Tânjesc exploatat după ce Elon Musk aruncă Dogecoin, iar taxele Ethereum au atins recorduri

Știrile săptămânii – Cele mai mari povești ale săptămânii din lumea criptomonedelor

Săptămâna aceasta, ca întotdeauna, a fost una plină de evenimente în industria blockchain-ului și a criptomonedelor. Am văzut-o pe Yearn exploatată pentru milioane de dolari în câteva minute, în timp ce creșterea cererii de finanțare descentralizată a trimis taxele rețelei Ethereum la recorduri. Elon Musk a eliminat, de asemenea, referința la Bitcoin din biografia sa de pe Twitter în favoarea trimiterii pe Twitter despre Dogecoin.

Iată tot ce trebuie să știți despre aceste povești și multe altele, în ediția din această săptămână a OKEx Insight News of the Week.

Exploatarea dorită cauzează pierderi de 2,8 milioane de dolari în 10 minute

Joi seara târziu, platforma de finanțare descentralizată Yearn Finance a fost exploatat. În ciuda faptului că a fost atenuat în aproximativ 10 minute, Un atacator a pierdut 2,8 milioane de dolari, în timp ce un seif a pierdut 11 milioane de dolari.

Chei de luat masa

 • Yearn este o platformă bine-cunoscută în spațiul DeFi și găzduiește o serie de parteneriate. Exploatarea va afecta fără îndoială – cel puțin, temporar – proiectul, care a avut propriile sale dezbateri de guvernare în ultima vreme.
 • Exploatarea vine într-un moment în care jetoanele de guvernare DeFi sunt în creștere în evaluare. Știrile despre problema lui Yearn au făcut puțin pentru a opri imediat creșterea altor jetoane.
 • Atacul a fost de natură foarte complexă și poate semăna semințe de îndoială cu privire la securitatea altei platforme DeFi bine stabilite.

Prețul YFI a înregistrat volatilitate imediat după exploatare. Sursa: OKEx

Elon Musk elimină Bitcoin din bio, scoate Dogecoin

Elon Musk a eliminat "#bitcoin" hashtag din biografia sa de pe Twitter joi înainte de a posta o serie de tweet-uri despre Dogecoin. A urmat imediat o creștere a prețului pentru DOGE, dar nu a reușit să atingă maximele sale recente în urma unei creșteri legate de pariurile de pe Wall Street.

Chei de luat masa

 • Aprobarea lui Bitcoin de către Bitcoin de către Musk a Bitcoin a fost de scurtă durată, dar asta nu înseamnă că nu este interesat. Enigmaticul fondator Tesla a menționat într-o întâlnire Clubhouse că vede potențial în criptomoneda de vârf.
 • Unii din industria blockchain-urilor găsesc antipatiile Twitter ale lui Musk – în special, tweet-urile sale Dogecoin – necinstit și periculos pentru investitorii cu amănuntul.

Prețul DOGE a cunoscut o săptămână deosebit de volatilă. Sursa: OKEx

Ruffer a vândut 40% din expunerea la BTC pentru un profit de 650 milioane dolari

Ruffer dezvăluit vânzarea a aproximativ 40% din expunerea sa totală la BTC miercuri pentru profit de 650 milioane dolari. Firma de gestionare a investițiilor de mai multe miliarde de dolari a achiziționat monedele în noiembrie 2020 și păstrează încă o valoare de aproximativ 700 de milioane de dolari expusă la criptomoneda de vârf..

Cheie de luat masa

 • În calitate de investitor instituțional, tranzacția de succes a lui Ruffer poate semnaliza faptul că jucătorii la fel de mari ar putea fi dispuși să obțină profituri după creșteri extinse ale prețurilor BTC – spre deosebire de simpla menținere a întregii expuneri pe termen lung.

Taxele medii Ethereum stabilesc noi valori din toate timpurile

Cu interes în finanțele descentralizate și în creșterea jetoanelor bazate pe Ethereum, comisioane medii de tranzacție pe stratul de bază menționat anterior au atins un nou record istoric de peste 20 de dolari.

Chei de luat masa

 • Utilizatorii Ethereum și participanții la DeFi au considerat că taxele de tranzacționare au fost proaste vara trecută, când interesul pentru finanțele descentralizate a decolat cu adevărat. Acum, taxele sunt în esență duble decât erau în timpul "Vara DeFi."
 • Mulți pun sub semnul întrebării lipsa aparentă a scalabilității Ethereum și se întreabă cât de durabilă este rețeaua "viitorul finanțelor."
 • Minerii Ethereum sunt cei mai mari beneficiari ai creșterii dramatice a taxelor de tranzacție.
 • Utilizatorii cu amănuntul mai mici beneficiază de prețuri din bursele descentralizate, precum Uniswap și SushiSwap.

Taxele de tranzacție medii din rețeaua Ethereum sunt în creștere. Sursa: Blockchair

Guggenheim CIO crește obiectivul BTC la 600.000 de dolari

Scott Minerd, Guggenheim Partners, și-a mărit previziunile de prețuri pentru BTC până la 600.000 de dolari pe monedă. Directorul principal de investiții al companiei de investiții de miliarde de dolari a realizat acest obiectiv revizuit în un interviu cu CNN marți.

Chei de luat masa

 • În ciuda obiectivului pe termen lung, Minerd consideră că participarea instituțională în prezent nu este suficientă pentru a susține nivelurile actuale ale prețurilor sub 40.000 USD pe monedă.
 • Cu toate acestea, sentimentul lui Minerd este încă un alt exemplu în care BTC devine mai acceptat ca un activ în care merită să se investească din partea investitorilor instituționali și a persoanelor cu valoare netă ridicată..

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate și știri organizate de profesioniștii în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map