Opțiunile Piețele arată mai puțin entuziasm la reducerea la jumătate a BTC

Chei de luat masa

  • -Comercianții de opțiuni par construiți niște setări mai puțin optimiste pentru înjumătățirea viitoare.
  • -În același timp, comercianții par dispuși să plătească prime mai mari pentru a paria pe o scădere a prețului la BTC.
  • -Comercianții par să se concentreze mai mult pe acoperirea riscurilor negative, decât pe speculații.

Prezentare generală

Înjumătățirea recompensei Bitcoin a fost unul dintre cele mai anticipate evenimente din spațiul cripto din acest an. Observatorii pieței au fost numărătoare inversă pentru reducerea recompensei de bloc de la 12,5 BTC pe bloc până la 6,25 BTC pe bloc. Una dintre cele mai frecvente narațiuni pe piață este că înjumătățirea ar putea alimenta următoarea cursă de tauri. Cum pot juca comercianții un astfel de eveniment? Ce fel de informații piața opțiunilor datele ar putea dezvălui în ceea ce privește posibilele acțiuni de preț și sentimentul pieței în perioadele pre / post-înjumătățire?

Opțiuni de datare medie, ușor ITM în favoarea

Este interesant de observat modul în care comercianții de opțiuni și-au structurat tranzacțiile, deoarece setările lor ar putea dezvălui informații valoroase despre modul în care văd piețele, precum și ce strategii au fost aplicate. Aceste informații ar putea fi utile chiar și pentru participanții individuali la piață.

Ceea ce putem vedea acum este că, se pare că opțiunile comercianților au adoptat o poziție mai conservatoare cu privire la viitoarea înjumătățire. Datele de la Skew arată că traderii par să folosească majoritatea contractelor din iunie ca instrument pentru a specula BTC prețurile în perioada de înjumătățire.

În timp ce contractele care expiră la jumătatea lunii mai cu același preț de grevă pot oferi o pârghie mai mare și un cost mai mic decât contractele care expiră în iunie, cu toate acestea, comercianții par dispuși să plătească o primă mai mare pentru a intra pe piață. Acest fenomen ar putea indica faptul că comercianții de opțiuni pot să nu fie la fel de bullish pe BTC prețurile în această perioadă la jumătate.

Figura 1: Opțiuni BTC OI după expirare (începând cu 28 aprilie)

Sursa: Skew

Figura 2: BTC Options OI by Strike (începând cu 28 aprilie)

Sursa: Skew

Această viziune prudentă se poate reflecta, de asemenea, asupra modului în care comercianții își aleg prețul de așteptare a opțiunilor. Figura 2 arată că majoritatea opțiunilor dobânzii deschise au avut un preț de grevă de aproximativ 7000.

În mod tradițional, un investitor care dorea să aibă o expunere la risc mai redusă ar putea alege o opțiune de achiziție cu un preț de vanzare la sau sub prețul spot al suportului. Între timp, un comerciant cu toleranță la risc mai mare poate favoriza un preț de exercițiu peste prețul spot al suportului. În mod similar, un preț de lovire cu opțiune de vânzare la sau peste prețul spot este mai conservator decât un preț de lovire sub prețul spot.

Deci, din perspectiva cumpărării apelurilor, o opțiune de apel cu un preț de așteptare la 7000 este o opțiune ușor ITM, care poate capta potențialele avantaje atunci când BTC prețurile cresc. Cu toate acestea, un comerciant mai optimist poate prefera o opțiune OTM cu un preț de așteptare mai mare, care poate oferi o pârghie mai mare. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu este cazul aici.

Dintr-o perspectivă de scriere put, o opțiune de vânzare cu un preț de vânzare la 7000 este un contract de opțiune OTM, care poate avea un risc mai ridicat decât pune ITM. Cu toate acestea, comercianții par încă dispuși să expună unor riscuri mai mari pe care să parieze BTC prețurile vor scădea pe termen mediu. Desigur, ar putea exista și alte motive în spatele ei. De exemplu, comercianții au dorit să protejeze BTC poziții lungi sau chiar acoperire cu apelurile lor OTM de multă vreme.

Pentru a rezuma, data expirării și datele privind prețul de grevă par a fi un tablou pe care 1.) comercianții de opțiuni au luat-o relativ abordare conservatoare când vine vorba de posibilitatea alimentării pe jumătate pe jumătate BTC miting. 2.) comercianții de opțiuni par să aibă ceva mai încredere că BTC prețurile ar putea scădea în intervalul de timp de aproximativ două luni.


Hedge mai degrabă decât să speculeze

O altă informație pe care observatorii pieței nu vor să o rateze este BTC raportul put / call, iar aceasta ar putea fi o altă indicație care indică o direcție nu atât de urcată.

Datele de la Skew arată că BTC rata dobânzii deschise de tip put / call a crescut de la mijlocul lunii martie. Deși a încetinit, în februarie sa apropiat de nivelurile de pre-vânzare.

Raportul dobânzii deschise pentru put / call măsoară numărul de opțiuni put deschise în raport cu apelul. Un raport în creștere ar putea sugera că opțiunile traderii par să se fi concentrat pe acoperirea riscului de dezavantaj BTC prețuri, mai degrabă decât înființarea pentru tranzacții speculative.

Figura 3: BTC Put / Call Ratio (începând cu 28 aprilie)

Sursa: Skew

Figura 4: Volatilitatea implicată a ATM-ului BTC (începând cu 28 aprilie)

Sursa: Skew

Volatilitatea implicată ar putea fi o altă parte a datelor care ne-ar putea arăta o privire asupra modului în care comercianții de opțiuni văd piața.

Nivelul volatilității implicite semnalează cum comercianții ar putea anticipa mișcările viitoare ale subiacentului, în acest caz, BTC. Opțiunile care au o creștere a valorii IV ar putea indica faptul că investitorii se așteptau ca suportul să experimenteze fluctuații mai mari ale prețurilor în raport cu intervalul lor istoric. În mod similar, contractele cu scăderea IV ar putea însemna că investitorii se așteptau ca suportul să aibă o volatilitate a prețurilor mai mică.

Figura 4 arată că IV din BTC a scăzut în general de la sfârșitul lunii martie și a continuat în acest fel. Credem că această scădere s-a datorat parțial faptului că piața și-a revenit de pe urma vânzării din martie, pe măsură ce prețurile au început să se stabilizeze, așteptările de a avea fluctuații mai semnificative de prețuri au scăzut. Cu toate acestea, nici înjumătățirea nu a adus la iveală așteptările comercianților de a avea niște mișcări mari de preț. Scăderea IV pare să întărească cazul înjumătățirii devenirii a "non-eveniment."

Concluzie

Multe dintre datele de pe piața opțiunilor par să arate că comercianții nu au fost foarte agresivi BTC prețurile în această perioadă la jumătate. Strategia lor pare să se concentreze mai mult pe acoperirea riscurilor negative, decât să parieze pe mai mari BTC preturi. Cu toate acestea, este posibil ca datele opțiunilor să nu poată oferi o imagine completă în ceea ce privește sentimentul pieței, asta pentru că mulți investitori au folosit și opțiuni ca parte a strategiei lor de acoperire.

Într-o publicație anterioară, Thomas Tse, șeful strategiei cantitative la OKEx, a menționat că ziua la jumătate ar putea reprezenta o bună șansă pentru deschiderea pozițiilor scurte pe BTC. Citit <Arbitrajul evenimentelor: Cum să tranzacționați înjumătățiri> pentru mai mult.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map