Previziune preț Verge XVG

(Actualizare 14 februarie 2021) Creat în 2014, Verge este o criptomonedă open-source. Oferă tranzacții anonime ascunzând adresa IP și geolocalizarea utilizatorilor săi.

Moneda are o capitalizare de piață de 81 milioane USD și se tranzacționează în prezent la 0,005 USD, după o schimbare de 10% în ultimele 24 de ore.

Revigorarea Verge este susținută de Decizia PayPal să își retragă serviciile de pe principala platformă de divertisment pentru adulți, Pornhub.

De asemenea, există și alte evoluții recente care arată că investitorii au un motiv să fie optimiști în ceea ce privește prețul XVG. Mai jos vom detalia factorii care ar putea determina creșterea prețului Verge în sus.

Opinia experților despre motivul pentru care va crește prețul Verge XVG

Experții consideră că prețul Verge (XVG) va depăși previziunile pe termen lung. Moneda s-a confruntat cu unele condiții dure în 2018, dar analiștii cred că spre sfârșitul acestui an va fi diferit pentru monedă. Să analizăm motivele pentru care experții prevăd un viitor minunat pentru Verge.

WalletInvestor prezice că prețul XVG poate ajunge la 0,0370 USD până la sfârșitul acestui an.

MegaCryptoPrice vede că prețul XVG ajunge la 0,7401 USD până la sfârșitul anului 2020, cu posibilitatea de tranzacționare la 2,39 USD până la sfârșitul anului 2023.

Coin Fan prezice că XVG poate ajunge la 0,45 USD la sfârșitul anului pe partea superioară și 0,21 USD pe partea inferioară.

Prețul digital al monedei prezice că XVG va atinge 0,0257 USD până la sfârșitul anului 2020 și chiar va ajunge la 0,043 USD până în 2022.

Potrivit lui Chriss Chase, șef de marketing și operațiuni la firmă, criptomoneda a suferit o soartă similară cu alte monede digitale pe parcursul anului 2018. Dar aceste condiții de piață nu au afectat achiziția de noi parteneri și evoluții. Echipa a lucrat pentru a asigura mai multe parteneriate, care, dacă vor avea succes, vor propulsa prețul monedei la înălțimi mai mari în viitor.

John McAfee a postat un tweet care promovează proiectul. Pe acest tweet, A declarat McAfee că Verge este o monedă bună de investit și, de asemenea, a prezis că prețul monedei va atinge 15 USD! De atunci a spus că a vrut să spună 0,15 dolari, care ar fi aproape de prețul său maxim de 0,22 dolari înregistrat în decembrie 2017. Cu toate acestea, este cunoscut că face predicții nebunești.

Mai mult, analiza expertă de BitDegree au dat diverse motive pentru care cred că moneda este o investiție bună. Printre motive, este că platforma a devenit prima monedă de confidențialitate care facilitează tehnologia contractului inteligent și a adăugat că acest lucru ar putea crește prețul monedei mai mare.

Alți factori care influențează prețul Verge includ;

Bitnovo adaugă suport pentru XVG

Recent, Bitnovo, o platformă de schimb criptografic, a decis să adauge suport pentru XVG. O mișcare care îi va vedea pe utilizatorii de criptomonede din Spania și Italia achiziționând XVG prin bancomate prin intermediul celor peste 20.000 de magazine. Bitnovo a început să funcționeze în 2016 și a devenit un jucător semnificativ în industria criptografică.

Platforma a anunțat Twitter afirmând:

„Avem, de asemenea, cupoane schimbabile Bitnovo pentru a cumpăra Verge, disponibile în unități precum Fnac, Eroski, Carrefour, în Spania și Italia. O modalitate simplă de a achiziționa #Verge. ”

Compania adaugă că utilizatorii pot cumpăra și primi rapid XVG în portofel. De asemenea, pot cumpăra în mod anonim folosind voucherele și cardurile cadou ale platformei rapid pentru ca utilizatorii să cumpere și să primească XVG pentru a accesa platforma, utilizatorii au și opțiunea de a utiliza carduri de debit preplătite sau o aplicație mobilă (IOS și Android).

Această mișcare ar trebui să aducă noi utilizatori la Verge și, ca urmare, va crește prețul XVG.

Oportunități de comerț electronic

Într-o altă mișcare care va crește prețul XVG, Crypto Planet – unul dintre cei mai mari și cu cea mai rapidă creștere comerciant cu amănuntul care utilizează cripto a decis să adauge suport pentru XVG. Platforma este construită pentru a răspunde nevoii unei destinații de cumpărături la prețuri accesibile, folosind monede virtuale.

Se concentrează pe accesibilitatea tuturor tipurilor de produse în spațiul electronic și de îmbrăcăminte. De asemenea, le permite oamenilor să utilizeze moneda dorită pentru a face cumpărături.

Pentru a motiva mai mulți utilizatori să utilizeze moneda de confidențialitate, aceștia vor oferi reduceri pentru achizițiile făcute cu Verge folosind codul #ILoveVerge.

Într-un anunț pe Twitter, retailerul spune:

„Am dori să felicităm @vergecurrency pentru integrarea cu succes în magazinul nostru online. Participanții la rețeaua Verge pot acum cumpăra produse cu XVG USD. Oferim o reducere de 15% la primele 1000 de comenzi achiziționate cu $ XVG. ”

Portal de plată pentru site-ul web pentru adulți

Într-o altă mișcare care va adăuga mai mulți utilizatori la rețeaua Verge, Pornhub, site-ul pentru adulți din lume, a început să accepte XVG pe platformă. Anunțul a fost făcut în aprilie. Corey Price, CEO al site-ului pentru adulți, a declarat că Verge oferă securitate și comoditate. Ceva care face ca XVG să fie adecvat ca mijloc de plată în comparație cu alte monede criptografice.

Declarația oficială publicată pe site-ul web scria:

„Viitorul a venit. În eforturile noastre de a ne menține la curent cu confidențialitatea și preferințele de plată ale comunității noastre, Pornhub va accepta acum Verge ca mijloc de plată pentru servicii precum Pornhub Premium și multe altele, pe platformele noastre. Bazându-se pe valorile principale de securitate, anonimat și practic ale Verge, introducerea acestei criptomonede ca mijloc de plată Pornhub semnifică o incursiune importantă în viitor din industria care este mereu la vârf în tehnologie. ”

Mai multe detalii despre parteneriat pot fi găsite aici, detaliind și modul în care acest lucru poate afecta vizibilitatea Verge și prețul XVG.

Verge (XVG) Tranzacționarea cu predicții de preț Analiza vizualizării Actualizată la 14 februarie 2021

XVG Pe termen lung de BigLava pe TradingView.com

XVG pare să se deplaseze mai sus față de nivelurile actuale, după ani în care se afla într-o fază de consolidare. Este posibil să vedem că moneda virtuală ar putea ajunge în cele din urmă la 0,128 USDT pe monedă, chiar și atunci când o vedem acum la 0,02665 USDT. 

Analistul consideră că este posibil să observăm o anumită tracțiune cu piața taur generală pe care o vedem acum în monede virtuale. Volumul ar putea continua să crească în viitor și ar putea ajuta moneda virtuală să meargă mai sus. Volumul este în prezent la unul dintre cele mai înalte puncte ale sale pentru XVG. Cu toate acestea, rămâne departe de maximul său istoric de la începutul anului 2018 și sfârșitul anului 2017.

Verge posibil alcista de NystockCryptoman2020 pe TradingView.com

Potrivit analistului TradingView, Verge (XVG) ar putea fi foarte optimist în momentul scrierii. El arată că moneda virtuală se află într-o tendință ascendentă foarte puternică care s-ar putea forma în prezent. Mai mult, dacă moneda digitală se sparge deasupra liniei de rezistență, atunci poate fi un moment minunat să o urmăriți. Cu toate acestea, el explică că acesta nu este un sfat de investiții sau de tranzacționare. 

Mai mult, el a menționat că acestea sunt doar ideile pe care le are pe termen scurt. Dacă străpunge linia de rezistență, atunci tendința ar putea deveni alcătească. Dacă, în schimb, nu este capabil să străpungă acest nivel, ar putea deveni ursos pe termen scurt.

dacă rezistența la rupere XVG de 0,0174 $, atunci gata pentru următoarea țintă de ni8killer pe TradingView.com

Graficul de 1 oră pentru Verga nu a fost atât de bun în ultimele săptămâni. În ciuda acestui fapt, este încă în creștere de la începutul lunii ianuarie, când a fost tranzacționat sub nivelul actual de 0,0109 USDT pe monedă. La începutul lunii ianuarie, moneda virtuală a început să se mute și a atins un maxim local de 0,0174 USDT pe monedă. 

Dacă XVG încalcă nivelul prețului de 0,0174 USDT în următoarele săptămâni, ar putea fi posibil ca acesta să ajungă la 0,0246 USDT pe monedă. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate întâmpla. Suntem foarte dependenți de ceea ce face Bitcoin și de modul în care se comportă această monedă virtuală în zilele următoare.

XVG & viitoarele ținte următoare ! de Thonayan99 pe TradingView.com

Pentru perechea de tranzacționare XVGUSDT, analistul consideră că am putea vedea trei lucruri în zilele următoare. Există o inversare impulsivă din partea de jos. Acest lucru ar putea ajuta cu siguranță moneda digitală să se ridice mai sus. 

Există, de asemenea, volume mari de tranzacționare la valul actual. Asta înseamnă că am putea experimenta al treilea val. Mai mult, moneda ar putea atinge o țintă între 3,61 și 4,23 USDT. Acest lucru l-ar putea ajuta în cele din urmă să revină la 0,25 USD și să continue cu impulsul în ultimul al cincilea val către 0,07 USDT pe monedă. Cu toate acestea, prețul rămâne departe de maximul din toate timpurile atins la sfârșitul anului 2017.

XVG & viitoarele ținte următoare ! de Thonayan99 pe TradingView.com

Pentru activul digital XVG tranzacționat contra USDT, analistul face o analiză foarte clară a Elliott Waves. El vede că suntem în actualul al treilea val într-un canal ascendent care ar putea deveni cu siguranță cel mai lung și mai puternic dintre cele 5 valuri pe care analistul le-a văzut. 

Mai mult, activul digital s-ar putea retrage ulterior (al 4-lea val) și să se deplaseze chiar mai sus printr-un al 5-lea val care poate fi văzut în grafic. Acest lucru ar permite XVG să treacă de la nivelurile actuale de la 0,00751 la 0,037 și apoi să revină la 0,026. Acest lucru ar aduce în cele din urmă oportunitatea unui al cincilea val spre 0,07 USDT per XVG.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map