LocalBitcoins anmeldelse: Alt du trenger å vite

Hvis du vil kjøp Bitcoins umiddelbart og ikke vent uker eller måneder på bekreftelse, sjekk ut hele LocalBitcoins-gjennomgangen. LocalBitcoins er en fin måte å få krypto raskt uten byråkrati. Men det er ikke noe som andre cryptocurrency-børser. Hvis du ikke tar de riktige forholdsreglene, kan du miste alle myntene dine eller bli offer for en av de mange svindlere lurer på sentralen.

Den gode nyheten er at med riktig veiledning kan du få en rask, sikker og morsom opplevelse som vil føre til store fortjenester i kryptosfæren. Denne LocalBitcoins-gjennomgangen vil lære deg alt du trenger å vite om å komme i gang og trygt handle på verdens største peer-to-peer Bitcoin-børs.

LocalBitcoins.com er tilgjengelig over hele verden!

LocalBitcoins.com er tilgjengelig over hele verden!

LocalBitcoins (LBC) er en finsk peer-to-peer Bitcoin-utveksling basert ut av Helsinki. Den har for tiden handelsmenn i nesten 16 000 byer i 248 land. Evnen til å bruke nesten hvilken som helst betalingsmåte under solen (har et Walmart-gavekort? Du kan få Bitcoin!), Gjør det til en flott måte å få mynter problemfritt. Verden tar oppmerksomhet – nettstedets trafikk har doblet seg bare det siste året!

Det er imidlertid ikke uten fallgruvene. Hvis du gjør noen vanlige LocalBitcoins-feil, betaler du prisen. Ikke bekymre deg, tusenvis av handler skjer daglig uten problemer.

Fordeler:

 • Svært privat
 • Øyeblikkelige handler
 • Tilgjengelig over hele verden
 • Bredt utvalg av betalingsmåter
 • tommelen opp Ingen begrensninger i noen tilfeller

Ulemper:

 • Høyere priser
 • Bare Bitcoin
 • tommelen ned Liten regulering
 • tommelen ned Relativt høy risiko

Egenskaper

Sikkerhet

Til tross for antall svindel og relativt høy risiko, har nettstedet en rekke sikkerhetsfunksjoner som hjelper brukerne med å handle trygt.

Personvern

Bekreftelse er ikke nødvendig; Imidlertid vil noen brukere kreve bekreftelse for større transaksjoner. LocalBitcoins.com er en av de mest private måtene å kjøpe krypto på.

Brukervennlighet

Et enkelt grensesnitt, alle tenkelige betalingsmåter, raske handler – hva er det ikke som? Den eneste ulempen er å bli vant til brukergranskningsberegningene og finne en handelspartner.

Brukerstøtte

Støtte er generelt responsiv, og nettstedet har et klageområde for innlevering av klager. Det er bare e-post.

Alt i alt

LocalBitcoins er en rask, praktisk og privat måte å kjøpe / selge Bitcoin uten inngangshindringer; det er imidlertid ekstremt risikabelt sammenlignet med andre børser.

Om LocalBitcoins

LocalBitcoins omfavner ånden til Bitcoin.

LocalBitcoins omfavner ånden til Bitcoin.

LocalBitcoins er en verdensomspennende finsk Bitcoin-oppstart basert i Helsinki som gir brukere en sjanse til å bytte sin lokale valuta for Bitcoin. Det kalles ofte “Craiglist” av Bitcoins.

I motsetning til en tradisjonell megler eller børs, er det et peer-to-peer (P2P) nettverk. Brukere lager annonser, setter sine egne priser og krav, og lager børsene selv.

Grunnlagt av Jeremias Kangas i 2012, er det en av de eldste børsene i virksomheten. Denne globale børsen tilbyr et bredt utvalg av alternativer til brukerne, og det er derfor det er så attraktivt for både erfarne og uformelle handelsmenn. Siden du har direkte kontakt med andre mennesker, er prosessen mager og rask. Du kan ofte få myntene dine umiddelbart.

Det tilbyr sikre (noe), raske og praktiske måter å kjøpe krypto direkte fra andre brukere. Det antyder til og med at dere møtes personlig. Alt dette gjøres via et enkelt grensesnitt med en strømlinjeformet modell.

Siden du har direkte kontakt med andre, er svindel en vanlig trussel. Heldigvis er det mange verktøy på plass for å hjelpe deg med å ta sunne beslutninger.

Hvordan fungerer LocalBitcoins?

LocalBitcoins er det mest populære (P2P) nettverket. Dette er en annen modell enn meglere (Coinbase) eller tradisjonelle børser (Bittrex).

Et P2P-nettverk er en type Bitcoin-utveksling der brukere handler direkte med hverandre. Det er en virkelig desentralisert prosess. Med meglere eller børser bestemmes prisen på krypto av en markedsrente og kjøpes eller selges til en fast pris direkte via plattformen. Med LocalBitcoins setter selgeren sin egen pris og krav, og kjøpere svarer på disse annonsene. Derfra kan du enten møte personlig eller bruke betalingsalternativer på nettet for å fullføre utvekslingen med hverandre.

Grunnen til at det kalles Craigslist of Bitcoin er fordi det ligner mye på et nettsted for rubrikkannonser. Brukere oppretter annonser under brukernavn (ofte anonymt) og kjøpere svarer. LocalBitcoins er ikke involvert i vilkårene for handel eller betalingsbehandling. Det fungerer bare som sperring under transaksjoner (husk dette begrepet. Din sikkerhet avhenger av det).

Selgere kan angi betalingsmåter, bekreftelsesspesifikasjoner, pris og grenser. Ved siden av hvert brukernavn er antall bekreftede handler og tilbakemeldingspoeng. Sjekk ut dette skjermbildet …

Betaling, pris og grenser er tydelig synlig. Bekreftede handler og tilbakemeldinger er synlige under pilene. Uansett hva CardsMoney gjør nederst, må det fungere. 10.000 handler!

Betaling, pris og grenser er tydelig synlig. Bekreftede handler og tilbakemeldinger er synlige under pilene. Uansett hva CardsMoney gjør nederst, må det fungere. 10.000 handler!

Generelt er kjøp og salg en lek. Etter at brukerne er enige om vilkår, har sperretjenesten selgers BTC. Når du har betalt, sprer selgeren myntene i lommeboken. I tilfelle en tvist, tar støtte en beslutning.

Vanlige betalingsalternativer er:

 • checkCash
 • checkBank-ledning
 • sjekk Western Union
 • sjekkVenmo
 • checkGavekort
 • sjekkPaypal

Imidlertid er det noen få alternativer du nesten aldri bør bruke. Vi vil dekke det senere også. Denne Reddit-tråden gir noen gode råd.

LocalBitcoins-funksjoner

 • SjekkType: P2P Exchange.
 • SjekkGrunnlagt: 2012.
 • SjekkPlassering: Helsingfors, Finland.
 • SjekkBrukere: 1.000.000.
 • SjekkValutaer: Bitcoin.
 • Sjekkinnbetaling: Ubegrenset. Alt fra bankoverføring til gavekort.
 • SjekkMobilapp: Android.
 • SjekkBekreftelse: Ikke påkrevd av LocalBitcoins.com, men noen brukere kan kreve bekreftelse.
 • SjekkAPI: Ja.
 • SjekkBrukerstøtte: God.
 • SjekkFellesskapets omdømme: Ganske bra.

Er LocalBitcoins trygt?

I løpet av forskningen min kom jeg over mange tråder som spurte om LocalBitcoins var en svindel. Det er sant at handel der er risikabelt enn å bruke megler eller børs.

Imidlertid er det mange sikkerhetstiltak på plass for å hjelpe brukere med å handle trygt. Hvis du følger reglene, bruker sperret og er smart om dine handler, bør du ikke ha noen problemer. Som en Reddit-bruker treffende uttrykte det:

“Det er tusenvis av vellykkede handler med andre betalingsmetoder hver dag på LBC hvor begge parter er glade. Noen er risikofylte enn andre. ”

Han har rett. Det er opp til brukeren å gjøre mye av sin egen sikkerhet. Heldigvis hjelper LocalBitcoins deg. Her er LocalBitcoins stort sett trygt.

 • SjekkBrukerberegninger: Vellykkede handler, tilbakemeldinger og offentlige poster gir deg en god ide om hvem en næringsdrivende er. Det er relativt enkelt å få øye på svindlere.
 • SjekkEscrow: Når en handel blir bedt om, blir kryptoen hentet fra selgerens konto og plassert i sperring. Først etter at en selger bekrefter at de har mottatt midler, blir mynter frigitt. Bare en kjøper kan kansellere en handel, så du risikerer ikke at en selger kansellerer direkte etter at du har sendt penger.
 • Sjekk2FA: Tofaktorautentisering brukes til pålogginger.
 • SjekkDybdestøtte: Supportteamet løser konflikter og er generelt tilgjengelig. Det er også nyttige guider og vanlige spørsmål på stedet.

Kjennelse: LBC er generelt trygt HVIS du følger noen få retningslinjer for sikkerhet.

Apropos sikkerhetsretningslinjer …

Hvordan bli ikke lurt på LocalBitcoins

Du kjenner det berømte ordtaket “kanoner dreper ikke mennesker; folk med våpen dreper folk ”? Det er mye som LocalBitcoins. Nettstedet svindler deg aldri – det er de som bruker nettstedet som kan svindle deg. Med litt sunn fornuft, litt ekstra undersøkelser og noen få grunnleggende sikkerhetsregler, kan du unngå de fleste svindel på nettstedet. Slik blir du ikke lurt på LocalBitcoins:

Gå alltid gjennom LocalBitcoins.com for å unngå svindel.

Gå alltid gjennom LocalBitcoins.com for å unngå svindel.

 • check Bruk alltid LBC for online transaksjoner. Flytt aldri ting fra nettstedet med mindre du møtes personlig.
 • checkVelg en anerkjent selger. En høy tilbakemeldingspoeng (98% +) over mange handler (helst over 100) er et sikkert tegn på en anerkjent handelsmann. Prøv bare å handle med kontoer som er over 1 år. Hvis kontoen er bekreftet, enda bedre.
 • sjekkBruk forumet for å søke etter brukernavnet.
 • sjekk Legg aldri ut en annonse for kjøp. Dette tiltrekker svindlere. Se etter folk som selger aktivt.
 • checkPrøv å aldri bruke PayPal. Det er for enkelt å reversere betalingen etter at mynter er frigitt.
 • sjekk Ikke send ytterligere informasjon til selgeren eller gi betalingsdetaljer utenfor LBCs meldinger.

Fraud and Scam Warning forumet er et flott sted å gå for informasjon om brukere.

Fraud and Scam Warning forumet er et flott sted å gå for informasjon om brukere.

Når du har samlet inn nok informasjon, kan du ta en beregnet risiko. Flertallet av transaksjonene er fullført uten hendelser.

Ikke godta tilbud fra den nigerianske prinsen ... selv om han bekrefter sin identitet.

Ikke godta tilbud fra den nigerianske prinsen … selv om han bekrefter sin identitet.

LocalBitcoins-avgifter & Grenser

Hvis LocalBitcoins er din første eksponering for et P2P-handelsnettverk, kan gebyrsystemet være litt forvirrende.

Grunnleggende er ekstremt enkle:

 • sjekkKjøp av Bitcoins er GRATIS
 • checkSellers belastes 1% provisjon på alle fullførte transaksjoner

Bortsett fra dette, er det nettverksinnskudd og sendeavgifter basert på blockchain.

 • SjekkDepositum: .00066 BTC
 • SjekkUttaksgebyr: .00022 BTC

Nå er det her ting blir litt vanskelige. I motsetning til meglere eller børser som setter prisen basert på markedet, setter selgerne sine egne priser på LocalBitcoins. Derfor vil du ofte se priser som er mye høyere på LBC enn andre steder.

Generelt, jo mer velrenommert en selger, jo høyere pris. Du betaler i hovedsak for høyere sikkerhet. Tenk på det som forskjellen mellom å kjøpe merkevare og kjøpe generisk: du betaler en ekstra pris for den garanterte kvaliteten. Det anbefales på det sterkeste IKKE å gå til den billigste prisen med mindre den selgeren er anerkjent.

Besøk Localbitcoins.com/fees for en fullstendig forklaring.

Legg merke til hvordan en selger med over 100 vellykkede transaksjoner belaster mye mer enn en med færre.

Legg merke til hvordan en selger med over 100 vellykkede transaksjoner belaster mye mer enn en med færre.

En annen viktig faktor i prisen er betalingsmåten. Mer komfort tilsvarer en høyere pris. Er ikke bytte moro!

Grenser: Det er opp til selgeren hvor mye de vil handle med deg. Noen selgere vil bare selge noen hundre dollar. Andre, vanligvis bekreftede selskaper, vil selge titusenvis av dollar verdt.

LocalBitcoins-bekreftelse

Det er ingen bekreftelseskrav for LocalBitcoins; Imidlertid, hvis du foretar en stor transaksjon, kan selgeren kreve det. Det er alt etter selgers skjønn.

Personvern og anonymitet er de viktigste trekkene for LBC.

Hva vi liker / misliker

LocalBitcoins er en av de mest populære børsene på nettet. Med 1 million registrerte brukere og trafikk som øker med rekordhastigheter over hele verden, er det klart at de gjør noe riktig. Det er kjent for sin anonymitet og det brede utvalget av betalingsalternativer, men det jeg liker best er tilgjengeligheten. Registrer deg, finn en selger, og få noen av de Bitcoins som alle fortsetter å snakke om.

Det er fremdeles noen ulemper.

Liker

 • Svært tilgjengelig
 • Ingen grenser
 • Tonnevis av betalingsalternativer
 • Veldig privat
 • tommelen opp Enkel å bruke
 • tommelen opp Forum og nyttige guider
 • tommelen opp Raske transaksjoner

Misliker

 • Høy risiko
 • Intens bakgrunnsforskning kreves
 • tommelen ned Høyere priser
 • tommelen ned hastigheter er generelt raske, men alt avhenger av selgeren

Hvordan bruke LocalBitcoins

Mangelen på bekreftelse betyr at du bare er noen få klikk unna å kjøpe din første Bitcoin.

Slik kommer du i gang og begynner å handle:

1) Registrer deg

Gå til LocalBitcoins.com og klikk på registreringsknappen.

Registrering på Localbitcoin krever ikke bekreftelse av telefon eller e-post

Skriv deretter inn den nødvendige informasjonen til registrer din LocalBitcoins-konto. Når du har fullført påmeldingsprosessen, er du klar.

2) Søk etter en selger

Å finne en selger er enkelt. LBCs søkefunksjon lar deg filtrere selgere etter pris, valuta, betalingsmåte og bekreftelseskrav.

Bilde med tillatelse fra Blockonomi.com

3) Bekreft beløp og detaljer

Når du har valgt en selger, blir du ført til transaksjonssiden. Her kan du se alle viktige detaljer og angi beløpet du ønsker å kjøpe.

Detaljer kan sees tydelig øverst til venstre.

Detaljer kan sees tydelig øverst til venstre.

Hele prosessen er ekstremt grei. De fleste handler fullføres ekstremt raskt med mindre det er formildende omstendigheter.

Det er egentlig alt det er. Se hvorfor alle elsker det så mye?

LocalBitcoins anmeldelser

Samfunnsstemning mot LBC er veldig gunstig. Jeg syntes det var morsomt hvordan de fleste brukere som sendte ut klager om svindel umiddelbart ble sprengt av andre brukere. De fleste ble lurt fordi de ikke tok forholdsregler.

Faktisk var de fleste anmeldelsene veldig positive og sang den samme sangen. Brukere likte generelt hvor enkelt det var å bruke, anonymitet og betalingsalternativer. Klager hadde med svindel å gjøre.

En Reddit-bruker hevdet at broren hans ble lurt, men redigerte senere og sa at han fikk refusjon. Støtten dukket til og med opp i tråden!

Takk Max!

Takk Max!

Hva de gode anmeldelsene sier:

 • sjekk Ingen problemer
 • sjekk Enkel å bruke
 • checkGreat support
 • checkFast-transaksjoner
 • checkIngen bekreftelse hodepine

Hva de dårlige anmeldelsene sier:

 • checkPayments reversert av kredittkortselskaper
 • checkScammers

Her er en lenke til en Reddit-tråd som snakket om en “svindel” som endte med å bli løst.

Topp 3 LocalBitcoins-alternativer

Hvis du blir avskrekket av LocalBitcoins forretningsmodell eller mangel på andre valutaer, er det mange børser på nettet som gir bedre sikkerhet. De tre beste LocalBitcoins-alternativene er:

1) Coinbase

Coinbase er den største megleren på nettet og et utgangspunkt for de fleste nye Bitcoin-brukere. Det tilbyr en sømløs kjøpsopplevelse, ekstremt brukervennlig grensesnitt, stram sikkerhet og praktiske betalingsalternativer. Over $ 20 milliarder dollar verdt krypto har blitt handlet her. Hvis du vil kjøpe Bitcoin med kredittkort, anbefales det å bruke Coinbase. Du bør nesten aldri bruke CC på LocalBitcoins. Du betaler imidlertid et høyt kredittgebyr.

Coinbase utvekslings hjemmeside

2) Bitsquare

Bitsquare-logo

Bitsquare er et virkelig desentralisert japansk P2P-nettverk. Den er vert for serien av noder som kjører den, ikke på en sentral server. Graden av personvern er ekstremt høy pga Tor skjulte tjenester og kryptering. Escrow-systemet er veldig effektivt og beskytter både kjøper og selger. Det er imidlertid ikke så flytende som LBC. Dette endrer seg sakte når det tar opp damp.

3) Coinmama

Coinmama-logo

Coinmama er en anerkjent israelsk megler med høyt spionert støtte. Det er et sterkt alternativ til LocalBitcoins, men det er noen ulemper. Kredittkortgebyrer er 6%, og du kan bare kjøpe opptil $ 150 BTC uten bekreftelse. Det er et godt alternativ hvis du foretrekker en megler med bedre sikkerhet, men ikke har lyst til å håndtere Coinbases byråkrati.

LocalBitcoins vs. Coinbase: Hvilket er bedre for å kjøpe Bitcoins?

LocalBitcoins.com-logo

vs..

Coinbase utvekslingslogo

På den ene siden, Coinbase – polert, sikker og støttet av store investorer. På den andre siden, LocalBitcoins – rå, anonym og drevet av et par brødre fra Finland. Den ene representerer bedriftens måte å gjøre ting på, og den andre fullt ut omfavner kryptovalutaens natur.

Når det er sagt, når det gjelder Coinbase vs. LocalBitcoins, tilbyr begge en flott måte å kjøpe Bitcoins på.

Coinbase er den klart mest populære måten å kjøpe Bitcoin, Ethereum og Litecoin på. Denne bransjelederen sammenlignes ofte direkte med sin oppstarts lillebror. De tjener imidlertid forskjellige markeder. Og resultatene av forskningen min kan overraske deg.

La oss se på det grunnleggende om Coinbase først.

Coinbase Vitals

 • SjekkValutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • checkBetaling: Kredittkort, bankoverføring, bankkonto.
 • checkVerification: Ja.
 • checkSpeed: Instant for credit cards | 1-5 dager for bank eller wire.
 • checkApp eller Wallet ?: Begge. Coinbases lommebok er høyt ansett på markedet, og de har en app for iOS og Android. Klikk her for en forklaringsvideo om Bitcoin-lommebøker.
 • checkGDAX: Coinbase er unik som megler fordi den er knyttet til en ledende børs. GDAX er en Bitcoin-børs tilknyttet Coinbase hvor du kan handle med andre kryptovaluta-brukere. Du kan enkelt flytte penger mellom dem.
 • SjekkHenvisningprogram: Henvisningsprogrammet deres er en fin bonus. Du tjener $ 10 i GRATIS Bitcoin for alle du henviser som kjøper $ 100 eller mer av av BTC.

Om Coinbase

Coinbase er verdens største Bitcoin-megler, og verdens høyest finansierte Bitcoin-oppstart. Med over 13 millioner brukere er det et vanlig “startpunkt” for nye brukere. Det tilbyr raske kredittkortbetalinger, sikre transaksjoner og en sømløs kjøpsopplevelse.

Kredittkortavgiftene er litt høye, men det er verdt det for bekvemmelighet og sikkerhet. Det er noen i samfunnet som misliker båndene til store penger og strenge verifikasjonskrav, men det er ingen tvil om at det er et flott sted å kjøpe BTC, LTC og ETH.

Ulempen er mangelen på valutaer og tunge bekreftelsesproblemer. Nylig har deres støtte blitt begravet under en flom av nye registranter.

Fordeler:

 • Trygge kredittkortbetalinger
 • Raske transaksjoner
 • Tett sikkerhet
 • Forsikring
 • tommelen oppMobile App
 • tommelen oppBegynnervennlig
 • tommelen opp Flere valutaer enn LBC

Ulemper:

 • Streng bekreftelse
 • Begrensede betalingsalternativer
 • tommelen ned Lang ventetid

Les hele anmeldelsen av Coinbase her!

Kjennelse: LocalBitcoins

Mens jeg var fristet til å velge det mer etablerte navnet, er LocalBitcoins så enkelt at jeg ikke kunne motstå. Å få oppsett er så enkelt, og nettstedet er trygt nok med riktige forholdsregler. Det faktum at du kan bruke nesten hvilket som helst betalingsalternativ er det som virkelig gjorde det for meg. Det kommer selvfølgelig an på hva du er ute etter.

Bruk Coinbase hvis du vil kjøpe BTC, LTC eller ETH sikkert med kredittkort.

Bruk LocalBitcoins til stort sett alt annet.

FAQ om LocalBitcoins

Brukerne hadde flere spørsmål om LocalBitcoins enn noen annen plattform jeg har undersøkt. Sikkerhetsrisikoen får de fleste brukere til å undersøke mye før de handler. Det er en god ting. Jeg har samlet de vanligste spørsmålene og svart på dem her for deg.

Spørsmål: Hvordan beskytter LocalBitcoins meg fra å bli lurt?

EN: Så snart du inngår en handel, blir mengden Bitcoin automatisk trukket fra selgerens lommebok og holdt i sperret. Bare kjøperen kan kansellere en handel. Så snart selgeren mottar betaling fra deg, vil de spre myntene. Hvis selgeren prøver å stikke av med pengene dine, kan support frigjøre BTC til kontoen din. Hvis du er selger, slipper du aldri BTC før du har mottatt betalingsbekreftelse.

Spørsmål: Hvorfor er det så dyrt å kjøpe med PayPal eller kredittkort?

EN: Du vil merke mye høyere priser for BTC med kredittkort eller PayPal. Dette er fordi selgeren øker prisen for å redusere risikoen for svindel. Kreditt- og PayPal-transaksjoner er lett reversible. Dette betyr at det er mulig for deg å sende pengene, motta BTC og deretter kansellere betalingen. Dette vil hindre selgeren i en tvist mot deg som kan ta måneder.

Spørsmål: Hva skjer hvis selgeren ikke gir meg mine bitcoins?

EN: Hvis de ikke frigjør Bitcoin, kan du åpne en tvist med støtte, og vi vil håndtere problemet. Avtalt mengde krypto plasseres automatisk i sperret og holdes til transaksjonen er fullført.

Spørsmål: Hva er en lokal handel?

EN: LocalBitcoins.com oppfordrer kryptobrukere til å møte. En lokal handel er når du møtes personlig for å bytte krypto mot kontanter, gavekort osv. Ansikt til ansikt-møter medfører selvfølgelig risiko, så gjør alltid dette på et offentlig sted. Her er en tråd som adresserer lokal handelssikkerhet.

Spørsmål: Hvordan plasserer jeg Bitcoins i LBC-lommeboken min?

EN: Hvis du vil selge BTC, trenger du noen i LBC-lommeboken. Først oppretter du en konto. Deretter sender du BTC fra en annen Bitcoin-lommebok til din LocalBitcoins-lommebok. Her er et skjermbilde for å hjelpe.

Du kan også administrere flere adresser

Spørsmål: Er LocalBitcoins trygt?

EN: Kort sagt, ja. Tusenvis av transaksjoner utføres uten hendelser hver dag. LocalBitcoins er imidlertid risikabelt enn andre børser. Hvis det plager deg, søk et alternativ.

Spørsmål: Hvor lang tid tar det støtte å svare?

EN: Det tar vanligvis 2-3 virkedager. Ikke bli motløs. De kommer til deg.

Spørsmål: Kan jeg bruke PayPal for LocalBitcoins?

EN: Ja, du kan kjøpe Bitcoins med PayPal; Det anbefales imidlertid ikke.

Endelig dom av vår LocalBitcoins gjennomgang

Som noen relativt ny i kryptosfæren selv, likte jeg hvor lett LocalBitcoins var. Bare to trinn skiller deg fra å kjøpe din første Bitcoin. Fleksibiliteten ved å bruke alt fra kontanter til PayPal (men ikke anbefalt) til Walmart-gavekort er uovertruffen.

Å kjøpe er enkelt, grensesnittet er enkelt, oppsett er latterlig enkelt, og det er ikke så mye risiko som du kanskje tror. Ja, det er mer risiko å kjøpe her enn på tradisjonelle meglere, men sperring og tilbakemelding fra brukerne / tillit hjelper deg med å unngå disse risikoene. Samfunnet er aktivt og svindel er lett å oppdage. På toppen av det er støtte nyttig og løser de fleste problemer.

Negativer om LocalBitcoins er åpenbare: det er bare Bitcoin, prisene er høyere, og det er risiko involvert i handel. Men med riktige forholdsregler kan du unngå problemer.

Kryptopositiv sier: Det er verdt risikoen; bare vær forsiktig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map