Digibyte Cryptocurrency și Blockchain: Analiza monedei DGB

recenzie digibyte

Criptomoneda descentralizată Digibyte este specializată în securitatea tehnologiei blockchain bazate pe active digitale, cu un volum tranzacțional ridicat, prin tokenul său $ DGB.

Jared Tate, creatorul blockchain-ului Digibyte, autor al Blockchain 2035 (prima carte scrisă de un fondator al blockchain-ului), este liderul proiectului prietenos cu dezvoltatorii bazat pe comunitate, care este o furcă a codului sursă bitcoin, nu blockchain-ul BTC în sine, specializată în securitatea activelor digitale distribuite.

Similar cu lansarea lui Satoshi din software-ul de protocol Bitcoin din 3 ianuarie 2009, cu un mesaj din ziar, inventatorul Jared Tate a făcut același lucru cu Digibyte cinci ani și o săptămână mai târziu, pe 10 ianuarie 2014, cu un mesaj din 1 10/2014 citind „Țintă: date furate de la până la 110 milioane de clienți.” La fel ca Bitcoin, nu a existat nici o lansare pre-mină sau ICO și acest mesaj a fost chiar pe primul bloc al blockchain-ului $ DBG.

Tehnologia DigiByte Blockchain are destul de multe variante făcute din codul sursă original Bitcoin și whitepaper. Le vom acoperi mai jos, cum ar fi cele 21 de miliarde de monede emise în 21 de ani (scăderea treptată lunară de 1% față de cel mai mare an de 4 ani) sau fiind de 40 de ori mai rapid decât Bitcoin cu timp de blocare de 15 secunde (față de 10 minute) și efectuând 560 de tranzacții pe secundă versus doar 7 pentru BTC.

 • Nume: Digibyte
 • Simbol: $ DGB
 • Data lansării: 10 ianuarie 2014
 • Site oficial: digibyte.io
 • Preț ridicat din toate timpurile: 0,1228895 USD Valoarea cursului de schimb DBG / USD pe 6 ianuarie 2018
 • Produse pentru aplicații: DigiAssets, MultiAlgo, MultiShield, DigiSpeed, SegWit, DiguSign, Digi-ID
 • Creator: Jared Tate (ambasador și membru al fundației Josiah Spackman)
 • Echipa de bază: Gary Mckee, Noah Seidman, GTO90, Yoshi Jager, ploenne, Rudy Bouwman
 • Hârtie albă: Nu [„vrem să facem lucrători. Nu pompe de hârtie albă, pentru a promite și a preda prea mult. ”]
 • Caracteristici: Prima criptomonedă altcoin care adoptă SegWit, ajustarea dificultăților în timp real
 • Funcții: blockchain-ul Digibyte are trei straturi; un strat de protocol de bază, un strat de active digitale și un strat de aplicații
 • In plus: Block Explorer, Forumul BitcoinTalk
 • Evenimente: Summit-ul global DigiByte (19 aprilie 2019) https://digibytesummit.io/
 • Profiluri de socializare: Stare de nervozitate, Telegramă, Reddit, GitHub
 • Carte: Blockchain 2035: ADN-ul digital al Internetului 3.0
 • Servicii PR: Servicii Cassiopeia
 • Contact de asistență: formular oficial de contact pe site

Să trecem în revistă moneda de criptomonede Digibyte și tehnologia blockchain pentru a vedea cum funcționează acest sistem unic de comunicații descentralizate, precum și modul în care funcționează stratul promițător DigiAssets pentru a aduce la viață emiterea de active digitale, jetoane, identitate digitală, contracte inteligente și multe altele..

Digibyte Review: Cum funcționează moneda DGB

 • Ce este DigiByte?
 • Blockchain-ul DigiByte – DigiByte DGB
 • Dezvoltarea DigiByte
 • Restul echipei
 • Tehnologia DigiByte
 • Cele 5 algoritmi minieri
 • Istoricul prețurilor: DigiByte’s Spike’s and Crashes
 • Viitorul DigiByte
 • Motive pentru a investi în DigiByte
 • Achiziționarea și stocarea DigiByte
 • Achiziționarea DigiByte
 • Stocarea DigiByte
 • Cum să obțineți un portofel DigiByte
 • rezumat

Industria criptomonedelor a început cu lansarea Bitcoin în urmă cu peste un deceniu, iar Bitcoin a reușit să conducă blockchain-ul până când au apărut noi active digitale numite „altcoins”. Aceste altcoins au urmat adesea traiectoria Bitcoin de-a lungul anilor, dar există multe active care au reușit să stea în activele de top în funcție de capitalizarea pieței, deoarece și-au dovedit valoarea..

Ce este DigiByte?

Ce este DigiByte DGB

Înainte de a vă scufunda complet în tot ceea ce poate face DigiByte, cea mai importantă piesă a puzzle-ului este să înțelegeți exact ce este. DigiByte a fost una dintre primele monede din întreaga lume, creată în 2014. Cu toate acestea, a fost în mare parte pe cont propriu în acel an, lansând o vânzare inițială de jetoane și nu avea prea multă publicitate la acea vreme.

DigiByte a adunat mulți susținători în ultimii câțiva ani și susține susținerea simbolului că este mai scalabilă și mai sigură decât alte criptomonede de pe piață. Aceiași susținători cred că este un concurent solid împotriva Bitcoin, Litecoin și a altor opțiuni de top de pe piață și are deja aproximativ 100.000 de noduri în întreaga lume. Cu toate acestea, la fel ca Bitcoin, DigiByte este creat cu o ofertă maximă de 21 miliarde DGB. Cu această limită, nu mai poate fi creat niciun DGB. Criptomoneda activelor digitale DGB are un raport 1.000: 1 față de BTC și va fi exploatată în 21 de ani (2014-2035).

În ciuda popularității în rândul utilizatorilor săi, adoptarea jetonului a fost destul de lentă și este considerată încă neclară, în comparație cu concurenții jetonului. Cu performanța îndelungată a DigiByte, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că și-a stabilit propriul blockchain – DigiByte DGB.

Blockchain-ul DigiByte – DigiByte DGB

Blockchain-ul DigiByte

Lansarea cu activul criptografic DigiByte a fost blockchain-ul, devenind cel mai lung blockchain din întreaga lume. Există multe caracteristici pe care le posedă, ceea ce îl face potențial mai rapid decât altele, dar acel an a avut doar câteva alte proiecte publice de blockchain, chiar introduse în acel moment. Blockchain-ul are o comunitate activă, deși s-ar putea să nu atingă niciodată popularitatea pe care a făcut-o Bitcoin.


beneficii digibyte-coin

Recenziile DigiByte afirmă că blockchain-ul procesează de fapt la o viteză mult mai mare decât Bitcoin și că viteza a crescut. Pe baza proiecțiilor companiei, blockchain-ul ar trebui să poată gestiona 2.000 de tranzacții pe secundă până în 2020.

Dezvoltarea DigiByte

beneficii digibyte

DigiByte a fost creat de un om pe nume Jared Tate în 2013, care a lansat blocul de geneză al criptomonedei în ianuarie 2014. Odată ce lansarea a început, Tate a decis să-și dedice tot timpul dezvoltării proiectului, finanțând proiectul cu donații de la fundația DigiByte. Declarațiile de la CoinCentral.com afirmă că este posibil ca echipa implicată în jeton să dețină o mulțime de DGB în sine, datorită proceselor miniere necesare activului..

Rudy Bouwman este secretar și vicepreședinte al Fundației DigiByte, deși a fost numit în funcția respectivă doar în noiembrie 2019, conform profilului său de LinkedIn. Înainte de aceasta, a fost CMO și cofondator al echipei de conștientizare DigiByte.

Restul echipei

În timp ce site-ul oficial al DigiByte nu precizează cine este echipa, dar LinkedIn arată câțiva dezvoltatori care afirmă că sunt implicați în proiect. Alături de Tate și Bouwman, echipa pare să fie formată din:

digibyte-team-influencers-community

 • Mohamed Rashad, miner din ianuarie 2017
 • Glenn Grider, membru de bază în legătură și cercetare de schimb din aprilie 2016
 • Nana Esi Hammah, economist și asociat de informare din mai 2018
 • Michelle Dougherty, membru al DigiByte Blockchain Awareness din martie 2019
 • Suhas Hegde, arhitect blockchain din februarie 2016

Angajați suplimentari sunt listați pe DigiByte pentru un total de mai puțin de 30 de persoane, deși numele lor sunt indisponibile în prezent.

Tehnologia DigiByte

tehnologie criptografică digibyte

Site-ul web pentru DigiByte este plin de o mulțime de informații de marketing, dar detaliile din partea tehnică sunt puțin dificile. Activul este considerat a fi o criptomonedă bazată pe UTXO, ceea ce înseamnă că fiecare tranzacție nouă include un identificator specific pe fiecare monedă. Ori de câte ori o monedă intră în portofelul unui utilizator, aceasta este clasificată ca „neutilizată”, iar trimiterea monedei către o altă persoană o face „cheltuită”, oprind în mod inerent moneda digitală să nu fie depășită și să rezolve alte probleme de securitate.

Jetonul DigiByte este extras la fel ca Bitcoin – cu un algoritm de extragere a dovezii de lucru. Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin, platforma folosește cinci algoritmi de minerit diferiți – Qubit, Skein, Groestl, Scrypt și SHA256.

Există trei straturi asociate cu infrastructura software a criptomonedei DigiByte. Aceste trei straturi includ:

 • Comunicații de bază și rețea globală
 • Un registru public și active digitale
 • Aplicații

Cele 5 algoritmi minieri

Prin adoptarea a cinci algoritmi minieri, compania creează o oportunitate mai bună pentru descentralizarea minieră decât ceea ce fac alte criptomonede prietenoase cu ASIC. Algoritmul SHA256 este utilizat de Bitcoin, în timp ce algoritmul Scrypt este utilizat de Litecoin și Dogecoin. La fiecare 15-18 secunde, un bloc nou este extras, folosind algoritmi diferiți, astfel încât fiecare dintre cei cinci algoritmi extrage un bloc la fiecare 1,5 minute.

DigiByte este responsabil pentru introducerea tehnologiei Segregated Witness, menținând blockchain-ul mic și scalabil cu tranzacții de dimensiuni limitate. Datorită acestor dimensiuni mici și a istoriei de cinci ani, blockchain-ul din proiect este cel mai lung din existență, chiar depășind cel al Bitcoins.

Fiecare DigiByte intră în circulație cu ajutorul mineritului, deși minerii trebuie să își folosească puterea de calcul pentru a procesa aceste tranzacții, adăugând blocuri la rețea. Pentru a face acest lucru este necesar un procesor, un procesor sau un ASIC, care va avea nevoie de un software specializat de minerit și de un portofel DigiByte. Consumatorii pot mina fie singuri, fie se pot alătura unui grup minier, care este creat atunci când mai mulți mineri își reunesc resursele împreună pentru a-și împărtăși puterile de procesare. Membrii unui grup minier își împart în mod egal recompensele efortului. Mulți consumatori ajung să aleagă să exploateze în bazine, deoarece exploatarea individuală cu rate mici de hash reduce șansa de a rezolva un bloc.

Diferitele algoritmi de minerit sunt concepute pentru a funcționa cu diferite hardware de minerit. SHA256 și Scrypt sunt utilizate în principal de minerii ASIC. Skein și Groestl sunt utilizate în principal cu GPU-uri. Cu toate acestea, Qubit funcționează pe o combinație de diferite tipuri de hardware. Având în vedere costul ridicat al hardware-ului minier specializat, ar putea fi mai puțin costisitor să achiziționați direct DigiBytes, dacă utilizatorul nu deține deja hardware-ul de calcul necesar.

Cu ajutorul mai multor algoritmi, minerii DigiByte nu pot prelua 51% control, ceea ce înseamnă că nu se poate realiza centralizarea, iar rețeaua este securizată împotriva unui atac.

Istoricul prețurilor: vârfurile și blocările DigiByte

istoricul prețului monedelor digibyte (DGB)

Prețul DigiByte a fost volatil în istoria recentă, înregistrând o activitate relativ constantă până în 2017 cu o creștere minimă. Cu toate acestea, au existat multiple creșteri și blocări atât în ​​2017, cât și în 2018.

Creșterea din iunie 2017 a coincis cu un posibil anunț care urma să fie lansat pe Twitter. Investitorii au acționat rapid pentru a se implica prin achiziționarea DigiByte, care a crescut prețul. În timp ce compania a lăsat să se înțeleagă viitorul anunț, lansarea efectivă a anunțului nu a venit decât câteva zile mai târziu, care a declarat că compania lansează un nou portofel cu câteva funcții noi. Cu toate acestea, înainte ca anunțul să apară, prețul a scăzut deja sub prețul DigiByte înainte ca indiciul să apară..

Următoarea creștere a avut loc în același timp cu creșterea Bitcoin, care a dus Bitcoin la aproape 20.000 de dolari. Din decembrie 2017 până în ianuarie 2018, prețul a crescut, în urma unui tweet de la John McAfee, care a spus că DigiByte este o companie care merită să fie atentă. Creșterea a durat până la începutul anului 2018, dar corectarea pieței criptomonedelor la sfârșitul lunii ianuarie 2018 a scăzut majoritatea activelor criptografice, inclusiv DigiByte.

digibyte-dgb-history-price-coin

Graficul istoric al prețurilor Digibyte: lună și lună maxime și minime pentru monedele DGB din ultimii doi ani

În afară de o scurtă perioadă din T3, nu a existat nicio fluctuație reală pentru criptomonedă în 2018. Creșterea prețului la acel moment a fost cam în aceeași perioadă în care compania a anunțat că portofelele lor vor fi disponibile pentru iOS și Android. În acel moment, Apple App Store a început, de asemenea, să facă posibilă efectuarea plăților în DigiByte.

Până în 2019, criptomoneda a rămas în cea mai mare parte constantă, cu câteva creșteri – martie 2019, aprilie 2019 și între sfârșitul lunii mai și începutul lunii iulie. Cu toate acestea, de la jumătatea lunii iunie, valoarea criptomonedei a continuat să scadă, scăzând de la 0,016274 USD la 0,0065 USD, începând cu 24 noiembrie 2019.

Viitorul DigiByte

monedă digibyte viitor

Cu foarte puține schimbări în ultimii ani asupra criptomonedei, DigiByte pare să capteze mai multă atenție în industria jocurilor. Într-o altă platformă dezvoltată de creatorii numită DigiByte Gaming, jucătorilor li se oferă șansa de a câștiga DGB ca recompensă pentru faptul că au luat timp pe jocurile incluse.

Directorul executiv al DigiByte – Tate – s-a angajat să se concentreze asupra Fundației DigiByte și a sensibilizării publice. Adoptarea DigiByte a fost una dintre cele mai dificile provocări cu care s-a confruntat echipa, deși progresul continuu al acestui activ se bazează pe el. Deși simbolul pare să fi avut în mod istoric o urmărie solidă și loială, simbolul a făcut o scufundare în acest an.

Viteza rapidă de tranzacționare și scalabilitatea DigiByte îl pregătesc pe termen lung pe piața criptomonedelor. Predicțiile realizate de CoinSwitch anul trecut sugerează că valoarea totală a DGB va ajunge la 9,20 USD până în 2021.

Cronologie istoric Digibyte (DGB):

Octombrie 2013 = Începe lucrul la DigiByte

10 ianuarie 2014 = Lansare oficială DigiByte

28 februarie 2014 = DigiShield Hardfork

1 septembrie 2014 = MultiAlgo Hardfork

10 decembrie 2014 = MultiShield Hardfork

4 decembrie 2015 = DigiSpeed ​​Hardfork

28 aprilie 2017 = activat SegWit

19 septembrie 2018 = lansat DigiByte Core 6.16.5

Aprilie, 2019 = DigiAssets lansat

21 iulie 2019 = Odocrypt Hardfork

Digibyte Crypto Schimburi de tranzacționare DGB pe:

 • Bittrex
 • Criptopie
 • HitBTC
 • Huobi
 • KuCoin
 • Litebit
 • Livecoin
 • OKEx
 • Poloniex
 • Schimbarea formei
 • Sistemkoin
 • Upbit
 • Yobit

Motive pentru a investi în DigiByte

investiție digibyte

Există multe motive pentru care consumatorii investesc în activul criptografic DigiByte, începând cu faptul că procesarea unei tranzacții durează doar aproximativ 15 secunde, spre deosebire de așteptarea de 10 minute a Bitcoin. Pentru a adăuga la securitatea oferită de platformă, creatorii DigiByte au implementat DigiShield și MultiShield, sprijinind cel mai lung blockchain din lume.

Acum, DigiByte pune tehnologia la dispoziția sistemelor de plăți globale, permițând comercianților, consumatorilor și societăților de masă din întreaga lume. Cu DigiByte Gaming, activul poate fi folosit chiar în joc, oferindu-i potențial pe termen lung și posibilitatea de a-și extinde valoarea. Cu toate acestea, pe măsură ce Bitcoin și alte criptomonede prosperă, acestea pot crea concurență pentru DigiByte. Există aceste imagini de marketing Digibyte (DGB) plutind pe internet comparându-le cu Bitcoin și Litecoin:

digibyte-bitcoin-litecoin-blockchain

și

digibyte-dgb-bitcoin-btc-blockchains

și

beneficii digibyte-blockchain

Cu toate acestea, în ciuda concurenței, DigiByte rămâne una dintre primele 100 de criptomonede pe cap de piață, plasate direct în mijloc.

Achiziționarea și stocarea DigiByte

cum se cumpără digibyte

În prezent, DGB este acceptat pe mai multe piețe de criptomonede, inclusiv Bittrex, Poloniex, Sistemkoin, HitBTC, Kucoin, Upbit și YoBit, unde prezintă volume mari de tranzacții. Nu a existat niciodată o ofertă inițială de monede, deși compania a organizat o rundă de finanțare a investițiilor private în proiect în decembrie 2014, cu capital de semințe nedivulgat listat.

Achiziționarea DigiByte

Pentru a achiziționa DigiByte, consumatorii trebuie să se înscrie pe site-ul web al unui schimb, cum ar fi Bittrex, Huobi sau Poloniex. Cu toate acestea, Binance este o altă poveste. În ultimii ani, a devenit o bătălie nefericită, deși rapoartele de la sfârșitul anului 2018 au afirmat că DigiByte nici măcar nu a trebuit să fie listat cu Binance. În martie 2019, Tate a afirmat chiar că moneda Binance este un „jeton de aspirare a sângelui” și „un parazit”.

CoinSwitch anunță că au o metodă pentru consumatori de a obține cel mai bun preț pentru achizițiile lor. CoinSwitch este o platformă de conversie a criptomonedelor. Consumatorii îl pot folosi și ca o modalitate de a schimba alte criptomonede cu cripto DGB.

Stocarea DigiByte

DigiByte oferă un portofel care este compatibil cu toate sistemele de operare, ceea ce facilitează utilizarea acestuia de pe orice dispozitiv compatibil. Portofelul de la DigiByte trebuie descărcat de pe site-ul oficial. Cu toate acestea, există și mai multe portofele terțe care acceptă deja DGB, inclusiv Coinomi, Ledger, Trezor, Guarda, Exodus, Satowallet și altele.

Cum să obțineți un portofel digital DigiByte (DGB)

portofele digibyte

Pentru a asigura un portofel DigiByte, consumatorii trebuie să-l descarce de pe site-ul lor oficial. Consumatorii vor trebui să aleagă portofelul în funcție de sistemul lor de operare. În prezent, site-ul are opțiuni pentru:

 • Windows DigiByte Core (32 și 64 biți)
 • DigiByte Core Mac OS X
 • DigiByte Core Linux (32 și 64 biți)
 • DigiByte Android
 • IPhone DigiByte & iOS
 • Portofel DigiByte Go (extensie Chrome)

După descărcarea portofelului, va trebui să fie instalat pe dispozitiv, de unde poate fi deschis. Consumatorii sunt sfătuiți să accepte valorile implicite și că timpul necesar sincronizării portofelului ar putea fi puțin mai lung. Pentru cea mai bună protecție, faceți o copie de rezervă și a portofelului.

Site-ul include, de asemenea, portofele terțe pe care consumatorii le pot descărca pentru a-și stoca DGB, inclusiv Trezor, Ledger, KeepKey, SafePal, Trezor, SecuX, Coinomi, Exodus, ABRA, Jaxx Liberty, OwnBit, EdgeWallet, Atomic, Trust, Satowallet. și Guarda. Consumatorii care doresc să vadă portofele suplimentare pot vizita DigiByteWallets.com.

Cine este Jared Tate?

După cum sa menționat, Jared, un programator de computer din Texas, din Arco, Idaho, este creatorul Digibyte și co-autor al cărții Blockchain 2035.

Jared a fost implicat în Bitcoin din 2012, care în toamna anului 2013 a găsit îmbunătățiri de făcut în codul sursă Bitcoin și nu a putut implementa modificările sale, așa că am plecat și am creat DGB în 2014 după ce îmbunătățirile sale de protocol de bază bitcoin au fost respinse și le-a aplicat în noul activ digital, DGB.

Iată câteva videoclipuri cu interviurile pe care le-a făcut:

și

și

rezumat

Fiecare criptomonedă este creată cu un scop diferit, deoarece fiecare creator interpretează o problemă actuală cu o modalitate de a rezolva această problemă. Monedele digitale permit posibilitatea tranzacțiilor și transferurilor instantanee care pot trece frontierele și sunt chiar utilizabile pentru servicii și bunuri fizice. Cu toate acestea, ele pot fi limitate și la anumite comunități, cum ar fi rețelele sociale și jocurile online. La sfârșitul zilei, când există mii de criptomonede dintre care să alegeți, blockchain-ul Digibyte și criptomoneda DGB se concentrează pe viteză, scară și securitate și oferă o comunitate pasionată care pe piața de astăzi pare foarte subevaluată și va beneficia cu siguranță de următoarea bull run mai mult decât majoritatea concurenților săi. Nu am fi surprinși să vedem $ DGB și moneda Digibyte să fie un top 10-20, având în vedere toate inovațiile și progresele pe care le-au adus ecosistemului.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map