Investering i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp. (NASDAQ: TWST) er et selskap som spesialiserer seg på DNA-syntese. Twist Biosciences opererer i sektoren for syntetisk biologi, som innebærer å anvende tekniske prinsipper for biologi for å skape genetisk materiale som ikke eksisterer i den naturlige verden. Innovasjoner som etablering av mikroorganismer for å rense oljesøl ble gjort mulig som et resultat av syntetisk biologi. Teknologien bak dette arbeidet er fortsatt veldig ny, og Twist Biosciences har fått et stort forsprang på konkurranse gjennom fremskritt de har gjort gjennom forskning og utvikling.

Hva er Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

Twist Biosciences ble grunnlagt i 2013 av to forskere, Emily Leproust og Bill Peck. Selskapets grunnleggere bygget Twist med den hensikt å produsere og selge spesialbygd DNA for bruk i forskning og utvikling. Produksjonen skjer gjennom Twist Bioscience’s DNA Synthesis Platform, som bruker avansert teknologi for å produsere DNA i målestokk ved å “skrive” dem på silisiummikroplater. Skriving av genetiske sekvenser er ofte den mest tidkrevende og kostbare delen av prosessen når man jobber med forskning som involverer DNA. Som et resultat velger mange forskningsfirmaer å kjøpe i stedet fra selskaper som Twist i stedet for å gjøre skrivingen internt. Ved å gjøre det, er de i stand til å få lavere kostnader ved å dra nytte av stordriftsfordelene og bransjekompetansen Twist Biosciences-prosesser. Å skrive riktig sekvens er nødvendig for å lage det nøyaktige genetiske materialet som trengs for å gjennomføre sine forskningsstudier. Prosessen med å kjøpe er så enkel som å laste opp de nødvendige sekvensene på nettet og legge inn en bestilling. Ved å redusere kostnadene og øke mengden levert materiale, reduseres tiden det tar å forske.

Selskapet har hovedkontor i San Francisco og har over 500 ansatte over hele verden. En av deres største kundebaser er selskaper innen biofarmasektoren. Ved å bruke det genetiske materialet produsert av Twist, har forskere innen dette feltet vært i stand til å gjennomføre eksperimenter for bedre å forstå og potensielt finne botemidler mot kreft, autoimmun sykdom, hjerte- og karsykdommer og smittsomme sykdommer. Mye av dette arbeidet gjøres gjennom Twist Biopharma, en divisjon av Twist Biosciences. Denne divisjonen har opprettet et eget genetisk bibliotek som lagret den genetiske koden i et bredt spekter av eksisterende sekvenser som forekommer naturlig i menneskekroppen. Disse kan brukes av forskere til å studere i en laboratorieinnstilling hvordan kroppen oppfører seg og reagerer på forskjellige typer medisiner og er viktig i de tidlige stadiene av medisinutvikling..

Hvorfor gjør Twist Biosciences Corp (TWST) Saken?

DNA er den grunnleggende byggesteinen i studiet av biologiske vitenskaper. Lavpriss, svært pålitelig syntetisk DNA åpner dørene for flere forskningsområder med uutnyttet forstyrrende potensial. Selskapet har kunder som bruker sine produkter og tjenester i et bredt spekter av applikasjoner, inkludert helsetjenester, landbruk og kjemisk produksjon. Gjennom forskningen som er gjort innen disse feltene ved bruk av Twist-produsert DNA, kan produkter som avanserte biodrivstoff, bioprodukter, fornybare kjemikalier, biobaserte spesialkjemikalier har blitt utviklet.

Twist Biosciences er best kjent for utvikling av silisiummikroplater, som drastisk har redusert mengden tid og ressurser som kreves for å skrive og lagre DNA. Ved hjelp av Twist-teknologi produseres syntetisk DNA og skrives deretter på silisiumchips som kalles mikroplater. Disse mikroplatene kan tilpasses for å inneholde spesifikke sekvenser av genetisk materiale, slik at forskere og forskere kan kjøpe mikroplater som inneholder nøyaktig det de trenger for å utføre sin forskning. Tradisjonelt var hver mikroplate laget av plast og inneholdt 96 brønner, som er områdene der DNA og annet genetisk materiale lagres på mikroplatene. Gjennom fremskritt utviklet av Twist som etterligner miniatyriseringen sett i halvledere de siste årene, har selskapet nå muligheten til å produsere silisiummikroplater som har 9600 brønner. Denne økningen gjør at hver plate kan skrive og lagre en langt større mengde syntetisk biologisk materiale, som gener, variantbiblioteker og oligonukleotidbassenger. I gjennomsnitt kan Twist-produkter spare et forskningslaboratorium opp til $ 90 000 og 37 timer sammenlignet med å utføre arbeidet internt.

Twist Biosciences Corp (TWST) Utsikter

Selskapet har vært i stand til å følge med på endrede trender i et relativt nytt marked og er ikke redd for å investere penger i ideer med et langsiktig perspektiv i tankene. Da selskapet for eksempel først begynte å legge ressurser på NGS (Next Generation Sequencing) i 2018, var det en liten del av selskapets virksomhet. Bare noen få år senere genererer NGS nesten halvparten av den totale inntekten. Utviklingen av teknologi av Twist har blitt beskrevet av administrerende direktør Leproust som en som muliggjør oppstrøms selskaper. Ettersom prisen og tiden det tar for Twist å produsere DNA-sekvenser fortsetter å synke, vil sannsynligvis flere selskaper outsource produksjonen av genetisk materiale til dem.

I påvente av fremtidig vekst planlegger Twist å utvide sin produksjons- og kommersielle kapasitet med tillegg av “Factory of the Future” like utenfor Portland, i Wilsonville. Dette anlegget på 110 000 kvadratmeter vil sannsynligvis bli operativt i 2022. Denne utvidelsen vil nesten doble arbeidsstørrelsen og la selskapet vokse eksponentielt, slik at de kan nå en større kundebase og utvide rekkevidden globalt til nye sektorer. Etter hvert som etterspørselen etter produktene deres fortsetter å vokse, vil denne utvidelsen tillate selskapet å øke og posisjonere det godt for aggressiv vekst i nye markeder..

Hvor kan jeg kjøpe Twist Biosciences Corp (TWST) Aksjer

En megler som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et ledende meglerfirma på nettet som tilbyr en komplett serie med investeringsprodukter og verktøy designet for å hjelpe investorer som deg med å ta kontroll over din økonomiske fremtid. Siden starten i 1985 har Firstrade forpliktet seg til å tilby tjenester av høy verdi og kvalitet.

Ved å kombinere proprietær handelsteknologi, et svært intuitivt brukergrensesnitt, fremragende kundeservice og mobile applikasjoner, tilbyr Firstrade en omfattende løsning for alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem av FINRA / SIPC.

Investering i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Investering i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Investering i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Public.com gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for aksjemeglere tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundestøtte, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Avgifter

Null kommisjon

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 100

Konto Minimum

Ingen

Kampanjer

Gratis aksjer *

* Se nettsiden for detaljer.

Kampanjer

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Sammendrag

Med produksjon av genetisk materiale muliggjort av syntetisk biologi, er det uendelige muligheter for nye og spennende vitenskapelige innovasjoner. Twists silisiummikroplateteknologi for DNA-sekvensering har gjort det mulig for dem å produsere syntetisk materiale av høy kvalitet til en mye lavere pris og høyere volum sammenlignet med sine jevnaldrende. Etter hvert som flere selskaper blir komfortable og kjent med potensialet i syntetisk biologi og nye innovasjoner blir oppdaget, er vekstalternativene for Twist fortsatt svært lovende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map