Prognoză preț DASH 2021 – Experții au o perspectivă tehnică optimistă

(Actualizat la 13 februarie 2021) La momentul scrierii, Dash este cea de-a 20-a cea mai mare criptomonedă pe cap de piață, cu o valoare totală de peste 1 miliard de dolari. Prețul Dash se ridică în prezent în jurul valorii de 119 USD, alăturându-se altor monede, scăzând cu aproximativ 90% față de maximul său istoric. Ne vom uita la ceea ce se întâmplă cu ecosistemul Dash și graficele de tranzacționare pentru a face Predicția noastră de preț Dash pentru 2019 și ulterior.

Moneda în sine a fost lansată în 2014, ca o furculiță de la Bitcoin. De la înființare, a petrecut o cantitate semnificativă de timp de atunci ca una dintre cele mai valoroase criptomonede aflate în circulație. În martie 2017, Dash a văzut o creștere meteorică pentru a deveni a treia cea mai valoroasă criptomonedă pentru o perioadă de timp.

Scopul Dash este de a oferi o monedă rapidă, fără margini, care nu poate fi urmărită pentru tranzacții. Acesta realizează acest lucru prin două caracteristici – „InstantSend” și „PrivateSend”. În mod implicit, aceste funcții sunt dezactivate. Utilizatorii au opțiunea de a activa sau nu.

Dash a făcut tracțiunea atât ca monedă tranzacțională, cât și ca monedă centrată pe confidențialitate. Este adesea numit împreună cu Monero și Zcash ca una dintre cele mai proeminente monede de confidențialitate.

Cumpărați Dash pe Binance astăzi!

Înțelegerea Dash Masternodes

Dash are o oportunitate unică pentru posesorii de monede. În loc să extragă monede cum ar fi cu Bticoin, Dash oferă un sistem de masternode – permițând deținătorilor să câștige venituri pasive. Aflați mai multe în Ghidul nostru pentru Dash Masternodes.

În ceea ce privește prețul Dash, masternodes sunt un element important în ecosistem, deoarece asigură că o cantitate semnificativă de monede Dash nu vor fi de vânzare. Acestea sunt blocate în sistemul masternode, plătind deținătorii (puteți citi mai multe despre plăți aici), dar creând, de asemenea, o relativă lipsă pentru monedele Dash. Dacă și pe măsură ce Dash devine mai mulți cumpărători, cererea amestecată cu această lipsă poate crește prețul Dash și mai mult.

Desigur, mai sunt multe de învățat și despre operațiunile miniere ale Dash, pe care le puteți afla mai multe informații în ghidul nostru pentru mineritul Dash.

Opinia experților despre motivul pentru care va crește Dash 

Dash este o criptomonedă open source și a fost extrasă din protocolul Bitcoin. Moneda oferă utilizatorilor libertatea de a muta bani în orice mod doresc, cu mai puțin de un cent. Platforma a făcut incursiuni în Venezuela, Columbia și își extinde încet prezența în Thailanda, iar aceste evoluții au văzut că prețul monedei a crescut semnificativ de când a fost lansat. Să vedem de ce experții consideră că prețul monedei va crește. 

TradingBeast prezice că prețul DASH va fi de aproximativ 42 USD până la începutul lunii februarie 2020. Prețul maxim așteptat este de 58 USD și un preț minim de 39 USD. Se așteaptă ca moneda să se încheie luna în jur de 46 USD.

În martie, prețul monedei va ajunge la 46 USD la începutul lunii. Se așteaptă ca prețul maxim să fie de 62 USD și un preț minim de 42 USD. Până la sfârșitul lunii, se așteaptă ca prețul să fie de aproximativ 50 USD.

La începutul lunii aprilie, se estimează că prețul va ajunge la 50 USD. Se așteaptă ca prețul maxim să ajungă la 67 USD, iar prețul minim să fie de 45 USD. Se așteaptă ca moneda să se încheie luna în jur de 54 USD.

Predicțiile continuă și, până în decembrie, moneda se așteaptă să înceapă tranzacționarea lunii la aproximativ 74 USD. Prețul minim este de așteptat în jurul valorii de 64 USD și maximul este de aproximativ 95 USD.

Un articol recent despre primii 5 artiști performanți în criptomonede o publicație criptografică de vârf a declarat că lansarea recentă a versiunii 0.14 pe mainnet îmbunătățește securitatea rețelei împotriva 51% a atacurilor miniere, prima dovadă de lucru. Astfel de evoluții au înregistrat o creștere a prețului monedei cu 58% din 2018 până în 2019 și se așteaptă ca aceasta să continue, pe măsură ce platforma continuă să crească.. 

2Gher CEO, Roman Ferrez a dat recent comentarii pozitive despre moneda Dash. Într-un articol publicat pe o altă publicație de frunte, Ferrez a declarat că Dash este una dintre cele mai utilizate criptomonede, iar adăugarea acestuia pe lista lor de 9 monede digitale le deschide către noi piețe din zona euro. Acest lucru arată că Dash a demonstrat un potențial mare și, deoarece continuă să pătrundă pe diferite piețe, prețul său va fi afectat pozitiv. 

În plus, Ryal Taylor, CEO al Dash Core Group, a dat de asemenea sentimente pozitive, după ce a afirmat că adăugarea monedei ajută la consolidarea punții dintre piețele financiare bazate pe fiat și criptomonede și, de asemenea, oferă modalități mai bune de a ajuta cetățenii din zona euro să obțină mai multe beneficii din plăți descentralizate. 

Cumpărați Dash pe Binance astăzi!

Alți factori care determină prețul Dash includ;

Comunitatea Dash devine mai puternică

Recent, DashRoots a anunțat lansarea platformei sale. Acesta va ajuta persoanele și echipele să aibă un acces mai mare la finanțare de către comunitatea Dash.

Martin, unul dintre fondatorii DashRoots, spune platforma îi ajută pe oamenii de la nivel local să își aducă talentele și abilitățile la Dash. Se întâmplă ajutându-le să-și finanțeze ideile direct din comunitatea Dash.

El adaugă că trezoreria Dash este o parte crucială a rețelei. Permite evoluția, dar uneori este prea scump pentru a finanța idei mici. Dashroots va ajuta cel mai mult acest domeniu. Ajutând oamenii să strângă sume mai mici pentru a-și aduce abilitățile și ideile la proiect la nivel de bază, „unde lucrurile mici se pot transforma în lucruri mari”.

Acest tip de activism ar putea face ca Dash să ajungă în fruntea adoptării cripto-urilor, depășind ideile inovatoare, cum ar fi portofelul bazat pe SMS lansat în Venezula.

Utilitate crescută

A existat o recentă studiu asupra tranzacțiilor cu criptomonede care a constatat că Dash era una dintre cele mai utilizate monede în efectuarea de tranzacții mici. Este ceva care indică utilizarea reală a acestuia ca bani. Studiul a implicat colectarea de date de la criptomonede de top de la BitInfoCharts.

A fost apoi folosit pentru a stabili statistici și tendințe care deduc natura activității economice în diferite rețele. Constatările fac o lectură interesantă. Statisticile arată că Dash a menținut în mod constant valori medii și medii scăzute ale tranzacțiilor. Prin urmare, Dash este utilizat în principal pentru achiziții cu amănuntul și alte scopuri similare.

Datele comercianților de la Anypay susțin, de asemenea, ipoteza. De asemenea, datele despre volumul tranzacțiilor Dash au rămas constante, în ciuda faptului că alte criptomonede au scăzut de la balonul speculativ de iarnă.

Acesta indică creșterea tranzacțiilor comerciale care contracarează scăderea tranzacțiilor speculative.

Adaos Dash la principalele schimburi braziliene

Unul dintre cele mai importante schimburi criptografice braziliene a anunțat recent că integrează Dash pe platforma lor. Este o mișcare care ar contribui la extinderea semnificativă a accesului consumatorilor și al comercianților la criptomonedă.

Într-o tweet realizată pe 28 februarie, Coinbene a lăudat Dash ca o monedă care ar revoluționa întreaga țară și este, de asemenea, o monedă care, chiar și pe piața scăzută, ar putea fi constant evaluată datorită concentrării monedei asupra utilizabilității lumii reale..

În prezent, bursa se mândrește cu peste 3 milioane de utilizatori activi din întreaga lume și oferă peste 100 de perechi de cripto. De asemenea, percepe cele mai mici taxe din Brazilia la 0,10% pentru cumpărarea și vânzarea de cripto.

Această mișcare vine într-un moment în care Dash a cunoscut o creștere rapidă în America de Sud, în special în Venezuela și Columbia. Adăugarea la unul dintre cele mai importante burse din Brazilia va ajuta moneda să își crească în continuare influența asupra Americii Latine, deoarece va oferi consumatorilor și comercianților mai multe opțiuni de cheltuieli atunci când vine vorba de cumpărare și vânzare.

Analiza tranzacționării cu predicții de preț DASH Analiza actualizată a fost actualizată la 13 februarie 2021

DASH poate rula mult mai sus dacă btc rămâne stabil de SvarogPerun pe TradingView.com

Analistul Dash arată că DASH ar putea începe să se îndrepte spre 300 de dolari în viitorul apropiat. Pentru ca acest lucru să se întâmple, moneda virtuală va trebui să străpungă rezistența actuală la 224 USD pe monedă. Acest lucru va fi greu, având în vedere că încercați să faceți acest lucru recent, dar fără succes.

Desigur, DASH este legat de prețul altor monede virtuale de pe piață, inclusiv Bitcoin. Dacă întreaga piață criptografică continuă să se deplaseze mai sus, atunci am putea vedea în cele din urmă și DASH extindându-se. În acest moment, s-ar putea să treacă ceva timp până la o nouă erupție. Cu toate acestea, acesta nu este un sfat financiar și piața ar putea cu siguranță să scadă.

Potențial pentru pompă mare de pouyam89 pe TradingView.com

Analistul arată că Dash a rupt triunghiul trendului descendent și a reușit să atingă 150 de dolari pe monedă. Cu toate acestea, a retestat regiunea de nivel de preț de 100 USD care a devenit acum suport și înainte de a fi rezistentă. 

După cum este posibil să vedeți în graficul partajat de acest analist TradingView, următorul nivel de rezistență pentru DASH include 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT și 620 USDT înainte de maximul său istoric. În ciuda acestui fapt, suntem încă departe de aceste niveluri. 

Ar putea fi posibil ca DASH să înceapă să fie tranzacționat la aceste niveluri dacă începe un nou raliu pentru moneda virtuală. Desigur, urmărim îndeaproape tendința pe care o ia Bitcoin.

DASH / USDT Mutare puternică pe orizont de FieryTrading pe TradingView.com

Dash continuă să fie tranzacționat într-un fanion frumos pe graficul de 1 oră, după cum arată analistul. Acest lucru ar putea ajuta moneda virtuală să se îndrepte spre un nivel de rezistență de aproximativ 148 USDT pe monedă. Cu toate acestea, DASH se luptă să părăsească regiunea de 135 USDT care lucrează acum ca principală rezistență. 

Între timp, nivelul de 116 USDT funcționează și ca suport. În ultimele săptămâni, am văzut cum aceste două niveluri au funcționat foarte bine ca suport și rezistență. Cu toate acestea, dacă DASh continuă să scadă, următorul nivel la care ar trebui să fim atenți este situat între 109 USDT și 108 USDT.

Pericol posibil de retragere din alte cripte? de alexei131330 pe TradingView.com

Dash este tranzacționat în prezent la un nivel de rezistență care a împins moneda la 90 USD pe monedă. Mai mult, această regiune ar trebui să funcționeze ca sprijin și să poată susține acest nivel. Analistul consideră că elementele fundamentale vor juca un rol foarte important în următoarele luni. 

În prezent, Comisia pentru valori mobiliare (SEC) reglementează monedele virtuale. Mulți utilizatori sunt îngrijorați de această problemă și în cele din urmă ar putea crește vânzările lor la aceste niveluri. Astfel, acest lucru ar putea avea o presiune de vânzare asupra Dash și, de asemenea, asupra altor active digitale, cum ar fi Monero și Dash. În acest moment, analistul vede intrări scurte la 92 USD și 95 USD.

Dash / USDT – Actualizări 19 decembrie. Așa că așteptați o corecție în curând de bitcoinbolivar pe TradingView.com

Analistul arată că Dash s-a mutat la 60 de dolari pe monedă și aceasta a fost o posibilitate excelentă pentru moneda digitală de a-și începe cursa de boi către noi maxime istorice în viitor. Cu toate acestea, analistul spune că în prezent suntem destul de supra-extinși pentru DASHUSDT. 

Dash ar putea corecta cu siguranță în zilele următoare dacă Bitcoin se mișcă în jos. Moneda virtuală s-ar putea deplasa cu siguranță la 124 $ și 136 $ dacă BTC depășește maximul său istoric de 23.777 $ sau ar putea scădea la 95 $ din prețurile actuale și chiar la 86 USD USD pe monedă. La momentul scrierii, DASH rămâne aproape de 111 USDT pe monedă.

Cumpărați Dash pe Binance astăzi!

Concluzie și predicție de preț

Părțile interesate pe termen lung pot câștiga o porție sau un întreg masternode la un preț mai ieftin.

După cum este detaliat mai sus, există speranță și optimism în cadrul Dash și se arată în graficele de mai sus. Deci, ne putem aștepta să vedem Dash să funcționeze mai bine în următoarele luni.

În cele din urmă, dacă doriți să cumpărați (sau să schimbați) Dash-ul dvs., puteți face acest lucru în multe schimburi. Vă recomandăm să încercați Kucoin. Puteți găsi un ghid despre cum să faceți acest lucru Aici (notă: nu deținem acest ghid).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map