AMA Recap: CoinGecko & Defi Et besøk til fremtiden for økonomi – Defi med medstiftere av CoinGecko

21. april 2020 var vi veldig glade for å ha en Ask-Me-Anything-økt med medstiftere av CoinGecko: Bobby Ong og TM Lee, for å diskutere deres syn på Defi og boken “How To Defi” skrevet av CoinGecko.

CoinGecko er et nettsted for rangering og evaluering av kryptovaluta som har de kvantitative og kvalitative dataene fordelt på en rekke forskjellige beregninger. Beregningene inkluderer Twitter-tilhengere, Reddit-abonnenter, myntsamfunn, kostnadene for et 51-angrep, antall utviklere som jobber med mynten og mye mer for å tilby en total poengsum for mynten og en vurdering for hver kategori..

Denne AMA er delt inn i to deler, der CoinGecko ble bedt om å dele sin mening om Defi, etterfulgt av en oppvarmet live Q&A i vår gruppe.

Seksjon 1

Q1: DeFi er et av de hotteste emnene i blockchain-rommet akkurat nå. Kan CoinGecko dele dine meninger om DeFi med oss? Tror du at DeFi vil forstyrre det eksisterende økonomiske systemet? Hva er CoinGecko-tilnærming til DeFi-sektoren?

A1: Ja, vi tror at DeFi har et veldig stort potensial i kryptorommet, og det har sjansen til å endre måten folk påtar seg finansielle tjenester i fremtiden.

For øyeblikket krever alt et sentralt mellomledd. DeFi har potensial til å fjerne den mellomledd. Fjerning av mellomledd kan føre til billigere og raskere levering av finansielle tjenester.

Foreløpig fikk DeFi-rommet oss veldig nysgjerrige, og vi overvåker det nøye for å se hvordan vi kan delta aktivt.

Vi tvinger at det vil være nok av data som er spesifikke for DeFi som vil være av interesse for kryptosamfunnet. Og vi vurderer å legge til en DeFi-seksjon i CoinGecko snart.

For de av dere som er interessert i DeFi og leter etter et sted å starte, har vi allerede startet med å utgi den første DeFi-boken som noensinne er utgitt "Hvordan DeFi".

I begrenset tid kan du få det gratis https://landing.coingecko.com/how-to-defi/ (https://landing.coingecko.com/how-to-defi/) og lære alt om DeFi all på en plass!

Q2: CoinGecko, i lekmannstid, "Hvordan kan jeg tjene passiv inntekt med $ DeFi?"

A2: Når rentene globalt faller mot null (eller negative i noen land), betaler bankens faste innskudd nå veldig lite. DeFi-applikasjoner gir nå brukere høyere rente slik at du kan tjene passiv inntekt. På Compound kan du for eksempel tjene opptil 8% på dine DAI-innskudd akkurat nå.

Spørsmål 3: Tillit og sikkerhet er det viktigste i krypto. Den nylig utgitte Defi dForce-protokollen. Hvilke råd vil du gi for å unngå disse situasjonene i fremtiden?

A3: Vårt forslag til brukerne vil være å bare bruke DeFi-apper som har blitt revidert og prøve å gjøre så mye forskning som mulig på sikkerhetsvekten til disse tjenestene.

Den andre tilnærmingen er å finne og bruke populære DeFi-tjenester som har eksistert over lengre tid. Mens risikoen er der, blir populære DeFi-apper mye kamptestet av brukere og medlemmer av samfunnet i stedet for nye DeFi-apper.

Nedover veien vil vi sannsynligvis også se mer vanlig adopsjon av desentralisert forsikring som Nexus Mutual og Opyn som gir forsikringsalternativer til DeFi-brukere.

Dette reduserer inntjeningspotensialet ditt, men i det minste er du noe beskyttet.

På grunn av det begynnende stadiet i DeFi eller til og med hele blockchain-industrien, vil det alltid være risiko.

Som brukere må vi være klar over det og prøve vårt beste for å dempe dem. På grunn av det bare legg penger som du er komfortabel med å tape, ikke legg alle eggene dine i en kurv.

Q4: Vil CoinGecko gå over til DEFI? Fra Coin Tracking Service går inn i Defi. Hvordan er det mulig?

A4: Vi har store planer for kryptoindustrien. Vi var den første dataaggregatoren som fulgte kryptoderivater – vi sporer de evigvarende byttene og futures fra forskjellige børser siden i fjor – https://www.coingecko.com/en/derivatives

Vi var også den første dataaggregatoren som kom med en løsning for å fikse det falske volumproblemet som var utbredt blant mange børser. Vi så at volumene til mange børser bare ikke kan stole på lenger, og vi introduserte denne beregningen kalt Trust Score hvor vi sorterer børser oppført på CoinGecko ved hjelp av en kombinasjon av beregninger som webtrafikk, ordreboksdybde, bud / spør spredning, API-kvalitet og mange flere. Du kan lese mer her: https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Blockchain-plassen fortsetter å innovere hver dag, og vi gjør vårt beste for å holde oss oppdatert og spore utviklingen som skjer i dette rommet!

CoinGecko (https://www.coingecko.com/en/derivatives)

Q5: Har du planlagt å lete etter partnerskap? Eller tror du at det å være “vær deg selv” gjør CoinGecko til en mer pålitelig plattform?

A5: Definitivt er vi alltid på utkikk etter gode samarbeidspartnere som kan være til fordel for det bredere kryptosamfunnet og også gjensidig..

Tidligere har vi jobbet med forskjellige parter som Kyber Network, Chainlink, AMLT Network, Axie Infinity, Decentraland og mange andre.

Som et resultat av at et bredere samfunn nå er klar over ikke-soppbare tokens, orakler, utveksler due diligence, blant andre som er relativt nye konsepter i rommet.

Når det gjelder partnerskap, opprettholder vi våre prinsipper om å være en uavhengig dataggregator mens vi opprettholder den desentraliserte ånden i blockchain-industrien mens vi samarbeider med partnere.

Spørsmål 6: Jeg har lest et sted om "Hvordan defi" skrevet av deg, men jeg har ikke lest den. Så kan du oppsummere innholdet? Jeg vil lese den i detalj etter AMA-økten.

A6: Absolutt! “How to DeFi” er den første boken som noensinne er utgitt og dekker DeFi-økosystemet. Hvis du har hørt om DeFi, men ikke vet hvor du skal begynne, er dette den perfekte boken for deg!

Denne boka er fullpakket med kortfattede og omfattende trinnvise veiledninger for å komme i gang med de forskjellige DeFi-applikasjonene. Det er kulminasjonen av timer med forskning, så vel som utallige vanvittige skrivesessioner fra CoinGecko-teamet. Boken ser på de forskjellige DeFi-seksjonene som desentraliserte stablecoins, desentraliserte utlånsplattformer, desentraliserte børser, desentraliserte derivater, desentraliserte lotterier etc. Den går i detalj og så på prosjekter som Maker, Dai, Compound, Synthetix, dydx og mange flere.

Denne boken er priset til $ 14,99, men vi vil virkelig takke alle våre herlige støttespillere (ja, du!) For støtten som er vist oss. Dermed vil vi gjøre denne boken tilgjengelig for gratis digitale nedlastinger til 30. april 2020. Få den nå – https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Spørsmål 7: Tanken på DEFI som fremtiden for Blockchain var faktisk ikke SANN. Hva jeg mener å si er: Hvordan kunne du forvente tillit til finansiering når millioner har vært HACK nylig? Håper du kan gjøre matematikken, tapet mot fortjenesten?

A7: Faktisk har DeFi lidd flere bedrifter de siste månedene, for ikke å nevne den nylige hackingen av Dforce for $ 25 millioner i forrige helg som den største.

Det ser ut til at det er DeFi-prosjekter som er blindsides av det viktige med sikkerhet, eller rettere på grunn av nyheten i dette rommet, noen scenarier forventes ikke. Et eksempel er flash-utnyttelsen.

DeFi-prosjekter i dag, som vi ser at mange av dem har millioner av dollar i brukernes midler, må ha et høyt ansvar og teamet må gjennomføre smart kontraktsrevisjon for å redusere denne risikoen for at dette rommet skal komme videre.

Som tidlig adoptere av DeFi, bør risikoen forventes og reduseres så mye som mulig.

DeFi i dag er fortsatt veldig farlig og risikabelt. Mens det har gode muligheter for å forme fremtiden, må man bare sette penger som de har råd til å tape.

Når du ser en tjeneste som lover høy avkastning, kommer den med enorme risikoer.

Vi har sett hvordan DeFi har introdusert noen nye ideer som en desentralisert stabil mynt, utlån, lån osv. Og forhåpentligvis vil tiden forbedres for å være klar for fremtidens større marked.

Den neste naturlige evolusjonen vil mest sannsynlig være forsikring som Nexus og Opyn, som kan hjelpe brukere med å redusere risikoen og hjelpe prosjekter til å se sikkerhet i en mer seriøs tone..

Q8: Hva tenker du om fremtiden til DEFI og STABLECOIN??

A8: Jeg tror stablecoin vil se en veldig interessant rolle i fremtiden til DeFi. Vi har sett sentralbanker over hele verden kaste seg for å lansere sine Central Bank Digital Currency (CBDC) snart. Kina ser ut til å være foran løpet med mockups av deres DCEP som blir sirkulert online. Det er mange rykter om sentralbanker som ønsker å forby stabile mynter, ettersom de ser på dette som en trussel mot sin egen CBDC.

Virkelig desentralisert stablecoin kan være løsningen vi trenger for å motvirke denne trusselen, og regjeringer vil finne det vanskelig å stoppe en slik utvikling hvis den virkelig er desentralisert. Jeg tror vi vil se flere desentraliserte stablecoin-prosjekter som kommer ut i fremtiden for å utfordre dominansen til Dai.

Q9: Nå som cmc er kjøpt av en børs, ser du ut til å være leder i ditt område, gratulerer.

A9: Takk! Ja, CoinGecko er nå den største uavhengige dataaggregatoren i verden. Vi har vært i drift siden tidlig i 2014 og har til hensikt å forbli nøytrale og fortsette å vokse CoinGecko ved å spore de forskjellige kryptodatakildene transparent.

Opprettholde dataintegritet er noe vi tror sterkt. Vi var de første til å introdusere Trust Score i fjor for bedre å måle børsens reelle likviditet for å løse de enorme vaskehandelsproblemene som var utbredt i dette rommet.

I år vil du se oss følge opp med flere datametoder for ytterligere å forbedre datatransparansen i bransjen.

Som du kan se er denne bransjen ganske ny, det er fortsatt mange utfordringer og mange uløste problemer.

Nye innovative ideer blir introdusert hver dag, og det er vår oppgave å indeksere dem slik at det bredere kryptosamfunnet enkelt kan forstå dem!

Det er mye som må gjøres.

Q10: Hvordan kan CoinGecko bidra til utviklingen av DeFi? Hvilket prosjekt tror du kan overraske oss i 2020?

A10: CoinGecko tar sikte på å hjelpe folk med å forstå potensialet for DeFi. Derfor skrev vi en nybegynnerbok på DeFi med tittelen "Hvordan DeFi". Det er en bok på 200 sider som inneholder over 26 000 ord og gir en god oversikt over DeFi-økosystemet. Boken gir også en trinnvis veiledning om hvordan du bruker noen av de mest populære DeFi-applikasjonene for å raskt komme i gang. Det var en bok som vi ønsket eksisterte da vi først så på DeFi. Siden det ikke er noen, tok vi initiativet til å skrive det. Last ned den gratis til 30. april (etter det $ 14,99) fra https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Session 2 – Live AMA-spørsmål:

Q1: Hva betyr ” COINGECKO ”?

A1: Mynt = du vet det

Gecko = &# 129422;

Q2: Tilbyr Coingecko API-tjenester for å vise data på nettsteder? Kan du i så fall kommersielt bruke API-dataene?

A2: Ja, API-en vår er gratis og kan brukes til kommersielle formål

Q3: Masseadopsjon er et problem for blockchain-prosjekter. Så hvordan vil #CoinGecko løse dette problemet for å oppnå adopsjon i virkeligheten?

A3: På CoinGecko prøver vi å hjelpe folk som ikke følger blockchain-næringen nøye gjennom innholdsutdanning.

En av våre mest konsekvente anstrengelser vil være vår kvartalsrapport som du finner på https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Og nå har vi nylig utgitt en bok på DeFi som du kan få gratis på https://landing.coingecko.com/how-to-defi

Forvent at flere utdanningsmaterialer og bøker kommer fra oss, og vi håper dette vil hjelpe mainstream å forstå krypto og blockchain – for en bredere adopsjon.

Annet enn at API-en vår (coingecko.com/api), som er en av de beste APIene du kan finne i markedet, er fritt tilgjengelig som har hjulpet mange blockchain-apper i økosystemet. For oss er det å hjelpe samfunnet til å vokse som en helhet.

Q4: Hva er prestasjonene som coingecko har oppnådd under forskning og utvikling? @bobbyong @tmLeeLtm

A4: Vi har offentliggjort kvartalsrapportene våre i lang tid. Vi stirret først på å gjøre dette tilbake i 2017. Se vår siste Q1-rapport for 2020 her – https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Q5: Hvilke avgifter koster det samme beløpet for å liste mynter? Hvordan coingeckos API er bedre sammenlignet med CMC, kryptoranks hvilke typer tilleggsfunksjoner vi får fra coingecko?

A5: Det er ingen avgift for å liste mynter på CoinGecko.

CoinGeckos API har den mest omfattende databasen med mynter – du kan få alle slags små tokens inkludert DeFi-tokens som cDAI. Den brukes også av mange partier som Etherscan, Myetherwallet, Mycrypto, Trezor og mange flere. For ikke å nevne, API-en vår er gratis! Lær mer her: coingecko.com/api

Q6: Hva er Coingecko trust score? Hva avhenger det av?

A6: CoinGecko Trust Score er en blandet formel som kombinerer børslikviditet, webtrafikk, API-score for å utlede om en børs er realiserbar og flytende å bruke. Den er designet for å hjelpe brukerne våre å finne den beste og mest flytende børsen å handle når de søker etter mynter på coingecko. Vi har mange detaljer om det på https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Spørsmål 7: Hva er bakgrunnen din og hvordan kom du til ideen om å lage prosjektet ditt?

A7: Min bakgrunn er innen informatikk mens Bobby har bakgrunn fra økonomi. Begge to er veldig interessert i bitcoin og blockchain, og vi så et gap for en dataaggregat der ute som må fylles ut. I stedet for å vente på at noen skulle gjøre det, bestemte vi oss for at vi skulle gi det et skudd!

Q8: Hva er planen din for 2020?

A8: Vi har mye planlagt i 2020. Vi kan ikke avsløre alt nå, men vi har allerede gjort mye så langt. Vi har lansert CoinGecko Store, CoinGecko Podcast, CoinGecko Virtual Meetup, CoinGecko Q1 Report, CoinGecko Earn, How to DeFi book. Alt dette på bare 3,5 måneder av året. Vi vil lansere flere ting i de resterende månedene av året, så følg med!

Q9: Har du planer om å markere noe krypto som “Gecko Recommended Coins”? Som du vet er flertallet av folket nye for krypto, og hvis du kan gi litt ekstra informasjon om hvilke mynter som forventes å være varme i den kommende måneden / årene, vil det være verdifullt for brukerne.

A9: Dette er en interessant ide, men noe vi trenger å trå nøye. Vi har ikke slike planer for øyeblikket, da vi mener at brukerne trenger å utdanne seg og lære hva som er fordelene med å kjøpe inn hver mynt. Vi gir undervisningsmateriellet og brukerne lærer og velger selv.

Spørsmål 10: Hvilke problemer ser du oppstå i blockchain-industrien i dag, og hvordan har prosjektet som mål å løse disse problemene?

A10: Noen av problemene vi møter daglig vil være dataintegritet. Det er mange datapunkter som oppblåst volum, oppblåst forsyningserklæring osv., Og teamet vårt jobber veldig hardt for å utvikle et rammeverk og bygge funksjoner for å løse disse problemene.

Du kan se noen av dem i aksjon med Trust Score, og også en rullegardinmeny over hvor vi får tilgangen fra for gjennomsiktighet.

Annet enn det, generelt utvikler rommet seg alltid med nye produkter. Et eksempel er derivater som Perpetual og Futures Contracts. Vi forventer aldri indeksering av denne informasjonen, og nå gjør vi det.

Så er det DeFi, utlån osv. Det er alltid nye ideer introdusert, og vi må finne en måte å utdanne samfunnet om det og indeksere dem

Q11: Hva er forholdet mellom coingecko og OKEx?

A11: Vi samarbeider om en rekke ting som denne AMA her, og OKEx er også en annonsør på CoinGecko

Q12: Er CoinGecko et godt sted for de som er nye i kryptoverdenen, å lære om det & få dem mer komfortable med teknologien & økosystem? I så fall, hva tilbyr CoinGecko krypto-nykommere? Hvis ikke så mye, planlegger du å gjøre plattformen din til en bedre one-stop-shop for ombordstigning av nye brukere?

A12: Vi jobber med å forbedre dette. How to DeFi-boka vår er det første trinnet vi håper vil gjøre blockchain-teknologien mer tilgjengelig for nybegynnere. Følg med når vi utvikler flere planer de neste månedene &# 128522;

Q13: Kan du fortelle oss hvordan CoinGecko vil bestemme riktig informasjon om børslikviditet? & Mynter volum? Spesielt hvordan Wash Trading / Fake Volume er ekskludert av Coingecko-systemet?

A13: Vår tilnærming til å løse dette problemet er innføringen av Trust Score. For eksempel i stedet for å rangere bytter etter volum for et gitt token, gjør vi det basert på vår blandede formel https://www.coingecko.com/en/coins/0x#markets

Hvis du er interessert i dypere data, kan du også se ordreboksdybden og spredningen, som er to viktige attributter for en børslikviditet. Dette er hva vi bruker for å beregne blant annet Trust Score.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe brukerne våre med å navigere til børsene vi mener har best likviditet basert på ulike beregninger

Q14: API i Ckingecko er det bare tilgjengelig for lommebokutviklere? Eller kan jeg bruke det?

A14: Alle kan bruke API-en vår på coingecko.com/api

Q15: Hvor mange CoinGecko-prosjekter ble påvirket under Covid-19, og hva var tiltakene for å overvinne?

A15: Mens verden står stille, er vi ganske heldige som fortsatt kan fortsette vår virksomhet som vanlig siden teammedlemmene alle er vant til å jobbe hjemmefra. Fingre krysset på kort sikt, vi skal kunne fortsette tilsvarende med vår produktutvikling og fortsette å støtte kundene våre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map