AMA Recap: Et besøk til kryptomarkedet midt i COVID-19-utbruddet med Crypto Joker

8. mai var vi glade for å ha Crypto Joker for en Ask-Me-Anything (AMA) diskusjon om det intrikate forholdet mellom kryptomarkedet og det rådende koronavirusutbruddet.

Med mer enn 140 000 abonnenter på youtube, vurderer Crypto Joker kryptovaluta-relaterte emner, alt fra ICOs / STOs til intervjuing av kryptoselskaper for å la deg få en sniktitt på deres virksomhet. Crypto Joker har vært aktiv i kryptorom siden 2015 og er relatert til gjennomgangen av over 100 kryptoprosjekter.

Denne AMA er delt inn i to deler, der Crypto Joker ble bedt om å dele sin mening om det nåværende kryptomarkedet, etterfulgt av en lidenskapelig live Q&A i vår gruppe.

Seksjon 1:

Spørsmål1. [e-postbeskyttet]: La oss nå begynne med spørsmålet relatert til det siste emnet som mange bekymrer seg for. Hva synes du om at kryptomarkedet beveger seg med verdens aksjemarkeder denne perioden?

Crypto Joker: Så når det gjelder kryptomarked som følger aksjemarkedet denne gangen, fant jeg ut at tradisjonell aktivaklasse som S&P 500 og Dow Jones ble påvirket av COVID-19 sammenlignet med kryptomarkedet. Hvis du holder BTC sammenlignet med noen som holder indeks, fond eller noe som gjelder aksjemarkedet, ville tapet som innehaveren av aksjeplassen står overfor være mye mer. Det er litt morsomt da aksjen blir ansett som trygg mot BTC, men når COVID-19 pandemi kommer og du så at alt er nede på lagerplass. Faktisk satt BTC fast en stund, men nå går det til og med opp sammenlignet med det forrige prisnivået før COVID-19. Jeg tror BTC er en trygg investering når alt går ned.

Q2. [e-postbeskyttet]: OK, det andre spørsmålet som er valgt fra Twitter er: COVID-19-utbruddet hadde ingen skadelig effekt på kryptomarkedene, med tanke på skaden det forårsaket verdensmarkedene og landene. Hva tror du er årsaken til dette?

Crypto Joker: Ja nøyaktig. Hvis du husker tilbake til år 2016 eller før år 2015, anser folk BTC som en trygg himmelaktiva, noe som betyr når økonomi og alt går ned og krypto er din sikre investering. Etter det har korrelasjonen mellom krypto og økonomi på en eller annen måte endret seg, og vi kunne ikke si at når økonomien er nede vil krypto øke. Men jeg fant ut at COVID-19-hendelsen virkelig hjelper krypto med å få omdømmet tilbake og får folket til å tro at krypto er et trygt himmellegeme som gull som en sikringsinvestering mot aksjemarked og økonomi. Folk tenker nå at krypto er trygt å ha til og med at økonomien går ned mens krypto fremdeles går opp eller i det minste holder seg flat, og dermed tjener ikke kryptoinvestor mye penger eller taper penger sammenlignet med noen investorer som mister hele livet i aksjemarkedet. Mange store selskaper, spesielt noe av flyselskapets aksjeverdi, reduserte for eksempel ca 70% under COVID-19-pandemien, og mange investerte hele besparelsen på det..

Spørsmål3. [e-postbeskyttet]: Ja. Utvilsomt COVID-19-pandemien som gir rykte til kryptomarkedet når fiaten skriver ut fra den tynne luften. Som vi vet har sirkelbryteren av aksjemarkedet blitt utløst flere ganger i mars påvirket av COVID-19-pandemien. Spørsmålet 3 er: I den nåværende situasjonen med Coronavirus sykdom er den globale økonomien veldig ustabil, så hva synes du om utsiktene til kryptovalutamarkedet i fremtiden?

Crypto Joker: Jeg ser utsiktene til at kryptovaluta vil være veldig lys i nær fremtid. Hvis du ser på hvor vi er nå, beveger hele verden seg mot en blockchain-teknologi. Jeg tror dette bare er en start på oksekjøringen da covid 19 virkelig viste hvor pålitelig krypto er i en tid der økonomien faller fra hverandre. Jeg tror blandingen av krypto som får omdømmet som et aktivt tilfluktssted sammen med oss ​​som beveger oss mot en blockchain-teknologi, viser en lys fremtid.

Spørsmål4. [e-postbeskyttet]: Ja, blockchain-teknologien er blitt adoptert av mange flotte selskaper i våre dager. Her kommer spørsmålet 4: Når COVID 19 blir en global problemstilling, har noen investorer som har tenkt å investere i kryptokurrencyprosjekter allerede problemer med å møte eiere av prosjektet for en-til-en-diskusjoner og planer, er videosamtaler nok til å gjøre dette trikset? og hvis ikke hvilke tiltak som kan iverksettes for å sikre at alt kan gå som planlagt og ikke bli berørt av denne pandemien?

Crypto Joker: Gutter, jeg har sagt dette en gang, og jeg vil si det igjen. Åpenhet i dette rommet er ALT. hvis prosjekteierne ikke viser ansiktet, hvis de ikke er villige til å komme i en videosamtale, IKKE INVESTER. den # tingen du kan gjøre som hos investorer, er på grunn av deligens. Sjekk fakta om alt prosjekteieren sier og gjør alltid din egen undersøkelse i det du blir fortalt. Selv i en tid med pandemi med dagens teknologi er det veldig enkelt å være gjennomsiktig zoom, Google hangouts osv. En ekte administrerende direktør og grunnlegger vil alltid være i kontakt med alle investorene hvert trinn på veien, i stedet for å skaffe midler og gå , dette gjelder også plassen min, youtube-plassen. For de av dere som er kjent med crypto Youtubers, er den største i rommet akkurat nå neste krypto. Årsaken til det er at de tilbyr FULL gjennomsiktighet. Viser alltid ansiktet og holder kontakten med fansen hver dag. (Sendt lenke: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Åpenhet er ALT.

Spørsmål5. [e-postbeskyttet]: Ja. Det er en viktig påminnelse fra gjesten vår som er DYOR = Gjør din egen forskning før du investerer i noe. Spørsmålet nr. 5 handler om den aktuelle bekymringen for kryptomarkedet: Covid-19-utbruddet har en betydelig innvirkning på den økonomiske situasjonen, tror du dette er en barriere for ny kapital i kryptomarkedet?

Crypto Joker: Selvfølgelig. Det kan sees på begge veier. på den ene siden har mange mennesker fått permitteringer på grunn av utbruddet i 19. Basert på hvilket land du bor i, kan du få regjeringskompensasjon, men for de fleste land ikke. Så i den hånden har mange mennesker mindre penger å investere. Men på den annen side, i stedet for å ha pengene du allerede har, sitter du der og gjør ingenting for deg. Du kan hjelpe din egen situasjon ved å investere i kryptomarkedet og tjene deg en passiv inntekt for å virkelig hjelpe deg i en tid med behov.

Spørsmål6. [e-postbeskyttet]: Ja, vi tror passiv inntekt er viktig for flertallet når arbeidsledige øker på grunn av COVID-19-pandemien. Jeg er sikker på at alle her, spesielt nybegynnere i gruppen, ville være interesserte i spørsmålet nr. 6: Som en kjent crypto Youtuber, hvilke erfaringer og erfaringer kan du dele med nykommere i kryptomarkedet?

Crypto Joker: Denne typen a går tilbake til å gjøre din egen forskning. Å være i dette rommet i veldig lang tid og se tusenvis av prosjekter komme og gå, har jeg lagt merke til at mange nykommere skynder seg å komme seg inn i kryptomarkedet i stedet for å ta det sakte, lære om konseptet btc og blockchain-teknologi, gjøre egen forskning på prosjektet, evaluere gjennomsiktighet og deretter investere. Husk at gutter som investerer, bør være ditt siste trinn, ikke ditt første.

Spørsmål7. [e-postbeskyttet]: Greit, i spørsmål nr. 7 spurte brukeren “For $ OKex-handelsmenn som meg selv, hva er noen grunner til at du mener at jeg bør handle på $ OKEx i stedet for de andre børsene som også vil være en liste over ethvert lanseringstoken”

Crypto Joker: Når jeg snakker for meg selv, har jeg brukt mange børser over tid, og OKEX er absolutt min favoritt. For det første er størrelsen på OKEx, det faktum at de er en av de største børsene, viser bare hvor godt deres rykte og pålitelighet er. Ingen utveksling kan komme til denne siden uten å være best på det de gjør. De har et bredt spekter av produkter som støtter spot- og derivathandel, på kjedepunger etc. De har også en av de beste sikkerhetsteknologiene som for meg er veldig viktig.

Spørsmål8. [e-postbeskyttet]: Vi er glade for å høre det fra deg. Følgende spørsmål er spørsmålet mot en fantastisk kryptoinfluencer som deg. Spørsmål 8: "Hva er planene dine for å utdanne og øke bevisstheten blant Crypto-samfunnet for å få flere til å forstå bruk av kryptovaluta-plattformen, dens teknologi og adopsjon?"

Crypto Joker: fortsett å lage videoer. Foreløpig gjør jeg bare gjennomgangsvideoer på forskjellige prosjekter, og jeg prøver å utdanne abonnentene mine på den måten, men i nær fremtid planlegger jeg å gjøre fulle utdanningskurs på youtube om forskjellige emner i krypto i stedet for bare å koble dem til et prosjekt. Vær klar for det !! :)

Spørsmål9. [e-postbeskyttet]: Wow! det er en god nyhet fra deg! Vi gleder oss til å vite mer om det snart. Så spørsmålet nr. 9- "Hvordan markedet for kryptocurency når pandemien kommer?"

Crypto Joker: Det går utrolig bra !! selvfølgelig har noe av det å gjøre med halveringen av btc, men resten har å gjøre med at det er et fristed. Hvis du sammenligner kryptovalutamarkedet akkurat nå med ALLE andre markeder (eiendom, aksjer osv.), Har det gjort det beste gjennom hele pandemien. Dette viser hvor sterk og pålitelig btc er og kan ikke vente på at den skal til månen!!!

Spørsmål10. [e-postbeskyttet]: Ja, kryptomarkedet gjør det utrolig bra i forhold til hovedformuen. Og til slutt det siste spørsmålet fra en Twitter-bruker. "Ja Mange mennesker er engstelige for den nåværende situasjonen når pandemien COVID-19 mange mister jobb på grunn av regjeringsmessige permitteringer. Noen mennesker velger å investere langsiktig i kryptoverdenen fordi de tror i denne situasjonen at alle børser og mynter opplever sin drastiske tilbakegang. Begynn å spare for fremtiden ved å kjøpe krypto til lave priser når dagens situasjon er. Hvordan synes du er nok til å gi en løsning? Hva med kryptopriser i fremtiden? Fordi vi bare ikke vet når slutten på Pandemic COVID-19. Investerer lenge i krypto nok effektiv og verdt det for det lave samfunnet og folk som har flere eiendeler de satser på og investerer aksjer i krypto?"

Crypto Joker: 10000%. Spesielt for mennesker i lavsamfunnet. Denne pandemien viste at det er trygt å investere i krypto, så det gir deg enda mer grunn. Selvfølgelig vil det være kortsiktige svingninger, så hvis du er noen som trenger penger på kort sikt, bør du ikke sette hele livet i dette .. for hvis du trenger penger på kort sikt, vet du ikke hva prisen på btc vil være, så hvis du er i den kategorien, invester bare det du har råd til å tape. Selv om du er en mer langsiktig investor, er det et perfekt tidspunkt å kjøpe inn og se eiendelene dine vokse

Økt 2:

Spørsmål 1: Jeg er en ny investor i kryptoverdenen, hva skal jeg gjøre?

Crypto Joker: Før du gjør noe, lær deg virkelig om BTC og den underliggende teknologien bak blockchain. Når du har gjort det, og du ser FORMÅLET i det, i stedet for bare å ønske å komme inn for å tjene penger, så på det tidspunktet se hva du setter i krypto dine interesser er de tyngste i og komme til å investere. Du kan bruke kanalen min til å lære om forskjellige prosjekter (sendt lenke: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Spørsmål 2: La oss si at COVID-19 vedvarer ett år lenger, ser du dette som en trussel mot krypto?

Crypto Joker: Jeg tror dette vil være bra for krypto. Hvis covid 19 varer ett år lenger, vil andre aktivaklasser bli helt ødelagt, noe som gjør at investorer trekker pengene sine ut av disse aktivaklassene og investerer i krypto i stedet. Bare se på hvordan btc har gjort det siste måneden og spør deg selv, er du sikker på at du vil at dette skal ta slutt;)

Spørsmål 3: Hvorfor bruker du sentralisert YouTube, hvorfor ikke komme til steem som er blockchain-basert?

Crypto Joker: Det er mye mer innhold på youtube, hvert emne du kan tenke deg har tusenvis av videoer på seg. Over tid etter hvert som steem blir mer populært, kan dette potensielt være et alternativ da du har rett, det er basert på blockchain

Spørsmål 4: Kanskje er Covid 19-situasjonen veldig vanskelig for laget. Imidlertid er det ikke andre påvirkninger som har direkte innvirkning på utviklingen av prosjektet, spesielt for å holde transaksjonstjenestemisjonen bra. Er det noen adaptive grep bedriftene må ta, for å få det til å se ut som BTC kjører som?

Crypto Joker: Covid 19 påvirker fysiske virksomheter hardest, flyindustri, restaurantindustri, hotellvirksomhet. Ettersom mange av disse kryptoprosjektene er online og basert på en underliggende teknologi, blir de ikke utført like mye

Q # 5: Mange sentraler har blitt hacket, selv om de har et høyt sikkerhetsnivå. Det er alt jeg bekymrer meg for Covid-19-pandemien.

Crypto Joker: Mange prosjekter sier at de har et høyt sikkerhetsnivå .. selv om det ikke er tilfelle. Du må gjøre din due diligence og se hvilken type sikkerhet de bruker. Jeg har ikke sett en utveksling så stor og sikker som OKEX blir hacket

Spørsmål 6: Når forbudet løfter seg mot krypto, ser India ut til å være et potensielt marked med over 1 milliard innbyggere, og dette kakestykket er svakt og søtt. Hvordan vil OKEx fokusere på å utvide virksomheten i dette markedet mens WazirX og Binance bare lanserer $ 50 millioner “Blockchain for Covid – 19” fond?

Crypto Joker: Dette er absolutt et spørsmål for OKEX, da de er en av de mest aktive børsene for å lansere nye ideer og produkter. Jeg er sikker på at de har stor utvidelse

Spørsmål 7: I den dårlige situasjonen til Covid-19-epidemien ble hvert kryptovalutaprosjekt sterkt berørt. Hva tror du hvilket initiativ vil være en god løsning?

Crypto Joker: Selv om de alle har blitt hardt rammet, har mange blitt påvirket mer enn andre. Den første tingen å gjøre er å fordele forskjellige kryptoprosjekter sektor for sektor og fokusere på de som ikke har blitt påvirket for mye, men prisen har gått mye ned. Dette viser en enorm kjøpsmulighet fordi den viser overreaksjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map