Prognoză preț EOS 2021 – Expert tehnic și perspectivă tehnică optimistă

(Actualizat la 13 februarie 2021) – EOS abia își începe călătoria. Prețul EOS este separat de alte monede digitale, atât în ​​ceea ce privește caracteristicile tehnice, cât și amploarea obiectivelor sale. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care a reușit să strângă 4 miliarde de dolari în timpul ICO (Initial Coin Offering). Obiectivul principal al acestei platforme este de a deveni o soluție de nivel enterprise pentru implementarea aplicațiilor descentralizate. Echipa din spatele proiectului a demonstrat o abordare foarte responsabilă față de documentația sa tehnică, apariția în mass-media și prezența generală în industria criptografică. 

Cumpărați EOS pe Binance astăzi!

Opinia experților despre motivul pentru care va crește EOS

EOS este a 8-a cea mai mare monedă digitală în ceea ce privește capitalizarea pieței și se tranzacționează în prezent la 4,49 USD, după o schimbare de 10% în ultimele 24 de ore. Moneda a devenit foarte populară datorită aplicațiilor sale descentralizate și a contractelor inteligente, care s-au dovedit a fi mai bune decât cele ale Ethereum. Dezvoltatorii rețelei declară că nu este afectat de provocările de scalabilitate care afectează alte monede publice. 

Să analizăm de ce experții consideră că prețul EOS va crește. 

Potrivit CoinSwitch, 2020 va fi un an de aur pentru EOS. Se așteaptă ca moneda să ajungă la 95 USD până în iulie înainte de a scădea lent până la nivelul de 56 USD până la sfârșitul anului. În următorii cinci ani, platforma se așteaptă ca prețul EOS să fie în jurul nivelului de 106 USD.

TradingBeasts prezice că prețul va crește de la intervalul de 2 USD la aproximativ 3,6 USD. În anul următor, se așteaptă ca prețul să crească în continuare la nivelul de 4,2 USD înainte de a încheia anul la aproximativ 6 USD.

Potrivit Business Insider, platforma EOS va continua să evolueze și va deveni în curând cea mai preferată. Publicațiile cred că prețul monedei va depăși în curând 10 USD. 

În plus, un grup de 10 experți a analizat performanța a 13 criptomonede de vârf pentru a-și face predicțiile. Panoul a fost extrem de optimist în ceea ce privește EOS. În medie, panoul se așteaptă ca moneda să ajungă la un preț apropiat de 18,7 USD, ceea ce reprezintă o creștere de 727% din ianuarie anul curent.. 

Conform WalletInvestor, investitorii ar trebui să considere EOS ca o opțiune de investiții favorabilă. Site-ul consideră că prețul EOS va ajunge la 911 USD până în 2023. Aceștia au atribuit această predicție pozitivă evoluțiilor recente ale platformei EOS și adoptării sporite în diferite industrii. Aceștia sunt factori determinanți semnificativi ai succesului criptomonedei. 

Investopedia a numit, de asemenea, EOS ca fiind una dintre cele mai promițătoare monede digitale dintre multele care există astăzi. Site-ul a menționat că EOS oferă o mai mare scalabilitate în comparație cu alte criptomonede și că este revoluționar, deoarece nu are un mecanism de exploatare pentru a produce monede. Platforma include, de asemenea, un sistem de reguli complexe care guvernează procesul de recompensare a EOS, ceea ce îl face mai descentralizat. 

În plus, conform Coinbase, „EOS este o criptomonedă concepută pentru a sprijini aplicații descentralizate la scară largă. Nu există taxe pentru trimiterea sau primirea EOS.”Platforma a făcut această declarație după ce a adăugat suport pentru criptomoneda EOS pentru clienții săi cu amănuntul. Această afirmație pozitivă și evoluția arată că moneda are un viitor strălucit. 

Merită menționat faptul că EOS a lansat și o nouă rețea de socializare numită Voice. Acest lucru a avut, de asemenea, un impact pozitiv asupra prețului criptomonedei și se așteaptă să crească activitatea rețelei.

Cumpărați EOS pe Binance astăzi!

Analiza tranzacționării previziunilor de preț EOS Analiza actualizată a fost actualizată la 13 februarie 2021

EOSUSDT lung de Comerciant_OMS pe TradingView.com

Analistul arată că există un sprijin puternic pentru EOS în regiune între 4 USDT și 4,36 USDT. În același timp, AM funcționează și ca niveluri de sprijin. Analistul aștepta o intrare către 5.4045, dar în cele din urmă piața rezistă acum la 4.4867 USDT. 

O tranzacție de vânzare ar putea fi deschisă în jurul valorii de 4.20 UDST și 4.48 USDT. Poziția lungă pe care o arată ar fi trebuit să fie deschisă peste nivelurile menționate mai sus, vizând o vânzare de 5.4045. Cu toate acestea, aceasta este doar o posibilitate. Analistul spune că nu este responsabil pentru deciziile de tranzacționare.

EOSUSD – Grafic săptămânal Privind BULLISH – Downtrend break în curând de MoneyChartz pe TradingView.com

Analistul susține că prețul monedei digitale trebuie să depășească linia de tendință pentru ca prețul să crească. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci moneda digitală ar putea atinge diferite niveluri de preț. Punctele pe care piața analistilor din grafic includ:

  • 3.8791 USDT
  • 4.9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

Nivelul de asistență este în prezent marcat în grafic la 2.3753 USDT. Moneda virtuală a fost tranzacționată în această furie de câțiva ani. Cu toate acestea, este încă departe de maximul său istoric, de 15 USDT pe monedă înregistrată la începutul lunii ianuarie 2018, când majoritatea monedelor alcoolice atingeau noi ATH-uri.

# EOSUSDT va merge pentru a sparge rezistența de 4 ore de NinjaCrypto040 pe TradingView.com

Potrivit analistului EOS, această monedă virtuală formează un triunghi ascendent care ar putea izbucni în cele din urmă. Dacă se întâmplă acest lucru, am putea vedea o raliu rapid pentru activul digital EOS. 

Prețul pe EOS ar putea crește până la 4 USDT pe monedă din 2.8316 actual. Acest lucru s-ar putea întâmpla cu siguranță dacă investitorii ar acorda o atenție deosebită nivelurilor de sprijin și rezistență. În acest moment, analistul arată prețuri diferite pe care ar trebui să le luăm în considerare. 

2.4 USDT funcționează ca suport, 2.65 USDT au funcționat ca rezistență și suport, 3 USDT ar putea funcționa ca suport și rezistență. În cele din urmă, între 3,30 USDT și 3,45 USDT există, de asemenea, un nivel puternic de rezistență. 

GreenCrypto – EOS Strong Bounce de la suportul pe termen lung de GreenCryptoTrades pe TradingView.com

EOS a revenit recent după ce a atins nivelul major de asistență, care este aproape de 2,27 USDT pe monedă. Moneda digitală a reușit să susțină acest nivel în ajunul Crăciunului, iar analiștii consideră că tendința ascendentă ar putea continua în viitorul apropiat. 

Mai mult, el consideră că EOS arată optimist și că ar putea exista mari șanse să o lungească dacă moneda virtuală se sparge deasupra liniei de rezistență care este aproape de 2,93 USDT. Acest lucru ar permite monedei virtuale să meargă mai sus și să crească în cele din urmă către 3,40 USDT și să re-testeze nivelul pe care l-a atins în noiembrie de 3,83 USDT.

EOS posibilă consolidare de BigLava pe TradingView.com

Potrivit analistului, EOS pare să evolueze lateral în micul canal ascendent care poate fi văzut pe piață. Această revenire pe care am văzut-o în ultimele ore arată că ne îndreptăm spre nivelurile de rezistență după ce am testat niveluri de suport apropiate de 3 dolari pe monedă. 

În plus față de acesta, ar putea fi posibil ca EOS să continue să meargă mai sus. Analistul spune că, dacă depășim nivelul de asistență, am putea atinge ultima tendință majoră de sprijin la aproximativ 3,35 USDT per EOS. Dacă acest lucru se va sparge, atunci am putea continua să ne mișcăm mai sus în următoarele săptămâni și luni dacă piața continuă să crească.

Cumpărați EOS pe Binance astăzi!

Aflați mai multe

Doriți să aflați mai multe despre EOS? Citiți aici Ghidul pentru începători al EOS, completat cu un istoric al proiectului și elementele fundamentale ale modului în care moneda oferă valoare.

Vrei să investești în EOS? Veți dori să începeți cu articolul nostru de predicție a prețurilor EOS – inclusiv perspectivele pe termen scurt și pe termen lung. (Faceți întotdeauna propria dvs. cercetare și citiți responsabilitatea site-ului).

Cel mai bun loc pentru a cumpăra EOS este folosind Binance. Acest ghid de cumpărare prezintă fiecare pas pe care trebuie să îl faceți în mod corespunzător.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map