Raport lunar OKB Ecosystem (decembrie 2019 – ianuarie 2020)

Anul Nou Lunar tocmai a trecut. Vă dorim tuturor un An sănătos și prosper al Șobolanului! În ianuarie, OKB sa concentrat pe extinderea suportului de stocare și am format parteneriate cu 3 companii pentru a permite stocarea sigură a OKB. De asemenea, am extins canalele de tranzacționare OKB și am adăugat un nou canal de depunere EURO. Pentru a satisface nevoile milioanelor noastre de deținători de OKB din întreaga lume, am găzduit luna trecută 5 întâlniri ale comunității pentru a le asculta sugestii și feedback-uri valoroase.

Începând de astăzi, OKB a format parteneriate ecologice cu 32 de companii la nivel global și a deschis canale de depozitare pentru zeci de țări și zone importante, inclusiv USD, EURO, Won sud-coreean, Dong vietnamez și Rupia indoneziană. De asemenea, am enumerat perechi de tranzacționare OKB pe multe schimburi majore datorită eforturilor colective ale echipei noastre. Ceea ce este mai interesant este faptul că OKB a înregistrat performanțe excelente în ianuarie! În 2020, vom continua să perfecționăm ecosistemul OKB pentru a conduce OKB la noi culmi.

1. OKB a înregistrat 3,42 USDT în ianuarie, cu o creștere de 25% a mamei

OKB a obținut performanțe excelente pe piață în ianuarie și a primit asistență mondială de la utilizatori.

În ianuarie, OKB a crescut de la 2,61 USDT la 3,26 USDT, înregistrând o creștere de 24,9%. Cea mai mare din ianuarie a fost de 3,42 USDT.

2. Suport și circulație stocare OKB

Mai multe companii și schimburi au venit pe piața criptografică în ultimul an pentru a lua o parte din această industrie în creștere, la fel și escrocheriile și fraudele; protejarea activelor a devenit, prin urmare, o preocupare majoră pentru utilizatori. OKB a căutat modalități de a satisface nevoile utilizatorilor OKB în ceea ce privește stocarea și circulația securizate, iar aceasta va fi o bază importantă pentru ca OKB să realizeze valorificarea valorii în 2020.

În ianuarie, ne-am concentrat pe cultivarea de parteneriate cu companii de renume din industria criptografică și extinderea suportului de stocare OKB pentru portofele hardware, portofele contractuale și stocare în cloud, astfel încât utilizatorii să își poată păstra activele în siguranță în largul lor..

Pe 7 ianuarie 2020, am colaborat cu Portto, o companie taiwaneză de portofel contractual pentru a sprijini stocarea OKB în portofelul lor, Blocto.

Blocto este unul dintre cele mai ușor de utilizat servicii de stocare blockchain. Prin intermediul Blocto, deținătorii OKB își pot stoca activele în siguranță și, în același timp, se pot bucura de o experiență excelentă de utilizare de la companie.

Pe 9 ianuarie 2020, am colaborat cu Cool Wallet, o companie globală de portofele hardware pentru a sprijini stocarea OKB.

Pentru a crește gradul de conștientizare a utilizatorilor cu privire la securitatea activelor și pentru a le mulțumi sprijinului lor continuu, am organizat, de asemenea, o promoție gratuită pentru portofel hardware OKB cu Cool Wallet, oferind cărților portofel OKB portabile care sunt acceptate în diferite magazine norocoșilor câștigători.

Pe 10 ianuarie 2020, ne-am alăturat mâinii cu Hoo, un lanț public de schimb de cloud pentru a sprijini stocarea OKB în portofelul lui Hoo.

Escrocheriile și atacurile de phishing au fost întotdeauna amenințarea # 1 pentru comercianții de cripto. Odată cu noii utilizatori cripto care intră pe piață și achiziționează OKB în fiecare zi, luăm măsurile noastre cele mai bune pentru a proteja activele utilizatorilor OKB.

Începând de astăzi, OKB a format parteneriate cu 9 portofele de top din industrie, inclusiv Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket și Cobo.

3. Mai multe canale de tranzacționare OKB

Am lucrat pentru a spori lichiditatea și competitivitatea OKB pe piață. În ianuarie, am abordat în continuare barierele schimbului de valoare pentru canalele de tranzacționare OKB.

Pe 9 ianuarie 2020, OKB este listată oficial pe Bitlocus, bursa europeană C2C. Utilizatorii pot tranzacționa direct OKB cu EUR.

OKB acceptă o varietate de metode tradiționale de tranzacționare în Europa, cum ar fi SEPA, SWIFT și VISA. Fiind a treia cea mai mare piață criptografică din lume, lansarea tranzacției OKB în zona EURO are un impact profund asupra construcției ecologice a OKB. Vom continua să cultivăm piața europeană în viitor.

Pe 16 ianuarie 2020, OKB a colaborat cu CoinBene pentru a enumera perechile de tranzacționare spot OKB.

Începând de astăzi, am colaborat cu 8 schimburi majore C2C, inclusiv Bitfinex, ALINIEX, Probit și Indodax pentru a sprijini cumpărarea OKB cu USD, EUR, Dong vietnamez, Won sud-coreean și Rupia indoneziană etc. În ceea ce privește spotul tranzacționare, OKB este acum listat pe o duzină de burse principale, cum ar fi Bitmax, Bitfinex și BiKi, cu peste 40 de perechi majore de tranzacționare de active disponibile.

4. Extinderea comunității OKB

Comunitatea este o legătură importantă între utilizatorii OKB și OKEx. Recent, am primit o mulțime de videoclipuri de salutare de anul nou de la utilizatorii noștri globali în engleză, coreeană, japoneză, arabă, cantoneză, malay, indiană, tamilă și alte limbi native.

În 6 și 10 ianuarie 2020, am organizat promoții pentru a oferi gratuit cardurile noastre de portofel OKB și OKB pentru a colecta sugestii valoroase de la utilizatori cu privire la lansarea serviciilor de rezervare a mașinilor și a portofelelor hardware OKB.

Înțelegem că ecosistemul OKB este inseparabil de comunitate, prin urmare, dorim să construim o comunitate centrată pe utilizatori în care să putem asculta întotdeauna comentariile și sugestiile direct de la utilizatori, astfel încât să putem continua să ne îmbunătățim serviciile..

Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat în ultimii ani, vă rugăm să ne anunțați sugestiile și feedback-ul, astfel încât să putem perfecționa ecosistemul OKB pentru dvs.!

Spune-ne la ce crezi [e-mail protejat]!

Urmați OKEx pe:

Site-ul web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map