Kinit App lanseres som en flott Blockchain mobilapp

Kinit-appen går live etter massiv $ 100 millioner innledende mynttilbud

Kik har nettopp lansert sin kryptovaluta-relaterte applikasjon til markedet kjent som Kinit. Produktet som presenteres har som mål å bli en av de viktigste kryptoappene i økosystemet. Kinit har blitt avduket bare måneder etter at selskapet postet den første Produktoversikt på Medium.

Selskapet bak Kinit klarte å samle over 100 millioner dollar fra en ICO og 120 millioner dollar i venturefinansiering. I tillegg har Kik 15 millioner brukere hver måned som vil nyte fordelene med den nyeste appen.

Selskapets visjon har tre forskjellige komponenter. Den første heter ‘Kin Ecosystem’, som inkluderer partnere som Kik, Unity, Blackhawk Network og mer. Et utviklerprogram har også blitt lansert i løpet av den siste uken, de betaler 25 utviklere for å håndtere uavhengig ‘kinøkonomi’ i løpet av 6 måneder. De må ta med seg 50 000 månedlige aktive lommebøker for å motta hele beløpet som tilbys av konkurransen.

Den andre komponenten i selskapet er relatert til ‘Kin Blockchain.’ Den blockchain-bygde plattformen er en veldig interessant en som består av to forskjellige kjeder til sammen. I begynnelsen var hensikten å bruke ERC-20-standarden, men teamet bak Kik mente at nettverket var for overbelastet til å støtte brukerbasen Kin har.

Dette er grunnen til at teamet flyttet til Stellar-nettverket som muliggjør raskere og billigere transaksjoner. Men for å skape likviditet bestemte teamet seg for å forkaste Stellars kodebase og opprette Kin til å løpe sammen med Ethereum.

Med andre ord vil Kin bli brukt til interne transaksjoner, mens Ethereum vil bli brukt til å behandle eksterne transaksjoner og gi likviditet til nettverket.

Den 17. juli forklarte Rod McLeod, kommunikasjonsdirektør:

“Kinit er den første offentlig tilgjengelige appen dedikert til Kin. Målet vårt med Kinit er å få Kin i flere forbrukeres hender. Det er et stort skritt mot å gjøre krypto virkelig forbrukervennlig gjennom morsomme og engasjerende opplevelser, og vi planlegger å lære og itere basert på brukeradferd fra den virkelige verden. Vi er glade for å få enda flere til å tjene og bruke Kin – alt på Kin Blockchain. “

De brukerne som laster ned Kinit-appen, vil kunne opprette en lommebok i bare noen få raske trinn. Etter det er det mulig for dem å få tilgang til Kin Marketplace Beta, der de vil kunne bruke Kin de tjener på gavekort.

I fremtiden vil det være nye funksjoner implementert i nettverket slik at brukere kan tjene og bruke Kin-tokens.

Den tredje viktigste delen av visjonen til selskapet er ‘Kin Standalone App.’ Hovedintensjonen bak den var å lage et veldig enkelt og brukervennlig program der brukere kunne oppdage apper som støttes på Kin Ecosystem..

Brukere må oppgi telefonnummeret sitt, bekrefte det, og etter det vil de ha appen på skjermen. En undersøkelse vil dukke opp og spørre ting som hvorfor brukeren lastet ned appen, og eventuelle forventninger til fremtiden.

Gavekort på Kinit

Brukere vil ha muligheten til å løse inn Kin-tokens de tjener på gavekort (mellom $ 5 og $ 25 dollar) fra merker og forhandlere som Amazon, AMC Theatres og Google Play.

I henhold til resultatene fra den private betaen oppnådde brukerne en 10-dagers retensjonsrate på over 75%. I tillegg til det, brukte 66% av brukerne appen i over tre uker.

Kik’s Strategy

Selskapet sier at det er på sporet med alle de tre hovedtrinnene de foreslo: Bygg en skalerbar blockchain, lanser Kin i Kik og utvid Kin utover Kik.

Ted Livingston, grunnlegger og administrerende direktør for Kik and Kin, kommenterte i saken:

“Jeg er glad for å kunne rapportere at vi er på rett spor med alle tre trinnene. På noen områder er vi allerede foran planen, spesielt i arbeidet vårt med å bygge en skalerbar blockchain.

I juni var selskapet i stand til å registrere 1,2 millioner transaksjoner per dag, og det tilbyr nå live forbrukeropplevelser som kjører på Kin Blockchain.

Videre dobler Kin ned på Kin Blockchain og investerer mye i det interne utviklingsteamet og blockchain-løsningen.

Foto med tillatelse fra Hackernoon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map