Tether adaugă OMG, firmele criptografice ridică fonduri și prețurile YFI cresc

Tether adaugă rețeaua OMG pe fondul blocajului de trafic Ethereum

Emisorul Stablecoin Tether a adoptat rețeaua OMG pentru jetoane USDT, deoarece cererea pentru stablecoin-ul de lider continuă să crească – alături de interesul pentru blockchain-ul Ethereum din ce în ce mai aglomerat.

Conform un anunț oficial, mutarea de a pune un procent de tethers pe rețeaua OMG, o soluție de nivel 2 pentru Ethereum care utilizează loturi de tranzacții, va duce la timpi de confirmare mai rapide și la taxe reduse – dar nu va compromite securitatea pe lanț.

Prețul jetonului OMG a crescut cu 261,7% în ultimele șapte zile, potrivit datelor provenite de la CoinGecko, în momentul presării.

Chei de luat masa:

  • Cererea constantă de monede stabile și creșterea explozivă a finanțelor descentralizate s-au combinat pentru a înfunda semnificativ rețeaua Ethereum și, la rândul său, pentru a crește comisioanele de tranzacție. Soluțiile de nivel 2, cum ar fi rețeaua OMG, vor crește cererea pe termen scurt și mediu.
  • DeFi în sine ar putea începe să caute alte blockchains decât Ethereum, cum ar fi concurenții sau Bitcoin (BTC).

Diagrama prețurilor OMGPrețul rețelei OMG (OMG) a crescut în ultimele șapte zile. Sursă: CoinGecko

BlockFi strânge 50 de milioane de dolari, iar Pantera strânge 165 de milioane de dolari

BlockFi, o platformă de cripto-împrumut, s-a închis o strângere de fonduri din seria C de 50 de milioane de dolari – care urmează unei strângeri de fonduri din seria B de 30 de milioane de dolari în februarie. Cea mai recentă rundă a fost condusă în special de Morgan Creek Digital și a participat de la Winklevoss Capital, jucătorul NBA Matthew Dellavedova, două dotări universitare și altele.

Colectarea de fond de succes a BlockFi urmează, de asemenea, una de la compania de cripto-investiții Pantera Capital, care recent a strâns aproximativ 165 de milioane de dolari în finanțarea privată.

Chei de luat masa:

  • Colectarea de fond de succes a BlockFi o pune pe drumul cel bun pentru a deveni o firmă de servicii financiare care să cuprindă totul pe termen lung – și să înceapă emiterea de carduri de credit BTC pe termen scurt.
  • Strângerea de fonduri va ajuta, de asemenea, BlockFi în eforturile sale de a rămâne înainte pe piața din ce în ce mai competitivă a creditelor de criptare, cu Coinbase și alții care intră în dificultate.
  • Alte strângeri de fond de succes, precum cea de la Pantera Capital, ilustrează creșterea potențială și maturizarea industriei criptografice.

Câștigătorul primar Pro-Bitcoin se așteaptă să se alăture Senatului SUA

Fosta reprezentantă americană Cynthia Lummis și-a câștigat cursa principală în Wyoming după ce a învins alți nouă candidați republicani.

a remarcat avocatul Bitcoin se va confrunta acum cu democratul Merav Ben-David, pe care se presupune că îl va învinge, pe baza statului înclinațiile politice actuale.

Lummis a cumpărat BTC pentru prima dată în 2013 și consideră criptomoneda de lider ca un magazin de valoare.

Cheie de luat masa:

  • Lummis cu experiență politică ar deveni, după toate probabilitățile, unul dintre cei mai prietenoși legislatori cripto din guvernul Statelor Unite, dacă ar câștiga la alegerile generale.

Ploi abundente ischimbă mineritul Bitcoin în provincia chineză

Ploile abundente din provincia Sichuan din China au făcut ravagii în operațiunile miniere Bitcoin din zonă, provocând scăderi zilnice între 10% și 20% mai devreme în această săptămână, în funcție de bazinul minier..

Furtunile de ploaie au fost responsabile pentru întreruperile de electricitate, inundații și probleme de telecomunicații din regiune, ceea ce contează 9,66% din rata hash a BTC într-o țară care reprezintă 65,08% din puterea minieră a Bitcoin.

Chei de luat masa:

  • Inundațiile vor reprezenta în cele din urmă un obstacol pe termen scurt pentru mineritul Bitcoin din Sichuan, deoarece sezonul ploios poate beneficia de fapt operațiunile hidroelectrice în condiții normale.
  • În ciuda menținerii dominației sale ca epicentrul mineritului Bitcoin, operațiunile din China au fost lovit puternic în 2020 – datorită în mare parte întârzierilor de expediere din cauza complicațiilor COVID-19, disputelor interne – cum ar fi Bitmain și Canaan – și modificărilor politicii din Sichuan.

Diagrama ratei de hash BitcoinRata de hash a Bitcoin (BTC) a scăzut în ultimele zile. Sursă: blockchain.com

Jetonul YFI al Yearn.finance a explodat cu 173% în această săptămână

Jetonul de guvernanță pentru yearn.finance (YFI) a crescut cu 173,2% în ultima săptămână și se tranzacționează în prezent la 14.558,20 USD, potrivit datelor provenite de la CoinGecko, în momentul presării.

YFI s-a lansat acum patru săptămâni și a început să tranzacționeze la 32 USD. A crescut 1.541,2% în ultimele 30 de zile.

Creșterea rapidă a jetonului de guvernanță este în mare parte atribuită lansării platformei sale de asigurări tokenizate, precum și entuziasmului general din jurul finanțelor descentralizate.

Cheie de luat masa:

  • YFI este încă un alt exemplu de jetoane legate de DeFi crescând în valoare pe perioade scurte de timp – oferind câtorva investitori câștiguri semnificative. Cu toate acestea, unii din industria mai largă a criptomonedelor rămân neconvinși de legitimitatea DeFi și se tem că se va umfla o bulă.

graficul prețurilor din anul.finanța (YFI)Prețul jetonului de guvernare YFI de yearn.finance a crescut. Sursă: CoinGecko

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate, cercetări originale & știri organizate de profesioniști în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map