Este bine să fii diferit – Crypto în Mexic

Piața criptomonedelor și tehnologia blockchain din America Latină sunt în creștere. Statista – unul dintre cele mai importante portaluri de statistici din lume, a dezvăluit că America Latină este regiunea cu cei mai mulți utilizatori de cripto din lume. Conform studiului, primele zece țări care sunt cele mai implicate au fost Brazilia, Columbia, Argentina, Mexic și Chile.

Ne bucurăm să-l invităm pe domnul Coin (@mrcoinmx pe Twitter) să ne împărtășească mai multe despre cripto în Mexic!

1. Ne puteți spune despre cultura cripto din țara dvs.?

În Mexic, inovația și antreprenoriatul sunt o stare de spirit cu care ne naștem. Din păcate, în domeniul cripto nu a fost încă detonat așa cum era de așteptat.

Guvernul și universitățile câștigă mai mult interes pe subiecte legate de Fintech și dezvoltare în fiecare zi și, datorită creării de noi legi fiscale, mexicanii caută noi opțiuni, cum ar fi cumpărarea de Bitcoin pentru a proteja investițiile împotriva viitoarei crize.

Iată un exemplu, la începutul anului moneda națională avea un preț de 18 pesos pe dolar, astăzi este aproape 24 de pesos pe dolar; peso mexican a suferit o devalorizare de 6 pesos în 6 luni, ceea ce înseamnă că a pierdut 1/3 parte din valoarea sa față de dolar.

În calitate de fondator al unei comunități Blockchain, cred că această criză (economie, legi guvernamentale și Covid) ne va conduce la BUIDL un ecosistem puternic care adoptă noi tehnologii, fiind DeFi cele mai interesante subiecte pe care membrii comunității Mr.Coin le caută și le cer.

2. Puteți împărtăși cu noi câteva aplicații criptografice de succes din țara dvs.?

Unul dintre membrii comunității Mr.Coin a construit o afacere de succes numită Blockchain Binde.io, care este un startup care oferă servicii B2B privind automatizarea contractelor și gestionarea dovezilor. Ei dezvoltă soluții pentru a susține încrederea între partenerii de afaceri, de la automatizarea contractelor până la gestionarea dovezilor, care permit partenerilor să auditeze evenimentele relevante din tranzacțiile lor utilizând BitcoinSV Blockchain.

3. Ce fac oamenii cu cripto-ul lor, HODL sau tranzacționează?

Majoritatea oamenilor fac comerț cu acesta, dar odată cu creșterea DeFi au început să folosească platforme de stivuire și împrumut pentru a avea mai multe venituri.

4. Cât de populară este cripto în țara dvs.?

Bitcoin, Ether și jetoanele pe care le găsiți în bursele locale sunt cele mai populare. Uneori, acesta devine mainstream, de exemplu, când Bitcoin Moons 20% sau când coboară mai mult de 15%.

5. Care este punctul de vedere al țării dvs. cu privire la reglementarea criptografică??

Din păcate, persoanele responsabile de reglementări nu o înțeleg 100% știu că această CryptoBlockchainRevolution va schimba multe aspecte ale vieții globale, de aceea avem prima lege fintech a lumii, dar problema este că acest lucru nu ajută ecosistemul la BUIDL.

6. Întrebați prietenul sau familia, dacă vor alege să accepte 50 USD sau 1 BTC în momentul în care le oferiți, care va fi răspunsul lor?

Toată lumea știe că Bitcoin are o mare valoare, așa că pot spune că toată lumea va alege 1 BTC, mai ales dacă îmi cere prietenii și familia.

7. Există bancomate Bitcoin în țara dvs.?

Da, există unul aproape de locul în care locuiesc.

8. Pe o scară de la 1 la 10 (10 fiind cea mai ușoară), cum ați evalua confortul și accesibilitatea pentru ca oamenii să cumpere Bitcoin cu fiat?

Depinde foarte mult de cât de multe informații sunteți interesat să oferiți (KYC) sau de nivelul de cunoștințe pe care trebuie să îl schimbați pentru Fiat Bitcoins folosind P2P, ATM, schimburi, platforme OTC etc. De aceea ne concentrăm pe o întâlnire lunară la învățați din ce în ce mai multe persoane opțiuni pentru a accesa această criptomondă. La orice magazin de colț, cum ar fi OXXOs, puteți depune bani în portofelul dvs. de schimb pentru a cumpăra bitcoin. Deci, răspunsul meu ar fi 10.

9. Care sunt schimburile preferate de investitori / comercianți din Mexic? și de ce?

În Mexic avem cel puțin cinci schimburi criptografice, dar majoritatea utilizatorilor folosesc doar unul dintre ele.

Este cam amuzant, deoarece taxele pe care le plătim adesea pentru acest schimb nu sunt competitive. Încrederea câștigată cu campaniile de marketing este suficientă pentru ca utilizatorii să le folosească în continuare, dar atunci când utilizatorii află că pot obține servicii și produse mai bune cu schimburi precum OKEx, unde pot genera utilități prin salvarea Cryptos în așteptarea unei tranzacții , plătind mai puține taxe și instrumente de tranzacționare adecvate pentru cei care caută experiențe mai bune, trec la utilizarea mai des a acestui schimb.

11. Există vreun plan de acțiune cu universități, guvern sau comunități pentru a accelera adoptarea blockchain-ului?

Da, am ajuns la unele universități locale și proiecte Blockchain din Asia pentru a lucra umăr la umăr aducând cunoștințe studenților odată cu încheierea poftei.

În cele din urmă, puteți oferi un citat sau o sumă pentru cititorii noștri, cum credeți că va fi viitorul cripto-ului în țara dvs.?

"Blockchain se află în primii pași, la fel ca big bang-ul pe care îl vedem doar începutul unui viitor minunat"

Urma Domnule monedă pe Twitter pentru a obține mai multe informații despre cripto în Mexic!

Urmați OKEx Academy pe Twitter dacă aveți întrebări pentru noi:

Înscrieți-vă și depuneți sau tranzacționați minimum 10 USDT pentru a câștiga recompensa de 3 USDT pentru noul utilizator!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map