Hvordan kjøpe Bitcoin i Singapore

Hvis du prøver å kjøpe Bitcoin i Singapore, er det flere spørsmål du kan ha, og poeng å vurdere før du kjøper. Dette starter med det beste stedet å kjøpe Bitcoin i Singapore. Ved siden av dette vil du ønske å redusere eventuelle Bitcoin- og kryptoreguleringer i Singapore, samt skatteimplikasjonene av investeringen din der..

Dette er alle områdene vi vil dekke her sammen med å gi deg våre topp 5 steder å kjøpe Bitcoin i Singapore.

Hva du bør vurdere før du kjøper Bitcoin i Singapore

Fra begynnelsen vil du være forberedt med best mulig informasjon om Bitcoin i Singapore for å sikre at du setter deg i best mulig posisjon. Her er noen av de viktigste hensynene du må gjøre før du kjøper det:

Lokale forskrifter: Dette gjelder på to fronter. For det første vil du sørge for at alle lokale forskrifter i Singapore tillater deg å handle Bitcoin, og hvis det er noen begrensninger du må være oppmerksom på. Du vil også sikre at megleren du velger, overholder alle lokale regler for Bitcoin-meglere i Singapore.

Meglerhandelsgebyrer: Disse kan komme i mange former, så det er viktig å se utover forsiden for å sikre at du får best mulig verdi. Med mange meglere som tilbyr provisjonsfri og lav fri handel, kan du virkelig gjøre noen besparelser her.

Handelsplattform: Spesielt hvis du er en ny Bitcoin-forhandler, vil du dra nytte av en handelsplattform som er enkel å bruke. Hvis du er mer avansert, kan det være lurt å delta i et annet nivå av trading eller forskningsfunksjoner. Handelsplattformene som tilbys blir da en viktig del av opplevelsen din.

Beste stedene å kjøpe Bitcoin (BTC) & Crypto i Singapore

Paybis

Paybis er et ekstremt pålitelig utgangspunkt for å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer i Singapore. De har eksistert siden 2014 og hjalp mange handelsmenn med å komme i gang med kryptohandel, med bekvemmeligheten av å bare trenge kreditt- eller debetkortet ditt å kjøpe.

Du trenger en tredjeparts lommebok når du kjøper via Paybis, ettersom de bare letter transaksjonen din, men hele påmeldingsprosessen kan være fullført på mindre enn 15 minutter ifølge selskapet. Dette inkluderer et veldig gjennomsiktig, men likevel praktisk utvalg av KYC-sjekker for å være i samsvar med regulering og sikre en trygg handelsopplevelse for deg.

De er et virkelig globalt selskap som tilbyr tjenester ikke bare i Singapore, men mer enn 100 andre nasjoner over hele verden. Avgiftene du vil møte her er av god verdi og konkurransedyktige med andre i sektoren, avhengig av betalingsmåten du bruker. De laveste avgiftene blir funnet hvis du bruker et SEPA-innskudd på 1,5% av transaksjonen. For kreditt- eller debetkortet starter gebyrene på 6,99%.

På Paybis finner du også et bredt spekter av pedagogisk innhold om alle aspekter av handel med kryptovaluta som kan være veldig nyttig hvis du er nybegynner i sektoren..

Hos Paybis finner du også: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

For mer, kan du ta en titt på Paybis-gjennomgangen, eller gå direkte til Paybis å melde seg på.

Kriptomat

Kriptomat er en spennende kryptovaluta- og lommeboktjeneste som har eksistert siden 2018 og er basert i Estland, et populært sted for noen av de mest pålitelige industriprosjektene. Selskapet har vokst til å nå tilby handel og kryptolagringstjenester til mer enn 80 land over hele verden, inkludert Singapore.

Å være europeisk-basert kan du stole på at Kriptomat tilbyr en svært gjennomsiktig tjeneste som er i samsvar med alle lokale og internasjonale forskrifter. De bruker også fryselager for hele 98% av eierandelen for å sikre at pengene dine forblir sikre.

Du kan gjøre et kjøp her på Kriptomat veldig enkelt ved å bruke kreditt- eller debetkortet ditt med gebyrer som forblir svært konkurransedyktige sammen med andre tjenester. En korttransaksjon vil ha et gebyr på 3,65%, mens det også er en rekke eWallet-metoder du kan bruke for kjøp til litt høyere gebyrsatser..

Totalt sett gir Kriptomat en veldig sikker, tilgjengelig og mangesidig tjeneste som lar deg kjøpe, selge eller lagre kryptovalutaandeler, enten du handler i Singapore eller fra mange andre land rundt om i verden..

Hos Kriptomat finner du også: Mer enn 30 andre kryptovalutaer tilgjengelig for handel.

Se gjerne på Kriptomat Review for mer, eller gå til Kriptomat direkte for å komme i gang.

Binance

Binance er et av de beste navnene i verden når det gjelder kryptokursutveksling. De er ekstremt godt klarert og regulert på Malta under den maltesiske loven om virtuelle finansielle eiendeler som gir handelsmenn ytterligere beskyttelse utover deres gode rykte.

Du kan nå kjøpe Bitcoin og mange av de andre kryptovalutaene som Binance tilbyr direkte og øyeblikkelig ved hjelp av kreditt- eller debetkortet ditt sammen med en rekke andre praktiske metoder som en direkte bankoverføring. Disse avgiftene er litt høyere enn å bruke børsen, men fortsatt veldig konkurransedyktige på mellom 1% -3,5%, avhengig av metode. Ved handel med børsen vil du oppleve en av de laveste faste avgiftene i bransjen, fra 0,1%.

Hvis du vil begynne å handle her, vil du finne at bekreftelsesprosessen også er veldig rask og praktisk. Du kan bli fullstendig bekreftet på få minutter med en elektronisk opplasting av et par grunnleggende dokumenter. Binance har også et av de bredeste utvalgene av kryptotilbud som er tilgjengelige i sektoren. Du finner mer enn 100 av de mest populære kryptovalutaene som er tilgjengelige her sammen med mange altcoins, og deres egen innfødte Binance Coin (BNB).

De gir også en brukervennlig handelsplattform som er tilgjengelig med flere forskjellige handelsvisninger du kan skreddersy etter ditt opplevelsesnivå.

Hos Binance finner du også: Hundrevis av andre kryptovalutaer å handle inkluderer alle store mynter og et stort utvalg av altcoins.

Ta en titt på Binance Review eller gå til Binance bytt for å registrere deg. Bruk rabattkode: EE59L0QP å kreve en 10% tilbakebetaling på handelsavgifter.

Kraken

Kraken er en av de lengste kryptobørsene i bransjen. De har drevet i mer enn et tiår, og med det har de fått bred respekt i bransjen blant handelsmenn. De tilbyr handel over hele verden med Bitcoin og mange flere kryptovalutaer, inkludert i Singapore.

Deres lave avgifter bidrar til å gjøre Kraken til et veldig attraktivt valg for handelsmenn. Hvis du ønsker å kjøpe krypto øyeblikkelig med kreditt- eller debetkortet ditt, vil du trekke et gebyr på 3,75% + 0,25 EUR på transaksjonen, men du kan handle ved å bytte for avgifter som starter fra 0% produsent og 0,10% taker.

To av de enormt populære og unike handelsfunksjonene du finner på Kraken, er muligheten til å handle kryptofutures, og sjansen til å delta i kryptomarginhandel med omfattende innflytelse opp til 50: 1. Dette er flott for mer avanserte handelsmenn og kan gjøres gjennom de også innovative Kraken-handelsplattformene.

Med handelsplattformer som er tilgjengelige for ulike nivåer av handelserfaring, vil du oppdage at Kraken passer godt for deg uansett hvilket nivå du handler på. Alle fra fullstendige nybegynnere til erfarne veteraner blir tatt vare på her.

På Kraken finner du også: Et bredt spekter av mer enn 40 andre kryptoer, inkludert Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) og mer.

For mer informasjon kan du alltid sjekke hele Kraken-gjennomgangen, eller gå direkte til Kraken nettsted for å lære mer.

Bittrex

Bittrex er en annen børs som for øyeblikket lar deg kjøpe og handle en rekke kryptovalutaer, inkludert Bitcoin. De er kjent i bransjen for å være en av få børser som ikke tar opp noteringsgebyrer for forskjellige prosjekter, og som har et rykte for integritet..

Det er viktig å merke seg fra et generelt tillitsperspektiv, Bittrex har en rekke poeng i sin favør. De er en av de mest kjente børsene i bransjen med støtte fra et meget anerkjent team som har mer enn 40 år med bransjeomspennende IT- og sikkerhetserfaring. De har heller aldri opplevd noen vesentlige brudd og overholder de strengeste KYC- og AML-prosedyrene, mens de fremdeles sørger for at registreringen er praktisk. Å være USA-basert sikrer også at de opererer på en svært gjennomsiktig måte.

Fra et bruker- og handelsperspektiv bruker de 2-faktor-autentisering som standard, en avansert “elastisk flertrinns lommebokstrategi” som sørger for å holde sikkerhet i både varme og kalde lommebøker på forskjellige punkter. Både IP- og lommebok-hviteliste for å sikre transaksjonsikkerhet er også på plass, mens børsen som en endelig unik sikkerhetsfunksjon gir en gjenopprettingstjeneste for ethvert kryptoinnskudd verdt over $ 5000. Dette dekker deg hvis du sender en mynt til lommeboken av feil type

De aksepterer for tiden innbyggere fra Singapore.

Les vår Bittrex gjennomgang eller besøk Bittrex.

Singapore Bitcoin-regulering

Nøkkelspørsmålet her du kan stille først er sentrert rundt Bitcoin-lovligheten i Singapore, og er Bitcoin lovlig i Singapore?

Bitcoin er helt lovlig i Singapore, det er også handel med mange andre kryptovalutaer, og driften av kryptobørs og tjenester. Faktisk tar Singapore og deres markedsregulator MAS en åpen tilnærming til kryptovaluta mer enn mange andre steder.

I løpet av det siste året har reguleringen og tilnærmingen til Bitcoin og andre kryptovalutaer i Singapore utviklet seg med implementeringen av Payment Services Act. Dette gir i utgangspunktet et driftsrammeverk som selskaper som driver og tilbyr Bitcoin og kryptotjenester er regulert og lisensiert under MAS.

Loven tjener også til å støtte utvikling og bruk av ulike KYC- og AML-prosesser. Samlet sett kan det sies at Singapore tar en veldig balansert og vennlig tilnærming til Bitcoin og krypto generelt, samtidig som det også sikres et trygt, sikkert handelsmiljø for deg å delta i.

Singapore Beskatning av Crypto

Når det gjelder kryptoskatt og Bitcoin-skatt i Singapore, blir du ikke skattlagt på kryptogevinstene dine i Singapore. Dette skyldes at det ikke er noen kapitalgevinstskatt i Singapore.

Når det er sagt, hvis du betaler inn eller mottar Bitcoin eller andre kryptovalutaer som betaling, må du betale varer og tjenester skatt, den singaporeanske versjonen av moms som for øyeblikket er 7%, og inntektsskatt som for øyeblikket har høyeste brakett på 22%.

Vi er ikke skatterådgivere. Skatteregler er alltid i utvikling. Det er viktig at du gjør din egen aktsomhet og snakker med en kvalifisert skattekonsulent om forhold knyttet til skatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map