Twitter Hacked și Coinbase vând software la IRS – Crypto News of the Week

Imagine Știri din săptămână

A fost o săptămână plină de evenimente în blockchain și în lumea criptomonedelor. Unele dintre cele mai faimoase persoane din lume au fost piratate pe Twitter într-o înșelătorie legată de BTC, iar Coinbase a încheiat un alt acord cu o agenție guvernamentală – aceste povești și multe altele în această ediție a Crypto News of the Week de la OKEx Insights.

Hack-ul de profil Twitter fură peste 100.000 de dolari în BTC

Miercuri, pe Twitter a avut loc o înșelătorie Bitcoin la scară largă.

Hackerii au reușit să aibă acces la conturi pentru unele dintre cele din lume cei mai celebri indivizi – precum Bill Gates, Joe Biden, Barack Obama, Kanye West, Elon Musk și alții – și promovează un cadou fals care implică BTC.

Potrivit contului de sprijin oficial al gigantului de social media, înșelătoria a fost rezultatul „unui atac coordonat de inginerie socială de către oameni care au vizat cu succes unii dintre angajații noștri cu acces la sisteme și instrumente interne”.

Chei de luat masa

 • Această înșelătorie poate fi cea mai vizibilă și cea mai vizibilă înșelătorie legată de BTC din istorie, având în vedere acoperirea masivă a conturilor Twitter efectuate. Percepția Bitcoin în conștiința generală poate fi afectată negativ.
 • Twitter va intra, fără îndoială, într-o mulțime de focuri pentru accident, ceea ce arată ușurința relativă la care sistemele centralizate pot fi încălcate. Alternativele descentralizate pot folosi acest eveniment ca o oportunitate de a câștiga tracțiune.
 • Hackerii au reușit să elimine doar mai puțin de 13 BTC, încă din momentul scrierii acestei scrisori – o sumă obiectiv mică, având în vedere acoperirea totală a conturilor compromise..

Coinbase urmărește acordul serviciului secret cu contractul IRS

Serviciul de venituri interne din Statele Unite a semnat un acord cu gigantul de schimb de active digitale Coinbase pentru a utiliza software-ul auto-intitulat de urmărire a blockchain-ului companiei, Coinbase Analytics.

Contractul a fost semnat pe 15 iulie și va intra în vigoare pe 23 iulie, potrivit înregistrări publice. Acordul va dura pe un an, dar există o opțiune de reînnoire pentru încă un an.

Coinbase primește 124.950 USD de la IRS pentru tranzacția de un an, care urmează un acord similar de patru ani cu Serviciul Secret al SUA în valoare de 183.750 USD.

Chei de luat masa

 • Coinbase a fost proactiv în marketingul software-ului său de analiză către agențiile guvernamentale și autoritățile de reglementare din S.U.A. – un fapt în lumea criptomonedelor. nu sunt dornici de.
 • Coinbase Analytics este rezultatul achiziționării Neutrino de către bursă, care a fost fondat controversat de către membrii echipei de hacking care creează spyware.

Aplicația Crypto Abra se încheie cu autoritățile de reglementare financiare din SUA

Abra, o companie de servicii financiare care operează o aplicație de portofel și schimb de criptomonede, a achitat taxele de la ambele Securities and Exchange Commission și Comisia de tranzacționare pe viitor a mărfurilor după ce autoritățile de reglementare financiară din SUA și-au găsit ilegal ofertele de swap.

Partenerul Abra din Filipine, Plutus Technologies, a fost de asemenea acuzat de SEC pentru vânzarea de swap-uri neînregistrate pe bază de securitate și de CFTC pentru intrarea ilegală în swap-uri off-exchange cu persoane din SUA. Ambele companii au plătit 150.000 de dolari în decontări.

Chei de luat masa

 • Taxele și decontarea ulterioară întăresc în mod specific că swap-urile bazate pe securitate sunt încă supuse legislației naționale a valorilor mobiliare, chiar dacă swapurile în sine nu sunt valori mobiliare.
 • Cazul împotriva Abra și Plutus întărește, de asemenea, importanța reglementărilor de cunoaștere a clienților pentru companiile criptomonede care doresc să ofere swapuri, atât pe plan intern, cât și peste hotare..
 • Așezarea poate părea puțin mai mult decât o palmă la încheietura mâinii, mai ales având în vedere faptul că Plutus Financial, potrivit CoinDesk, a primit între 350.000 și 1 milion de dolari în împrumuturi de salvare PPP cu doar câteva luni în urmă. 

ConsenSys acuzat că a furat secrete comerciale de la BlockCrushr

ConsenSys, o companie proeminentă de tehnologie software blockchain, este dusă în judecată după aceea se presupune că fură secrete comerciale de la BlockCrushr Labs, o companie de dezvoltare și comercializare blockchain care a participat la Programul ConsenSys Tachyon Accelerator.

Potrivit BlockCrushr, platforma Daisy Payments a ConsenSys a furat ideea de soluție recurentă a companiei și a fost lansată exact cu o zi înainte de concurență. Acest lucru a venit după ce aparent BlockCrushr a împărtășit codul sursă al platformei sale și a furnizat în esență fiecare detaliu despre proiect – de la strategia sa de marketing până la planul său de conformitate cu reglementările.

ConsenSys s-a apărat ferm în o declarație către bloc, explicând:

„Este o politică generală ConsenSys să nu comentăm problemele juridice în curs, dar trebuie să ne abatem de la acea politică în acest caz pentru a ne exprima dezamăgirea că există astfel de cereri nefondate. Faptele spun o poveste semnificativ diferită de falsitățile prezentate de [BlockCrushr] și sfatul lor. Așteptăm cu nerăbdare să apărăm energic reputația organizației și a produselor noastre."

Cheie de luat masa

 • În cazul în care ConsenSys va pierde această nouă bătălie cu BlockCrushr, încrederea în gigantul cripto ar cădea probabil – în special atunci când vine vorba de implicarea sa în noi proiecte.

Grayscale vede un trimestru record, adaugă 1 miliard de dolari

Grayscale Investments și-a continuat performanța excepțională în ultimul trimestru financiar adăugând aproape 1 miliard de dolari – 84% din care provin de la investitori instituționali. 

Mai exact, Grayscale Bitcoin Trust a înregistrat un flux de 751,1 milioane de dolari, în timp ce Grayscale Ethereum Trust a înregistrat un flux de 135,2 milioane de dolari. Behemoth-ul care investește în cripto are acum 2,6 miliarde de dolari cumulat pe produsele sale cu active digitale.

Chei de luat masa

 • Intrările de încredere Bitcoin în tonuri de gri au depășit producția de Bitcoins nou exploatate, semnalând că cererea pare să depășească oferta.
 • După cum a examinat OKEx Insights în trecut, investițiile instituționale continuă să se acumuleze în spațiul Bitcoin și al criptomonedelor. Această tendință nu prezintă semne de încetinire.

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate și știri curate de la profesioniștii în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map