Academia OKEx: o discuție cu traderul dvs. preferat. Interviu cu Coin Buster

Bine ați venit la noua serie de interviuri OKEx Academy „O discuție cu traderul dvs. preferat. În această serie vă vom aduce scurte interviuri care prezintă comercianți criptografici, dezvăluie perspectivele, perspectivele lor, sfaturi pentru colegii comercianți și câteva fapte amuzante despre ei despre care probabil nu ați știut niciodată.

Pe cine o să suni! De data asta avem Coin Buster (@Coin_Buster pe Twitter), comerciant și fondator de @CryptoALaCarte să împărtășească câteva din sfaturile sale. 

Vă rog împărtășiți comunității noastre cum vă începeți ziua! Ce faci primul lucru dimineața? Cum îți petreci majoritatea timpului? Pe ce fel de lucruri puneți accentul pe lângă tranzacționare și criptare?

Mă trezesc în fiecare zi în jurul orei 6:30. Este important să te trezești devreme și să ai o imagine de ansamblu excelentă despre cum se va comporta piața în timpul zilei, așa că primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să verific prețul BTC, ce a făcut peste noapte și cum au fost meseriile mele (dacă am în desfășurare).

Dacă trebuie să gestionez rapid o poziție (deoarece mișcările mari apar de obicei la o oră după ce mă trezesc), pornesc computerul și deschid TradingView și schimburile pe care le tranzacționez.

Apoi, voi lua un mic dejun bun, voi citi știrile și mă voi întoarce la grafic pentru a vedea dacă pot găsi alte oportunități bune.

În timpul zilei, petrec mult timp pe Crypto A La Carte, care este un proiect pe care l-am fondat cu prietenul și partenerul meu Rubot în urmă cu aproximativ șase luni. Este nevoie de multă atenție, management, asistență pentru clienți și cercetări pentru a identifica noi traderi talentați care se pot alătura echipei.

De obicei cea mai mare parte a după-amiezii este dedicată tranzacționării (tranzacții intraday în cea mai mare parte).

Cred că este foarte important să aveți timp să vă răcoriți, deoarece această piață este 24/7 și s-ar putea epuiza cu ușurință, așa că părăsesc tastatura în jurul orei 19:00 și petrec ceva timp departe de până la 22:00 aproximativ. Apoi verific graficele pentru ultima oară dacă sunt încă într-o meserie, pentru a-mi gestiona poziția înainte de culcare. De obicei mă culc înainte de ora 23 pentru a avea o noapte odihnitoare.

Care este un fapt surprinzător despre tine la care oamenii nu s-ar aștepta?

Mănânc un bol de înghețată în fiecare zi. O înghețată pe zi îl ține pe doctor departe … ugr!

Te-a inspirat cineva într-o carieră comercială?

@Elisa_Crypto pe Twitter este unul dintre cei mai influenți comercianți din cariera mea de tranzacționare și, de asemenea, unul dintre cei mai buni comercianți pe care i-am cunoscut până acum.


Ce titluri din jurul criptomonedelor (sau non-cripto) urmărești îndeaproape în aceste zile?

Deoarece mulți oameni sunt în acest moment, am urmărit situația economică cauzată de criza COVID-19. În timp ce majoritatea țărilor redeschid afaceri și ridică blocaje, sunt cu adevărat curios să văd ce se va întâmpla în continuare. Ca și cum va fi un al doilea val? Există consecințe asupra macroeconomiei și asupra piețelor etc..

De asemenea, citesc multe despre situația americană, deoarece cred că realegerea sau înfrângerea lui Trump (care este evident legată de crizele COVID-19), ar putea avea o influență imensă pe piețe.

Îi spunem întotdeauna comunității noastre că este OK să învățăm! Ar fi minunat dacă puteți împărtăși o parte din experiența și ideile dvs. colegilor noștri comercianți.

Care este indicatorul tehnic preferat / cel mai folosit?

Abia folosesc indicatori pentru că îi găsesc întârziați, dar cel pe care îl folosesc cel mai mult este RSI atunci când vreau să primesc o confirmare suplimentară la un nivel de cumpărare sau vânzare.

Care a fost cel mai mare eșec al tău în tranzacționare? Cum v-ați revenit din ea și ce, dacă este ceva, ați învățat din ea?

Când am tranzacționat prima dată cu marjă, nu mi-am gestionat deloc riscul. Eram aproape de a fi lichidat și mă simțeam atât de rău încât nu mă puteam recunoaște.

Acesta a fost un moment decisiv pentru mine. Din acest moment, am lucrat cu adevărat la gestionarea riscurilor și am reguli foarte stricte acum.

Orice set de abilități obligatorii pentru comercianții debutanți? Și ce să evitați / greșelile obișnuite atunci când efectuați analize tehnice?

Timpul ecranului este cel mai important lucru. Puteți petrece mii de ore învățând despre AT în cărți sau vizionând videoclipuri, cu noi metode. Există un ocean de lucruri de învățat și nici 10 vieți nu ar fi suficiente pentru a citi și a viziona 5% din materialul disponibil online.

Aflați despre o strategie, încercați să o rafinați cu propriile observații pe care le-ați făcut vizionând diagrame și jurnalizând tranzacțiile. Nu pierde mii de ore urmărind noi strategii!

Cum / de unde să obțineți idei comerciale?

Crypto A La Carte! De aceea am creat această platformă. Puteți selecta tranzacțiile pe care doriți să le deblocați, ori de câte ori doriți, pe baza statisticilor comerciantului, schimbului,% și R. Nu există abonament lunar și informațiile sunt complet transparente, astfel încât să puteți decide să deblocați sau nu cu toate informațiile de care aveți nevoie!

Tranzacționare zilnică vs. investiție pe termen mediu / lung, în ce mod preferați?

Sunt în mare parte un comerciant zilnic, deoarece îmi place să obțin rezultate rapide și cel mai important, nu-mi place să fiu într-o tranzacție peste noapte (când nu o pot gestiona).

Dețin, de asemenea, investiții pe termen lung care se află într-un portofel rece la care nici măcar nu mă uit.

Investiția este cu adevărat diferită de tranzacționare și capcana este tranzacționarea zilnică a investiției pe termen lung. De cele mai multe ori, ajungi să pierzi timp și bani.

Vă mulțumesc foarte mult pentru distribuire! Acum avem o întrebare distractivă pentru tine! Câte zile până $ BTC a revenit în anii 10000 $?

Aș zice cam o săptămână. Acestea fiind spuse, părtinirea mea se schimbă de câteva ori pe săptămână, în funcție de grafic.

În cele din urmă, vă rugăm să oferiți comunității noastre o ultimă sugestie despre cum să deveniți un bun comerciant!

„Cel mai mare pericol apare în momentul victoriei” – Napoléon Bonaparte

Mulțumim lui Coin Buster pentru că ați luat timp să discutați cu noi! Dacă doriți să aflați mai multe despre tranzacționarea criptografică, asigurați-vă că îl urmăriți mai departe Stare de nervozitate și Grupul Crypto A La Carte Telegram!

Urmăriți pe Twitter dacă aveți întrebări pentru noi!

Înscrieți-vă și depuneți sau tranzacționați minimum 10 USDT astăzi pentru a câștiga recompensa de 3 USDT pentru noul utilizator!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map