AMA Recap: La oss bli tekniske – Ravencoin på OKEx

Vi var så glade for å ha muligheten til å invitere Tron Black, Lead Developer hos Ravencoin til å bli med i Ask-Me-Anything (AMA) -økten og ta en grundig prat med oss. Basert på den omfattende utviklingen og testingen av Bitcoin-protokollen, tar Ravencoin (RVN) sikte på å utvikle en blockchain som er optimalisert spesielt for å muliggjøre sømløs overføring av eiendeler, både fysisk og digitalt, fra en holder til en annen.

Her kan du lese oppsummeringen av alt vi har diskutert under økten! Denne AMA er delt inn i to deler, hvor Tron ble bedt om å dele Ravencinos partnerskap med oss, etterfulgt av live Q&A i vår gruppe.

Økt 1

Q1: Hva er bakgrunnen din, og hvordan kom du til ideen om å lage RVN-prosjektet?

A1: Jeg er bare en liten del av Ravencoin, og det er noen fantastiske utviklere (Jeremy, Mark, Cade og Corbin) som har ført de nye mulighetene til mainnet. Kjerneideen med å bringe eiendeler til en bitcoin-avledet blockchain-plattform kom fra Bruce Fenton, en tidligere administrerende direktør for Bitcoin Foundation med livslang erfaring i den tradisjonelle finans- og aksjemeglerverdenen. Medici Ventures tillater noen av utviklerne å bidra til prosjektet. Jeg var heldig nok til å ha den rette bakgrunnen for å hjelpe til med dette prosjektet. Jeg har en CS-grad, C ++ kodingsferdigheter, økonomibakgrunn, tidlig gründeresuksess, lærerfaring, en MBA og en brennende lidenskap for kryptorommet og hvordan det kan forandre verden til det bedre.

Q2: Hvorfor ga du prosjektet Raven? Hva ble Raven opprettet for å løse? Hva er forretningsmodellen for prosjektet?

A2: Navnet kom fra Bruce Fenton. Ravens er smarte fugler med en rik historie. Ravencoin gjør det enkelt å opprette og overføre din egen eiendel. Det er ikke en forretningsmodell for prosjektet. Det er en gave til verden i Bitcoins ånd. Medici Ventures har tillatt noen av sine topputviklere å bidra med tid og krefter til prosjektet. Medici Ventures har noen utvunnet RVN, så det kan være vinn-vinn.

Q3: Hva brukes $ RVN-tokens til? Hva gir det verdi?

A3: Takk for at du spør. RVN-tokens brukes til å kjøpe ditt eget token på Ravencoin-plattformen. Disse RVN-ene er brent. RVN brukes også til å incentivere gruvearbeiderne og sikre kjeden. RVN brukes også til transaksjonsgebyrer for overføring av RVN eller brukeropprettede eiendeler.

Q4: Hva er det unike etter din mening? "selger" punkt, eller beste funksjon, av Ravencoin?

A4: Dette er som å bli spurt "hvem er ditt favorittbarn?", men å svare på det koster ikke barn tusenvis av terapi, så jeg gir det en sjanse. Den beste funksjonen i Ravencoin, med de mest uventede resultatene, har vært koblingen til IPFS. Dette ble opprinnelig gjort for å sikre at metadata om et token ikke går tapt som på andre plattformer som motpart. Koblingen til IPFS er utvidet til å omfatte meldinger og notater. Du kan nå inkludere informasjon, til og med en PDF eller et videoklipp med hver transaksjon. Det er kraftig, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir brukt.

Q5: Hva er fordelene med å bruke Ravencoin til aktivering av tokenisering sammenlignet med andre blockchain-protokoller?

A5: Hvor skal jeg begynne? Først kan metadataene om tokenet registreres via IPFS, slik at alle vet hva tokenet representerer. For det andre har token et unikt navn som kan hjelpe til med å forhindre falske tokens med samme navn, og tillater en menneskelig lesbar rot av tillit for tokenet som ikke bare er 40 tegn med hex (ERC-20). Det er oppdagelsesreisende for eiendeler som https://ravencoin.asset-explorer.com (https://ravencoin.asset-explorer.com/) og https://www.mangofarmassets.com/assetviewer (https: // www .mangofarmassets.com / assetviewer). Lommebøker som RVN Wallet, MangoFarms Wallet og Zelcore lommebok støtter Ravencoin-eiendeler.

Spørsmål 6: Har det å være en fullstendig samfunnet-drevet blockchain sine egne ulemper for rvn? Du vet, frivillighet betyr ikke noe markedsførings- eller juridisk team.

A6: Ja, det har ulemper, men fordelene har langt oppveid ulempene. Det er bare teknologi som folk velger å bruke. Ravencoin har tiltrukket seg de riktige menneskene, inkludert donert juridisk hjelp når det var nødvendig. Mangelen på et markedsføringsbudsjett reduserer bevisstheten. På noen måter er dette bra, ettersom etterspørselen fra RVN ikke er avhengig av markedsføring. Ettersom andre prosjekter stopper markedsføring eller går tom for markedsføringsmidler, er de i fare. Ravencoin vokser bare sakte og jevnt etter hvert som flere mennesker lærer om dets eksistens. Ansett deg selv som heldig å ha lært om Ravencoin tidlig.


Spørsmål 7: Er det eple til eple hvis jeg sier at ravencoin kommer til å forstyrre Wall Street akkurat som Bitcoin forstyrrer sentralbank?

A7: Ravencoin vil bidra til å vise hvordan tokenisering kan forbedre kapitalformasjonen. Det er opp til andre å dra nytte av disse nye verktøyene, teknologiene og funksjonene. Det kan skje først i andre land enn USA. Se på historien til Blockbuster Video (tidligere leder innen videoutleie) og Netflix (nåværende videostreamingleder) for å se hva som kan skje i fremtiden. Er Wall Street den nye BlockBuster-videoen? Jeg ser lignende mønstre av arroganse, men bare tiden vil vise.

Spørsmål 8: Hvordan vil Ravencoin forsvare hashratedistribusjon (algo-spørsmål) hvis det er viktige verdipapirer utstedt på denne plattformen (dobbeltbruksangrep)?

A8: Ravencoin organiseres ikke etter 60 blokker, noe som bidrar til å forhindre dobbeltbruk-angrep – en funksjon som heter NLR. Også noe å være oppmerksom på er at poletter i de fleste tilfeller blir innløst av en utsteder som fjerner insentivet til å gjøre et dobbeltforbruk. La oss si at symbolet er en andel av fast eiendom. Lovene for jurisdiksjonen for fast eiendom vil gjelde når du innløser for utbytte, etc. Hvis også utstederen bruker funksjonen Begrensede eiendeler i Ravencoin som har tokens som starter med $, kan de stjålne tokens fryses av utsteder i påvente av etterforskning. Merk: Vanlige eiendeler (ikke startende med $) kan ikke fryses, men utstederen av tokenet bør spesifisere hvordan innløsningen håndteres.

Q9: Hvordan fungerer RVN? Hvilket problem løste RVN? Hvordan fungerer Tokenomics?

A9: RVN fungerer som BTC, fordi det er en kodegaffel av BTC.

RVN lar deg lage dine egne tokens på under ett minutt. Det er lett!!!

RVN kreves for å lage ditt eget token. 500 RVN ble brent for å skape et rotmiddel med et unikt navn. 100 RVN blir brent for å opprette en underressurs (under en root-ressurs). 5 RVN blir brent for å skape et unikt aktivum (NFT). 1000 RVN brant for å være en kvalifiseringskamp. 1500 RVN brant for å skape en Restricted Asset med spesielle supermakter. 0,1 RVN ble brent for å feste en kode til en Ravencoin-adresse. En liten mengde RVN brukes, men ikke brent for å overføre eiendeler.

Spørsmål 10: Sikkerhet og sikkerhet er alltid de viktigste tingene. Så hva er sikkerhetsmekanismen til RavenCoin for å sikre at brukerens eiendeler ikke blir målet for hackere?

A10: Ravencoin har et sterkt nettverk av gruvearbeidere. Det meste av den opprinnelige koden er fra Bitcoin, som sannsynligvis er den mest kontrollerte koden i verden. Vi har kjørt en bug bounty for forhåpentligvis å finne feil før vi slippes til mainnet. Med alt som er sagt, er det ingen garantier, da dette bare er kildekoden gitt gratis som folk velger å kjøre. Hvis du trenger sikkerhet, bør du foreta en revisjon av koden. Det er ikke noe Ravencoin-selskap, bare et GitHub-lager og mange lidenskapelige støttespillere.

Spørsmål 11: I dag fokuserer de fleste investorer $ RVN rett og slett på prisen på token på kort sikt, og ikke på den virkelige verdien av prosjektet. Kan du fortelle oss om motivasjonen og fordelene med en investor $ RVN på lang sikt?

A11: Jeg kan ikke snakke med motivasjonene til individuelle investorer. RVN er et flott symbol med god likviditet. RVN brukes til å incentivere gruvearbeidere og bidra til å beskytte Ravencoin-aktivaplattformen, så den har en brukssak. RVN kan være en verdi-verdi og et byttemiddel. En av mine favoritt ting om Ravencoin er at det er vanskelig å klassifisere, da det har så mange bruksområder. Jeg elsker å se hvordan folk bygger ved hjelp av denne teknologiplattformen. Ravencoin gjør nye ting mulig.

Q12: Hvem er konkurrentene dine, og hvordan har du tenkt å trives blant dem??

A12: Dette høres kanskje rart ut, men jeg ser ikke alternative kryptoteknologier som konkurrenter. Kryptorommet er lite sammenlignet med de eldre systemene vi har hatt de siste femti årene, så jeg ser på hvert prosjekt som en måte å bringe inn nye mennesker inn i kryptoøkosystemet. Hvis vi tilfører verdi, funksjoner og evner, vil flere lære om Ravencoin-plattformen og hva den kan gjøre for dem. ERC-20 smart kontrakt er et alternativt aktivautstedelsesalternativ, men Ravencoin er mye bedre for de fleste bruksområder, så det er behov for mer utdanning.

Spørsmål 13: Hva er det unike med Raven token? Hvorfor skal investorer (inkludert meg) investere i Raven?

A13: Ravencoin er en plattform. Du bør evaluere funksjonene til Ravencoin-plattformen og spørre deg selv om den vil bli brukt, og om den tilfører verdi over andre plattformer som ETH, EOS eller TEZOS. Tips: Det gjør det. Jeg prøver å ikke gi investeringsråd, så gjør din egen forskning.

Start her: https://ravencoin.org (https://ravencoin.org/), og her: https://medium.com/@tronblack (https://medium.com/@tronblack)

Spørsmål 14: Hva er dine planer for global ekspansjon, fokuserer du bare på markedet på dette tidspunktet? Eller fokusere på å bygge og utvikle eller få kunder og brukere, eller partnerskap? Kan du forklare dette?

A14: Ravencoin er allerede et globalt fenomen. Sør-Korea har vært på Ravencoin i noen tid nå, og jeg hadde muligheten til å snakke på et sørkoreansk Ravencoin-møte som fylte en kunsthall med venteliste. På grunn av OKEx vil bevisstheten utvide seg til Kina. Vårt fokus er å bygge og lære om Ravencoin. Det er ikke noe markedsføringsbudsjett, og vi har ikke samlet inn midler. Suksessen så langt har vært helt organisk, og Ravencoin har det beste fellesskapet av hvilken som helst mynt, hvor som helst.

Q15: Hva er dine håp med $ RVN-noteringen på OKEx fremover?

A15: Jeg håper $ RVN-oppføringen bringer bevissthet om Ravencoin til nye deler av verden. Prosjektet er mer i stand enn folk flest vet, og fordi det ble lansert uten å skaffe penger, er det ikke noe markedsføringsbudsjett. Det er opp til smarte individer å finne ut hva Ravencoin kan gjøre, og bruke teknologien til å lage nye selskaper og nye prosjekter.

Økt 2

Q1: Hvorfor trenger Ravencoin to eiendomsutforskere og gjøre det annerledes?

A1: Det er mange måter å se på eiendeler. Vi håper det er mange flere oppdagelsesreisende. Akkurat som det er dusinvis av blockchain oppdagere for BTC, vil det sannsynligvis være mange flere måter å se på Ravencoin aktiva transaksjoner.

Q2: Teknisk utvikling av et prosjekt gjenspeiles ikke alltid i prisen på det token. Har Ravencoin en strategi for å opprettholde eller øke prisen på RVN-token?

A2: Jeg er enig. Og jeg tror det er spesielt sant når det gjelder Ravencoin. Den sanne verdien gjenspeiles kanskje ikke på kort sikt. Ravencoin-prosjektet er ikke et selskap. Det vil ta tid. Det er ikke markedsføringsavdeling eller budsjett, men gjennom hendelser som disse, podcaster og blogger og nye prosjekter som bygger på toppen av Ravencoin, tror jeg verdien til slutt vil gjenspeiles.

Spørsmål 3: Kan du gi oss noen gode grunner til at folk trenger å kjøpe RVN-tokens, mens hundrevis av prosjekter mislyktes og gikk konkurs eller til og med utviklere kausjonerer når de samler inn millioner og milliarder av midler?

A3: Mange ble brent under den sprø ICO-fasen i 2017. Ravencoin deltok ikke. Ravencoin er teknologi og et lidenskapelig samfunn. Hvis jeg blir truffet av en buss i morgen (himmelen forby), vil prosjektet fortsette fordi det er gratis, åpen kildekode, og hvem som helst kan fortsette det, eller bidra, eller bruke det, eller kopiere det. Ravencoin kan ikke gå konkurs. Det er kode, og det låner ikke eller har ikke gjeld. Noen av kjerneutviklerne, inkludert meg selv, har lov til å jobbe med prosjektet mens de jobber for Medici Ventures. Dette er en flott ordning.

Spørsmål 4: Hvordan vurderer Ravencoin viktigheten av brukerfellesskapet? I den nærmeste fremtiden har RAVEN noen spesielle planer for å tiltrekke seg og utvide samfunnet ?

A4: Ravencoin-samfunnet er den viktigste og mest verdifulle delen av prosjektet. Det er allerede kloner av koden, men ikke av det lidenskapelige, hjelpsomme og dedikerte samfunnet. Vi inviterer deg til å bli en del av det, og bidra til å utvide det i Asia.

Q5: RVN er et regelverk som samsvarer med prosjekt for aktivering av tokenisering i USA, noe som betyr at eiendelene som er utstedt i RVN-protokollen, er fine med amerikanske myndigheter?

A5: Ravencoin tilbyr funksjoner som hjelper amerikanske utstedere å holde seg lovlige under de eksisterende amerikanske reglene. Jeg har skrevet om hvordan dette kan gjøres, men jeg vil alltid anbefale å få planene dine vurdert av en kompetent advokat. De amerikanske reglene er komplekse og fra en annen tid.

Q6: Ravencoin søker alltid fremragende partnere, og brukere vokser kontinuerlig. Vil du dele med oss ​​hva som er hemmeligheten bak denne vekstraten?

A6: Et levende og imøtekommende samfunn. Teknologi som løser reelle tokeniseringsproblemer. Enkel å bruke, slik at alle kan delta. Ikke lansering som ICO, så det er rettferdig for alle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map