Investering i Illumina (NASDAQ: ILMN) Aksjer

Illumina (NYSE: ILMN) er et genomics-selskap med hovedkontor i San Diego. Selskapet ble grunnlagt i 1998 og har blitt ledende i bransjen gjennom utvikling av genetisk sekvenseringsteknologi og utstyr. Gjennom dette arbeidet har Illumina-produkter blitt industristandarden innen en rekke forskjellige felt. Illumina har stått frem som et av de fremste innovative selskapene i den nye genomicsektoren, som har høstet betydelig interesse fra investorer som ser potensialet for langsiktig vekst. Innovasjonene utviklet av Illumina har gjort det mulig for forskere å få betydelige gjennombrudd i studiet av sykdommer og åpnet døren for utallige andre kliniske og forskningsapplikasjoner som aldri ville vært mulig for bare noen få år siden.

Hva er Illumina (ILMN)?

Genomics, som refererer til studiet av gener og deres relaterte funksjoner, har blitt undersøkt i nærmere fire tiår. Den siste bølgen av innovasjoner har imidlertid bare åpnet døren til en helt ny applikasjonsgrense innen helse og medisin. Illuminas mest fremtredende produktinnovasjoner har vært innen genomisk sekvensering. Genomisk (eller genetisk) sekvensering kan best beskrives som å ta et øyeblikksbilde av hele individets genetiske materiale. Gjennom denne prosessen kan det oppdages variasjoner på molekylært nivå som kan veilede behandlingsalternativer for pasienter, utforske genetiske forhold og opprinnelse, og bestemme følsomheten for spesifikke sykdommer. Fremskritt utviklet av selskapet har ført til at kostnadene ved å samle ett genom ned fra nesten 3 milliarder dollar i 2003 til 1000 dollar i 2014. Disse kostnadene forventes å bli ytterligere senket til 100 dollar ved å bruke selskapets nyeste teknologi NovaSeq. Å senke disse kostnadene vil være ekstremt viktig for å utvide de kliniske anvendelsene av genetisk sekvensering. Gjennom sitt arbeid tar Illumina sikte på å transformere måten menneskers helse blir studert og behandlet på.

Ved å bruke Illuminas Next Generation Sequencing (NGS) -teknologi kan DNA, RNA og metylering sekvenseres for en rekke forsknings- og kliniske bruksområder. NGS tillater forskere å studere genetisk materiale på en dybde som aldri har blitt oppnådd før. Forskere innen medisin har brukt disse nye metodene for å studere reproduktiv helse, kreft, mikrobiologi, autoimmune lidelser, hjertesykdommer og nevrologiske og psykiatriske lidelser.

Hvorfor Illumina (ILMN) Saken?

Gjennom innovasjoner innen forskning og utvikling de siste tiårene har Illumina vært i stand til å opprettholde et høyborg i dette markedet. Bransjeledende NGS-teknologi brukes på Illumina i alt utstyret deres. Illumina tilbyr 6 typer “Sequencers” (maskiner som sekvenserer genetisk materiale) for å møte behovene til en stor og mangfoldig klientbase, fra grunnleggende medisinske laboratorier til verdens største internasjonale forskningssentre. Som et resultat av denne diversifiseringen har over 90% av sekvenseringsdataene som noen gang er generert i verden brukt Illuminas teknologi.

På grunn av denne markedsdominansen har Illumina vært i stand til å sikre flere partnerskap gjennom årene for ytterligere banebrytende forskningsprosjekter. For eksempel etablerte selskapet en offentlig privat partnerskap med den amerikanske regjeringen under Ebola-utbruddet i Vest-Afrika. Ved hjelp av Illumina’s Sequencers ble det i nærheten av sanntidsdata gjort tilgjengelig om hvordan sykdommen spredte seg og muterte, noe som ga forskere muligheten til å holde seg oppdatert i utviklingen av vaksiner og andre behandlinger. Senest var Illumina det første selskapet som hadde en FDA-godkjent NGS-testanordning for COVID-19. Teknologien utviklet av Illumina har gjort det mulig å spore den genetiske opprinnelsen til infeksjon, noe som gir forskere mer innsikt i den raske bevegelsen av COVID gjennom samfunn. Illumina-utstyr var også det første som sekvenserte hele COVID-19 genomet tidlig i 2020, slik at forskere kunne få avgjørende innsikt i sykdommen i begynnelsen..

Illumina (ILMN) Utsikter

Bortsett fra deres nåværende produkttilbud, er oppkjøpet av Grail i 2020 for 8 milliarder dollar. Grails multikreft screeningtest er blitt kalt et av de mest lovende nye verktøyene i kampen mot kreft. Bare gjennom blodprøver har Grail-teknologi potensialet til å oppdage over 50 typer kreft i sine tidligste stadier. Med venturekapitalinvestering fra navn som Jeff Bezos og Bill Gates, Grail er godt posisjonert for å utnytte synergier med Illumina. Grail er allerede drevet av Illumina NGS-teknologi, og å bringe disse to selskapene sammen vil styrke dette forholdet ytterligere. Kjent som en flytende biopsi, har blodtestteknologien allerede gjennomgått kliniske studier og sikter mot FDA-godkjenning i nær fremtid. Når det er godkjent, vil det være mulig for kreftscreening å være en del av rutinemessige årlige fysiske undersøkelser, med en enkel blodprøve som er alt som er nødvendig. Markedet for tidlig påvisning av kreftprøver er anslått til å være verdt 75 milliarder dollar innen 2035. Med dette oppkjøpet vil Illumina kunne dekke mye av dette markedets etterspørsel de neste årene..

Grail er bare ett eksempel på potensialet som genomikk har for å endre måten vi ser på helse og medisin. Etter hvert som forskning fortsetter å bli utført, vil flere og flere applikasjoner for Illuminas teknologi bli oppdaget. Andre interessante veier for potensiell vekst er innen reproduktiv medisin, med prenatal screening og andre brede kliniske anvendelser som er under utvikling.

Hvor kan jeg kjøpe Illumina (ILMN) Aksjer

En megler som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et ledende meglerfirma på nettet som tilbyr en komplett serie med investeringsprodukter og verktøy designet for å hjelpe investorer som deg med å ta kontroll over din økonomiske fremtid. Siden etableringen i 1985 har Firstrade forpliktet seg til å tilby tjenester av høy verdi og kvalitet.

Firstrade kombinerer proprietær handelsteknologi, et svært intuitivt brukergrensesnitt, fremragende kundeservice og mobile applikasjoner, og tilbyr en omfattende løsning for alle dine investeringsbehov..  Firstrade er medlem av FINRA / SIPC.

Investering i Illumina (NASDAQ: ILMN) Aksjer Investering i Illumina (NASDAQ: ILMN) Aksjer Investering i Illumina (NASDAQ: ILMN) Aksjer
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Public.com gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis aksjer *

* Se nettsiden for detaljer.

Kampanjer

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Sammendrag

Illumina-teknologi har fullstendig forandret måten det vitenskapelige samfunnet studerer menneskelig genetikk. Gjennom flere tiår med innovasjon har selskapet tatt skritt som har lagt grunnlaget for en fantastisk utvikling innen forskning. Det er sannsynlig at utallige applikasjoner for genomforskning ennå ikke er oppdaget, og markedets avhengighet av Illumina-utstyr betyr at selskapet er godt posisjonert for å fortsette å vokse langt inn i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map