MicroStrategy realizează investiții BTC de 250 de milioane de dolari, deoarece YAM vede colapsul de 60 de milioane de dolari – Știri Crypto ale săptămânii

Din nou, a fost o săptămână plină de evenimente în lumea tehnologiei blockchain și a criptomonedelor. Am văzut compania de miliarde de dolari MicroStrategy cumpărând peste 250 de milioane de dolari în BTC, un proiect DeFi prăbușindu-se cu 60 de milioane de dolari în câteva minute, iar un schimb major de instrumente derivate și-a schimbat tonul cu cerințele KYC – aceste povești și multe altele în această ediție a Crypto OKEx Insights Știrile săptămânii.

MicroStrategy cotată la Nasdaq cumpără 21.454 BTC pentru rezerve

După ce și-a dezvăluit mai întâi planurile de acoperire împotriva inflației cu active alternative – precum Bitcoin (BTC) și aur – la sfârșitul lunii trecute, MicroStrategy a achiziționat peste 250 de milioane de dolari în BTC. Mai exact, compania de informații comerciale cotată la Nasdaq, evaluată la 1,2 miliarde de dolari, a achiziționat 21.454 de monede, deși nu a dezvăluit detaliile cu privire la modul în care au fost achiziționate monedele..

CEO-ul MicroStrategy Incorporated, Michael J. Saylor, a explicat în un comunicat de presă:

„Investiția noastră în Bitcoin face parte din noua noastră strategie de alocare a capitalului, care urmărește să maximizeze valoarea pe termen lung pentru acționarii noștri. Această investiție reflectă convingerea noastră că Bitcoin, ca cea mai adoptată criptomonedă din lume, este un depozit de valoare de încredere și un activ atractiv de investiții cu un potențial de apreciere pe termen lung mai mare decât deținerea de numerar. “

Chei de luat masa:

  • Achiziția semnificativă de către MicroStrategy a BTC ca activ principal de rezervă de trezorerie, precum și declarația CEO-ului companiei, servesc drept avize pentru prima și cea mai importantă criptomonedă și conferă o legitimitate semnificativă în cazul Bitcoin ca investiție alternativă.
  • Este evident că companii mai cotate la bursă ar putea privi BTC ca un activ de rezervă – mai ales dacă planul MicroStrategy plătește dividende în viitorul apropiat.

Prețul acțiunilor MicroStrategy, de la an la ziDiagramă de acțiuni MicroStrategy Incorporated, de la an la zi. Sursa: Google

Proiectul DeFi YAM se prăbușește de la 60 milioane USD la 0 USD aproape instantaneu

Yam Finance, o producție agricolă "experiment," prăbușit după ce a existat doar aproximativ două zile – a scăzut de la o capitalizare de piață de 60 milioane dolari la 0 USD în mai puțin de o oră.

Prețul unui token YAM a atins un maxim de aproximativ 167 USD înainte de a deveni lipsit de valoare după ce a fost descoperit un bug critic care a făcut ca protocolul să facă imposibilă guvernarea.

De atunci, proiectul a anunțat planuri de migrare către noul protocol, YAM 2.0.

Chei de luat masa:

  • Exuberanța din jurul agriculturii de randament și a finanțării descentralizate poate fi temperată de acest eșec deloc neașteptat.
  • Publicitatea de scurtă durată care înconjoară YAM și prăbușirea ulterioară a acesteia vor servi drept avertisment nu numai pentru comunitatea DeFi, ci și pentru comunitatea mai largă a criptomonedelor, care a devenit extrem de lacom în ultimele săptămâni.

Grafic de șapte zile care arată prăbușirea capitalizării de piață a YAMCapitalizarea totală a pieței YAM în ultimele 7 zile. Sursă: CoinGecko


Profitul minier Ethereum atinge un nivel ridicat de doi ani, pe măsură ce comisioanele pentru tranzacții cresc

profit pe zi de extracție a eterului (ETH) a atins maxime în această săptămână, nevăzute de peste doi ani – un rezultat direct al taxelor de tranzacție crescând în rețeaua Ethereum și a cererii crescute pentru jetoane ETH și DeFi.

Taxa medie de tranzacție Evaluarea în USD a rețelei Ethereum nu a fost atât de mare din 2015, conform datelor provenite de la Blockchair. În mod similar, taxa mediană de tranzacție în ETH este la maxim din toate timpurile.

Chei de luat masa:

  • Mania din jurul finanțării descentralizate își are efect asupra rețelei Ethereum, care alimentează aproape fiecare platformă DeFi.
  • Scalabilitatea a fost o preocupare principală pentru Ethereum de ani de zile, iar taxele de tranzacție crescânde doar subliniază importanța rezolvării problemelor de scalabilitate Ethereum 2.0..

Taxa de tranzacție mediană ETHUn grafic care ilustrează comisionul mediu de tranzacție în ETH. Sursă: Scaun cu bloc

Deținerile criptografice ale Revolut au crescut cu 152% de la an la an

Revolut raportează rezultate puternice în ceea ce privește partea criptografică a afacerii sale. Conform un raport anual din soluția europeană fintech unicorn și bancară alternativă, clienții săi dețineau active criptografice de 93,3 milioane de lire sterline la sfârșitul anului trecut – o creștere de 152% față de cele 37,1 milioane de lire sterline deținute la sfârșitul anului 2018.

În ciuda creșterii crescute a activității criptografice Revolut, compania este încă operând în pierdere.

Chei de luat masa:

  • Deși acest lucru rămâne speculații neconfirmate, este evident că valoarea cripto-urilor deținute în Revolut a crescut și / sau va crește în 2020 – pe baza creșterii anuale anterioare, a interesului crescut din partea investitorilor instituționali și a potențialului pentru SUA băncile să ofere soluții de custodie pentru activele digitale.
  • Zvonurile continuă să persiste că gigantul fintech PayPal va lansa în curând servicii de brokeraj criptografice prin Paxos, care ar putea fi parțial ca răspuns la cererea crescută de criptomonede din sectorul fintech..

BitMEX pentru a impune cerințele obligatorii de identificare a utilizatorului

BitMEX are a anunțat că toți utilizatorii vor fi supuși verificării obligatorii a identității, după ani în care au solicitat doar o adresă de e-mail, o parolă și o țară de reședință. Noile cerințe de verificare vor vedea utilizatorii care trebuie să trimită dovada locației și să răspundă la întrebări despre experiența de tranzacționare, printre altele, până la sfârșitul unui "Perioadă de grație" încheind în februarie 2021.

Chei de luat masa:

  • BitMEX a fost mult timp o destinație principală pentru persoanele care doresc să tranzacționeze instrumente derivate criptografice cu un efect de levier ridicat și practic zero cerințe KYC. Verificarea obligatorie a identității va schimba cu siguranță fața schimbului, precum și va reduce baza de utilizatori pe termen scurt.
  • Motivația principală pentru noua politică BitMEX provine probabil din temerile de presiune și control sporit de reglementare. Compania sa mamă, HDR Global Trading Limited, este constituită în Republica Seychelles – unde persoanele fizice nu au voie să utilizeze schimbul.

Scăderea volumului zilnic pentru futures-urile BTC pe BitMEXVolumul zilnic futures BitMEX BTC a scăzut în timp. Sursa: înclinare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map