KuCoin a compromis și BitMEX a fost încărcat, dar numele token-ului MOON al Reddit este verificat

Cele mai mari povești din lumea criptomonedelor pe care este posibil să le fi ratat

A fost o săptămână extrem de dramatică în lumea blockchain-ului și a criptomonedelor – mai ales când vine vorba de reglementarea Statelor Unite. Am văzut un schimb de active digitale majore compromis pentru o pierdere de peste 150 de milioane de dolari și un alt schimb de instrumente derivate în criptomonede percepute de către Departamentul de Justiție al SUA și Comisia de tranzacționare pe viitor a mărfurilor. Între timp, Serviciul de venituri interne a atribuit contracte pentru a sparge caracteristicile de confidențialitate ale lui Monero, iar comunitatea MOON a lui Reddit recompensează jetonul în mod neașteptat pe luna proverbială..

Iată tot ce trebuie să știți despre aceste povești și multe altele, în ediția din această săptămână a Știrilor Crypto din săptămână de la OKEx Insights.

KuCoin compromis, fondurile spălate prin schimburi descentralizate

KuCoin, un schimb de active digitale din Singapore, a văzut cel puțin 150 de milioane de dolari din portofelele sale fierbinți după unul sau mai mulți hackeri se spune a obținut acces la cheile sale private. O multitudine de criptomonede și jetoane bazate pe Ethereum au fost furate – cu estimări recente mai mari decât cele raportate inițial.

Chei de luat masa

 • Ca răspuns, diverse proiecte au exercitat controlul centralizat prin înghețarea sau inversarea contractelor lor inteligente – punând la îndoială cât de descentralizați sunt cu adevărat mulți dintre ei.
 • De asemenea, schimburile descentralizate Kyber Network și Uniswap au fost puse în centrul atenției, odată ce hoții au început să încerce să spele fondurile furate prin intermediul DEX-urilor. Acest lucru poate atrage mai multă atenție de reglementare pe măsură ce schimburile descentralizate continuă să crească.

Fondatorii BitMEX acuzați de Departamentul Justiției din SUA și CFTC

Departamentul de Justiție al SUA are taxat oficial Fondatorii BitMEX, Arthur Hayes, Samuel Reed și Benjamin Delo, au încălcat Legea privind secretul bancar și au conspirat pentru a încălca legile financiare. Șeful de dezvoltare a afacerii cu instrumente financiare derivate, Gregory Dwyer, a fost de asemenea acuzat. Știrile despre acuzații au dus la scăderea prețului Bitcoin de la 10.892 dolari la 10.438 dolari, o scădere de peste 4%, altcoinsul înregistrând, de asemenea, o vânzare majoră.

Chei de luat masa

 • Saga legală care va urma va atrage atenția semnificativă a presei până în viitor, deoarece mulți se așteaptă ca Hayes și alți directori BitMEX să se apere cu putere în fața instanței. Avocatul lui Dwyer a declarat deja că va contesta acuzațiile.
 • BitMEX a anunțat recent că va începe obligatoriu verificarea identității clientului dvs., pe care unii din industrie l-au considerat drept un semn roșu că schimbul de instrumente derivate ar putea simți căldura din partea autorităților de reglementare din SUA..

IRS acordă două contracte pentru a sparge confidențialitatea lui Monero

După ce și-a publicat mai întâi obiectivul de a elimina natura criptomonedelor axate pe confidențialitate, Monero a ofensat natura tranzacțiilor, Serviciul de venituri interne a contracte atribuite la Chainalysis și Integra FEC. Contractele sunt în valoare de 625.000 de dolari fiecare, iar destinatarii au fost aleși dintr-un total de 22 de solicitanți.

Chei de luat masa

 • Prețul XMR – probabil surprinzător – a reacționat favorabil la știrea că IRS a atribuit contracte pentru a sparge protocolul său de confidențialitate. După anunț, moneda de confidențialitate a crescut cu 12,3% și a crescut cu 3% în momentul presării. În ultimul an, XMR a crescut cu 82,3%.
 • Nu este o surpriză faptul că Chainalysis a câștigat un contract, dat fiind că primește în mod regulat astfel de contracte de urmărire blockchain de la guvernul Statelor Unite. Integra FEC, pe de altă parte, este un nume relativ necunoscut în industrie.

Prețul XMR a crescut de când au fost atribuite contractele IRS pentru a sparge protocolul său axat pe confidențialitate. Sursă: CoinGecko

Kik a încălcat legea valorilor mobiliare, Salt trebuie să ofere rambursări investitorilor ICO

Kik Interactive Inc. a încălcat legea valorilor mobiliare prin strângerea a 100 de milioane de dolari printr-o vânzare simbolică în 2017, potrivit celor de miercuri guvernare de la un judecător al districtului SUA pentru districtul sudic din New York, judecătorul Alvin Hellerstein. CEO-ul Kik, Ted Livingston, a lansat de atunci posibilitatea de a contesta decizia, care vine după ce Securities and Exchange Commission a intentat procesul în 2019.

În același timp, SEC are ordonat faptul că Salt Lending trebuie să ofere rambursări investitorilor ofertei sale inițiale de monede din 2017 după încălcarea legii valorilor mobiliare. Salt trebuie, de asemenea, să plătească o decontare de 250.000 USD pentru că nu a înregistrat vânzarea sa de jetoane la autoritatea de reglementare. Cu toate acestea, platforma de creditare își va înregistra ulterior jetoanele SALT ca valori mobiliare.

Chei de luat masa

 • Hotărârea împotriva lui Kik probabil nu va surprinde mulți din spațiul criptomonedelor care și-au urmat bătălia juridică cu SEC, având în vedere eșecul aparent evident al testului Howey – o măsură creată de Curtea Supremă care consideră dacă tranzacțiile sunt sau nu pot fi considerate valori mobiliare.
 • Hotărârea împotriva Salt poate părea un pic ca o palmă puternică, deoarece platforma de împrumuturi trebuie să ofere doar rambursări, spre deosebire de emiterea de rambursări directe. O decontare de 250.000 USD este, de asemenea, o penalitate relativ mică într-o industrie care se ocupă zilnic cu cifre semnificativ mai mari.
 • Prețul SĂRULUI – probabil surprinzător – a crescut cu 140% după ce a apărut știrea. Aceasta ar putea fi o reacție la intenția platformei de creditare de a înregistra jetonul ca o garanție la SEC.
 • Deși în prezent ne apropiem de sfârșitul anului 2020, aceste decizii ilustrează faptul că ofertele de valori mobiliare neînregistrate din nebunia ICO 2017–2018 nu vor scăpa de scot-free.

Prețul SALT a reacționat favorabil la ordinul SEC conform căruia platforma de creditare trebuie să ofere investitorilor o rambursare. Sursă: CoinGecko


Jetonul comunitar Reddit MOON vede că capitalizarea pieței a atins luna proverbială

Jetonul comunității Reddit pentru subreditul r / CryptoCurrency, MOON, este în prezent vândut pentru DAI stablecoin bazat pe Ethereum – într-un mod giratoriu.

MOON există numai pe testnetul Rinkeby și, ca atare, nu a fost vândut pe piața deschisă a criptomonedelor. Cu toate acestea, un site web numit xmoon.exchange a permis deținătorilor MOON să-și convertească jetoanele testnet într-un produs derivat numit xMOON, care ar putea fi apoi tranzacționat printr-un schimb automat de market maker pentru xDAI, un derivat al DAI care poate fi ușor convertit în popularul stablecoin.

Chei de luat masa

 • La momentul apăsării, 1 jeton MOON valorează aproximativ 0,067 DAI – în jos față de valoarea inițială de 0,095 DAI. Având în vedere oferta sa actuală și rata de schimb cu DIA, capacitatea de piață actuală a tokenului comunitar a fost multiplicată în mod comic pe teritoriul septilionului, mai mare decât cea a întregii economii globale.
 • O rată de schimb în scădere rapidă va aduce probabil capacul de piață al simbolului MOON înapoi în cifre mai realiste.
 • Până acum, simbolul MOON a fost în mare măsură lipsit de valoare. Cu toate acestea, schimbarea descentralizată a MOON în xMOON în xDAI în DAI imprimă unele Redditors active "bani gratis."

Capitalizarea de piață a DAI a crescut dramatic în ultimele luni, determinată în mare parte de cererea de finanțare descentralizată. Sursă: CoinGecko

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate, cercetări originale & știri organizate de profesioniști în domeniul cripto. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map