Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)

Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB ) er et bioteknologiselskap som produserer DNA-sekvenseringsteknologi for bruk i en rekke vitenskapelige forskningsformål. Ved hjelp av Pacific Bioscience of California-maskiner er forskere i laboratorier over hele verden i stand til raskt og nøyaktig å observere DNA i sanntid, noe som gir tilgang til et komplett spekter av genetisk informasjon som aldri før var tilgjengelig. Som et relativt ungt selskap har utviklingen av maskinvare og programvare allerede ført til flere betydningsfulle vitenskapelige fremskritt, og som et resultat har Pacific Biosciences i California blitt et av de mest kjente navnene i det bioteknologiske rommet..

Hva er Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Basert i Silicon Valley, Pacific Biosciences of California, Inc. (PacBio) er et bioteknologiselskap som fokuserer på å lage produkter og teknologier som brukes til å fremme genetisk forskning. Selskapet ble grunnlagt av Dr. Stephen Turner i 2004 under navnet Nanofluidics, Inc. før det ble omdøpt noen år senere. Etter bare noen få tiår har selskapet utvidet seg til over 400 ansatte og kan skilte med et bredt spekter av produkter, inkludert sekvenseringsmaskiner, analytisk programvare og “forbruksvarer”, som er kjemikalier som brukes i prosessen med å konvertere DNA til et format som er klart som skal leses av sekvenseringsmaskiner.

Selskapet opererer i tre hovednisjer: plante- og dyrevitenskap, biomedisinsk forskning, mikrobiologi og smittsomme sykdommer. Ved hjelp av PacBio-maskiner kan plante- og dyrevitenskapelig forskning utføres på organismer så små som mygg som inneholder så lite som 5 nanogram DNA. Gjennom studiet av plante- og dyregenetikk, driver PacBios teknologi drivstoff til forskning som har blitt brukt til å utforske innovative måter å forbedre mat og energiforsyning på. Innen den menneskelige biomedisinske vitenskapssektoren tillater forskning med PacBio-produkter og -tjenester utforsking av genetiske variasjoner for å bestemme potensielle skjulte arvelige årsaker til sykdommer. Ved å være i stand til å finne epigenetiske endringer, vil den spesifikke genetiske variasjonen som ligger bak sykdommer være lettere å forstå. Etter hvert som denne teknologien blir mer tilgjengelig på grunn av lavere kostnader, vil leger kunne forbedre “løsningshastigheten” som er involvert i diagnostisering av pasienter. Til slutt er PacBio-maskiner sterkt pålitelige for forskning på mikrobielle og smittsomme sykdommer, noe som har ført til gjennombrudd for å finne botemidler og vaksiner for en rekke virus, bakterier og andre mikrobiotiske organismer..

Hvorfor gjør Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Saken?

Selskapet er kjent for å utvikle nyskapende teknologi for å studere DNA, RNA og proteinsyntese og regulering. I 2011 ga Pacific of California ut sitt første produkt, PacBio RS, en DNA-sekvenseringsmaskin, på markedet. PacBio RS var den første maskinen som brukte Single-Molecule Real-Time (SMRT) sekvenseringsteknologi. SMRT er en sekvenseringsteknologi utviklet av PacBio som lar forskere forstå det indre arbeidet til biologiske systemer gjennom sanntidsobservasjon. SMRT-teknologien har evnen til å sekvensere hele genomer eller målrette spesifikke seksjoner av DNA / RNA. Teknologien gjør det også mulig å spore komplekse populasjoner av bakterier, virus og andre sykdommer og observere respons på medikamentell behandling. De to hovedfordelene med PacBios SMRT-sekvenseringsmaskiner fremfor konkurrenter er deres lave kostnader per genom og høyt volum. Ved lanseringen av deres første produkt, PacBio RS, hadde SMRT-sekvensering muligheten til å lese 1110 baser, som er de minste DNA-enhetene. Denne teknologien gjennomgikk ytterligere innovasjon gjennom årene, og den siste iterasjonen, kalt Sequel II-systemet, har nå muligheten til å lese oppover 500 millioner baser. For disse fremskrittene mottok PacBio og deres Sequel II-maskin en pris fra Forskeren for topp 10 innovasjoner i 2019.

Denne utviklingen har gjort dagens DNA-lesing mye raskere og mer kostnadseffektiv enn noen av forgjengerne. De nyeste systemene utviklet av PacBio har også nøyaktige avlesninger på over 99,9% nøyaktighet, noe som er viktig for å sikre tillit og gyldighet i det vitenskapelige samfunnet. På grunn av disse fordelene har denne maskinen blitt førstevalget for forskere som søker svært nøyaktige avlesninger av store deler av DNA og annet genetisk materiale.

Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Utsikter

Etter hvert som genetisk sekvensering blir mer og mer overkommelig, blir nye bruksområder for teknologien oppdaget hver dag. PacBio anslår at 10 millioner menneskelige genetiske sekvenser vil bli utført årlig innen 2025, og at teknologien en dag vil bli en rutinemessig del av helsevesenet. Med pålitelig og pålitelig maskinvare og programvare er PacBio godt posisjonert for å fortsette sin dominans når det gjelder markedsandeler og er fortsatt en ansett partner for selskaper over hele verden..

SMRT-sekvenseringsteknologien utviklet av PacBio er en av de beste i bransjen og har høstet interesse fra konkurrenter. Illumina, en annen leder innen bioteknologisektoren, gjorde et grep om å kjøpe selskapet for 1,2 milliarder dollar i 2018. Avtalen falt til slutt, hvor begge selskapene siterte langvarig godkjenningsprosess som hovedårsaken til gjensidig avtale om å si opp kontrakten. Til tross for dette viser interessen fra andre selskaper attraktiviteten til SMRT-sekvenseringsteknologi og den komplementære rollen den kan spille for andre nye bioteknologiske innovasjoner.

Hvor kan jeg kjøpe Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

En megler som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et ledende meglerfirma på nettet som tilbyr en komplett serie med investeringsprodukter og verktøy designet for å hjelpe investorer som deg med å ta kontroll over din økonomiske fremtid. Siden starten i 1985 har Firstrade forpliktet seg til å tilby tjenester av høy verdi og kvalitet.

Ved å kombinere proprietær handelsteknologi, et svært intuitivt brukergrensesnitt, fremragende kundeservice og mobile applikasjoner, tilbyr Firstrade en omfattende løsning for alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem av FINRA / SIPC.


Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Public.com gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 100

Konto Minimum

Ingen

Kampanjer

Gratis aksjer *

* Se nettsiden for detaljer.

Kampanjer

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Sammendrag

Som et selskap som bare har eksistert i under to tiår, har innovasjonene muliggjort av SMRT-sekvenseringsteknologien utviklet av PacBio allerede hatt en varig innvirkning på det vitenskapelige samfunnet. Etter hvert som kostnadene fortsetter å synke, har DNA-sekvensering potensialet til å bli en vanlig del av hverdagshelsetjenesten. Den potensielle markedsrekkevidden for denne teknologien er nesten ubegrenset. Som en ledende aktør innen verdensrommet er Pacific Biosciences i California veldig godt posisjonert for å dra nytte av den meget lovende fremtidige veksten i bransjen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map