Bitcoin Halving, Telegram’s TON Dies, Reddit Integrates Ethereum: Crypto News of the Week

Det var en begivenhetsrik uke i kryptoverdenen – Bitcoins halvering av blokkbelønningen fant sted for tredje gang noensinne, Telegrams etterlengtede blockchain-prosjekt døde og Reddit begynte å bruke Ethereum (ETH) -tegn for et nytt community point-system.

Bitcoin registrerer sin tredje blokkbelønningshalvering

11. mai ble blokkbelønningen for Bitcoin-gruvearbeidere offisielt halvert. Nye blokker på BTC-blokkjeden genererer nå 6,25 nye bitcoins, i motsetning til 12,5 bitcoins produsert før den siste halveringen. Dette var tredje gang i Bitcoins historie at den bemerkelsesverdige og planlagte hendelsen fant sted.

Bitcoin gruvedrift AntPool utvunnet blokk nummer 630 000, den første halveringen av blokkposten, som inneholdt 3 134 transaksjoner, 0,90968084 BTC i transaksjonsgebyrer og et totalt transaksjonsvolum på 3311,62144322 BTC. AntPool anslås å være den tredje største Bitcoin gruvedrift, per pressetid.

Viktige takeaways

Fordi den totale tilførselen av bitcoins som noen gang vil eksistere er løst (til 21 000 000), er kryptovalutas planlagte halvbelønningshalvinger alltid en milepæl i finansverdenen. Hver gang Bitcoin “halveres”, blir “færre” bitcoins hver dag – noe som reduserer aktivets utslippshastighet og fremhever i hovedsak knappheten.

Bitcoin-halvinger har også en dramatisk innvirkning på gruveindustrien, ettersom mindre effektive gruvearbeidere vil slite med å holde seg levedyktige mens de med mer effektiv drift kan bli mer dominerende.

Den første blokken som ble utvunnet etter halvering 11. mai. Kilde: Blockchain.com

Telegram stenger sitt etterlengtede blockchain-prosjekt TON

Tirsdag 12. mai avslørte den populære messenger-appen Telegrams grunnlegger og administrerende direktør, Pavel Durov, at selskapet stengte sitt etterlengtede blockchain-prosjekt, Telegram Open Network (TON).

Nyhetene ble generelt møtt med skuffelse i kryptosamfunnet og, ikke overraskende, raseri fra investorer – prosjektet hadde samlet inn nesten 2 milliarder dollar fra sofistikerte investorer i 2018 for utvikling av både blockchain-protokollen og selve Telegram.

Telegrams to finansieringsrunder innebar imidlertid at investorer i hovedsak kjøpte IOU (eller SAFTs) for TONs native token, Gram. Siden noen av disse investorene var amerikanske statsborgere, involverte Telegram United States Securities and Exchange Commission (SEC) og registrerte salget hos byrået for fritak fra amerikansk verdipapirlov..

Imidlertid bare noen uker før Telegrams planlagte lansering av TON og Gram, i oktober 2019, slo SEC Telegram med en nødklage og besøksforbud og hevdet at både finansieringsrunden 2018 og den forestående lanseringen av TON var brudd på amerikansk verdipapirlov. SEC hevdet at Telegrams salg av SAFT-er og planlagt salg av faktiske Grams da TON ble lansert var en del av en større “ordning” for å omgå loven.

Den juridiske kampen mellom SEC og Telegram resulterte i gjentatte forsinkelser av blockchain-plattformen og tokens lansering. Den siste rettsavgjørelsen 1. april støttet definitivt SECs krav og bestemte seg for å stoppe Telegram fra å lansere TON, ikke bare i USA, men hvor som helst i verden.

Durovs beslutning om å stenge TON kom til slutt etter forsøk på å anke avgjørelsen og å utelukke amerikanske investorer fra å samhandle med TON eller Gram da den ble lansert.


Viktige takeaways

Hva som virkelig motiverte Durov til brått å avslutte arbeidet med prosjektet, er fortsatt uklart – spesielt når det gjelder risikoen som står på spissen av SECs påstander. I hans post som kunngjorde at TON ble stengt, fokuserte Durov på USAs hegemoni innen finans og teknologi, spesielt for å forklare sin beslutning.

Ved å gjøre dette, antydet han muligens sin bekymring for at amerikanske regulatorer ikke bare ville komme etter TON, men også Telegram, hvis globale distribusjon hovedsakelig er avhengig av amerikanske teknologigiganter Google og Apple..

Telegrams sak er bare en veldig høyt profilert del av en pågående saga mellom kryptoindustrien og SEC som begynte å få utstrakt oppmerksomhet i løpet av 2017 initial myntoffer (ICO) mani.

TONs finansiering er ikke den første SAFT å bli stengt av SEC. Denne saken gir imidlertid en skremmende presedens for å vise den globale rekkevidden som den amerikanske regulatoren kan ha – og utvider effektivt sitt tilsyn til hele verden.

Crypto hedgefonders eiendeler under forvaltning økte dramatisk i 2019

En ny rapport denne uken fra PricewaterhouseCoopers (PwC) og Elwood Asset Management indikerer at den totale verdien av forvaltede eiendeler i crypto hedgefond i 2019 doblet til mer enn 2 milliarder dollar.

Rapporten indikerer også at Bitcoin, kanskje ikke overraskende, var den mest handlede kryptovalutaen av hedgefond.

Gjennomsnittlig mengde aktiva under forvaltning nesten doblet fra $ 21,9 millioner til $ 44 millioner, det samme gjorde median eiendeler under forvaltning (19 prosent til 35 prosent). I tillegg skjøt andelen krypto hedgefond med over 20 millioner dollar i forvaltningskapital opp til 35 prosent – opp fra 19 prosent året før.

Viktige takeaways

Veksten som krypto hedgefond opplevde i fjor indikerer at institusjoner kommer inn i Bitcoin og kryptovalutaområdet på en betydelig måte. Dette har trolig blitt ansporet av økt klarhet i regulatorene rundt om i verden og mer effektive on-ramper for institusjonelle investorer.

Det er liten grunn til å anta at eiendeler under forvaltning i kryptosikringsfond ikke vil fortsette å øke ettersom Bitcoin og andre kryptovalutaer blir sett på som mer levedyktige sikringer mot ustabilitet i det tradisjonelle finansielle systemet..

Reddit for å bruke Ethereum-baserte fellesskapspunkter

Reddits prøveversjon av “community points” -systemet har blitt utvidet for å benytte Ethereum-nettverket for å stimulere til å lage “kvalitetsinnlegg og kommentarer.”

Forutsetningen bak fellesspoengsystemet er at brukere som bidrar med verdifullt innhold, kan belønnes med poeng – Ethereum-baserte tokens – av brukerne av et gitt fellesskap. For eksempel kan det gis tips for innsiktsfulle kommentarer eller interessante innlegg.

I følge en ny lysbildepresentasjon fra det amerikanske baserte diskusjonsnettstedet, kan fellesskapspoengene brukes som et middel til å måle omdømme på plattformen og / eller bruke på premiumfunksjoner – som merker, emojis, kommentar GIF osv..

I tillegg vil brukere ha muligheten til å overføre fellesskapspoengene sine til hvilken som helst Ethereum-lommebokadresse – og moderatorer har ikke kontroll over brukerens poeng..

Systemet testes for tiden i to Reddit-lokalsamfunn.

Viktige takeaways

Reddit har lenge hatt et problem med å vise nøyaktig hvilke medlemmer av samfunnet som er de mest anerkjente. Det nye belønningssystemet kan løse dette problemet.

Reddits moderatorer har også opprettholdt et ganske fast grep om samfunnene sine, så noen kan synes det er forfriskende å høre at moderatorene ikke vil ha kontroll over disse overførbare punktene.

JPMorgan tilbyr banktjenester til kryptovaluta-børser

Nyheter brøt ut tidligere denne uken at JPMorgan Chase vil begynne å tilby bankkontoer til store amerikanske baserte kryptovaluta-børser Gemini og Coinbase – alt annet enn å styrke at det New York-baserte multinasjonale investeringsbanken og holdingselskapet for finansielle tjenester har endret melodien mot Bitcoin og andre kryptovalutaer..

Spesielt vil JPMorgan tilby Gemini og Coinbase-kunder innskudd, uttak og overføringstjenester.

Viktige takeaways

JPMorgan som tilbyr banktjenester til Gemini og Coinbase er et eksempel på skiftet som kontinuerlig skjer i store finansinstitusjoners syn på Bitcoin og kryptovalutaer. Tradisjonelle finanskraftverk som JPMorgan har historisk sett, Vist digitale valutaer som kjøretøy for svindel og hvitvasking av penger – men ser ut til å nå se på dem som mer legitime.

Bitcoin- og kryptovalutaselskaper kan begynne å finne bankforhold lettere å etablere fremover, ettersom synet på industrien fortsetter å være mer troverdig.

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner og kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map