AMA Recap: O revizuire a pieței criptografice pe fondul focarului COVID-19 cu Crypto Joker

Pe 8 mai, am fost dincolo de entuziasmați să avem Crypto Joker pentru o discuție Ask-Me-Anything (AMA) despre relația complicată dintre piața cripto și focarul predominant de coronavirus.

Cu peste 140.000 de abonați pe youtube, Crypto Joker trece în revistă subiecte legate de criptomonede, de la ICO / STO până la intervievarea companiilor cripto, pentru a vă permite să aruncați o privire asupra operațiunilor lor. Crypto Joker a fost activ în spațiul criptografic din 2015 și este legat de revizuirea a peste 100 de proiecte cripto.

Acest AMA este împărțit în două părți, în care Crypto Joker a fost rugat să-și împărtășească opinia cu privire la piața actuală de criptare, urmată de un Q live pasionat&A în grupul nostru.

Sectiunea 1:

Î1. [e-mail protejat]: Acum, să începem cu întrebarea legată de subiectul fierbinte recent despre care mulți se preocupă. Ce părere aveți despre piața criptografică în mișcare cu piețele bursiere mondiale în această perioadă?

Crypto Joker: Așadar, când vine vorba de piața criptografică după această piață, am constatat că clasa de active tradițională, cum ar fi S&P 500 și Dow Jones au fost afectați de COVID-19 în comparație cu piața criptografică. Dacă dețineți BTC în comparație cu cineva care deține indice, fonduri sau orice altceva legat de piața de valori, pierderea cu care se confruntă titularul spațiului de stoc ar fi mult mai mare. Este oarecum amuzant ca stocul să fie considerat sigur împotriva BTC, dar când vine pandemia COVID-19 și ați văzut că totul este scăzut în spațiul de stoc. De fapt, BTC a rămas o vreme, dar acum chiar crește în comparație cu nivelul de preț anterior înainte de COVID-19. Cred că BTC este o investiție sigură în timp ce totul merge în jos.

Q2. [e-mail protejat]: Bine, a doua întrebare aleasă de pe Twitter este: focarul COVID-19 nu a avut un efect dăunător asupra piețelor criptografice, având în vedere daunele pe care le-a cauzat piețelor și țărilor mondiale. Care credeți că este motivul pentru aceasta?

Crypto Joker: Da, exact. Dacă vă amintiți înapoi în anul 2016 sau înainte de anul 2015, oamenii consideră că BTC este un activ ceresc sigur, ceea ce înseamnă că atunci când economia și totul merge în jos și cripto este investiția dvs. sigură. După aceea, corelația dintre cripto și economie s-a schimbat cumva și nu am putea spune că atunci când economia va scădea va face ca cripto să crească. Dar, am constatat că evenimentul COVID-19 ajută cu adevărat cripto-ul să recupereze reputația și îi face pe oameni să creadă că cripto-ul este un activ ceresc sigur, precum aurul, ca investiție de acoperire împotriva pieței de valori și a economiei. Oamenii se gândesc acum că cripto este un activ sigur, chiar dacă economia scade, în timp ce cripto continuă să crească sau cel puțin să rămână plat, astfel investitorul cripto nu câștigă mulți bani și nici nu pierde bani în comparație cu unii investitori care pierd toată viața pe piață. De exemplu, o mulțime de companii mari, în special o parte din valoarea stocului companiei aeriene, au scăzut cu aproximativ 70% în timpul pandemiei COVID-19 și mulți au investit întreaga lor economie în acest sens.

Î3. [e-mail protejat]: Da. Fără îndoială, pandemia COVID-19 aduce reputație pe piața criptografică atunci când fiatul tipărește din aer. După cum știm, întreruperea pieței bursiere a fost declanșată de mai multe ori în martie, afectată de pandemia COVID-19. Întrebarea 3 este: În situația actuală a bolii Coronavirus, economia globală este foarte volatilă, deci ce părere aveți despre perspectivele pieței criptomonedelor în viitor?

Crypto Joker: Văd că perspectivele criptomonedelor sunt foarte strălucitoare în viitorul apropiat. Dacă te uiți unde suntem acum, întreaga lume se îndreaptă spre o tehnologie blockchain. Cred că acesta este doar un început al cursei, deoarece covidul 19 a arătat cu adevărat cât de fiabilă este cripto într-o perioadă în care economia se destramă. Cred că amestecul de cripto care capătă reputația ca un bun refugiu alături de noi, care se îndreaptă spre o tehnologie blockchain, arată un viitor strălucit.

Î4. [e-mail protejat]: Da, tehnologia blockchain a fost adoptată de multe companii mari în zilele noastre. Aici apare întrebarea 4: Pe măsură ce COVID 19 devine o problemă globală, unii investitori care intenționează să investească în proiecte de criptomonede au deja probleme cu întâlnirea cu proprietarii de proiecte pentru discuții și planuri one-to-one, este suficient apelul video pentru a face acest truc? și dacă nu ce măsuri pot fi luate pentru a se asigura că totul poate merge așa cum a fost planificat și să nu fie afectat de această pandemie?

Crypto Joker: Băieți, am spus asta o dată și o voi spune din nou. Transparența în acest spațiu este TOTUL. dacă proprietarii proiectului nu își arată fața, dacă nu sunt dispuși să participe la un apel video, NU INVESTIȚI. primul lucru pe care îl puteți face ca în cazul investitorilor este due diligence. Verificați faptele a tot ceea ce spune proprietarul proiectului și faceți întotdeauna propriile cercetări în ceea ce vi se spune. Chiar și într-o perioadă de pandemie cu tehnologia actuală, este foarte ușor să fii zoom transparent, hangouturi Google etc. Un adevărat CEO și fondator va fi întotdeauna în legătură cu toți investitorii la fiecare pas, în loc să-ți obții fondurile și să pleci , acest lucru este valabil și pentru spațiul meu, spațiul YouTube. Pentru cei dintre voi care sunt familiarizați cu Youtubers cripto, cei mai mari din acest spațiu sunt acum cripto-ul următor. Motivul este că oferă transparență completă. Arătându-și întotdeauna fața și păstrând legătura cu fanii lor în fiecare zi. (Link trimis: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Transparența este TOTUL.

Î5. [e-mail protejat]: Da. Este un memento important din partea oaspeților noștri, care este DYOR = Do Your Own Research înainte de a investi în ceva. Întrebarea nr. 5 este despre preocuparea actuală a pieței criptografice: focarul Covid-19 are un impact semnificativ asupra situației financiare, credeți că aceasta este o barieră pentru noul capital în piața criptografică??

Crypto Joker: Desigur. Poate fi privit în ambele sensuri. pe de o parte, mulți oameni au fost concediați din cauza focarului covid 19. Pe baza țării în care locuiți, s-ar putea să primiți compensații guvernamentale, dar pentru majoritatea țărilor nu sunteți. Deci, în acea mână, mulți oameni au mai puțini bani de investit. Dar, pe de altă parte, în loc să ai banii pe care îi ai deja, stai acolo și nu faci nimic pentru tine. Puteți să vă ajutați propria situație investind pe piața criptografică și câștigându-vă un venit pasiv pentru a vă ajuta cu adevărat într-un moment de nevoie.

Î6. [e-mail protejat]: Da, credem că venitul pasiv este important pentru majoritate atunci când rata șomerilor crește din cauza pandemiei COVID-19. Sunt sigur că toată lumea de aici, în special începătorii din grup, ar fi interesați de întrebarea nr. 6: Ca un celebru cripto Youtuber, ce experiențe și experiențe puteți împărtăși cu noii veniți pe piața criptografică?

Crypto Joker: Acest gen se întoarce la cercetarea proprie. Aflându-mă în acest spațiu pentru o perioadă foarte lungă de timp și văzând mii de proiecte care vin și pleacă, am observat că mulți nou-veniți se grăbesc să intre pe piața criptografică în loc să o ia încet, învățând despre conceptul de tehnologie btc și blockchain, făcând propriile lor cercetări pe proiectul, evaluând transparența și apoi investind. Nu uitați că băieții care investesc ar trebui să fie ultimul dvs. pas, nu primul.

Î7. [e-mail protejat]: Bine, la întrebarea nr. 7, utilizatorul a întrebat „Pentru comercianții $ OKex ca mine, care sunt câteva motive pentru care ar trebui să tranzacționez pe $ OKEx în loc de celelalte schimburi care vor fi, de asemenea, lista oricărui simbol de lansare”

Crypto Joker: Vorbind pentru mine, am folosit multe schimburi de-a lungul timpului și OKEX este cu siguranță preferatul meu. În primul rând este dimensiunea OKEx, faptul că sunt unul dintre cele mai mari burse arată doar cât de mare este reputația și fiabilitatea lor. Niciun schimb nu poate ajunge în această parte fără a fi cel mai bun în ceea ce fac. Au o gamă completă de produse care susțin tranzacționarea spot și a instrumentelor derivate, pe portofele cu lanț etc. De asemenea, au una dintre cele mai bune tehnologii de securitate, ceea ce pentru mine este foarte important.

Î8. [e-mail protejat]: Ne bucurăm să auzim asta de la dvs. Următoarea întrebare este întrebarea față de un cripto-influențator uimitor ca tine. Întrebarea nr. 8: "Care sunt planurile dvs. de a educa și de a sensibiliza comunitatea Crypto pentru a face mai mulți oameni să înțeleagă utilizarea platformei de criptomonede, a tehnologiei și a adoptării?"

Crypto Joker: continuă să faci videoclipuri. În prezent, fac doar videoclipuri de recenzie pentru diferite proiecte și încerc să-mi educ abonații în acest fel, dar în viitorul apropiat intenționez să fac cursuri educaționale complete pe youtube pe diferite subiecte în cripto în loc să le conectez la un proiect. Fii pregătit pentru asta !! :)

Î9. [e-mail protejat]: Wow! aceasta este o veste minunată de la tine! Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre asta în curând. Apoi, întrebarea # 9- "Cum este piața criptocurenței atunci când vine pandemia?"

Crypto Joker: Se descurcă uimitor !! desigur, o parte din aceasta are legătură cu reducerea la jumătate a btc, dar restul are legătură cu faptul că este un bun refugiu sigur. Dacă comparați piața criptomonedelor chiar acum cu ORICE altă piață (proprietăți imobiliare, acțiuni etc.), aceasta a făcut tot ce a putut mai bine de-a lungul pandemiei. Acest lucru arată cât de puternic și fiabil este btc și abia așteaptă să meargă pe Lună!!!

Î10. [e-mail protejat]: Da, piața criptografică se descurcă uimitor în comparație cu majoritatea tipurilor de active. Și, în cele din urmă, ultima întrebare de la un utilizator Twitter. "Da Mulți oameni sunt îngrijorați de situația actuală, când pandemia COVID-19, mulți oameni își pierd locul de muncă din cauza disponibilizărilor în masă din partea guvernului. Unii oameni aleg să investească pe termen lung în lumea cripto, deoarece consideră că în această situație toate schimburile de piață și monedele experimentează declinul lor drastic. Începeți să economisiți pentru viitor cumpărând cripto la prețuri mici atunci când se află situația actuală. Cum credeți că este suficient pentru a da o soluție? Ce zici de prețurile criptografice în viitor? Pentru că pur și simplu nu știm când se termină Pandemia COVID-19. Investește mult în cripto suficient de eficient și merită pentru societatea joasă și persoanele care au mai multe active pe care le pariază și investesc acțiuni în cripto?"

Crypto Joker: 10000%. Mai ales pentru oamenii din societatea joasă. Această pandemie a arătat că investiția în cripto este sigură, astfel încât vă oferă și mai mult un motiv. Desigur, vor exista fluctuații pe termen scurt, deci dacă sunteți cineva care are nevoie de bani pe termen scurt, nu ar trebui să vă puneți toată viața în asta .. pentru că dacă aveți nevoie de bani pe termen scurt, nu știți care este prețul btc va fi, deci dacă vă aflați în acea categorie investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți. Deși, dacă sunteți mai mult un investitor pe termen lung, este un moment perfect pentru a cumpăra și a vă urmări creșterea activelor

Sesiunea 2:

Q # 1: Sunt un nou investitor în lumea criptografică, ce ar trebui să fac?

Crypto Joker: Înainte de a face ceva, educați-vă cu adevărat asupra BTC și a tehnologiei care stau la baza blockchain-ului. Odată ce ați făcut acest lucru și ați văzut SCOPUL în el, în loc să doriți doar să intrați pentru a obține profituri, atunci, în acel moment, vedeți ceea ce câștigați în cripto interesele dvs. sunt cele mai grele și ajungeți la investiții. Puteți utiliza canalul meu pentru a afla despre diferite proiecte (link trimis: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Î # 2: Să presupunem că COVID-19 persistă cu un an mai mult, vedeți acest lucru ca pe o amenințare pentru cripto?

Crypto Joker: Cred că acest lucru va fi bun pentru cripto. Dacă covid 19 durează un an mai mult, alte clase de active vor fi distruse absolut, făcând investitorii să-și scoată banii din acele clase de active și să investească în criptografie. Uită-te doar la cum a funcționat btc în ultima lună și întreabă-te, ești sigur că vrei să se termine acest lucru;)

Î # 3: De ce folosești YouTube centralizat, de ce nu ajungi să te bazezi pe blockchain?

Crypto Joker: Există mult mai mult conținut pe YouTube, fiecare subiect la care te poți gândi are 1000 de videoclipuri .. în timp, pe măsură ce steem câștigă mai multă popularitate, aceasta ar putea fi o opțiune, deoarece ai dreptate, este bazat pe blockchain

Î # 4: Poate că situația Covid 19 este foarte dificilă pentru echipă. Cu toate acestea, nu există alte influențe care să aibă un impact direct asupra dezvoltării proiectului, mai ales în menținerea bunei misiuni a serviciului de tranzacții. Există pași de adaptare pe care trebuie să-i ia companiile, pentru a face să pară că BTC funcționează așa?

Crypto Joker: Covid 19 face cele mai dificile afaceri fizice, industria aeriană, industria restaurantelor, hotelieră. Deoarece multe dintre aceste proiecte de criptare sunt online și se bazează pe o tehnologie de bază, acestea nu sunt realizate la fel de mult

Q # 5: Multe schimburi au fost piratate, chiar dacă au un nivel ridicat de securitate. doar asta îmi face griji cu privire la pandemia Covid-19.

Crypto Joker: O mulțime de proiecte spun că au un nivel ridicat de securitate .. deși nu este cazul. Trebuie să vă faceți diligența și să vedeți ce tip de securitate folosesc. Nu am văzut un schimb la fel de mare și sigur pe cât OKEX este piratat

Q # 6: Odată cu ridicarea interdicției de criptare, India pare a fi o piață potențială cu peste 1 miliard de populație, această bucată de tort este plictisitoare și dulce. Cum se va concentra OKEx pentru a-și extinde afacerea pe această piață, în timp ce WazirX și Binance lansează doar 50 de milioane de dolari „Blockchain for Covid – 19”?

Crypto Joker: Aceasta este cu siguranță o întrebare pentru OKEX, deoarece acestea sunt unul dintre cele mai active schimburi în lansarea de idei și produse noi, sunt sigur că vor avea o expansiune imensă

Q # 7: În situația proastă a epidemiei Covid-19, fiecare proiect de criptomonede a fost puternic afectat. Ce credeți că inițiativa va fi o soluție excelentă?

Crypto Joker: Deși toate au fost puternic afectate, multe au fost afectate mai mult decât altele. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este defalcarea diferitelor proiecte criptografice sector pe sector și concentrarea asupra celor care nu au fost realizate prea mult, dar prețul a scăzut foarte mult. Aceasta arată o oportunitate uriașă de cumpărare, deoarece se manifestă prea mult.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map