Raport lunar OKB Global Ecosystem – iunie 2020

Imagine raport OKB iunie

În iunie, OKB a atins o serie de repere remarcabile. În primul rând, volumul de tranzacționare OKB într-o singură zi a continuat să depășească 300 de milioane de dolari. De asemenea, OKB Ecosystem a încorporat șase noi parteneri globali, acoperind multe domenii de aplicații populare în prezent, cum ar fi portofele de monedă digitală și big data. Mai mult, echipa OKB a deschis succesiv două canale bine cunoscute pe Spot Trading și Buy Crypto.

Volumul de tranzacționare OKB într-o singură zi ajunge la 301 milioane USD

Valori cheie privind adoptarea OKB pentru iunie 2020. Sursa: OKEx

Ecosistemul OKB a furnizat continuu servicii de înaltă calitate adepților din 154 de țări și regiuni din lume. Printre aceștia, cei mai activi titulari din această lună au venit din Europa și Asia de Sud-Est. În plus, în ultima lună, perechile de tranzacționare OKB cu cele mai mari volume de tranzacționare au fost cu criptomonede majore, cum ar fi Bitcoin (BTC) și monede stabile USD Coin (USDC) și Tether (USDT).

OKB Markets în iunie

Mai jos este o prezentare generală a prețului OKB – inclusiv ridicat, scăzut și câștiguri – în luna iunie.

Piețe OKB în iunie 2020. Sursă: OKEx

 

Comentarii de piață 

Potrivit agregatorului de date criptografice Coincodex, OKB s-a clasat pe primul loc printre cele trei jetoane majore pe care piața ar trebui să se concentreze în iunie. Coincodex a declarat că valoarea OKB va fi îmbunătățită și mai mult cu implementarea unor construcții ecologice importante, cum ar fi răscumpărarea și arderea.

Șase noi parteneri se alătură ecosistemului OKB

Crearea continuă de valoare pentru utilizatori este unul dintre cele mai importante obiective pentru construcția ecosistemului OKB. Selectăm continuu cele mai valoroase scenarii de aplicație și cele mai convenabile canale de tranzacționare pentru beneficiile deținătorilor OKB.

În iunie, OKB Global Ecosystem a salutat la bord șase noi parteneri. Noii parteneri acoperă multe domenii esențiale, cum ar fi portofele criptografice, jocuri blockchain, date mari și tranzacții API.

Parteneriatele OKB Ecosystem în iunie 2020

  •  Pe 3 iunie, OKB a început un parteneriat cu portofelul criptografic major Coinomi, care se mândrește cu milioane de utilizatori și 168 de canale de tranzacționare fiat, extinzând în mare măsură stocarea activelor și opțiunile de tranzacționare pentru utilizatorii globali OKB.
  • Pe 10 iunie, OKEx a devenit primul schimb de criptomonede care a integrat FCAS (Scor fundamental activ criptografic) al Flipside Crypto în platforma sa. Valoarea evaluează starea generală și performanța criptomonedelor pe baza activității utilizatorilor, a comportamentului dezvoltatorilor și a maturității pieței și va permite traderilor să ia decizii mai bine informate direct din cadrul platformei OKEx. Jetonul de utilitate OKB OKB a fost, de asemenea, listat pe FCAS, oferind deținătorilor de jetoane transparență completă.
  • Pe 15 iunie, gigantul de jocuri blockchain Enjin s-a alăturat oficial OKB Global Ecosystem. Utilizatorii OKB pot acum schimba și stoca activele de joc acceptate prin Enjin.
  • Pe 20 iunie, OKB a ajuns la o relație de cooperare strategică cu Guarda, un cunoscut dezvoltator european de portofele criptografice. Prin intermediul portofelelor Guarda, utilizatorii OKB pot stoca și tranzacționa între active mai convenabil.

Până în prezent, OKB are în total 65 de parteneri globali și continuă să ofere servicii de primă clasă pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Serviciile noastre de partener de încredere acoperă zeci de domenii industriale, inclusiv plăți, tranzacționare, portofele, împrumuturi și management financiar, securitate tehnică, turism, servicii de viață, divertisment, rețele sociale, contracte electronice și multe altele.

Campania Hackathon OKChain și extinderea drepturilor utilizatorilor OKB

Optimizarea și îmbogățirea continuă a drepturilor interne ale tuturor utilizatorilor OKB a fost încă una dintre sarcinile noastre cheie în iunie. În prezent, am făcut mai mulți pași cheie în drepturile utilizatorilor, în special legat de blockchain-ul descentralizat OKChain și platforma de strângere de fonduri crypto OKEx Jumpstart. Deținătorii OKB vor primi OKT – simbolul nativ al OKChain – sub forma unui airdrop. 

Campania Hackathon OKChain

De când rețeaua de testare OKChain a fost actualizată la versiunea 0.10, comunitatea a finalizat testul de stabilitate OKChain și a adăugat două funcții majore: voturi de aprobare pentru supernoduri și construirea independentă a unui schimb descentralizat. În Cosmos Jocul zonelor competiție de testare cu lanțuri încrucișate, OKChain a obținut rezultate excelente și satisfăcătoare.

Pentru a spori în continuare abilitatea ecologică și drepturile utilizatorilor OKChain, comunitatea a decis să organizeze o campanie Hackathon pentru toți utilizatorii înainte de 20 iulie și să acorde echipe și dezvoltatori remarcabili în valoare de până la 5.000 USD.

Campania Hackathon include, dar nu se limitează la, aplicații inovatoare, cum ar fi instrumente pentru dezvoltatori, servicii de nod încredințate, pluginuri de calcul de piață, SDK și staking.

OKEx Jumpstart

Pentru a mări în continuare drepturile utilizatorilor OKEx Jumpstart, OKB a colaborat cu WaykiChain pentru vânzarea jetonului său de guvernare, WGRT, pe platforma Jumpstart.

Până în prezent, OKB a creat un total de 14 drepturi interne pentru utilizatori, inclusiv reduceri la comisioane de tranzacție, tranzacționare cu levier OKB, conversie de active mici, economii OKB, OKEx Jumpstart și multe altele. Obiectivul nostru este să continuăm să ne extindem în continuare și să creăm mai multe drepturi și beneficii pentru utilizatorii OKB.

Mai multe campanii promoționale pentru a oferi beneficii

Campanii pentru beneficii comunitare

În perioada 1-5 iunie, OKB a deschis activități exclusive pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

În aceeași perioadă, OKB, coroborat cu binecunoscutul proiect blockchain Metaverse, a distribuit 1 milion din arhitectura de rețea Dualchain (DNA) a Metaverse către utilizatorii OKB. Participanții au avut nevoie doar să cumpere 10 OKB pentru a obține 1.000 de ADN. Noii utilizatori ar putea obține, de asemenea, 500 de ADN în aer. 

În plus, OKB a continuat să deruleze campania "Cumpărați OKB pentru a primi USDT" pentru utilizatorii din întreaga lume. Utilizatorii calificați vor primi o recompensă de 10 USDT pentru achiziționarea OKB în valoare de 100 USDT.

Interacțiunile comunității

În perioada 11-30 iunie, OKB a organizat în comun șapte activități de difuzare în direct cu multe proiecte, organizații și grupuri binecunoscute de blockchain, inclusiv BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda și SatoshiClub, ajungând la sute de mii de utilizatori activi de blockchain.

Calendarul sezonului OKEx Summer Super Rewards

Pe 26 iunie, comunitatea oficială Telegram a OKB a susținut o transmisie live intitulată „Prezentul și viitorul OKB” pentru a raporta despre construcția OKB și viitoarea planificare și amenajare strategică.

Aștept cu nerăbdare o nouă lună

Una peste alta, am observat o creștere treptată a numărului de aplicații OKB în curs de dezvoltare în ultimele luni. Împreună cu echipa noastră de dezvoltare și sprijinul deținătorilor OKB, ne așteptăm ca OKB să continue să extindă domeniul de aplicare al aplicațiilor sale în lunile și anii următori.

În viitor, echipa OKB se va strădui să ofere servicii de cea mai înaltă calitate mai multor utilizatori și să contribuie la crearea consensului în ecosistemul OKB și în industria blockchain-ului în general.

Dacă aveți întrebări sau comentarii pentru echipele OKB sau OKChain, vă rugăm să contactați prin contactele de mai jos:

E-mail OKB: [email protected]

OKChain Email: [email protected]

OKChain https://t.me/okchaintech

Echipa OKB

Iulie 2020

Urmați OKEx pe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map