Raport lunar OKB Ecosystem (octombrie – noiembrie 2019)

De la lansarea OKB, am făcut toate eforturile pentru a perfecționa ecosistemul OKB în ultimele 21 de luni. Prin răscumpărarea noastră & schemă de ardere, model de economie de jetoane, abilitate pentru platformă și cazuri de utilizare externe, îmbunătățim continuu valoarea OKB ca jeton de utilitate global.

În prezent, oferta circulantă totală de OKB este de 300 de milioane și este clasată printre primele 20 de criptomonede globale după capitalizarea pieței. OKB a fost aplicat pe scară largă în aplicații și scenarii zilnice, precum și într-o serie de servicii pe OKEx. Nu am fi obținut un succes atât de uimitor fără sprijinul dvs.! Vom emite lunar un raport cuprinzător de progres OKB, astfel încât să puteți asista și să sprijiniți creșterea OKB în viitor..

1. OKB ca simbol Global Exchange

 • OKB este acum listat pe piața OKEx C2C, reprezentând aproximativ. Volumul mediu zilnic de tranzacționare de 110 milioane USD de la zeci de mii de utilizatori;
 • OKB este listat pe ALINIEX și Bvnex, cele două mari burse C2C din Vietnam;
 • OKB este, de asemenea, listat pe Bitsonic și Probit, două schimburi majore C2C din Coreea de Sud.

Pentru a îmbunătăți experiența de tranzacționare OKB a utilizatorilor, lucrăm la listarea OKB în mai multe schimburi C2C din țările și zonele principale. Recent, am lansat tranzacționarea OKB pe piața OKEx C2C, o etapă cheie în extinderea ecosistemului OKB și nu ne vom opri aici.

În acest scop, am lansat două promoții pentru a le da înapoi deținătorilor de OKB, inclusiv tranzacționarea OKB fără taxe pe piața C2C și 5.000 de bonusuri de tranzacționare OKB. Promoțiile au avut un succes și volumul de tranzacționare zilnic al OKB a atins aprox. 110 milioane USD.

De asemenea, am colaborat cu principalele burse C2C din Vietnam, cum ar fi ALINIEX și Bvnex, pentru a sprijini tranzacționarea VNDB. Partenerii noștri, Bitsonic și Probit, din Coreea de Sud au lansat și tranzacționarea KRWB.

Pe măsură ce tranzacționarea C2C a devenit din ce în ce mai populară și vom continua să extindem funcționalitățile sale pentru a construi OKB ca un simbol de utilitate global.

2. Introducerea a 36 de noi cazuri de utilizare

 • Numărul de cazuri de utilizare abilitate de platforma OKB a crescut la 11;
 • Am făcut echipă cu 25 de parteneri remarcabili pentru a construi ecosistemul OKB;
 • OKB este singurul token acceptat pentru abonament în cea de-a 9-a vânzare de token (ROAD) de pe OKEx Jumpstart.

Construirea ecosistemului OKB a fost unul dintre obiectivele noastre cheie în această lună. În afară de dezvoltarea cazurilor de utilizare a OKB pe OKEx, extindem treptat aplicația sa la alte industrii după mai multe teste.

Pentru a oferi utilizatorilor o imagine mai clară în înțelegerea beneficiilor construirii unui ecosistem OKB puternic, l-am împărțit în două părți: cazuri de utilizare abilitate de platformă pe OKEx și cazuri de utilizare externe.

În prezent, există 11 cazuri de utilizare pentru OKB pe OKEx. Acesta va fi simbolul nativ pe OKChain și OKDEx lansate în curând.

Pentru OKEx Jumpstart, am ajustat deja regulile de abonament înainte de a 9-a vânzare de jetoane pe 14 noiembrie 2019. OKB este acum singurul jeton acceptat pentru abonament pe platforma de listare. De asemenea, am integrat OKB în OKNodes, piețe de tranzacționare, reduceri la comisioane de tranzacționare, beneficii de listare, vot, programul OKEx Global Partners, investitori principali și comercianți desemnați.

Pe plan extern, am făcut progrese semnificative în dezvoltarea OKB și am recrutat 25 de parteneri de calitate.

 • Securitatea rețelei: am stabilit parteneriate cu firme de securitate de top la nivel mondial, precum Slowmist, Beosin și Certik, pentru a permite utilizarea OKB pentru achiziționarea de soluții de securitate cibernetică.
 • Servicii financiare: Am colaborat succesiv cu 14 platforme, inclusiv LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash și Cobo. Cu OKB, utilizatorii pot accesa depunerea criptelor, creditarea ipotecară, gestionarea împrumuturilor și serviciile de gaj pe aceste platforme.
 • Stil de viață: ne-am unit mâinile cu Tripio, LITEX, TrueChain, BitTorrent, FishChain, Show, Lucia, Energy Kingdom și Cryptomall pentru a permite rezervări de hoteluri, plăți offline, reîncărcare a cardurilor mobile și de combustibil, cumpărături, cumpărare de muzică etc. cu OKB.

De exemplu:

 • Titularii OKB își pot rezerva sejurul la peste 450.000 de hoteluri din întreaga lume cu OKB pe Tripio, prima piață descentralizată de rezervări de călătorii din lume, bazată pe blockchain.
 • Pot cumpăra cu OKB pe Cryptomall, cea mai mare piață virtuală din lume care acceptă criptomonede. Cryptomall oferă 1 milion + de tipuri de bunuri de peste 27 miliarde USD pentru cumpărători din care să aleagă.
 • De asemenea, se pot abona pentru abonare pe BitTorrent.

Am accelerat adoptarea în masă a OKB în cât mai multe aspecte din viața de zi cu zi posibil, inclusiv securitatea rețelei, serviciile financiare și stilul de viață. Dar nu ne oprim doar aici, ci vom continua să extindem domeniul de aplicare al jetonului nostru de utilitate în anii următori.

3. OKChain Testnet va fi lansat în curând

 • OKChain testnet va fi lansat în curând în așteptarea rezultatelor finale ale dezvoltării.
 • OKDEx va fi dezvoltat pe OKChain.
 • Vedem mari potențiale în OKB ca simbol nativ.

Știm că toată lumea anticipează lansarea OKChain și OKDEx. Putem confirma că OKChain se află în prezent în etapa finală de dezvoltare și că rețeaua sa de testare va fi lansată în curând.

Ca lider în industria criptografică, ne străduim în permanență să obținem cele mai bune și ne gândim la modalități de a oferi servicii și produse remarcabile pentru utilizatorii noștri. Când vine vorba de tranzacționare, înțelegem că utilizatorii caută mai mult decât produse de tranzacționare uimitoare, fiind preocupați și de securitatea activelor. De aceea am lucrat la dezvoltarea propriului nostru schimb descentralizat, OKDEx, ca un supliment, mai degrabă decât ca un înlocuitor, pentru produsele noastre existente, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de securitate și servicii mai mari de încredere cu noi.

OKChain este un blockchain comercial dezvoltat pe baza Cosmos sdk, este o bază importantă în ecosistemul OKEx care își propune să construiască un Defi sigur și eficient cu experiența noastră de ani în domeniu, optimizând soluții blockchain pentru diferite aplicații financiare.

Ca bază a OKB, funcția fundamentală a OKChain va fi serviciile de plată. De asemenea, în viitor vom introduce USDK stablecoin co-oferit de OKLink și PrimeTrust pe rețeaua principală OKChain.

Prima noastră aplicație Defi OKDEx va fi disponibilă și pe OKChain până la acel moment, permite utilizatorilor să acceseze un carnet de comenzi partajate și un sistem de potrivire a comenzilor în lanț. De asemenea, explorăm alte aplicații Defi, cum ar fi dezvoltarea unui lanț încrucișat BTC, produse de creditare descentralizate și mai multe servicii de tranzacționare a instrumentelor derivate etc. Vă rugăm să fiți la curent cu rapoartele noastre lunare viitoare pentru actualizări..

Ne-am angajat întotdeauna să oferim produse și servicii de clasă mondială utilizatorilor noștri OKB. Vă mulțumim pentru sprijinul dvs. continuu și vom continua să facilităm dezvoltarea ecologică pentru OKEx și să impulsionăm progresul industriei blockchain și a activelor digitale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map