Raport lunar OKB Ecosystem (noiembrie – decembrie 2019)

Pe măsură ce 2019 s-a încheiat, suntem introduși într-un nou deceniu cu ecosistemul OKB îmbunătățit.

În decembrie 2019, am colaborat cu 5 parteneri pentru a introduce mai multe aplicații pentru OKB. Pe lângă acestea, am avut și OKB listat pe Indodax, cel mai mare schimb de cripte din Indonezia, deschizând un nou canal de cumpărare OKB pentru Rupia Indoneziană (IDR). În celebrarea parteneriatelor, am organizat patru promoții pentru utilizatorii noștri. De asemenea, OKB a fost răscumpărat și ars pentru a șasea oară, compensând în continuare inflația și consolidându-și valoarea.

Ecosistemul OKB își extinde continuu acoperirea globală. Începând de astăzi, OKB a colaborat cu 29 de parteneri din diferite țări și zone din întreaga lume, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Coreea, Japonia, Rusia, Singapore și Indonezia etc., acoperind mai multe aplicații de la plată, tranzacționare, aplicații online, portofele blockchain, împrumuturi și împrumuturi, securitate tehnologică, călătorii, stil de viață, divertisment, contracte sociale, digitale, O2O etc..

1. Prezentarea a cinci noi parteneri ecosistemici

În decembrie 2019, OKB a format parteneriate cu cinci companii din industriile financiare și de aplicații, acoperind portofel blockchain, platformă socială, plăți, contracte electronice, C2C etc..

Pe 3 decembrie 2019, OKB s-a asociat cu FirmaChain, o platformă de e-contract bazată pe blockchain pentru clienții care achiziționează servicii pe FirmaChain cu OKB.

Pe 13 decembrie 2019, OKB a colaborat cu Dapp Pocket pentru a permite plata în OKB pentru serviciile sale de portofel.

Pe 16 decembrie 2019, OKB a colaborat cu BiYong, o platformă de socializare blockchain, pentru ca utilizatorii OKB să plătească pentru servicii și să trimită pachete roșii în OKB.

Pe 18 decembrie 2019, OKB a colaborat cu Cercle, o platformă internațională de afaceri C2C pentru a permite utilizatorilor să plătească pentru servicii offline cu OKB.

Pe 23 decembrie 2019, OKB s-a asociat cu Alchemy, un furnizor de tehnologie de plată pentru criptomonede din Singapore, pentru a permite utilizatorilor OKB să plătească cu OKB utilizând sistemele lor hibride de fiat și criptare la nivel global.

Cu sprijinul diverselor comunități, OKB a colaborat cu 29 de parteneri din diferite țări și zone din întreaga lume, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Coreea, Japonia, Rusia, Singapore, Indonezia etc., acoperind mai multe cereri de la plată la tranzacționare, aplicații online, portofele blockchain, împrumut și împrumut, securitate tehnologică, călătorii, stil de viață, divertisment, contracte sociale, digitale, C2C etc. Vom continua să extindem ecosistemul OKB pentru a dezvolta mai multe aplicații OKB pentru utilizatorii noștri și pentru a îmbunătăți valoarea OKB.

2. OKB listat acum pe cel mai mare schimb de active digitale indoneziene Indodax

În afară de listarea pe bursele coreene Probit și Bitsonic, OKB este acum listat și pe Indodax, cel mai mare schimb de criptomonede indoneziene din 10 decembrie 2019, deschizând un nou canal de tranzacționare fiat al Rupiei indoneziene (IDR) pentru OKB.

În puțin mai puțin de 24 de ore, volumul de tranzacționare al OKB a continuat să crească pe Indodax, datorită sprijinului masiv din partea comunității indoneziene. Prin urmare, am organizat o sesiune de partajare pentru a ajuta clienții să răspundă la întrebările lor arzătoare, să adune sugestii și să facă schimb de idei.

Astăzi, OKB este listat pe piața OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX și Bvnex (două dintre cele mai mari burse din Vietnam), Probit și Bitsonic (două dintre cele mai mari burse coreene) și Indodax, oferind un total de 7 canale de tranzacționare C2C care acceptă USD , Dongul vietnamez, câștigul coreean, rupia indoneziană etc..

Extinderea acoperirii sale globale a fost întotdeauna prioritatea principală a ecosistemului OKB. Ne vom concentra mai mult pe dezvoltarea internațională a OKB, astfel încât utilizatorii din întreaga lume să se poată bucura de beneficiile pe care le aduce.

3. Servirea a peste 1.000.000 de utilizatori ai comunității în întreaga lume

Pe măsură ce dezvoltăm ecosistemul OKB, împărtășim bucuria comunității.

Pe 11 decembrie 2019, pentru a sărbători intrarea OKB pe piața Indoneziei, am organizat o întâlnire și câteva promoții cu Indodax pentru a ajuta utilizatorii să se familiarizeze cu OKB și cu platforma de tranzacționare OKEx și am acordat 4.000 de bonusuri OKB comunității.

Pe 17 decembrie 2019, ne-am unit cu BiYong pentru a discuta cu utilizatorii noștri despre dezvoltarea ecosistemului OKB și schema de răscumpărare și arsuri OKB și am primit o mulțime de idei și sugestii extraordinare.

Chiar înainte de Crăciun, am cerut comunității să creeze videoclipuri distractive despre aplicațiile și utilizatorii OKB din SUA, Rusia, Coreea și Japonia etc. pentru a împărtăși experiența lor cu OKB, inclusiv utilizarea portofelului Ledger pentru stocarea OKB, abonarea serviciilor BitTorrent cu OKB , și cumpărături pe Cryptomall cu OKB, etc.

4. Al 6-lea răscumpărare OKB & Arsură: 5.945.273,91 OKB Ars

Am finalizat a șasea schemă de răscumpărare și arsuri OKB luna aceasta și 5.945.273,91 OKB a fost arsă. Începând cu 4 mai 2019, sistemul de răscumpărare și arsuri OKB a ars deja un total de 13.978.364,45 OKB, ceea ce reprezintă 4,7% din suma totală circulantă (300.000.000 OKB).

Vom continua să perfecționăm schema de răscumpărare și ardere cu sugestii din partea utilizatorilor OKB, astfel încât toți susținătorii OKB să se bucure de beneficiile aduse de reducerea circulației totale OKB pe piață.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map