Vechain Price Prediction 2021 – Eksperter tar, Bullish teknisk utsikter og partnerskap som driver VET-pris

[Oppdatert 14. februar 2021] Vechain så ikke slutten av året det hadde håpet på etter å ha opplevd et angrep den siste måneden i 2019. Bruddet så at Vechain Foundation mistet VET-tokens til en verdi av over 6 millioner dollar og ble tilskrevet menneskelige feil, noe som følgelig førte til plattformens CFO trekker seg. Etter at stiftelsen sendte ut en kunngjøring som hevdet å ha rettet feilen og overlot den endelige avgjørelsen om å stjele de stjålne tokens eller ikke til Vechain-samfunnet.

Prismessig vil VET-token sannsynligvis ha stor nytte av den kinesiske regjeringen som omfavner blockchain-teknologien. I oktober i fjor sa Kinas president Xi Jinping at anvendelsen av blockchain-teknologien skulle spille en avgjørende rolle i den nye teknologiske innovasjonen og industrielle transformasjonen.

I 2020 forventes prisen på VET å være full av pigger, og hvis altcoin-markedet opplever betydelig bullish momentum, kan dette skyve prisen på token mot $ 0,5-nivået.

I dette stykket skal vi se på noen ekspertforutsigelser, teknisk analyse og nylige hendelser som har potensial til å presse prisen på Vechain høyere i år..

Eksperternes mening om hvorfor Vechain vil stige

Du bør passe deg på hva kryptoekspert sier om din favorittmynts fremtidige pris. Selv om deres spådommer kanskje ikke er nøyaktige, påvirker de absolutt markedet. La oss ta en titt på noen ekspertuttalelser om VeChains fremtidige pris.

I følge Roger Ver, også referert til som “Bitcoin Jesus”, og en av de mest innflytelsesrike stemmene i kryptosektoren, har VeChain en lys fremtid. Han hevder at plattformens primære oppdrag er å løse problemer i den virkelige verden og har applikasjoner som betjener mange bransjer. Ver uttalte at VeChain har så spennende måter å bruke dem på for å stoppe falske varer og gjøre P2P tillatelsesløse markeder mer pålitelige, så mye som han er interessert i blockchain som muliggjør en tillatelsesfri peer to peer digital cash system..

Tim Draper, en legende i Silicon Valley, en kjent investor i mange selskaper, samt en stor tro på digitale valutaer, ble med i VeChain-teamet tidlig i fjor. Dette trekket ble hyllet av VeChain Foundation, som oppgitt at Draper og plattformen har en lignende visjon med hensyn til fremtiden for kryptovalutaer og blockchain-løsninger.

Vechain Price News

Denne måneden har VeChain økt mer enn 100%, og for første gang siden sommeren 2018 har VET brutt det 200-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet (EMA). Innen perioden har mynten også klart å bryte en 14 måneder lang nedadgående trend. Gevinstene kan tilskrives den kinesiske presidenten Xi Jinping som omfavner blockchain-teknologien.

Prisen ligger for tiden på rundt $ 0,006 med en markedsverdi på $ 317 millioner etter en endring på 5,58% det siste døgnet..

Prisforutsigelsen og utsiktene for de neste 3 til 6 månedene vil være basert på en konservativ tilnærming – men alt kan skje med kryptokurver og store prisbevegelser kan skje når som helst, som hvordan Ripple i slutten av september gikk fra $ 0,32 USD til $ 0,69 USD på bare noen få dager.

Basert på faktorer som er vurdert, vil vår prisforutsigelse for Vechain være fra $ 0,015 til $ 0,028.

Dette skyldes faktorene som er forklart nedenfor, inkludert prisen på THOR (VTHO) tokens og bruken og transaksjoner på VechainThor-plattformen..

Effekten av Vechain THOR på VET Price


Til slutt tror mange at verdien av VET-token vil komme ned til verdien av THOR den produserer. Så hva er verdien av THOR? Vel, vi vet at den minste produksjonshastigheten kommer til å være 00042 THOR per veterinær per dag, men hvor mye er 1 THOR verdt?

Vi er ikke helt sikre ennå. Det har ikke vært mye THOR-prishandling de to første månedene fordi volumet har vært lavt. Mange ser ut til å ville holde THOR til volumet ser ut til å øke prisen.

Det eneste stedet det er tilgjengelig for handel er også på LBANK-børsen. Dette vil alt endres de neste månedene når OceanEX handelsplattform kommer i drift i slutten av oktober.

OceanEx vil kjøre VechainThors blockchain-plattform, og innehavere vil ha muligheten til å konvertere eller reinvestere VTHO rett inn i VET og dermed øke VET-prisen. Dette kan være en av mange grunner til at VET-prisen kan komme tilbake.

Etterspørselen etter THOR vil også øke når Vechains bedriftspartnere begynner å bruke blockchain. Alle i dette øyeblikket da prosjektet virkelig “lever til liv”.

De fleste av bedriftene er for tiden på testnettkjøringstesttransaksjoner, men dette vil snart endres. Vi forventer snart en overgang til hovednettet der vi vil se et økende antall transaksjoner og smarte kontrakter vil skje før året er slutt. Transaksjoner kan overvåkes Veforge.

Det er mange andre partnerskap mellom VeChain og anerkjente selskaper i markedet. For eksempel har de norske kongelige vært vitne til VeChain og DNV GL-avtalen for noen måneder siden. Dette er absolutt bullish for hele kryptomarkedet som utvides på daglig basis.

Flere transaksjoner som kommer, betyr mer VET-prispress

Jo flere transaksjoner og smarte kontrakter i kjeden betyr at flere VTHO vil bli brent. Disse transaksjonene krever at VTHO brukes og brennes.

Etter hvert som mer VTHO blir brent, vil bedrifter måtte gå på markedet for å kjøpe mer VTHO for å utføre blockchain-skriving. Dette vil dermed øke verdien av VTHO. Hvis en bedrift ikke ønsker å gå denne ruten, kan den kjøpe VET og produsere sin egen THOR; et trekk som skulle se en prisøkning på den innfødte mynten (VET), og likevel øke verdien til eierne.

Mens alt dette skjer, er Vechain for tiden i samtaler med den kinesiske regjeringen om å skape et nytt karbonøkosystem – denne gangen med flere deltakere (store bedrifter) som kunne. ta del. Dette ville være enda større enn BYDs Carbon Credit-applikasjon for elektriske biler. Vechain kunne finne seg selv som den primære blockchain for et helt økosystem av “sporet” økonomi innen kinesiske initiativer.

Vechain-samarbeid med Amazon Web Services

18. februar VeChain kunngjort at det hadde inngått et partnerskap med Amazon i et trekk som vil se at nettverket til kryptovalutaen vokser og også øker prisen de neste månedene. Blockchain har lansert en integrert løsning med ett klikk i Amazon Web Services-skyen som vil tillate mange bedrifter å distribuere raske, kompatible og sikre blockchain-applikasjoner..

Integrasjonen vil skje gjennom VeChains Blockchain as a Service (BaaS) som ble lansert i 2016. Plattformen kombinerer mange forskjellige løsninger, inkludert identifiseringsverifisering, NFC + RFID-brikker, bedriftens IT-tjenester og blockchain-kryptering som alle brukes til å tilby en komplett IT-løsning.

BaaS-plattformen vil nå tillate forskjellige virksomheter å bygge opp og bruke sine egne blockchain-applikasjoner, selv om de ikke har noen tekniske egenskaper. Det vil være lettere for bedrifter å kjøre sine smarte kontrakter på skyen.

Med ett-klikk-løsningen vil VeChains BaaS-løsning bruke AWS CloudFormation og gjøre det mulig for kunder å distribuere bare ett klikk. Dette vil bidra til å eliminere den tungvint manuelle distribusjonen som er knyttet til den fremvoksende industrien.

Det nye samarbeidet ble møtt med spenning blant VeChain-samfunnet og i skrivende stund har VeChain gjort det fått 16% det siste døgnet. Dette positive momentet forventes å fortsette de neste månedene ettersom VeChain etablerer seg som den største blockchain-plattformen.

VeChain samarbeider med Walmart China for å drive en matsikkerhetsplattform

Walmart China har nylig kunngjort en ny VeChain-drevet matsporbarhetsplattform. Målet er å gi forbrukerne muligheten til å ha mer informasjon om kvaliteten på maten de kjøper. 

Brukere vil kunne skanne QR-koden fra forskjellige produkter som selges i Kina og forstå hvordan de er produsert. 

Skann med din favoritt QR-kodeskanner! Jeg brukte Wechat og Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QR kode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25. juni 2019

Liu Xiaoen, kjøpssjef i Wal-Mart China, kommenterte:

“Wal-Mart har alltid vært forpliktet til å bli en forhandler som forbrukerne stoler på. I de 23 årene siden innreise til Kina, har Wal-Mart kontinuerlig forsøkt å forbedre mattrygghet og kvalitetsstyring. Blockchain-teknologi vil hjelpe Wal-Mart til å bli ledende innen retrospektiv styring av varer i detaljhandelen. ”

Med dette nye sporbarhetssystemet vil det være mulig å se sporbart fersk kjøtt utgjøre 50% av det totale salget av pakket fersk kjøtt, grønnsaker vil utgjøre 40% av det totale salget for pakkede grønnsaker. Videre vil sporbar sjømat utgjøre 12,5% av det totale salget av sjømat innen utgangen av 2020. 

Dette er veldig viktig for VeChain-holdere som prøver å forstå hvordan den digitale valutaen skal oppføre seg i fremtiden. Iht VeChain Insider, den nylige økningen i transaksjoner på VeChainThor-blockchain kan være relatert til at Walmart går live on-chain med 23 forskjellige produkter. 

Alle transaksjonene vil kreve VTHO som genereres av VET. Det genereres 37 millioner VTHO hver dag. Mer enn 20 millioner VTHO blir også brent hver eneste dag. I fremtiden kan antall transaksjoner øke siden Walmart forventes å skalere plattformen med ytterligere 100 produktlinjer. 

Det er verdt å nevne at dette bare blir en av partnerne til VeChain. Ettersom produktet viser positive resultater i Walmart Kina, kan det være nye interesserte parter i å forbedre sine løsninger ved å implementere blockchain-teknologi gjennom VeChain. 

Ifølge teamet bak VeChain kan det være over 2 millioner daglige transaksjoner ved hjelp av Walmart China. Dette ville gjøre VeChainThor til et større nettverk enn Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) til sammen. 

Det er også andre selskaper over hele verden som allerede bruker blockchain-teknologi for å spore forskjellige produkter i supermarkeder. Dette er veldig positivt for enkeltpersoner som kan ha mer informasjon om produktene de kjøper i forskjellige butikker i forskjellige land. 

Grunnleggende er veldig viktige for et kryptovaluta-nettverk. I perioder med svak vekst eller et bjørnemarked er det veldig viktig for krypto- og blockchain-prosjekter å forbli aktive og forbedre løsningene de tilbyr enkeltpersoner. VeChain fortsetter å ekspandere i markedet. Siden begynnelsen av august, antall kontoer med mer enn 1 VET vokste med nesten 4%. 

Det vil være veldig viktig for selskaper å omfavne VeChainThor og forbedre produktene og tjenestene som tilbys. Dette vil bidra til å øke adopsjonen av VeChain og øke prisen på VET digital eiendel. Flere partnerskap og avtaler med firmaer kommer til å være veldig bullish for den langsiktige prisen på denne digitale eiendelen.  

VeChain (VET) prisprediksjon TradingView-analyse Oppdatert 14. februar 2021

VET varierer sidelengs mellom 0,06 og 0,05 nivåer av SalmonGuyTradingView.com

VET har nylig brutt seg under den kortsiktige trendlinjen som analytikeren har vist. Dette kan være et signal som viser slutten på dette kortsiktige rallyet. Betyr dette at makrotyretrenden er over? Nei. Det betyr at det for nå har stoppet, og det kan gjøre en pause. 

Ifølge analytikeren har det vært en stram konsolidering mellom 0,06 USDT og 0,05 USDT. Det kan fortsette å bevege seg i det området neste uke og dager. Likevel vil den møte den middels trendlinjen og reagere på den (eller kanskje ikke). Det kan være et godt øyeblikk å akkumulere yrkesutdanning som analytikeren sa.

Prishandling på Vechain VETUSDT av martinbilusicTradingView.com

I følge TradingView-analytikeren fra 23. desember og bunnprisen på 0,012 USDT, har VET vokst. Det er også mulig å se at det har vært et klart stigende støttenivå som definitivt kan være viktig de kommende dagene og ukene. 

Analytikeren vurderer at VET absolutt kan bevege seg mot 0,034 USDT. Ikke desto mindre kan prisen også bevege seg nedover og teste 0,024 USDT-regionen som et støttenivå. Ting vil avhenge av hvordan markedet fortsetter å bevege seg i løpet av de kommende ukene, og om dette også vil påvirke handelsparet VET / USDT.

VETUSDT, 3 timer, tre oppføringer – rr 1,63, 1,52, 2,59 eller bot exit? av reggytradesTradingView.com

Som analytikeren allerede viser i diagrammet, handles VETUSD-handelsparet nå i en stigende trekant, som også er en del av en stigende kanal som kommer fra 2020. De siste dagene har den virtuelle valutaen beveget seg høyere, og dette kan være et godt øyeblikk for å forstå hva som kan skje videre. 

Han viser også i dette 2-timers diagrammet at vi snart kan se noe høyere volum og en definisjon av om trenden vil fortsette mot høyere priser eller ikke. Den virtuelle valutaen kan fortsette å bevege seg høyere hvis hele kryptomarkedet får et nytt trykk høyere, inkludert Bitcoin (BTC).

Vechain formasjon Bullish av KelitosTradingView.com

Den digitale valutaen VETUSDT har dannet et omvendt hode og skuldre på 30-minutters-diagrammet som ikke hadde mulighet til å bevege seg høyere. Imidlertid ser det ut til at den digitale valutaen handles over støttenivået på $ 0,018952 per mynt. I tillegg til det ser de neste motstandsnivåene ut til å være på $ 0,02 og også på $ 0,0211. 

Analytikeren mente at H&S kan presse VeChain til nye høyder. Dette var imidlertid ikke tilfelle, og nå korrigerer VET prisøkningen ved slutten av 2020 med et uregelmessig mønster som beveger seg sidelengs.

VETUSDT kort av Trader_OMSTradingView.com

For handelsparet VET / USDT vurderer analytikeren at markedet kan falle etter å ha opplevd en rask prisøkning mellom november og desember i år. I 1-D-diagrammet på Binance-børsen ser analytikeren en sterk motstand mellom 0,018743 USDT og 0,01944 USDT. 

Hvis den virtuelle valutaen ikke er i stand til å overgå disse nivåene, kan vi se at VET faller til 0,014260-støtteområdet som tidligere fungerte som motstand. Det vil definitivt være viktig hvordan hele kryptomarkedet oppfører seg for å forstå hvilke som er de mest mulige resultatene for denne digitale eiendelen de neste ukene..

Vil du handle for Vechains VET-token? Du kan gjøre det med ETH, BTC eller BNB på Binance Utveksling. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map