Binance îl dă în judecată pe Forbes, minerii de Bitcoin întârziați, OKEx redeschide retragerile

Cele mai mari povești ale săptămânii din lumea criptomonedelor pe care este posibil să le fi ratat

În timp ce multe priviri s-au concentrat asupra raliului impresionant al BTC, industria blockchain-ului și a criptomonedelor continuă să vadă evoluții majore pe frontul de știri. De exemplu, un centru de conducere a intentat un proces de defăimare împotriva Forbes, în timp ce autoritatea fiscală a Statelor Unite are în vedere abordări diferite pentru tratarea criptomonedelor. Există, de asemenea, o cerere intensă de hardware nou pentru mineritul Bitcoin pe care aprovizionarea nu o poate îndeplini în prezent.

Iată tot ce trebuie să știți despre aceste povești și multe altele, în ediția din această săptămână a Știrilor Crypto din săptămână de la OKEx Insights.

Binance intentează un proces împotriva Forbes pentru defăimare

Binance a intentat un proces în Statele Unite împotriva Forbes Media și a doi dintre jurnaliștii săi, Michael del Castillo și Jason Brett, cu privire la un articol despre care schimbul de criptomonede acuzațiile au fost defăimătoare

Compania, fondată de CEO Changpeng Zhao în 2017, solicită despăgubiri pentru despăgubiri după publicarea Forbes un raport sfârșitul lunii trecute pe "Tai Chi" document, care presupune că a detaliat eforturile de a înșela intenționat autoritățile de reglementare americane.

Chei de luat masa

  • Forbes nu a eliminat articolul și este alături de raport, potrivit un comentariu de la ofițerul șef de comunicare al companiei la Cointelegraph.
  • Nu este prima dată când Binance și nici CEO-ul său nu au amenințat că vor acționa în justiție împotriva unui media. Zhao a amenințat anterior că va da în judecată presa Block News.
  • Mulți din spațiul criptomonedelor nu așteaptă o victorie pentru Binance, dat fiind faptul că precedentul istoric a demonstrat dificultatea de a demonstra răutatea sau nesocotirea față de adevăr.

Minerii Bitcoin de la Bitmain au comandat înapoi până în mai 2021

Dacă doriți să faceți pre-comenzi în vrac pentru produsele miniere BitMain AntMiner S19, S19 Pro sau T19 Bitcoin, este posibil să nu aveți noroc. Conform un raport de la bloc, astfel de comenzi pentru mașinile miniere de top din industrie sunt deja restante până în mai 2021.

Chei de luat masa

  • Lista lungă de așteptare pentru produsele miniere emblematice ale Bitmain semnalează un interes excepțional de puternic din partea instituțiilor și a marilor companii miniere.
  • Cererea de comenzi în vrac a crescut prima pentru comenzile cu amănuntul de la distribuitori.
  • China a dominat mult timp industria minieră Bitcoin, dar cererea actuală de mașini pare să indice o concurență crescândă din partea minerilor din alte țări și continente.

Firmele și băncile japoneze vor testa moneda digitală privată

După cum a fost anunțat de DeCurret, un schimb de criptomonede japonez, mai mult de 30 de firme și bănci japoneze sunt planificarea unei probe de monedă digitală în 2021. Scopul proiectului de monedă digitală comună și privată este de a îmbunătăți plățile și de a ajuta la dezvoltarea în continuare a economiei țării.

Chei de luat masa

  • Printre membrii procesului se numără cele mai prolifice trei bănci din Japonia: MUFG, Sumitomo Mitsui și Mizuho.
  • Așa cum se întâmplă adesea cu proiectele de monedă digitală noi și private, moneda digitală cu două straturi nu va intra în conflict în mod specific cu cardurile de credit, cardurile de debit, infrastructura de plată centralizată existentă sau monedele digitale potențiale ale băncii centrale (denumite în mod obișnuit CBDC).

IRS ia în considerare diferite abordări ale impozitării criptografice

Serviciul de venituri interne din S.U.A. luând în considerare diferite abordări la impozitarea criptomonedelor, conform avocatului principal al Departamentului Trezoreriei, Erika Nijenhuis.

Chei de luat masa

  • Impozitarea criptomonedelor în SUA a fost mult timp un proces tulbure, dar obligatoriu. Declarația lui Nijenhuis pare să implice că IRS este conștient de acest lucru și este interesat să clarifice modul în care ar trebui să fie impozitați.
  • De asemenea, IRS pare mai dornic ca niciodată să se asigure că nu sunt evitate taxele care implică criptomonede.

OKEx pentru a redeschide retragerile până pe 27 noiembrie

Pentru ultima știre din această săptămână, OKEx este mulțumită că a anunțat că retragerile din bursa noastră vor fi redeschise la sau înainte de 27 noiembrie. Pe parcursul unei anchete din partea autorităților, compania a fost confirmată că nu a fost implicată în activități ilegale sau în acțiuni ilegale.. 


Utilizatorii vor putea retrage 100% din fondurile lor, fără nicio restricție – deoarece OKEx a garantat întotdeauna rezervele de 100%.

Într-un efort de a-și cere scuze pentru neplăcerile cauzate de pauza temporară a retragerilor, OKEx va oferi bonusuri și recompense de loialitate utilizatorilor săi. Vă rugăm să fiți la curent cu OKEx pentru mai multe informații – și vă mulțumesc sincer pentru răbdarea din această perioadă.

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate, cercetări originale & știri organizate de profesioniști în domeniul cripto. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map