Ghid complet al monedei PRL Oyster

Oyster Pearl – numele proiectului monedei PRL – este unul dintr-un tip de inovație pentru spațiul publicitar pe internet, transformând caracteristicile pe care le folosim în fiecare zi. Practic toată lumea contribuie la internet în această epocă actuală prin utilizarea rețelelor sociale, iar oportunitatea de a monetiza această utilizare este un mare potențial pe care moneda PRL își propune să îl furnizeze.

Oyster PRL – Criptomoneda publicitară revoluționară pe internet

Oyster PRL este o criptomonedă revoluționară către lumea reclamei pe internet, reducând decalajul dintre creatorii de conținut web și utilizatori. Pentru creatorul de conținut web, publicitatea pe web reprezintă pâinea pentru veniturile lor. Dar pentru utilizatorii de internet, publicitatea pe internet a devenit o distragere a atenției și este negativă în timp ce este online. Reclamele pot fi, de asemenea, intruzive, tangențiale, invazive în confidențialitate și pot distrage atenția de la curățenia unui site web.

Ad Blocker și aplicații ca acesta au ajutat la rezolvarea acestei probleme pentru utilizatorii de internet. Dar este imperfect și limitează potențialul de câștig pentru creatorii de conținut de a face renuve din anunțuri. Cu toate acestea, problemele create de blocanții publicitari între creatorul de conținut web și utilizatorii săi sunt rezolvate cu Oyster PRL.

Oyster PRL oferă o platformă și un instrument proprietarilor de site-uri web, un model de generare de venituri complet unic prin intermediul unui un singur script de cod. De asemenea, oferă o soluție descentralizată de stocare a datelor de la egal la egal, care ajută la îmbunătățirea securității datelor dvs., precum și la scăderea costului soluțiilor de stocare bazate pe cloud.

Vizitatorii site-ului web adaugă o mică parte din puterea CPU și GPU pentru a permite fișierelor utilizatorilor să fie stocate pe un registru descentralizat și anonim. Și în schimb, proprietarii site-ului web sunt plătiți indirect de către utilizatorii de stocare, iar vizitatorii site-ului web se pot bucura de o experiență de navigare fără anunțuri..

IOTA Tangle, o stocare de date robustă și redundantă

O altă importanță deosebită a protocolului Oyster este încurcarea IOTA, un stocare cuantică sigură rapidă, care se bazează pe o tehnologie exotică. Este o stocare de date care nu necesită nume de utilizator, parole sau conexe și, de asemenea, nici o a doua sau o terță parte nu va avea cunoștințe personale despre ceea ce ați stocat în ea. Aceasta deduce că orice economisiți pe spațiul de stocare, doar dvs. puteți accesa, nimeni nu poate. Acest lucru îl face un mijloc unic de stocare.

Moneda Oyster PRL

Pe 18 septembrie 2017, a fost lansată cartea albă Oyster Pearl, iar ICO a avut loc în octombrie. Participanții la Oyster ICO au câștigat PRL (simbolul oficial al Oyster). PRL, care este simbolul protocolului Oyster, servește multe funcții pentru cripto, care include; Contribuitorii de conținut web sunt plătiți în PRL, jetonul servind drept plată acceptabilă pentru stocarea datelor pe platforma blockchain Oyster, vizitatorii unui site construit cu cod Oyster donează o mică parte din puterea lor de calcul pentru a alimenta stocarea de date pe care Oyster o oferă.

Este o inovație de ultimă generație pentru monetizarea site-ului web, precum și o platformă sofisticată de stocare a datelor pentru utilizatorii săi. Partea interesantă este că nu trebuie să dețineți un site pentru a câștiga bani de la Oyster.


Tranzacționarea și câștigarea de bani cu PRL Coin

Unii s-ar putea crede că doar proprietarii de bloguri pot câștiga din Oyster sau ce valori care dețin jetoanele Oyster PRL? Mulți comercianți și investitori pot câștiga din acesta, precum și simbolul PRL pot fi tranzacționați și monetizați către alte criptomonede sau monede fiduciare.

Pentru ca utilizatorii să păstreze Oyster PRL, trebuie să meargă la orice schimb pe care este listat simbolul, deoarece poate fi găsit în schimburi de renume precum KuCoin, Cryptopia, CoinExchange, IDEX, printre altele. Oyster PRL poate fi apoi schimbat cu alte criptomonede, cum ar fi BTC sau ETH, care pot fi ușor convertite în fiat.

Oyster PRL este un token ERC20 bazat pe Ethereum, care are în prezent un preț de piață de 0,078789 USD la momentul scrierii și o plafon de piață de 6 694 405 USD, cu 84 966 676 jetoane aflate în circulație în prezent. Oyster (PRL) se află în prezent pe locul 491 pe CoinMarketCap.

Depozitarea în siguranță a monedei dvs. Oyster PRL

Ca jeton ERC20, Oyster (PRL) poate fi stocat în orice portofel bazat pe jeton Ethereum, cum ar fi MyEtherWallet, MetaMask, Mist sau Parity. De asemenea, puteți alege să vă salvați jetoanele în depozite mai sigure utilizând oricare dintre portofelele hardware care acceptă jetoanele ERC20, cum ar fi portofelele Trezor și Ledger.

Echipa din spatele proiectului Oyster

Bruno Block este numele folosit al creierului din spatele Oyster și moneda sa PRL este principalul motor al Oyster, care este echipa care a rămas anonimă, chiar și în timp ce transformă fața internetului și problemele de publicitate cu realizările lor de referință.

Cu Oyster PRL, puteți câștiga, ca utilizator web și proprietar de blog și, de asemenea, pentru a obține datele și informațiile dvs. cea mai bună securitate disponibilă în acest moment.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map