir, un site de predicție criptografică, consideră că Ethereum ar putea revedea maximul său istoric de 1.400 de dolari până la sfârșitul anului 2020. Cu toate acestea, în 2020 a putut fi aproape de 450 de dolari.. 

Brian Schuster, fondatorul Ark Capital LLC, este destul de optimist în ceea ce privește prețul ETH pe termen lung. El vede că moneda ajunge la 100.000 de dolari în cinci ani, dat fiind că cripto-ul va înlocui aurul.

TieuLong FX, un comerciant valutar, consideră că Ethereum ar putea ajunge la 1.365 dolari până la sfârșitul anului.

Potrivit PriReis, un analist respectat din punct de vedere al tranzacționării, Ethereum ar putea încheia anul la 320 USD, ceea ce este destul de realist. 

Trecând de la o predicție realistă la o mai nerealistă, îl avem pe Nigel Green, CEO al grupului deVere, care consideră că Ethereum ar putea încheia anul la 2.500 de dolari. El consideră că utilizarea tot mai mare a contractelor inteligente, cererea crescută pentru criptomonede și descentralizarea cloud computing sunt principalii factori ai prețului.

Întrebări frecvente Ethereum (FAQ)

Cine a creat Ethereum?

Vitalik Buterin a creat Ethereum alături de Anthony Di Iorio, Mihai Alisie și Charles Hoskinson. Ulterior, dr. Gavin Wood și Joseph Lubin au fost adăugați echipei de dezvoltatori.

Când a fost lansat Ethereum? 

Cartea albă Ethereum a fost lansată în 2013 și a descris un nou protocol open-source menit să creeze aplicații descentralizate. În iulie 2014, a avut loc o vânzare de mulțime în care au fost vândute 60 de milioane de jetoane. Platforma a fost lansată un an mai târziu, la 30 iulie 2015.

Este descentralizat Ethereum?

Ethereum este o platformă de calcul descentralizată open-source și distribuită care permite crearea de aplicații descentralizate, cunoscute și sub denumirea de dapps și contracte inteligente.

Este dovada mizei Ethereum? 

Începând cu aprilie 2020, Ethereum folosește consensul privind dovada muncii (PoW), chiar dacă în 30 iulie 2020 va fi lansată prima fază de tranziție a rețelei la dovada mizei (PoS).

Este Ethereum o investiție bună?

Există un motiv pentru care Ethereum este a doua cea mai mare monedă după capitalizarea pieței. Cu îmbunătățiri de scalabilitate pe drum și creșterea spațiului DeFi, ne putem aștepta cu încredere că prețul ETH va crește în viitor; astfel, ar fi înțelept să-ți pui banii pe acest proiect.

Se va ridica Ethereum? 

Da, așteptați-vă că valoarea ETH va crește în 2020 și anii care vor urma pe baza numeroaselor evoluții interesante care au loc și pe măsură ce criptomonedele câștigă popularitate masivă.

De unde să cumpărați Ethereum?

Există mai multe moduri de a cumpăra Ethereum, inclusiv utilizarea unui card de debit sau de credit pe bursele criptografice precum Coinbase, Coinmama, Bitpanda și CEX.io. De asemenea, puteți cumpăra ETH utilizând un cont bancar sau transfer pe Coinbase, Bitpanda, Kraken, Gemini, Bitstamp și CEX.io. Există opțiunea de a cumpăra Ethereum folosind un Bitcoin sau de a schimba BTC pentru ETH pe schimburi precum Binance, Changelly și Coinbase Pro. 

Nu există o modalitate ușoară de a cumpăra Ethereum folosind PayPal, dar puteți cumpăra Bitcoin folosind PayPal pe platforme precum LocalBitcoins și le puteți schimba cu ETH.

Cumpărați Ethereum pe schimburi descentralizate Ethereum schimbând monede și jetoane ERC20. Unele dintre cele mai descentralizate schimburi ETH includ ForkDelta, ERC dEX, IDEX și RadarRelay.

Cu toate acestea, amintiți-vă înainte de a începe să cumpărați Ethereum, aveți nevoie de un loc bun și sigur pentru a vă stoca monedele. Prin urmare, nu ar strica să puneți mâna pe un portofel hardware precum Ledger Nano X, Trezor T și Ledger Nano S.

Cumpărați Ethereum de pe Binance astăzi!

Este Ethereum Dead?

Nu, Ethereum se descurcă destul de bine acum că ETH 2.0 este pe drum. Proiectul se va îmbunătăți doar cu timpul.

Este Ethereum mai bun decât bitcoin? 

Nu este o întrebare ușor de răspuns, deoarece ambele sunt tehnologii minunate. Pe lângă sprijinirea tranzacțiilor, Ethereum acceptă contracte inteligente și crearea de aplicații descentralizate (dapps).

Va eșua Ethereum? 

Având în vedere cantitatea de dezvoltare și sprijin existentă, posibilitatea eșecului Ethereum este aproape zero. Nu există niciun motiv pentru care acest proiect nu poate continua în viitorul previzibil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map