Coinbase se referă la piața cripto-rock, a confiscat monede PlusToken în valoare de miliarde

Cele mai mari povești ale săptămânii din lumea criptomonedelor pe care este posibil să le fi ratat

Volatilitatea a lovit piața criptomonedelor săptămâna aceasta alături de unele știri care scutură piața că autoritățile de reglementare din Statele Unite ar putea căuta să impună restricții grele companiilor financiare care se ocupă de tranzacții cu criptomonede. În același timp, monedele digitale PlusToken confiscate în valoare de miliarde de dolari vor fi confiscate trezoreriei naționale din China..

Iată tot ce trebuie să știți despre aceste povești și multe altele, în această ediție a Știrilor Crypto din săptămână ale OKEx Insights.

Coinbase întrerupe tranzacționarea marjelor, menționează preocupările de reglementare

Coinbase a anunțat că își întrerupe produsele de tranzacționare în marjă în decembrie, ca urmare a îngrijorărilor cu privire la controlul reglementărilor din partea Comisiei americane pentru tranzacționarea la termen a mărfurilor.

Ulterior, CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong lambastat planurile presupuse ale Departamentului Trezoreriei SUA de a urmări portofelele de criptomonede auto-găzduite – despre care consideră că ar necesita instituții financiare, precum Coinbase, să verifice proprietarul respectivelor portofele și să colecteze informații de identificare despre acestea.

Schimbul a experimentat ulterior dificultati tehnice pe fondul unei volatilități severe a prețurilor pe piața criptomonedelor.

Chei de luat masa

 • Dacă îngrijorările lui Armstrong sunt validate, o astfel de reglementare ar reprezenta probabil cea mai mare lovitură din partea guvernului federal american în industria blockchain-ului și a criptomonedelor..
 • O astfel de reglementare ar urma, de asemenea, instrucțiunile Grupului operativ de acțiune financiară de a aplica "Regula de călătorie" către întreprinderile cu criptomonede care își desfășoară activitatea în țările membre.
 • Prețul BTC și piața mai largă a criptomonedelor a reacționat negativ la știri. Liderul pieței criptomonedelor a scăzut ieri cu 11,26% pe OKEx.

Prețul BTC a scăzut brusc alături de tweet-urile CEO-ului CoinbasePrețul BTC a scăzut brusc alături de tweet-urile CEO-ului Coinbase. Sursă: CoinGecko

Criptomonede PlusToken confiscate în valoare de miliarde de dolari

Criptomonedele în valoare de miliarde de dolari confiscate anterior de poliția din China pe fondul unei represiuni asupra infamei scheme PlusToken Ponzi au fost făcute publice săptămâna aceasta, prin o hotărâre judecătorească din 19 noiembrie.

Activele confiscate includ:

 • 194.775 monede BTC
 • 833.083 monede ETH
 • 1,4 milioane de monede LTC
 • 27,6 milioane de monede EOS
 • 74.167 monede DASH
 • 487 milioane de monede XRP
 • 6 miliarde de monede DOGE
 • 79.581 monede BCH
 • 213.724 jetoane USDT

În total, activele confiscate valorează peste 4,2 miliarde de dolari.

Chei de luat masa

 • După procesare, criptomonedele confiscate și activele digitale vor fi confiscate la trezoreria națională.
 • Ultima actualizare din saga PlusToken ilustrează aparent eforturile sporite ale poliției chineze de a combate activitatea infracțională legată de monedele digitale.

Balanța ar trebui să lanseze o monedă stabilă în ianuarie

Potrivit rapoartelor, Balanța poate lansa stablecoin-ul său inițiat de Facebook în ianuarie 2021 – totuși, ca monedă unică, legată de dolari, în loc de moneda planificată inițial, susținută de un coș de monede fiduciare.

Cheie de luat masa

 • După un control intens și o împingere din partea autorităților de reglementare globale, proiectul Balanță își retrage semnificativ planurile inițiale în favoarea a ceva semnificativ mai puțin ambițios și mai prietenos cu reglementările.

VanEck lansează Bitcoin ETN pe Deutsche Boerse Xetra

VanEck, un administrator de active cu sediul în SUA, are lansat o bancnotă tranzacționată la BTC pe piața Deutsche Boerse Xetra.

Chei de luat masa

 • Noul ETN este susținut fizic de BTC și oferă investitorilor expunerea la criptomoneda de vârf, fără ca aceștia să achiziționeze activul..
 • VanEck nu a reușit anterior să listeze un fond tranzacționat la BTC în SUA.

CypherPunk Holdings devine al nouălea cel mai mare deținător BTC public

Cypherpunk Holdings dezvăluit joi că, din 30 iunie, a adăugat încă 72,979 BTC la rezervele sale – ajungând la 276,479 BTC. Deținerile BTC ale companiei de investiții axate pe confidențialitate valorează în prezent 4.640.147 dolari, în momentul scrierii acestui articol.

Cea mai recentă creștere a deținerilor BTC provine din lichidarea de către companie a pozițiilor sale în Monero (XMR) și Ether (ETH).

Chei de luat masa

 • Compania cotată la bursele canadiene de valori mobiliare este acum al nouălea cel mai mare deținător public al BTC.
 • Cypherpunk Holdings a urmărit gusturile MicroStrategy în alocarea unora dintre rezervele sale criptomonedei de top pe piață.

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate, cercetări originale & știri organizate de profesioniști în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map