Raport lunar OKB Ecosystem – martie 2020

Martie a marcat a doua aniversare a OKB. În timp ce ne analizăm activitatea din ultimii doi ani, am primit multe binecuvântări de la partenerii și adepții noștri din întreaga lume. Echipa OKB apreciază sincer sprijinul dvs. continuu!

În plus față de sărbătoare, OKB a finalizat extinderea celor patru mari cooperări ecologice în luna martie, cu trei actualizări semnificative finalizate pe baza platformei OKEx și trei noi parteneri de sprijin pentru canalele de tranzacționare. Mai mult, echipa OKB a organizat zeci de campanii către milioane de credincioși OKB, în cadrul cărora am răspuns la întrebările ridicate de comunitate și am discutat împreună despre viitorul OKB.

Începând din martie 2020, OKB are 52 de scenarii și beneficii de aplicații interne și externe, cu 9 gateway-uri fiat, inclusiv euro, câștig coreean, dong vietnamez și așa mai departe. Perechea de tranzacționare OKB este listată și pe mai mult de 50 de platforme de tranzacționare mainstream. În viitor, echipa OKB va continua să ofere servicii excelente pentru milioane de credincioși OKB din 153 de țări și regiuni.

1. Volumul total de tranzacționare OKB martie a atins 8,7 miliarde USD, clasat pe TOP 10 în ceea ce privește capitalizarea pieței cripto

În martie, volumul de tranzacționare lunar al OKB a atins 8,722 miliarde USD, iar volumul tranzacționării zilnice a ajuns la 350 milioane USD pe 6 martie 2020, cel mai mare din lună.

Mai mult, capitalizarea de piață globală a OKB a continuat să dețină liderul TOP10 în martie și a ajuns la 1.606 miliarde USD.

Volumul tranzacționării perechilor de tranzacționare OKB în luna martie a fost în principal față de activele criptografice principale, cum ar fi USDT, ETH, BTC și USDK. Dintre acestea, perechea de tranzacționare OKB / USDT a reprezentat 65,39%, iar OKB / USDK a reprezentat 2,17%.

Prețul OKB a început de la 5,97 USDT (1 martie) și s-a încheiat la 4,35 USDT (31 martie), cu o scădere generală a prețului la sfârșitul lunii de 27%. În plus, cel mai mic preț al lunii OKB a fost de 2,0 USDT (13 martie), iar maximul ulterior a fost de 4,832 USDT (20 martie), cu un câștig lunar maxim de 141,6%.

În general, piața și utilizatorii au dat entuziasm și afirmare lucrărilor de construcție ecologică OKB în martie, ceea ce ne oferă, de asemenea, o nouă oportunitate de a ne gândi la dezvoltarea viitoare a ecosistemului OKB. În viitor, vom continua să muncim din greu și să vă ținem la curent cu procesul general.

În același timp, sperăm sincer că toți utilizatorii pot înțelege pe deplin riscurile implicate de investițiile de pe piață, nu încurajăm pe toată lumea să speculeze cu privire la OKB. Sperăm, de asemenea, că utilizatorii care au recunoașterea pe termen lung a OKB pot participa la construcția ecologică a OKB cu noi și împărtășesc împreună dividendele aduse de dezvoltarea pe termen lung a OKB.

2. Revizuirea datelor, planificarea viitoare & gânduri

Luna aceasta, echipa OKB și-a sărbătorit cea de-a doua aniversare cu milioane de credincioși OKB. Am analizat și rezumat lucrarea și ne-am confruntat cu deficiențele muncii noastre în ultimii doi ani. Vom continua să ne îmbunătățim în construcția ulterioară a ecosistemului.

Din martie, OKB a deservit 153 de țări și regiuni, oferind servicii de calitate pentru milioane de credincioși OKB, a ars 17.161.709,06 OKB în total după finalizarea a șapte runde de răscumpărare & a ars și a aruncat în total 33.209,73 BTC către deținătorii OKB ca bonus.

Am crescut atât scenariile de aplicații interne și externe, cât și privilegiile derivate și am accelerat expansiunea noastră globală. Toate aceste realizări reprezintă suportul de lungă durată pentru OKB de la toți utilizatorii din întreaga lume.

Prin revizuirea ultimilor doi ani, echipa OKB a câștigat noi înțelegeri și a pregătit o planificare mai bună pentru viitoarea construcție a ecosistemului OKB.

Vom accelera extinderea produsului și vom construi mai multe scenarii de aplicații interne și privilegii suplimentare pe baza platformei de tranzacționare OKEx. Pentru ecosistemul OKB, vom îmbunătăți și extinde mai multe scenarii de aplicații externe pentru a îmbogăți valoarea OKB. Sperăm să construim OKB ca cel mai respectabil jeton blockchain din industrie și vom depune toate eforturile pentru ca acesta să devină realitate.

3. Patru noi parteneri ecosistemici, mai multe privilegii interne

Extinderea continuă a scenariilor de aplicații interne și externe și a privilegiilor derivate în jurul construcției ecologice rămâne una dintre sarcinile cheie ale OKB în luna martie. Luna aceasta, 4 noi parteneri în stocare, cumpărare și retragere au aterizat în ecosistemul OKB. Și am adăugat 3 noi drepturi derivate interne OKB.

Pe 10 martie, OKB a colaborat cu Mercuryo, cunoscuta instituție criptografică care oferă portofel și servicii de plată. Cu ajutorul Mercuryo, utilizatorii tranzacționează OKB direct cu Euro, Ruble și alte fiat-uri prin Visa / MasterCard.

Pe 20 martie, OKB s-a asociat cu MeconCash, o instituție cripto coreeană de vârf, și a permis peste 13 mii de bancomate să sprijine retragerea OKB. Această cooperare a reprezentat faptul că scenariile aplicației și valoarea OKB sunt îmbrățișate într-un număr tot mai mare de industrii, inclusiv frumusețe medicală coreeană, comerț electronic, catering și PC / MOB.

Pe 25 martie, OKB a încheiat un parteneriat cu Hyperpay, un binecunoscut portofel de active digitale blockchain, în care utilizatorii OKB se bucură de diferite forme de servicii de stocare, inclusiv portofele centralizate și descentralizate.

Pe 26 martie, OKB a salutat Coinify, platforma europeană de tranzacționare fiat, care permite 120.000 de comercianți din peste 70 de țări să utilizeze OKB ca mijloc de plată. Această colaborare va oferi fundamentul tehnic pentru realizarea OKB ca mijloc de plată zilnică pentru clienții din întreaga lume.

În plus, pe 26 martie, OKEx a adăugat perechea de tranzacționare OKB / USDC pentru a îmbogăți opțiunile de tranzacționare pentru utilizatorii OKB.

În martie, OKB a deschis un program de parteneriat VIP și a oferit avantaje și bonusuri generoase tuturor participanților.

Pe 25 martie, OKEx Jumpstart, unul dintre scenariile de aplicații interne OKB, a anunțat că va lansa pre-vânzarea celui de-al unsprezecelea proiect, DEP, către țările și regiunile specifice. Vânzarea exclusivă pentru OKBelievers a început la 04:00 8 aprilie (UTC) și cea pentru OKTraders la 05:00 8 aprilie (UTC).

Începând de astăzi, există 52 de scenarii de aplicații interne și externe și 13 privilegii derivate ale scenariilor de aplicații interne, inclusiv reduceri de taxe de tranzacție, comercianți delegați, programe de parteneriat deschise și așa mai departe. Există 39 de scenarii de aplicații externe, care acoperă plăți, tranzacționare, software de piață, portofel, împrumuturi, securitate tehnică, călătorii, stil de viață, divertisment, contracte sociale, electronice, O2O, jocuri etc…

În viitor, echipa OKB va continua să lucreze la extinderea privilegiilor derivate și a scenariilor de aplicații pentru a crea suport mai robust pentru OKB.

4. Noi canale de tranzacționare fiat pentru rubla rusă

Pentru a satisface cerințele de tranzacționare ale utilizatorilor OKB, am adăugat un canal de tranzacționare fiat al rublei rusești pentru OKB. Și OKB este listat pe alte 3 platforme de tranzacționare de top.

Pe 10 martie, canalul de tranzacționare OKB / RUB a fost adăugat la OKEx prin cooperarea cu Mercuryo. De atunci, utilizatorii pot achiziționa OKB folosind euro, câștigul coreean și multe alte fiat-uri prin Mercuryo.

Pe 11 martie, OKB a fost listat pe BitAsset, o platformă de tranzacționare de vârf și a fost adăugat pe piața sa de tranzacționare spot.

Pe 18 martie, OKB a fost listată pe HitBTC, renumita platformă de tranzacționare din Chile, deservind utilizatorii din America Latină, Rusia, Germania, Turcia și alte țări și regiuni. Această cooperare a promovat în mod semnificativ activitatea de internaționalizare a OKB.

Începând de astăzi, OKB a deschis 9 canale de tranzacționare fiduciară, inclusiv euro, ruble, câștig coreean, dong vietnamez și rupie indoneziană. Peste 50 de platforme de tranzacționare, inclusiv bitfinex și bitmax, au adăugat perechi de tranzacționare OKB, acoperind 153 de țări și regiuni din întreaga lume.

5. Primul parteneriat comunitar ecologic realizat

Pentru a permite mai multor utilizatori să participe la construcția ecosistemului OKB, am construit prima noastră comunitate ecologică pe 16 martie. În aceeași zi, am organizat primul eveniment AMA în comunitate pentru publicul larg..

În viitor, vom împărtăși în mod regulat știrile și informațiile aferente comunității și vom desfășura activități AMA sau airdrop.

De când OKEx a deschis serviciul de economisire pentru OKB, OKB a fost stocat în valoare de peste 10 milioane USD. Pentru a da înapoi adepților OKB, am lansat campania de returnare a dobânzii de 10 ori pe OKB Saving pe 6 martie și am primit o mulțime de feedback pozitiv de la utilizatorii noștri.

Pe 25 martie, când CEO-ul OKEx, Jay Hao, a vizitat comunitatea FIND, a făcut un raport despre cea de-a doua aniversare a OKB și a împărtășit foaia de parcurs a viitorului ecosistem OKB către mii de utilizatori OKB.

Mai mult decât atât, am lansat mai multe evenimente AMA cu sprijinul INFINITO, ViteX și BitSG și pentru a interacționa cu comunitatea și a oferi recompense generoase utilizatorilor OKB.

După cum spune CEO-ul JayHao, "Coeziunea puternică a OKB este cea mai mândră realizare a noastră." OKB va încerca întotdeauna să ne atingem obiectivele în era blockchain-ului și vă invităm pe toți să ne alăturați de-a lungul acestei călătorii. Dacă aveți comentarii sau sugestii, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] și [email protected]

Urmați OKEx pe:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Site-ul web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map