5 Masternode-kryptovalutaer å investere i

Etter hvert som kryptokurver blir mer og mer populære, begynner et stort antall mennesker å interessere seg for dem. Selv om noen mennesker henvender seg til kryptokurrency av praktiske årsaker, er andre bare interessert i de teknologiske aspektene, mens det store flertallet av mennesker bare leter etter en rask måte å tjene penger på..

En av de mest populære metodene for å tjene penger med kryptokurver er ved smart å kjøpe mynter og holde på dem til de går opp i verdi. En annen kjent metode for å tjene penger med krypto er å gruve mynter.

Mynter som er basert på Proof-of-Stake-algoritmen tillater enhver interessert å validere transaksjoner ved å begå en viss mengde mynter. Brukerne blir belønnet gjennom et system som ofte kalles “staking”, som vanligvis innebærer å plassere tokens i en kompatibel lommebok.

Imidlertid er det en annen metode for å tjene penger med kryptovalutaer, og det er ved hjelp av masternoder. Denne metoden innebærer mer engasjement enn stakingprosedyren, selv om en masternode egentlig er en form for staking.

Som nevnt tidligere krever staking at du har lommebok, men når det gjelder masternoder, må brukerne også ha en datamaskin som kan ta rollen som server. Den aktuelle datamaskinen må være koblet til Internett 24/7.

Når datamaskinen er klar, og serveren er konfigurert, må man installere masternode-applikasjonen, og bruke noen mynter over minimumsgrensen spesifisert av tokenets protokoller.

Når disse vilkårene er oppfylt, er masternodes alltid involvert i å validere transaksjoner på blockchain. Siden de opererer hver dag, betaler de praktisk talt alltid for det bidraget som resulterer i en jevn strøm av inntekt.

Den viktigste ulempen med masternoder er at de vanligvis krever store summer. Når det er sagt, hvis man har litt ekstra penger og datakraft og leter etter en langsiktig investering, så er masternode-mynter et alternativ det er verdt å vurdere.

For å hjelpe deg i gang, her er listen vår over 5 masternode-kryptokurver som er verdt å investere i:

Dash (DASH)

Bindestrek er “et revolusjonerende digitalt pengesystem”, og en av de mest populære kryptovalutaene til dags dato rangert på en respektabel 14. plass på CoinMarketCap. Dash var også den første kryptovalutaen som implementerte masternode-systemet.

Tatt i betraktning at en Dash-mynt på dette tidspunktet er verdt $ 178,31, er en Dash-masternode uten tvil en seriøs investering, ettersom nettverket krever en 1000 Dash-innsats for å komme i gang..

Andre tekniske aspekter som er verdt å vite er det faktum at masternodene delte 45% av blokkbelønningen, og at blokkbelønningen en gang hver 380 dag reduseres med over 7%. I tillegg til den økonomiske investeringen, bør brukerne være klar over det faktum at det å sette opp og vedlikeholde en Dash-masternode krever litt tålmodighet og en rimelig mengde kunnskap. Brukere bør være forberedt på å lære hva som kreves for å sette opp en virtuell privat server og redigere mange konfigurasjonsfiler.

For mer informasjon, sjekk ut vår artikkel om DASH.

Zcoin (XZC)


Zcoin er en kryptovaluta som hovedsakelig er fokusert på å oppnå personvern og total anonymitet for brukerne. Zcoin er for tiden rangert som nummer 92 på CoinMarketCap, med en samlet kapitalisering på $ 73,132,911. Akkurat som Dash, kan en Zcoin-masternode kjøpes med 1000 XZC. Zcoin’s masternode-protokoll kalles Znodes, og den krever en datamaskin som kjører Linux, samt en hel del kitt og kommandolinjekunnskap fra brukerne.

Mer informasjon om hvordan du setter opp en Znode-masternode finner du på kryptoene offesiell nettside.

zcoin veikart 2018 01 1024x1024

Kilde: https://zcoin.io/

PIVX (PIVX)

PIVX er en populær virtuell valuta som er en del av den valgte klubben til de såkalte personvernmyntene. For tiden rangert på nummer 93 på CoinMarketCap, lover valutaen raskere transaksjoner, samt bedre sikkerhet og personvern enn de fleste andre mynter. PIVXs token heter PIVX, og det leveres på 55 millioner, selv om bare 30 millioner for øyeblikket er i omløp, ettersom 20 millioner av disse myntene sies å være staket i lommebøker eller masternoder.

For å kjøre en masternode på PIVX kreves 10.000 PIVX. Et annet bemerkelsesverdig aspekt er det faktum at det gir en mindre avkastning (ca. 5,74% årlig) sammenlignet med andre valutaer. Å kjøre en PIVX-masternode innebærer at brukere har enten en Linux-datamaskin eller en Raspberry Pi, begge med unike IP-adresser.

For mer informasjon om hvordan du setter opp en PIVX-masternode, kan brukerne lese mer om den her.

Phore (PHR)

For tiden rangert på 394. plass på CoinMarketCap, med en markedsverdi på $ 73,025,936, Phore er definitivt ikke en veldig populær kryptovaluta. Imidlertid begynte mynten å tiltrekke seg oppmerksomheten til flere og flere investorer som er interessert i masternoder takket være den gode avkastningen (40%).

For å kunne kjøre en Phore-masternode, må brukerne investere 10 000 mynter. For tiden har Phore over 500 hundre aktive masternoder.

Mer informasjon finner du på den digitale valutaen offesiell nettside.

PhoreLogoBlack2

Kilde: https://phore.io/

SmartCash (SMART)

SmartCash er en samfunnsbasert kryptovaluta med et veldig interessant styringssystem og desentralisert økonomi. SmartCash er for tiden rangert som nummer 108 CoinMarketCap, med en samlet markedsverdi på $ 59,662,696.

En av SmartCashs beste teknologier er SmartHive, et system som sørger for at 80% av blokkbelønningen tildeles fellesskapsfondet, i motsetning til andre mynter som Bitcoin og Litecoin, der 100% av blokkbelønningen går til gruvearbeiderne. Masternoden i

SmartCash-økosystemet kalles passende SmartNode, og for å kjøre en, vil brukerne kreve 10 000 mynter. Flere detaljer angående SmartCash-masternoder finner du her.

Konklusjon

Hvis du kjører masternoder utelukkende basert på ROI (Return of Investment) interesserer deg, kan du sjekke ut ulike statistikker og ytelsesmålere på nettstedet masternodes.pro. Å velge et token for å kjøre en masternode for basert på avkastning alene er ikke ideelt, og det anbefales at du bare velger prosjekter med fremtidsutsikter som du tror på. Vi håper du vil velge godt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map