Recapitulare AMA: Să începem tehnic – Ravencoin pe OKEx

Am fost atât de bucuroși că am avut șansa să-l invităm pe Tron Black, dezvoltator principal la Ravencoin să se alăture sesiunii Ask-Me-Anything (AMA) și să discutăm în profunzime cu noi. Pe baza dezvoltării și testării extinse a protocolului Bitcoin, Ravencoin (RVN) își propune să dezvolte un blockchain care este optimizat în mod special pentru a permite transferul fără probleme al activelor, atât fizic, cât și digital, de la un deținător la altul..

Aici puteți citi recapitularea a tot ceea ce am discutat în timpul sesiunii! Acest AMA este împărțit în două părți, unde lui Tron i sa cerut să ne împărtășească parteneriatul Ravencoin, urmat de Q live&A în grupul nostru.

Sesiunea 1

Î1: Care este contextul dvs. și cum ați venit la ideea de a crea proiectul RVN?

A1: Sunt doar o mică parte din Ravencoin și există câțiva dezvoltatori uimitori (Jeremy, Mark, Cade și Corbin) care au adus noile capacități pe mainnet. Ideea de bază de a aduce active pe o platformă blockchain derivată din bitcoin a venit de la Bruce Fenton, fost director executiv al Fundației Bitcoin, cu experiență de-a lungul vieții în lumea tradițională a finanțelor și a brokerilor. Medici Ventures le permite unora dintre dezvoltatorii săi să contribuie la proiect. Am avut norocul să am fondul potrivit pentru a ajuta la acest proiect. Am o diplomă în CS, abilități de codificare C ++, studii economice, succes antreprenorial timpuriu, experiență de predare, un MBA și o pasiune arzătoare pentru spațiul cripto și cum poate schimba lumea în bine.

Î2: De ce ați numit proiectul Raven? Ce a fost creat pentru a rezolva Raven? Care este modelul de afaceri al proiectului?

A2: Numele a venit de la Bruce Fenton. Corbii sunt păsări inteligente, cu o istorie bogată. Ravencoin facilitează crearea și transferul propriului activ. Nu există un model de afaceri pentru proiect. Este un cadou pentru lume în spiritul Bitcoin. Medici Ventures a permis unora dintre dezvoltatorii săi de top să contribuie cu timp și efort la proiect. Medici Ventures deține unele RVN minate, deci poate fi un câștig-câștig.

Î3: Pentru ce sunt folosite jetoanele $ RVN? Ce îi dă valoare?

A3: Mulțumesc de întrebare. Jetoanele RVN sunt folosite pentru a achiziționa propriul jeton pe platforma Ravencoin. Acele RVN sunt arse. RVN este, de asemenea, utilizat pentru a stimula minerii și pentru a asigura lanțul. RVN este, de asemenea, utilizat pentru taxele de tranzacționare pentru transferul RVN sau a activelor create de utilizator.

Î4: În opinia dumneavoastră, ce este unic "vânzarea" punctul sau cea mai bună trăsătură a lui Ravencoin?

A4: Este ca și cum ai fi întrebat "cine este copilul tău preferat?", dar răspunsul nu costă mii de copii în terapie, așa că îi voi da o șansă. Cea mai bună caracteristică a Ravencoin, cu cele mai neașteptate rezultate, a fost legătura sa cu IPFS. Acest lucru a fost inițial făcut pentru a se asigura că meta-datele despre un simbol nu se pierd așa cum s-a întâmplat și pe alte platforme, cum ar fi Counterparty. Legătura cu IPFS a fost extinsă pentru a include mesaje și note. Acum puteți include informații, chiar și un PDF sau un videoclip cu fiecare tranzacție. Acest lucru este puternic și abia aștept să văd cum se folosește.

Î5: Care sunt avantajele utilizării Ravencoin pentru tokenizarea activelor în comparație cu alte protocoale blockchain?

A5: De unde încep? În primul rând, meta-datele despre simbol pot fi înregistrate prin IPFS, astfel încât toată lumea să știe ce reprezintă simbolul. În al doilea rând, jetonul are un nume unic care poate ajuta la prevenirea jetoanelor false cu același nume și permite o rădăcină de încredere care poate fi citită de om pentru jetonul care nu este doar 40 de caractere hexagonale (ERC-20). Există exploratori pentru active precum https://ravencoin.asset-explorer.com (https://ravencoin.asset-explorer.com/) și https://www.mangofarmassets.com/assetviewer (https: // www .mangofarmassets.com / assetviewer). Portofelele precum RVN Wallet, MangoFarms Wallet și Zelcore acceptă activele Ravencoin.

Î6: A fi un blockchain pe deplin condus de comunitate are propriile sale dezavantaje pentru rvn? Știi, voluntarismul nu înseamnă nicio echipă de marketing sau juridică.

A6: Da, are dezavantaje, dar beneficiile au depășit cu mult dezavantajele. Este doar o tehnologie pe care oamenii aleg să o folosească. Ravencoin a atras tipurile potrivite de oameni, inclusiv a oferit asistență juridică atunci când a fost nevoie. Lipsa unui buget de marketing încetinește conștientizarea. În anumite privințe, acest lucru este bun, deoarece cererea de RVN nu depinde de promovare. Pe măsură ce alte proiecte opresc promovarea sau rămân fără fonduri de marketing, acestea sunt expuse riscului. Ravencoin crește încet și constant, pe măsură ce mai mulți oameni învață despre existența sa. Consideră-te norocos că ai aflat devreme despre Ravencoin.

Q7: Este măr la măr dacă spun că ravencoin va perturba Wall Street la fel cum Bitcoin perturbă activitățile bancare centrale?

A7: Ravencoin va ajuta să arate modul în care tokenizarea poate îmbunătăți formarea de capital. Depinde de alții să profite de aceste noi instrumente, tehnologii și caracteristici. Se poate întâmpla mai întâi în alte țări, altele decât SUA. Uită-te la povestea Blockbuster Video (fost lider în închirierea de videoclipuri) și a Netflix (actualul lider de streaming video) pentru a vedea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Wall Street este noul videoclip BlockBuster? Văd modele similare de aroganță, dar numai timpul ne va spune.

Q8: Cum va apăra Ravencoin distribuția hashrate (întrebare algo) dacă există valori mobiliare importante emise pe această platformă (atac dublu cheltuieli)?

A8: Ravencoin nu se reorganizează după 60 de blocuri, ceea ce ajută la prevenirea atacurilor de cheltuieli duble – o caracteristică numită NLR. De asemenea, ceva de care trebuie să știți este că, în majoritatea cazurilor, jetoanele sunt răscumpărate de un emitent, ceea ce elimină stimulentul de a face o cheltuială dublă. Să presupunem că simbolul este o parte din proprietățile imobiliare. Legile jurisdicției pentru imobiliare s-ar aplica la răscumpărarea pentru dividende etc. De asemenea, dacă emitentul folosește caracteristica Active restricționate a Ravencoin care are jetoane care încep cu $, atunci jetoanele furate pot fi înghețate de emitent în așteptarea unei anchete. Notă: activele obișnuite (care nu încep cu $) nu pot fi înghețate, dar emitentul indicativului ar trebui să precizeze modul în care este tratată rambursarea.

Î9: Cum funcționează RVN? Ce problemă a rezolvat RVN? Cum funcționează Tokenomics?

A9: RVN funcționează ca BTC, deoarece este un cod de furcă al BTC.

RVN vă permite să creați propriile jetoane în mai puțin de un minut. Este ușor!!!

RVN este necesar pentru a crea propriul token. 500 RVN arse pentru a crea un material rădăcină cu un nume unic. 100 RVN este ars pentru a crea un sub-activ (sub un activ rădăcină). 5 RVN este ars pentru a crea un activ unic (NFT). 1000 RVN arse pentru a fi un calificativ. 1500 RVN arse pentru a crea un Activ Restricționat cu superputeri speciale. 0,1 RVN ars pentru a atașa o etichetă la o adresă Ravencoin. O cantitate mică de RVN este utilizată, dar nu este arsă pentru a transfera active.

Î10: Siguranța și securitatea sunt întotdeauna cele mai importante lucruri. Deci, care este mecanismul de securitate al RavenCoin pentru a se asigura că activele utilizatorilor nu devin ținta hackerilor?

A10: Ravencoin are o rețea puternică de mineri. Majoritatea codului original este de la Bitcoin, care este probabil cel mai verificat cod din lume. Am lansat o recompensă pentru bug-uri pentru a găsi, sperăm, orice defecte înainte de lansarea pe mainnet. Cu toate acestea, nu există garanții, deoarece acesta este doar un cod sursă furnizat gratuit pe care oamenii aleg să îl ruleze. Dacă aveți nevoie de asigurare, atunci ar trebui să comandați un audit al codului. Nu există nicio companie Ravencoin, ci doar un depozit GitHub și o mulțime de susținători pasionați.

Q11: În prezent, majoritatea investitorilor RVN $ se concentrează pur și simplu pe prețul jetonului pe termen scurt și nu pe valoarea reală a proiectului. Ne puteți spune despre motivația și avantajele unui investitor RVN pe termen lung?

A11: Nu pot vorbi despre motivațiile investitorilor individuali. RVN este un simbol excelent cu o lichiditate bună. RVN este folosit pentru a stimula minerii și pentru a ajuta la protejarea platformei de active Ravencoin, deci are un caz de utilizare. RVN poate fi un magazin de valoare și un mediu de schimb. Unul dintre lucrurile mele preferate despre Ravencoin este că este dificil de clasificat, deoarece are atât de multe utilizări. Îmi place să văd cum construiesc oamenii folosind această platformă tehnologică. Ravencoin face posibile lucruri noi.

Q12: Cine sunt concurenții dvs. și cum intenționați să prosperați printre ei?

A12: Acest lucru poate suna ciudat, dar nu văd tehnologii alternative de criptare ca concurenți. Spațiul criptografic este mic în comparație cu sistemele vechi pe care le-am avut în ultimii cincizeci de ani, așa că privesc fiecare proiect ca o modalitate de a aduce oameni noi în cripto-ecosistem. Dacă adăugăm valoare, caracteristici și capabilități, atunci mai mulți oameni vor afla despre platforma Ravencoin și ce poate face pentru ei. Contractul inteligent ERC-20 este o opțiune alternativă de emitere a activelor, dar Ravencoin este mult mai bun pentru majoritatea utilizărilor, deci este nevoie de mai multă educație.

Î13: Care este unicitatea simbolului Raven? De ce ar trebui investitorii (inclusiv eu) să investească în Raven?

A13: Ravencoin este o platformă. Ar trebui să evaluați capacitățile platformei Ravencoin și să vă întrebați dacă va fi utilizată și dacă aceasta adaugă valoare față de alte platforme precum ETH, EOS sau TEZOS. Indicație: Da. Încerc să nu ofer sfaturi de investiții, așa că faceți și propriile dvs. cercetări.

Începeți aici: https://ravencoin.org (https://ravencoin.org/) și aici: https://medium.com/@tronblack (https://medium.com/@tronblack)

Q14: Care sunt planurile dvs. de expansiune globală, vă concentrați doar pe piață în acest moment? Sau să vă concentrați pe construirea și dezvoltarea sau obținerea de clienți și utilizatori sau parteneriate? Poți explica asta?

A14: Ravencoin este deja un fenomen global. Coreea de Sud este pe Ravencoin de ceva timp și am avut ocazia să vorbesc la o întâlnire Ravencoin din Coreea de Sud care a umplut o sală de artă cu o listă de așteptare. Din cauza OKEx, această conștientizare se va extinde în China. Accentul nostru este construirea și educarea despre Ravencoin. Nu există buget de marketing și nu am strâns fonduri. Succesul de până acum a fost complet organic, iar Ravencoin are cea mai bună comunitate din orice monedă, oriunde.

Q15: Care sunt speranțele dvs. cu listarea $ RVN pe OKEx în viitor?

A15: Sper că listarea cu $ RVN va aduce la cunoștință Ravencoin în noi părți ale lumii. Proiectul este mai capabil decât știu majoritatea oamenilor și, deoarece a fost lansat fără a strânge fonduri, nu există un buget de marketing. Depinde de persoanele inteligente să descopere ce poate face Ravencoin și să folosească tehnologia pentru a crea noi companii și proiecte noi.

Sesiunea 2

Î1: De ce Ravencoin are nevoie de 2 exploratori de active și o face diferit?

A1: Există o mulțime de moduri de a privi activele. Sperăm că vor fi mult mai mulți exploratori. La fel cum există zeci de exploratori blockchain pentru BTC, probabil că vor exista multe alte modalități de a privi tranzacțiile cu active Ravencoin.

Q2: Dezvoltarea tehnică a unui proiect nu poate fi întotdeauna reflectată în prețul simbolului său. Are Ravencoin o strategie pentru a menține sau a crește prețul tokenului RVN?

A2: Sunt de acord. Și cred că este adevărat mai ales în cazul Ravencoin. Este posibil ca adevărata valoare să nu se reflecte pe termen scurt. Proiectul Ravencoin nu este o companie. Va dura ceva timp. Nu există un departament de marketing sau buget, dar prin evenimente precum acestea, podcast-uri, bloguri și proiecte noi care se construiesc deasupra Ravencoin, cred că valoarea se va reflecta în cele din urmă.

Î3: Ne puteți oferi câteva motive întemeiate pentru care oamenii trebuie să cumpere jetoane RVN, în timp ce sute de proiecte au eșuat și au intrat în faliment sau chiar cauțiunea dezvoltatorilor atunci când colectează milioane și miliarde de fonduri?

A3: Mulți s-au ars în faza ICO nebună din 2017. Ravencoin nu a participat. Ravencoin este tehnologie și o comunitate pasionată. Dacă mâine mă lasă lovit de un autobuz (cerul nu-mi permite), proiectul va continua pentru că este gratuit, open-source și oricine îl poate continua, contribui sau folosi sau copia. Ravencoin nu poate merge la faliment. Este cod și nu împrumută, sau nu are datorii. Unora dintre dezvoltatorii de bază, inclusiv eu, li se permite să lucreze la proiect în timp ce lucrează pentru Medici Ventures. Acesta este un aranjament grozav.

Q4: Cum evaluează Ravencoin importanța comunității de utilizatori? În viitorul apropiat, RAVEN are planuri speciale pentru a atrage și extinde comunitatea? ?

A4: Comunitatea Ravencoin este cea mai importantă și valoroasă parte a proiectului. Există deja clone ale codului, dar nu și ale comunității pasionate, utile și dedicate. Vă invităm să faceți parte din aceasta și să o ajutați să o extindeți în Asia.

Q5: RVN este un proiect care respectă reglementările pentru tokenizarea activelor în SUA, ceea ce înseamnă că activele emise în protocolul RVN sunt în regulă cu autoritățile SUA?

A5: Ravencoin oferă funcții care îi ajută pe emitenții americani să rămână legali în conformitate cu normele existente din SUA. Am scris despre cum se poate face acest lucru, dar aș recomanda întotdeauna ca planurile dvs. să fie examinate de un avocat competent. Regulile SUA sunt complexe și provin dintr-o altă epocă.

Î6: Ravencoin caută întotdeauna parteneri remarcabili, iar utilizatorii cresc în mod constant. Doriți să ne împărtășiți care este secretul acestei rate de creștere??

A6: O comunitate vibrantă și primitoare. Tehnologie care rezolvă probleme reale de tokenizare. Ușor de utilizat, astfel încât oricine să poată participa. Nu se lansează ca ICO, deci este corect pentru toată lumea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map